Bajnokok Ligája
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
10.Morata
9.Zlatan
8.Neymar
7.Müller
6.Ribery
5.Diego Costa
4.Materazzi
3.Dani alves
Innentol csak barcas jut eszembe tobb is mint amennyi kene
Griezmann Pique Alba buszkecc messi
Es foleg Suarez
Edzok kozul Klopp Dösamp guardiola
9.Zlatan
8.Neymar
7.Müller
6.Ribery
5.Diego Costa
4.Materazzi
3.Dani alves
Innentol csak barcas jut eszembe tobb is mint amennyi kene
Griezmann Pique Alba buszkecc messi
Es foleg Suarez
Edzok kozul Klopp Dösamp guardiola
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nálam sincs sorrend.
Neuer, trent, salah, van dijk, ribery, parejo, ibra, pogba, tadic, +1 Dzsudzsák
Régről pedig:
Phil neville, cantona, di canio, materazzi, klose, david villa, efffenberg, inzaghi, terry, gago
Neuer, trent, salah, van dijk, ribery, parejo, ibra, pogba, tadic, +1 Dzsudzsák
Régről pedig:
Phil neville, cantona, di canio, materazzi, klose, david villa, efffenberg, inzaghi, terry, gago
-
Jese,Costa,Ribery,Böde,di Canio,Salah,Neuer,danialves,eto,*ibra
*/de amúgy őt bármikor elhoztam volna a Realba/
*/de amúgy őt bármikor elhoztam volna a Realba/
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sorrend nélkül tudom csak.
Salah, Van Dijk, Muller , Neuer, Ribery, Morata, Parejo, Costa, Raul Garcia, Robben.
Salah, Van Dijk, Muller , Neuer, Ribery, Morata, Parejo, Costa, Raul Garcia, Robben.
ZIDANE
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Nehéz Bárszások nélkül, de megoldottam :
1. Suarez (Liverpool)
2. Piqué (Zaragoza)
3. Messi (Argentín válogatott)
4. Jordi Alba (Valencia)
5. Buszkecc ( Spanyol válogatott)
6. Pogba
7. Di Maria
8. Diego Costa
9. Juanfran (Atletico)
10-et össze se bírok ollózni. Érdekes, hogy Costán kívül a mostani Atletico játékosait nem utálom, de nem is kedvelem. Pl. bl-ben Liverpool ellen szurkoltam is nekik kicsit
Szerk.: Ó, dehogynem tudok 10-et Visszaolvasva van pár szép pillangó a listákon, de nem akarok ismételni senkit.
1. Suarez (Liverpool)
2. Piqué (Zaragoza)
3. Messi (Argentín válogatott)
4. Jordi Alba (Valencia)
5. Buszkecc ( Spanyol válogatott)
6. Pogba
7. Di Maria
8. Diego Costa
9. Juanfran (Atletico)
10-et össze se bírok ollózni. Érdekes, hogy Costán kívül a mostani Atletico játékosait nem utálom, de nem is kedvelem. Pl. bl-ben Liverpool ellen szurkoltam is nekik kicsit
Szerk.: Ó, dehogynem tudok 10-et Visszaolvasva van pár szép pillangó a listákon, de nem akarok ismételni senkit.
Salah, Müller, Neuer, Jesé, Morata, Neymar, Diego Costa, Valbuena, Thiago Silva, Lingaard.
Amúgy:
piqué, alba, busquets, griezmann, suárex, vidal, neymar, xavi, sergi roberto, pedro
Amúgy:
piqué, alba, busquets, griezmann, suárex, vidal, neymar, xavi, sergi roberto, pedro
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Gondolkodtam, hogy megosszam itt a linket, de annyira felhúzott, hogy nem akartam mások estéjét is elrontani Kele Jani konkrétan annyira ingerülten beszélt Ramos-ról, hogy azt hittem azzal lesz vége a podcast-nek, hogy elsírja magátdzsi91 írta: természetesen bohóc lista volt barszások nélkül és ramosal az elsőhelyen
A listán még gondolkodok, Barcások nélkül azért nehezebb feladat
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- whitemadrid
Ez jó ötlet
10: Müller
9:Bale
8:Abidal
7:EtO'O
6:Morata
5: Balotelli
4:Van Dijk
3: Materazzi
2:Dani Alves (jelenleg nem barszas )
1:Diego Costa
10: Müller
9:Bale
8:Abidal
7:EtO'O
6:Morata
5: Balotelli
4:Van Dijk
3: Materazzi
2:Dani Alves (jelenleg nem barszas )
1:Diego Costa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Esélylesők nyomatnak ilyen toplistákat,legutóbb a top 10 legellenszenvesebb játékost... természetesen bohóc lista volt barszások nélkül és ramosal az elsőhelyen. nem is ez a lényeg hanem mi is nyomhatnánk ilyeneket. Azért ebbe a topikba mert az offban elvinné a korona
(Nehezítsük meg annyival,hogy barszást nem írhatunk mert a többségnél kijönne a barsza kezdője majdnem legalábbis nálam biztos )
Nálam top 10 legellenszenvesebb játékos az elmúlt 20 évben:
(Nehezítsük meg annyival,hogy barszást nem írhatunk mert a többségnél kijönne a barsza kezdője majdnem legalábbis nálam biztos )
Igazából szabály nincs bárki bármiért lehet ellenszenves.
10:morata
9:owen
8:neuer
7:roy keane
6:materazzi
5:di maria
4:diego costa
3:ribery
2:vandijk
1:salah
Ugye neymar és grízes lenne a top 1-2 de most őket nem tudom hova tegyem, neymar mar rég nem barszás grízman meg nekem még valamiért mindig matracékhoz tartozik
Nálam top 10 legellenszenvesebb játékos az elmúlt 20 évben:
Igazából szabály nincs bárki bármiért lehet ellenszenves.
10:morata
9:owen
8:neuer
7:roy keane
6:materazzi
5:di maria
4:diego costa
3:ribery
2:vandijk
1:salah
Ugye neymar és grízes lenne a top 1-2 de most őket nem tudom hova tegyem, neymar mar rég nem barszás grízman meg nekem még valamiért mindig matracékhoz tartozik
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
Akkoriban is fasza gólokat hozott össze a védelem Nem tudnám megmondani amúgy a felállást, össze-vissza játszik mindenki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szoljatok majd, ha beallt Becks
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát... jó újra látni fiatalon a nagy öregeket.
Vigyorgok mint a tejbetök, emlékszem hogy kölökkoromban mindig úgy találtam meg Zizut a pályán, hogy ő volt az egyetlen akinek volt haja de mégis csillogott a feje.
Vigyorgok mint a tejbetök, emlékszem hogy kölökkoromban mindig úgy találtam meg Zizut a pályán, hogy ő volt az egyetlen akinek volt haja de mégis csillogott a feje.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Félek ettől a kezdőtől, jó lesz az a Ronaldo előre? Nehogy elmenjen rajta.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Gondolom YT live lesz.M1Ö írta: Ma 17:00-tól 2002/2003-as MU-Real BL meccset közvetízenek az uefa.tv-n. Aki ráér, annak jó kis délutáni program.
ZIDANE
- M1Ö
Ma 17:00-tól 2002/2003-as MU-Real BL meccset közvetízenek az uefa.tv-n. Aki ráér, annak jó kis délutáni program.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
persze vagom, csak annyira latszik hogy valaki csak azert ment ra hogy a vegen azt hozza ki az egeszbol h a Barca a vilaglegjobbjaesmessiakiralygéza írta:Amugy leszamitva a simple legendary kategoriat, elegge jol eltalalta szerintem a dolgokat.Whiteheart írta: https://www.givemesport.com/1557967-cha ... -forgotten
Vkinek túl sok ideje volt és megártott a kabin láz... Vagy az oldal túlságosan barca felé húz...
Egyetértek, az tényleg egy kutya brigád volt sajna, nem is bántam annyira, hogy kiestünk a Juve ellen, az sajnos az ő évük volt és még rendes focit is toltak.dzsi91 írta: a 14-15ös barsza sokkal jobb volt gvardiola bármelyik barszájánál.
De hát abból az 5 évből kellett egy év pihi na
Amugy leszamitva a simple legendary kategoriat, elegge jol eltalalta szerintem a dolgokat.Whiteheart írta: https://www.givemesport.com/1557967-cha ... -forgotten
Vkinek túl sok ideje volt és megártott a kabin láz... Vagy az oldal túlságosan barca felé húz...
Mutatom, hogy mi a simply legendary:
Real Madrid (2015/16, 2016/17, 2017/18)
A Barca winjei meg felejthetetlenek, mert ők is lesimázták a mezőnyt, csak nem egymás után 3szor.
Real Madrid (2015/16, 2016/17, 2017/18)
A Barca winjei meg felejthetetlenek, mert ők is lesimázták a mezőnyt, csak nem egymás után 3szor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Most eltekintve attól,hogy a 16-18as Realt max distefanoékkal lehet egy lapon emlegetni a 14-15ös barsza sokkal jobb volt gvardiola bármelyik barszájánál.Whiteheart írta: https://www.givemesport.com/1557967-cha ... -forgotten
Az a Chelsea menetelés meg csak azoknak nem tetszhetett akik gyűlölik a footballt. Priceless volt az egész.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams