Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Nagyon ramentek az ujsagirok erre a Haalandra, kivancsi leszek, nalam meg mindig inkabb MBappe, es nyilvan a ketto egyutt lenne a jo, csak ilyen nem lesz
Undorító lesz Marcelot más európai topklub mezeben latni.
Ja ez csak a Juve?
Ja ez csak a Juve?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.youtube.com/watch?v=MF283pORG2ERealista24 írta: La Stampa: Juve intend to offer Marcelo a four-year deal, which is two years longer than the current contract he has at Real Madrid.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írják amúgy hogy lett volna egy találkozó Madridban, de a corona kozbeszolt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos
Realista24 írta: La Stampa: Juve intend to offer Marcelo a four-year deal, which is two years longer than the current contract he has at Real Madrid.
https://www.youtube.com/watch?v=omzSu23EZ0g
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Hát... Aláírnám. Vigyék. Sokat adott a kis göndör. De itt lejárt az ideje. A Mendy/Hakimi/Regu trió a jövő...Realista24 írta: La Stampa: Juve intend to offer Marcelo a four-year deal, which is two years longer than the current contract he has at Real Madrid.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
La Stampa: Juve intend to offer Marcelo a four-year deal, which is two years longer than the current contract he has at Real Madrid.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
*GravesenRealista24 írta:ZZ effekt.Babinho írta: Mi ez a kopasz séró őrület?
Hazard, Casillas...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ZZ effekt.Babinho írta: Mi ez a kopasz séró őrület?
Hazard, Casillas...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak egy tipp, de gondolom az, hogy nem dolgoznak most a fodrászok ott és így ez a legegyszerűbb. Bár nem tudom Hazard most spanyolban van-e egyáltalán.Babinho írta: Mi ez a kopasz séró őrület?
Hazard, Casillas...
Mi ez a kopasz séró őrület?
Hazard, Casillas...
Hazard, Casillas...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
According to
@FabrizioRomano
- Achraf Hakimi will return to Real Madrid next season and extend his contract for 5-more years.
@FabrizioRomano
- Achraf Hakimi will return to Real Madrid next season and extend his contract for 5-more years.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja akkor én lemaradtam valamiről. Én Moratáról, mint tökéletes csere emberről beszéltem, alapcsapatba tuti nem akarnám. Jimenezt akarjuk a kezdőbe Benzem a helyett? Én nagyon sokat szidom Karimot, de inkább ő, mint ilyen B vagy C kategóriás játékosok. Jovic legalább fiatal, még megjöhet az esze, Jimenez már mindjárt 29.Berti írta: Viszont most nem 15 perces csereembert keresünk, hanem aki kiszorítja Benzemat.
Az idő szépít. Én is hirtelen arra emlékszem vissza, hogy a 10-15 perc játékidővel sokszor pontokat érő gólokat hozott össze és elengedhetetlen volt a bajnokság megnyeréséhez.ToniKroos írta:Hagyjuk már ezt. Kezdőbe kevés lett volna, de nem ott volt, teljesen megfelelt abba a pozícióba, amiben volt. Csereként bejött és többször is tudott hozzátenni a játékhoz, néha még kezdőként is. Pont egy ilyen ember kellett volna idén.Berti írta: Csak Morata sem volt igazán szint. Kerüljük az ilyen balfaszokat.
Aztán ha jobban belegondolok, akkor ezeken a gólokon kívül legtöbbször akkor láttad az embert, ha középkezdés volt vagy ha visszajátszásban mutatták, hogy a kapu szájában luftot rúg vagy kirúgja a támaszkodó lábát és a kapusba küldi a labdát.
Igen, maradhatott volna még, ha tűri a padot, mert ezekre a 15 percekre míg volt benne tűz tökéletes volt. Viszont most nem 15 perces csereembert keresünk, hanem aki kiszorítja Benzemat.
Hagyjuk már ezt. Kezdőbe kevés lett volna, de nem ott volt, teljesen megfelelt abba a pozícióba, amiben volt. Csereként bejött és többször is tudott hozzátenni a játékhoz, néha még kezdőként is. Pont egy ilyen ember kellett volna idén.Berti írta: Csak Morata sem volt igazán szint. Kerüljük az ilyen balfaszokat.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a Raúl gyerek semmivel nem jobb, mint Mariano vagy Raul de Tomas volt.
Óriási faszság lenne kidobni rá a pénzt.
Óriási faszság lenne kidobni rá a pénzt.
ZIDANE
Csak Morata sem volt igazán szint. Kerüljük az ilyen balfaszokat.Jim írta:
ott a pont
legalább Morata szintjét üsse meg akit hozunk,
ha már a mostani 2 csatár alatta van
Camavinga jó húzás lenne. Cherkire ment pár hete egy eyetest, de nem dobtam hátast tőle. Fiatal még mindkettő, az a szerencse. Ha egy 50-es körüli bizniszbe tudnánk hozni a kettőt az patent lenne.Realista24 írta: Kicsit másképpen:
Both Eduardo Camavinga [17] and Rayan Cherki [16] have expressed their intentions of playing for Real Madrid, especially if Zinedine Zidane is at the helm. Camavinga has even informed Rennes that he wants Los Blancos, according to @tgm46
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem ismerem az illetőt, de az biztos, hogy nem spanyol.Jim írta:ott a pontKerlon írta: Atleticoban rosszabb volt, mint Morata..
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ott a pontKerlon írta: Atleticoban rosszabb volt, mint Morata..
- ___Samy___
Bappeekissm írta:Camavinga, Hakimi, Odeggard, Haaland, jobbosra még valaki.flori írta: @ABC: Eduardo Camavinga dreams of playing for Real Madrid and train under Zinedine Zidane, he has already told his entourage that he wants Real Madrid to be his next club. Zidane's a fan and is following him closely.
Előtte még behuzzuk a júniusi BL-t a hazard, benzema, asensio trioval.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"