OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
De a megítélése más. Egy állásinterjún azt mondom tüdőgyulladásom van, akkor jobbulást kívánnak és felvesznek. Ha alkoholizmusom, akkor jobbulást kívánnak, és majd hívnak. De ez a kisebbik gond.
Egy hozzátartozója nyilatkozta hogy semmi baja nem volt, azaz ha szerette is a piát, ez az info nem volt közkincs. És a lista alapján könnyen beazonosítható hogy személy szerint kiről van szó. Magamat tudom ismételni, erre illett volna odafigyelni. Sőt, felülírnám magam, a legkorrektebb az lett volna, ha az ő esetében annyit írtak volna alapbetegségnek hogy 'nem ismert', vagy valami.
Egy hozzátartozója nyilatkozta hogy semmi baja nem volt, azaz ha szerette is a piát, ez az info nem volt közkincs. És a lista alapján könnyen beazonosítható hogy személy szerint kiről van szó. Magamat tudom ismételni, erre illett volna odafigyelni. Sőt, felülírnám magam, a legkorrektebb az lett volna, ha az ő esetében annyit írtak volna alapbetegségnek hogy 'nem ismert', vagy valami.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegyük fel, hogy egy közeli rokonodról teszik ezt közzé és erről beszélne egy félvilág. Örülnél?kierkegaard írta:füst írta:
Nos, ez nem volt szép. Ezt ÍGY kiírni hogy alkoholos májkárosodás, szerintem cinkes. Finoman szólva nem baráti gesztus 16 halottnál, ahol egyetlen 38 éves van, s az egy másik ország diplomatája. Erre illett volna odafigyelni.
Miert? Az alkoholizmus is egy betegseg, mint a tudogyulladas.
Szerintem ezzel nincs semmi gond.
-
füst írta:Nos, ez nem volt szép. Ezt ÍGY kiírni hogy alkoholos májkárosodás, szerintem cinkes. Finoman szólva nem baráti gesztus 16 halottnál, ahol egyetlen 38 éves van, s az egy másik ország diplomatája. Erre illett volna odafigyelni.lhunytak
Sorszám Nem Kor Alapbetegségek
1 Nő 76 szív és érrendszeri
2 Nő 65 rosszindulatú daganat
3 Férfi 74 szív és érrendszeri
4 Férfi 79 szív és érrendszeri
5 Férfi 68 szív és érrendszeri
6 Nő 41 magas vérnyomás
Miert? Az alkoholizmus is egy betegseg, mint a tudogyulladas.
Szerintem ezzel nincs semmi gond.
-
Nem szarnak bele sztem.
Stockholm-Oslo vonaltól északra elég gyér a népsűrűség.
lényegében megúszhatják kb ugyanannyi halottal, ha hamar kialakul a nyajimmunitas és akkor hamar átmennek rajta és még a gazdaság sem sínyli meg... erre játszanak... ettől orosz rulett... be is jöhet.... miután elég szeparaltan élnek nem nagy családokban mint az olaszok meg a spanyolok - leszámítva azt az egy -két száz arab, szomáliai családot- és viszonylag nagyok a távolságok - a nagyvárosokat leszámítva - lehet, hogy jól taktikáznak
Stockholm-Oslo vonaltól északra elég gyér a népsűrűség.
lényegében megúszhatják kb ugyanannyi halottal, ha hamar kialakul a nyajimmunitas és akkor hamar átmennek rajta és még a gazdaság sem sínyli meg... erre játszanak... ettől orosz rulett... be is jöhet.... miután elég szeparaltan élnek nem nagy családokban mint az olaszok meg a spanyolok - leszámítva azt az egy -két száz arab, szomáliai családot- és viszonylag nagyok a távolságok - a nagyvárosokat leszámítva - lehet, hogy jól taktikáznak
Steve mi a helyzet svedorszagban? Utoljara arra emlekszem,azt irtad,h az allam beleszarik mindenbe es inkabb nem is tesztel,stb..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Süti
Nem lepne meg, állítólag audisok között nyílt titok, hogy már az elején volt egy 30 körüli audis arc, osztrák síelésből hazaérve. Szintén beírták tüdőgyuszinak.Kerlon írta: https://www.facebook.com/nataliabalint. ... 4276062838
Plusz elvileg olyat is csiripeltek, hogy Győrben csak tegnap 6 koronás távozott, de tüdőgyulladásként könyvelték el.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Okozhat komoly tüneteket mindenkinél.
Eddigi tapasztalatok alapján nagyobb az esélyed átvergődni rajta hamar, kisebb tünetekkel, vagy akár anélkül is. De pl. számít a vírus dózisa is. Szóval orvosok, ápolók nagyobb veszélyben, fiatalok is.
Eddigi tapasztalatok alapján nagyobb az esélyed átvergődni rajta hamar, kisebb tünetekkel, vagy akár anélkül is. De pl. számít a vírus dózisa is. Szóval orvosok, ápolók nagyobb veszélyben, fiatalok is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem vagyok ilyen szinten benne, de tudtommal a legzorendszert/tudot erosen tamadja a virus, ergo a dohanyosok veszelyeztetebbek.
de ahogy tudom, tenyleg tucat dolog befolyasolja a tulelesi eselyeket, ez egy fontosabb tenyezo a sok kozul.
de ahogy tudom, tenyleg tucat dolog befolyasolja a tulelesi eselyeket, ez egy fontosabb tenyezo a sok kozul.
- füst
Hát tekintettel arra, hogy a vírus az alsó légutakat támadja pont ahol a dohányzás következményeként a sok getva is lerakódott...
Biztos hogy kockázati tényező a dohányzás, ha ott okoz gyulladást a vírus ahol az oxigénfelvétel történik.
Szerencsére az a valószínűbb, hogy nem alakul ki komolyabb tünet, iletve betegség. És ha ki is alakul, még akkor is bőven inkább az a jellemző, hogy felépülés a vége, szóval pánikolni nem kell, de ha rosszra fordulnak a dolgok, akkor sajnos valamivel jobban fennáll a tragikus végkimenetel esélye a dohányosok esetében.
De ugye rengetegszer találkozhatnak a szokásuk veszélyeivel a dohányosok, a hétköznapokon is kockára teszik az egészségüket a dohányzással, szóval nem lehet ez új érzés senki számára.
Biztos hogy kockázati tényező a dohányzás, ha ott okoz gyulladást a vírus ahol az oxigénfelvétel történik.
Szerencsére az a valószínűbb, hogy nem alakul ki komolyabb tünet, iletve betegség. És ha ki is alakul, még akkor is bőven inkább az a jellemző, hogy felépülés a vége, szóval pánikolni nem kell, de ha rosszra fordulnak a dolgok, akkor sajnos valamivel jobban fennáll a tragikus végkimenetel esélye a dohányosok esetében.
De ugye rengetegszer találkozhatnak a szokásuk veszélyeivel a dohányosok, a hétköznapokon is kockára teszik az egészségüket a dohányzással, szóval nem lehet ez új érzés senki számára.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ti mit hallottatok pontosan erről a dologról, hogy a dohányosokat jobban érinti a koronavírus? Mert ez azért elég tág dolog így, egyrészt én is írtam már korábban itt a fórumon, hogy elszívok heti néhány szálat, na most akkor én már kezdjek félni, vagy mi? Vagy hogy akkor aki bagós, és benyeli a vírust, annak jó eséllyel reszeltek? Vagy itt is csak az idősebbekre vonatkozik elsősorban a dolog? Illetve nekem itt van fater, közelít az 50-hez, és ő erős dohányos, szerintetek aggódjak? De ezt kihegyezhetném, akár cukorbetegségre, magas vérnyomásra, stb., tehát ilyen hétköznapibb betegségekre, ők most kb. olyan veszélyben vannak 40-50 évesen, mint egy 80 éves, vagy mint egy rákos? Nekem ez az ami nem tiszta a dologban. Oké-oké, értem hogy veszélyesebb ezekre az emberekre, mint egy nem dohányzó, makk egészséges 20 évesre, de mégis mennyivel?'shutterisland írta: azt azert nem tudni, milyen eletstilusa, etkezese, immunrendszere volt, vagy hogy dohanyzott e stb.
ezeken is mulik, nem csak a koron es a meglevo betegsegeken.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
jéézusomKerlon írta: https://www.facebook.com/nataliabalint. ... 4276062838
Plusz elvileg olyat is csiripeltek, hogy Győrben csak tegnap 6 koronás távozott, de tüdőgyulladásként könyvelték el.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
https://www.facebook.com/nataliabalint. ... 4276062838
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azt azert nem tudni, milyen eletstilusa, etkezese, immunrendszere volt, vagy hogy dohanyzott e stb.
Ez csak nekem nagyon aggasztó?6 Nő 41 magas vérnyomás
Ennyire befolyásolja a vírus lefolyását a magas vérnyomás, hogy egy viszonylag fiatal nő belehal?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem vágom ki azfüst írta: A részletes tájékoztatás jó, a beazonosíthatóság gáz. Ebben a konkrét esetben bőségesen elég lett volna annyit írni, hogy májkárosodás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
most akkor a hiteles tájékoztatást vártuk el, vagy azt várjuk h az adatokat ferdítsék a látszat megőrzése érdekében? erősen kétlem, hogy ez utóbbit bárki is szeretnéfüst írta:Nos, ez nem volt szép. Ezt ÍGY kiírni hogy alkoholos májkárosodás, szerintem cinkes. Finoman szólva nem baráti gesztus 16 halottnál, ahol egyetlen 38 éves van, s az egy másik ország diplomatája. Erre illett volna odafigyelni.lhunytak
6 Nő 41 magas vérnyomás
7 Férfi 38 krónikus pancreatitis, alkoholos májkárosodás
8 Férfi 53 szív és érrendszeri
9 Nő 90 aorta stenosis, ISzB, hypertonia, pitvarfibrilláció
10 Férfi 75 magas vérnyomás
11 Férfi 80 nincs adat
12 Férfi 73 ISZB, encephalopathia, hepatopathia, érszűkület, hypothyreosis
13 Nő 86 TBC,LC,PE,HT,DM,diab. polyneuropathia,MVT,
14 Férfi 92 Allergiás asthma, stroke, pacemaker
15 Férfi 94 COPD
16 Nő 59 Vesetranszplantált, cukorbeteg, COPD, ISZB, hipertónia,
ezzel csak azt akarták alátámasztani, hogy csak súlyos, több betegséggel rendelkezők esetében következett be eddig halál az esetek döntő többségében
legyen ez diplomata vagy egy kisnyugdíjas, nem hiszem h "baráti gesztus" vagy nem baráti gesztusként kéne ezt mérlegelni jelen helyzetben
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- füst
Nos, ez nem volt szép. Ezt ÍGY kiírni hogy alkoholos májkárosodás, szerintem cinkes. Finoman szólva nem baráti gesztus 16 halottnál, ahol egyetlen 38 éves van, s az egy másik ország diplomatája. Erre illett volna odafigyelni.lhunytak
6 Nő 41 magas vérnyomás
7 Férfi 38 krónikus pancreatitis, alkoholos májkárosodás
8 Férfi 53 szív és érrendszeri
9 Nő 90 aorta stenosis, ISzB, hypertonia, pitvarfibrilláció
10 Férfi 75 magas vérnyomás
11 Férfi 80 nincs adat
12 Férfi 73 ISZB, encephalopathia, hepatopathia, érszűkület, hypothyreosis
13 Nő 86 TBC,LC,PE,HT,DM,diab. polyneuropathia,MVT,
14 Férfi 92 Allergiás asthma, stroke, pacemaker
15 Férfi 94 COPD
16 Nő 59 Vesetranszplantált, cukorbeteg, COPD, ISZB, hipertónia,
- Süti
Yazid írta: panamerával se tudsz fékezni egy szoros szituban 200ról, teljesen mindegy milyen szuperautó, rohadt veszélyes. swift meg nem 160ra van tervezve
Panamerával előbb megállsz 200ról, mint a Swiftel 140ről. Nem ez volt a mondandóm lényege.
A 150 és a 160 is veszélyes lehet sok esetben, ahogy nyilván a 200 is. Arra utaltam, hogy ez 100 másik dologtól is függ, úgyhogy a "200 indokolatlan, szerintem is elég a 150-160" önmagában nálam nagyon nem állja meg a helyét.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
napi limitet lephettel at, olyan gyorsan zarom be en is a tranzakcio ertesitot, hogy volt mar, hogy sikertelen tranzakciom volt es azthittem elutaltam.Mester77 írta: Újra kellett utalni. Tegnap valamiért nem ment el az összeg. Most már jó