Kommentáld a híreket
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudom, hogy ZZ és a többiek hogy gondolkodnak, de szerintem simán működne a Benz-Haaland páros is. Ketten együtt, egyszerre a pályán. Benz a BBC érában úgyis már hozzászokott, hogy aládolgozott a két gyors szélsőnek. 4411 vagy Benz visszavont csatárként. Működne ez szerintem. Karim úgyis érzi a bugit! (p.s. a Haaland bizniszbe meg akár meg lehetne próbálni belevenni Jovicot, hátha visszamenne, visszafogadnák németországba)
Asszem sokan kíváncsiak leszünk erre az átig. szezonra - bármikor is legyen az. Haaland és Mbappé egyszerre úgyse jön. pedig a vezetőségnek ezekszerint mindkettő kell.
Asszem sokan kíváncsiak leszünk erre az átig. szezonra - bármikor is legyen az. Haaland és Mbappé egyszerre úgyse jön. pedig a vezetőségnek ezekszerint mindkettő kell.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Håland will accept signing for Real Madrid but he has one condition. He comes to be the main striker. Håland wants to come to play & be 'titular'. @abc_deportes
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ZIDANE
Első oldal volt amit letiltottam facebookon anno.realbeckham írta: Ezekről eszembe jut régről a sporthirado.hu es annak forumozoi. Ahhoz kepest ami ott ment, az nso kismiska
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezekről eszembe jut régről a sporthirado.hu es annak forumozoi. Ahhoz kepest ami ott ment, az nso kismiska
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Egyébként lehet érdemes lenne néha oda tévednünk, már csak azért is, hogy az ember örüljön annak, hogy itt milyen jó közösségünk van.Realista24 írta:Nem olvasok nsot.wZoLee7 írta:
Senki kommentjeit nem olvasom ott
Karim topicjában is valaki belinkelt valamit enesóról.
Giroud az isten, Benzema CR nélkül semmire nem elég..mindezt primitív gyerekes hangnemben..ehh nem volt jó
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Tudom, szenny az nso, de van 2-3 hosszabb kommentje az előző Realos cikkek alatt, érdemes elolvasni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem olvasok nsot.wZoLee7 írta:Senki kommentjeit nem olvasom ottLaMartin írta: Egy kicsit off:
Valaki szokta olvasni NSO-n real cikkeknél egy "profshrink" nevű felhasználó kommentjeit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Senki kommentjeit nem olvasom ottLaMartin írta: Egy kicsit off:
Valaki szokta olvasni NSO-n real cikkeknél egy "profshrink" nevű felhasználó kommentjeit?
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Egy kicsit off:
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A listam szereplo afrikai arcok többségéről siman elhinném, hogy egy 30as, csalados apuka.sebydani írta: A Goal.com-nál Rodyrgo lett a legtehetségesebbnek tartott 2001 után született focis. Reinier a 4., Kubo 9.
ZIDANE
Amúgy a járvány lehet az átigazolási piacon is rendet tesz, és visszatérnek a "normális" árak, nem 100 millió euró lesz egy alap átigazolás.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Goal.com-nál Rodyrgo lett a legtehetségesebbnek tartott 2001 után született focis. Reinier a 4., Kubo 9.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
Akiket mi megvennenk azoknak megvan az ara es az nem csokkenRemy írta: Zuhanjon. Csak jól járhatunk vele, mert akiket el akarunk adni, azokat eddig se nagyon vitték, szóval magas összeget egyikért se kaptunk volna. Venni viszont akarunk, szóval zuhanjon csak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zuhanjon. Csak jól járhatunk vele, mert akiket el akarunk adni, azokat eddig se nagyon vitték, szóval magas összeget egyikért se kaptunk volna. Venni viszont akarunk, szóval zuhanjon csak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Aha, hát sok sikertRealista24 írta: Operation "sale" in Real Madrid.
- Real Madrid expects at least 5 sales.
- James, Bale, Mariano & Lucas are on the list "for sale". Real Madrid is also considering the cases of Nacho & Marcelo. @diarioas
Tavaly sem kellettek senkinek.
És a hírek szerint sokan azt mondják, hogy be fognak zuhanni az árak az átigazolási piacon is. Ha eladni akarunk, akkor nem túl bíztató.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Operation "sale" in Real Madrid.
- James, Bale, Mariano & Lucas are on the list "for sale". Real Madrid is also considering the cases of Nacho & Marcelo. @diarioas
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Nem az elférhetnének dologgal van a baj, inkább a kettejük árával
Simán mehetne egy Hazard Haaland Mbappe 3as, bár szerintem a norvég továbbra is kérdéses. Tud futni meg belekúrni egy jó nagyot, de mi lesz vele, ha a labdabirtoklós fociban kell játszania..reeed_ati írta:Sztem simán elférnének mindketten..wZoLee7 írta: Nagyon ramentek az ujsagirok erre a Haalandra, kivancsi leszek, nalam meg mindig inkabb MBappe, es nyilvan a ketto egyutt lenne a jo, csak ilyen nem lesz
Baloson Hazard, középen Haaland, jobbon Bappé, vagy másik felállás és két csatárral mennénk, mögöttük Hazard.
Az a baj, hogy Bappéból sztem nem lesz addig semmi, amíg le nem jár a szerződése, szóval én rámennék a norvégra..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Sztem simán elférnének mindketten..wZoLee7 írta: Nagyon ramentek az ujsagirok erre a Haalandra, kivancsi leszek, nalam meg mindig inkabb MBappe, es nyilvan a ketto egyutt lenne a jo, csak ilyen nem lesz
Baloson Hazard, középen Haaland, jobbon Bappé, vagy másik felállás és két csatárral mennénk, mögöttük Hazard.
Az a baj, hogy Bappéból sztem nem lesz addig semmi, amíg le nem jár a szerződése, szóval én rámennék a norvégra..