OFF
-
Re: OFF
+
https://index.hu/szolgalati-kozlemeny/2 ... any_index/
így már azért érthető a miértek.
de tény, hogy nem a clickbait, pánikkeltős cikkeikért érdemlik meg a támogatást.
https://index.hu/szolgalati-kozlemeny/2 ... any_index/
így már azért érthető a miértek.
de tény, hogy nem a clickbait, pánikkeltős cikkeikért érdemlik meg a támogatást.
-
https://444.hu/2020/03/31/a-kormanymedi ... vallalatbaFaust írta: Az index is annyi pénzt termel a kattintásokból az elmúlt hetekben, mint máskor egy év alatt összesen, miközben minden cikk alján pénzt kunyerálnak, függetlenség címszó alatt, miközben nerközeli cégek értékesítik a reklámokat az oldalukon. Gyújtaná rájuk valaki az irodaházat.
a feleségem otthon marad kollégámhoz megyek, dolog van. csak mert itt ott a környéken mondták h voltak igazoltatások es kerdezgettek ki hova megy, ezért kérdezemRealista24 írta:Az igazat, hogy nő van a dologbanYazid írta: lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az igazat, hogy nő van a dologbanYazid írta: lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
nem tilalom van, hanem korlátozás. menj nyugodtan.Yazid írta: lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Röviden, igen.gkovi írta: Igen ez más esetben érthető lenne. Viszont egy ilyen komoly dolognál is azt helyeznék előtérbe, és leszarnák, hogy ezzel mit okoznak?
Nekik az az érdekük hogy szenzációról írjanak, akkor is ha nincs. Ha nincs akkor kreálnak, és nincs arra megfelelő eszköz, hogy ebben meg legyenek akadályozva, vagypedig utólag megbüntetve. Ugyanis hiába van gond egy bizonyos sajtótermékkel, ha bármilyen nemű támadás éri azt, akkor nem mint konkrét sajtótermék védi magát, hanem pajzsként maga elé tartja a 'sajtószabadság' ideát, és úgy tesz mintha azt érné támadás. A többi pedig összezár mögötte.
Ezért szélmalomharc lenne fellépni ez ellen, az ejnye-bejnyén túlmenően.
A kérdés ilyen esetben;
Mi tartaná vissza bármelyik médiaterméket, hogy azt és úgy írjon, ahogyan az érdeke diktálja? Csak meg kell találni a témát és a tálalásmódot, amire rezonál az olvasó tömeg. Ha ez megvan, akkkr nincs más valóság.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Igen ez más esetben érthető lenne. Viszont egy ilyen komoly dolognál is azt helyeznék előtérbe, és leszarnák, hogy ezzel mit okoznak? Elvégre az ott dolgozókra is hatással van ez az egész. Szóval én a helyükben biztos meggondolnám, hogy mit is teszek közzé.El Sie7e írta: Nezettseg, interakciok szama etc.
Az index is annyi pénzt termel a kattintásokból az elmúlt hetekben, mint máskor egy év alatt összesen, miközben minden cikk alján pénzt kunyerálnak, függetlenség címszó alatt, miközben nerközeli cégek értékesítik a reklámokat az oldalukon. Gyújtaná rájuk valaki az irodaházat.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nezettseg, interakciok szama etc.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
"A CBS amerikai tévéadót rajtakapták, hogy az aktuális New York-i helyzetről szóló anyagban egy olaszországi intenzív osztályon készült felvételeket használt fel. Több tucat polgár-újságíró felvétele ténylegesen azt mutatja, hogy az Egyesült Államok keleti és nyugati partján lévő kórházakban jelenleg igen nyugodt a helyzet."
Itt vannak több kórházból képek:
https://mobile.twitter.com/mil_ops/stat ... 1475844097
" A német intenzív osztályok jegyzéke a médiában megjelent hírekkel szemben szintén nem mutat megemelkedett kihasználtságot. "
https://www.divi.de/register/intensivregister
Én komolyan nem értem, miért érdeke egyes médiáknak, hogy minél nagyobb pánikot szítsanak?
Itt vannak több kórházból képek:
https://mobile.twitter.com/mil_ops/stat ... 1475844097
" A német intenzív osztályok jegyzéke a médiában megjelent hírekkel szemben szintén nem mutat megemelkedett kihasználtságot. "
https://www.divi.de/register/intensivregister
Én komolyan nem értem, miért érdeke egyes médiáknak, hogy minél nagyobb pánikot szítsanak?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elkepzelhetetlen, hogy addigra talpraallunk. Augusztust josolnak azok az ismeroseim, akik szakemberek es magasabb szinteken mozognak, de volt, aki szeptembert/oktobert mondott. Es ez csak a jarvany csokkeneset jelenti, nem a megszuneset, gazdasagilag meg utana jon a java. Ez az ev kuka, foleg ennek az orszagnak.Puding írta: Hónapokig nem állhat meg minden. Jó lenne abba az irányba terelni a kommunikációt, hogy hordjon mindenki maszkot. (gondolom, ha lesz elég ez megtörténik) Meg boltok elé kézfertőtlenítőket valahogy megoldani. Úgy azért nehézkesen tudna terjedni a vírus. Meg nálunk annyira nem is tűnik gyorsnak. (ha igazak a számok / közeli kórházban van ismerős, itt alig van eset) Meg azért elég sok tényezőt lehet itt figyelembe venni: nálunk nem voltak heti 2x 50-60 ezres stadionokban sportesemények, tömegrendezvények, vagy egy Madridban majdnem annyian élnek, mint nálunk összesen... Valahogy május környékén újra kéne indítani az országot, mert sokkal rosszabb lesz, ha így megyünk tovább. Ha mindenki használná a maszkot (helyesen) és kézfertőtlenítőt nem lenne gond szerintem. Nyilván mozik, meg koncertek és hasonlók ráérnek újraindulni, csak a fontosabbakat elkezdeni a következő hónaptól.
Érdemes rákeresni a dominikai rendszerre. Mondjuk ott alap, hogy a boy kitolja a kocsidat a parkolóba az autódig, majd vissza viszi a kocsit.Remy írta: Itt nálunk a Lidlnél van egy biztonsági tag, aki minden kocsit fertőtlenít mikor bemesz a boltba. es a kocsi kötelező.
Így kene otthon is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Sparban mar lattam, hogy fertotlenitik a kocsikat.Remy írta: Itt nálunk a Lidlnél van egy biztonsági tag, aki minden kocsit fertőtlenít mikor bemesz a boltba. es a kocsi kötelező.
Így kene otthon is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Itt nálunk a Lidlnél van egy biztonsági tag, aki minden kocsit fertőtlenít mikor bemesz a boltba. es a kocsi kötelező.
Így kene otthon is.
Így kene otthon is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Hónapokig nem állhat meg minden. Jó lenne abba az irányba terelni a kommunikációt, hogy hordjon mindenki maszkot. (gondolom, ha lesz elég ez megtörténik) Meg boltok elé kézfertőtlenítőket valahogy megoldani. Úgy azért nehézkesen tudna terjedni a vírus. Meg nálunk annyira nem is tűnik gyorsnak. (ha igazak a számok / közeli kórházban van ismerős, itt alig van eset) Meg azért elég sok tényezőt lehet itt figyelembe venni: nálunk nem voltak heti 2x 50-60 ezres stadionokban sportesemények, tömegrendezvények, vagy egy Madridban majdnem annyian élnek, mint nálunk összesen... Valahogy május környékén újra kéne indítani az országot, mert sokkal rosszabb lesz, ha így megyünk tovább. Ha mindenki használná a maszkot (helyesen) és kézfertőtlenítőt nem lenne gond szerintem. Nyilván mozik, meg koncertek és hasonlók ráérnek újraindulni, csak a fontosabbakat elkezdeni a következő hónaptól.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Nálam is hasonló a helyzet, én műszakba járok és ügyeleti rendszert vezettek be, hogy csak az üzemeléshez szükséges minimális létszám legyen, de az is megszűnik, mindenkinek mennie kell rendesen.sanko. írta: most telefonált a főnök, hogy hétfőtől megszűnik a homeoffice, és ismét mennünk kell területre. lemaradtam valamiről?
Lehet kezdik azt gondolni, hogy nem is olyan veszélyes ez, mint elsőre gondolták?