OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. április 4., szombat 19:27

másfél éve homeoffice. heti 1 bevásárlás. pontfix mint korona előtt. :lol:
welcome to my introvert lifestyle. :mrgreen:

egyedül a napi edzés, ami teljesen átalakult. a csoportos functional fitness azé jól esne a szívemnek. + a versenyek :|
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. április 4., szombat 18:48

füst írta:Csak egy dolgot nem tudok megunni, a zabálást.
Ez amúgy nagyon szar, egyfolytában zabálok én is. Most a heti 3-4 foci, meg meccs helyett esténként jól teli eszem magam és ez meg is látszik, nem tudom, hogy mire vége lesz ennek hol kötök ki kiló ügyileg. Vége lehetne már... :angry:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 4., szombat 13:32

Én régen is heti negy napot dolgoztam otthon, legrosszabb esetben hármat.
Egy időre ezt felfüggesztették, most visszatertem :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 4., szombat 12:37

Én bent az irodában sem szakadtam meg.
Amióta itthon vagyok tök egyedül, azóta kb napi 3 órát dolgozok effektíven.
Mint kiderült nagyon rosszul viselem a magányt, utálom hogy nem találkozhatok asszonnyal, barátaimmal, szeretteimmel. Az gondoltam hogy tök jó, így majd tudok koncentrálni a munkára, hát nem. Extramotiválatlan vagyok. Csak egy dolgot nem tudok megunni, a zabálást. :D

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 4., szombat 12:15

én IT területen tolom otthon. az első három napban volt még munka meg is szakadtam benne és rendre 7től 8ig ültem a gép előtt. Utolsó két nap már nem igazán. Sőt a munkaidő utolsó két órájában már inkább bedőltem az ágyba aludni.

hozzátudnék szokni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. április 4., szombat 9:10

Én üzemeltetésben dolgozom mérnökként és a főnököm haza küldött home officera. Azt se értem, hogy ő műszaki igazgatóként, hogy meri megtenni. Vagy is, de. Semmi köze a pozícióhoz és áldhatja az eget, hogy felnyalta magát. Mármint ős is otthonról dolgozik. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 4., szombat 8:46

Külön vicces, ugyanazon a területen dolgozunk csak másik, rivális cégnél, egyikőnk az asztalinál, másik a kanapén. :mrgreen:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 4., szombat 0:20

'shutterisland írta: ha mar szoba jott a no tema, az is erdekes lesz, hogy ez a par honap kinel milyen hatassal lesz a parkapcsolatokra, hazassagokra, stb. :mrgreen:

alapvetoen pozitiv hatas lenne az elvaras es tobbsegeben biztosan osszehozza megjobban a ket embert, de biztos lesz egy nagy reteg, akik azert egymas agyara mennek a negy fal kozott. :box:

gondolom vagyunk egy paran akiknek kell a levego es az egyedullet/tavollet ami most kevesbe megoldhato. :mrgreen:
Covid osztályon orvos, gondolhatod... lassan eljutok oda, hogy valahogy elkapom, túlesek rajta és legyen csak minden a régi. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 3., péntek 23:48

ha mar szoba jott a no tema, az is erdekes lesz, hogy ez a par honap kinel milyen hatassal lesz a parkapcsolatokra, hazassagokra, stb. :mrgreen:

alapvetoen pozitiv hatas lenne az elvaras es tobbsegeben biztosan osszehozza megjobban a ket embert, de biztos lesz egy nagy reteg, akik azert egymas agyara mennek a negy fal kozott. :box:

gondolom vagyunk egy paran akiknek kell a levego es az egyedullet/tavollet ami most kevesbe megoldhato. :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2020. április 3., péntek 21:32

Itt nálunk romániában már pl. az ilyen sem engedélyezett, nyilatkozatot kell kitölteni minden lakhelyelhagyásról, és nyomós indok kell... :cens: :vivo:
"And my heart will leave you never."

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 3., péntek 21:01

+
https://index.hu/szolgalati-kozlemeny/2 ... any_index/

így már azért érthető a miértek.
de tény, hogy nem a clickbait, pánikkeltős cikkeikért érdemlik meg a támogatást.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 3., péntek 20:55

Faust írta: Az index is annyi pénzt termel a kattintásokból az elmúlt hetekben, mint máskor egy év alatt összesen, miközben minden cikk alján pénzt kunyerálnak, függetlenség címszó alatt, miközben nerközeli cégek értékesítik a reklámokat az oldalukon. :lol: Gyújtaná rájuk valaki az irodaházat.
https://444.hu/2020/03/31/a-kormanymedi ... vallalatba

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. április 3., péntek 19:42

Realista24 írta:
Yazid írta: lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
Az igazat, hogy nő van a dologban :kalapos:
a feleségem otthon marad :mrgreen: kollégámhoz megyek, dolog van. csak mert itt ott a környéken mondták h voltak igazoltatások es kerdezgettek ki hova megy, ezért kérdezem

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 3., péntek 19:34

Yazid írta: lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
Az igazat, hogy nő van a dologban :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. április 3., péntek 19:29

nem tilalom van, hanem korlátozás. menj nyugodtan.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. április 3., péntek 19:16

lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 3., péntek 18:51

gkovi írta: Igen ez más esetben érthető lenne. Viszont egy ilyen komoly dolognál is azt helyeznék előtérbe, és leszarnák, hogy ezzel mit okoznak?
Röviden, igen.
Nekik az az érdekük hogy szenzációról írjanak, akkor is ha nincs. Ha nincs akkor kreálnak, és nincs arra megfelelő eszköz, hogy ebben meg legyenek akadályozva, vagypedig utólag megbüntetve. Ugyanis hiába van gond egy bizonyos sajtótermékkel, ha bármilyen nemű támadás éri azt, akkor nem mint konkrét sajtótermék védi magát, hanem pajzsként maga elé tartja a 'sajtószabadság' ideát, és úgy tesz mintha azt érné támadás. A többi pedig összezár mögötte.
Ezért szélmalomharc lenne fellépni ez ellen, az ejnye-bejnyén túlmenően.
A kérdés ilyen esetben;
Mi tartaná vissza bármelyik médiaterméket, hogy azt és úgy írjon, ahogyan az érdeke diktálja? Csak meg kell találni a témát és a tálalásmódot, amire rezonál az olvasó tömeg. Ha ez megvan, akkkr nincs más valóság.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. április 3., péntek 18:51

de volt, aki szeptembert/oktobert mondott.
én is így készülök, persze csak józan paraszti ésszel. nincs valakinek eladó ps4? :mrgreen:

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2020. április 3., péntek 18:14

El Sie7e írta: Nezettseg, interakciok szama etc.
Igen ez más esetben érthető lenne. Viszont egy ilyen komoly dolognál is azt helyeznék előtérbe, és leszarnák, hogy ezzel mit okoznak? Elvégre az ott dolgozókra is hatással van ez az egész. Szóval én a helyükben biztos meggondolnám, hogy mit is teszek közzé. :hmmm:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 3., péntek 18:09

Az index is annyi pénzt termel a kattintásokból az elmúlt hetekben, mint máskor egy év alatt összesen, miközben minden cikk alján pénzt kunyerálnak, függetlenség címszó alatt, miközben nerközeli cégek értékesítik a reklámokat az oldalukon. :lol: Gyújtaná rájuk valaki az irodaházat.

Vissza: