FIFA
- Galacticos
Re: FIFA
Winterrefresh bernat valakinek? O vagy egy 86os marcos alonso?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a beadasokat mar el is felejtettem, elvezheto volt mikor pl offlineban valaki ellen jatszottal es ott volt a cavani-ibra duo a psg-bennem épít beadásokra a játék
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Annyira nem,mivel nem épít beadásokra a játék,jobban kell a jó wf és hogy tudja a labdát kezelni,passzolni a játékos,ne legyen túl darabos.'shutterisland írta: bar en nem igazan fifazok 2-3 eve, de a regebbi fifakban elegge mukodott ez.
4-3-3 munkas csapat.
kozepen 3 faradhatatlan csucsneger box2box-kent (pl regen egy vidal, ramires, yaya vagy manapsag talan egy kante, keita, ndombele all ehhez legkozelebb).
kozuluk a tamadasban legkevesbe fogalmatlanabb egy picit elorebb, illetve elore 3 gyors es/vagy eros, szivos jatekos. (pl hogy csak masodvonalas arcokat mondjak, a jo oreg ibarbo-doumbia-gervinho a korabbiakban )
de alapvetoen a keretben, padon is hasonlo jellegu arcok.
annyira fizikalis es gyors volt a jatek, hogy az ero, sebesseg, munkabiras miatt ilyen felepitesu csapatokkal lehetett nagyon daralni.
meg a kozepesebb arcok is tobbet ertek, mint a papiron magasabb erteku, intelligensebb, de fizikai parameterekben gyengebb jatekosok.
minden odapattant, ott maradt a parharcokban es a jatek rohangalos mivolta miatt teljesen le lehetett dominalni azokat, akik esszel jatszanak.
az uj fifakra (18 utan) ez mar nem ennyire jellemzo ?
Eddigiekben annyira nem erőltettem az icon swapokat,mert nem volt elég időm meg kedvem,de most elkezdtem,jobban játszok majdnem a LaLigás firstowner csapatommal mint a simával Cél semmi extra,a packra megyek,aztán már elég nekem.Kezdőbbeknek nem éri meg,de azért már egész sok használható ember van. Vagy ha másnem magasabb rating ami jó sbckbe
Enyém most valahogy így néz ki: https://www.futbin.com//20/squad/14800398
változtatom az embereket néha a kezdőben elsősorban elől. Meg Zidanet közben csak 1x használtam még a PrimeGrind miatt
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Icon Swapból csak olyat érdemes kivenni, aki játék végéig jó lesz, ha már ennyi melót teszel bele.
Én Hagit vettem ki, nagyon imádtam, de ahogy lett egy CR Messi Neymar trióm és Messi el is vette a középső CAM posztját már is nem fért be annyira, de a jobb CAMba odafért azért, de nem volt mindig az igazi.
Icon Swap 1be nem véletlen nem tettek endgame playert.
Utólag Zanettit vettem volna talán ki, bár ott az a pace már lehet kevés lenne, szóval maradt volna Baby Rio, ő azért még sztem mindig top védő, még mindig 900k PSen, szóval utólag ez a kettő volt az okos lépés.
Icon Swap 2be, aki nem Essient vette ki, úgy hogy kigyűjthette az összeset az szimplán hülye, Sniper chemmel nagyon baszó lap, imádtam.
Icon Swap 3ba már több opció is van, de középtájékon Maldini magasan kiemelkedik.
Dalglish vagy Rush is jó lehet még, aki támadót akar, Moments Petit is end game CDM, de itt már poszt függő is kinek mi kell a csapatába, a top nevekből vannak jók.
Pl normális RWt nehéz találni, az a Garrincha meg elég baszó.
A lényeg olyat vegyél ki aki marad a játék végéig fixen.
11 kezdő emberből kivehettél 3at a kezdődbe ingyen, ez nagyon nagy help.
Paulinho is 160k volt anno az SBCje, Diego Carlos SBC 50-60k volt az elején, Ter Stegen nem drága, cserébe a legjobb kapus a játékban.
A semmiből lehetett idén baszó csapatot csinálni.
Én Hagit vettem ki, nagyon imádtam, de ahogy lett egy CR Messi Neymar trióm és Messi el is vette a középső CAM posztját már is nem fért be annyira, de a jobb CAMba odafért azért, de nem volt mindig az igazi.
Icon Swap 1be nem véletlen nem tettek endgame playert.
Utólag Zanettit vettem volna talán ki, bár ott az a pace már lehet kevés lenne, szóval maradt volna Baby Rio, ő azért még sztem mindig top védő, még mindig 900k PSen, szóval utólag ez a kettő volt az okos lépés.
Icon Swap 2be, aki nem Essient vette ki, úgy hogy kigyűjthette az összeset az szimplán hülye, Sniper chemmel nagyon baszó lap, imádtam.
Icon Swap 3ba már több opció is van, de középtájékon Maldini magasan kiemelkedik.
Dalglish vagy Rush is jó lehet még, aki támadót akar, Moments Petit is end game CDM, de itt már poszt függő is kinek mi kell a csapatába, a top nevekből vannak jók.
Pl normális RWt nehéz találni, az a Garrincha meg elég baszó.
A lényeg olyat vegyél ki aki marad a játék végéig fixen.
11 kezdő emberből kivehettél 3at a kezdődbe ingyen, ez nagyon nagy help.
Paulinho is 160k volt anno az SBCje, Diego Carlos SBC 50-60k volt az elején, Ter Stegen nem drága, cserébe a legjobb kapus a játékban.
A semmiből lehetett idén baszó csapatot csinálni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Menjél már valahova , mostanában még 80feletti játékost sem nyitok, nemhogy 8kilóért..Caraway írta: Kellett itt a fut-ról beszélnünk, erre most nyitottam egy Fut Birthday di Mariat, egyből el is kelt 780 ezerért.
Igaza van Ferninek, Gattusót vettem ki, de valahogy nem az igazi, van hogy hoz jó meccseket, de nem adja eléggé..ferni írta:Egyik se, gyűjts még.Galacticos írta: Litmanen, gattuso vagy trezeguet van valakinek? Par meccs es meglesz az eleg tokenem hozza csak nem tudom meg melyiket valasszam.
Jön még majd 12 a mostani 12höz
Egy Maldini pl csak 13 token, ő tutira megéri
A másik kettő meg totál felejtős..
Nekem Maldini lesz a következő szerintem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lucas, Witsel meg Werner nagy királyok voltak a buli csapatomban, de a leginkább Havertz.kiserik írta:
Mindig is utáltam az OP, egyen PL huszárokat
Én ezzel fejeztem be annó:
https://www.futbin.com/20/squad/14777602
Nem illik.
Egyik se, gyűjts még.Galacticos írta: Litmanen, gattuso vagy trezeguet van valakinek? Par meccs es meglesz az eleg tokenem hozza csak nem tudom meg melyiket valasszam.
Jön még majd 12 a mostani 12höz
Egy Maldini pl csak 13 token, ő tutira megéri
Statok alapján nekem egyik se tetszik annyira hogy rámenjek az icon swapokra.
- Galacticos
Litmanen, gattuso vagy trezeguet van valakinek? Par meccs es meglesz az eleg tokenem hozza csak nem tudom meg melyiket valasszam.
Én nagyon későn kezdtem el FUTozni, az előző FUT season végén. Ott megtetszett a Daniel James kártya, az az egyetlen amit volt időm végig megcsinálni, így aköré építettem a csapatot. Ez most így néz ki:
--------------------Rashford 83 ---- Auba 88 ------------------
Sterling 88 --------------------------------------- Daniel James 86
-----------------Sissoko 81 ------ Doucure 84
Shaw 81 ----- VVD 90 ----- Joe Gomez 80 ------ Kyle Walker 84
-------------------------------Allison 89
Trossard 87, Ndombele 81, Davidson Sanchez 83, Felipe Anderson 84, Vardy 85 vannak rendszeresen rotálva.
Hajtok a Fred 89-re, illetve két player pickem lesz a weekend leagueből, remélem jön valami hasznos.
--------------------Rashford 83 ---- Auba 88 ------------------
Sterling 88 --------------------------------------- Daniel James 86
-----------------Sissoko 81 ------ Doucure 84
Shaw 81 ----- VVD 90 ----- Joe Gomez 80 ------ Kyle Walker 84
-------------------------------Allison 89
Trossard 87, Ndombele 81, Davidson Sanchez 83, Felipe Anderson 84, Vardy 85 vannak rendszeresen rotálva.
Hajtok a Fred 89-re, illetve két player pickem lesz a weekend leagueből, remélem jön valami hasznos.
Mindig is utáltam az OP, egyen PL huszárokatziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
Btw ez a Cancelo ahoz képest mekkora low budget, adja azért.
Én ezzel fejeztem be annó:
https://www.futbin.com/20/squad/14777602
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
Állítólag a 85-ös Essien jobb, mint a 90-es, de most látom Bélának megvan, majd ő megmondja..ziro4vr írta:
Lehetegy Kante Fabinho swap lesz a következő cél akkor. Mondjuk pl Essien eléggé állat volt mikor pár meccsre megkaptam.
Butrát nagyon gyűlölöm, egyszerűen tarthatatlan volt Ramosékkal..Béla írta: Na ha már ennyire téma a fifa20 akkor mutatom a csapatom, napi 3-4 meccsel idáig ezt tudtam összehozni. Pénzt nem raktam bele annyit nem ér ez a szar. https://www.futbin.com/20/squad/14772760 2játékos: Butragueno és Essien(max 2milliót érnek ketten) eladható aki ér valamit. A többiek Icon swap-ból vagy sbc-ből vagy különböző feladatokból jöttek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Na ha már ennyire téma a fifa20 akkor mutatom a csapatom, napi 3-4 meccsel idáig ezt tudtam összehozni. Pénzt nem raktam bele annyit nem ér ez a szar. https://www.futbin.com/20/squad/14772760 2játékos: Butragueno és Essien(max 2milliót érnek ketten) eladható aki ér valamit. A többiek Icon swap-ból vagy sbc-ből vagy különböző feladatokból jöttek.
2013.05.28
11.45
11.45
- ziro4vr
Kun asszem kölcsönben volt már nálam, kicsit lassú, Auba viszont nem fedezi jól a labdát, az nem tetszik.reeed_ati írta:
Anno pl. nekem Aguero jobban adta, mint Auba, baromi sok gólt lőttem vele, nem is drágább sztem.
Kantét nagyon bírtam, Pogba ellenem szokott baromi jó lenni, szóval ezzel a kettővel szerintem jól jársz.
Sterling megintcsak nagyon jó volt, én őt nem cserélném le Szalára..
Sané viszont elég esetlen, helyette egy Mané jó lehet, lement jól az alapkártya ára..
Nálam pont Sané működik jobban.
Lehetegy Kante Fabinho swap lesz a következő cél akkor. Mondjuk pl Essien eléggé állat volt mikor pár meccsre megkaptam.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bar en nem igazan fifazok 2-3 eve, de a regebbi fifakban elegge mukodott ez.
4-3-3 munkas csapat.
kozepen 3 faradhatatlan csucsneger box2box-kent (pl regen egy vidal, ramires, yaya vagy manapsag talan egy kante, keita, ndombele all ehhez legkozelebb).
kozuluk a tamadasban legkevesbe fogalmatlanabb egy picit elorebb, illetve elore 3 gyors es/vagy eros, szivos jatekos. (pl hogy csak masodvonalas arcokat mondjak, a jo oreg ibarbo-doumbia-gervinho a korabbiakban )
annyira fizikalis es gyors volt a jatek, hogy az ero, sebesseg, munkabiras miatt ilyen felepitesu csapatokkal lehetett nagyon daralni.
meg a kozepesebb arcok is tobbet ertek, mint a papiron magasabb erteku, intelligensebb, de fizikai parameterekben gyengebb jatekosok.
minden odapattant, ott maradt a parharcokban es a jatek rohangalos mivolta miatt teljesen le lehetett dominalni azokat, akik esszel jatszanak.
4-3-3 munkas csapat.
- reeed_ati
Anno pl. nekem Aguero jobban adta, mint Auba, baromi sok gólt lőttem vele, nem is drágább sztem.ziro4vr írta: Srácok én alacsonyabb szinten mozgok, nincsenek spéci lapjaim meg ezt a chemmelést sem értem.
Volt már la liga meg bundás csapatom is, most váltottam gyorsan pl-re, és a sok gyökér adama traorés meg Ndombelés arcot végre én szopatom.
DDG-Robertson-Laporte-Vertonghen-Cancelo-Fabinho-Bernardo-Mahrez-Sané-Auba-Sterling
Semmi spéci lap semmi extra, nincs nekem annyi időm meg pénzem.
Nézem hol lehetne javulni, Pogba esetleg, Kante vagy Salah mondjuk, tipp?
Kantét nagyon bírtam, Pogba ellenem szokott baromi jó lenni, szóval ezzel a kettővel szerintem jól jársz.
Sterling megintcsak nagyon jó volt, én őt nem cserélném le Szalára..
Sané viszont elég esetlen, helyette egy Mané jó lehet, lement jól az alapkártya ára..
- ziro4vr
Srácok én alacsonyabb szinten mozgok, nincsenek spéci lapjaim meg ezt a chemmelést sem értem.
Volt már la liga meg bundás csapatom is, most váltottam gyorsan pl-re, és a sok gyökér adama traorés meg Ndombelés arcot végre én szopatom.
DDG-Robertson-Laporte-Vertonghen-Cancelo-Fabinho-Bernardo-Mahrez-Sané-Auba-Sterling
Nem illik.
Tedd be 4 chemmel és láss csodát bár nekem végig Areola védett és még voltam elégedve vele.ziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
Én év elején váltottam spanyolra, de hatalmas hiba volt.. 10győzelem wl-ben, anno az angol csapatommal 18ig jutottam.ziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
Szóval szerintem visszaváltok angolra, kanté-de.bruyne-gattuso, hátul meg van.dijk-maldini, szélre egyelőre vészmegoldás lesz nekem is cancelo, mert amikor az angol icon swapot csináltam, nagyon jó volt nálam is..
Meg a poolos balhátvéd is elég jó és ő is olcsó.