Egyik se, gyűjts még.Galacticos írta: Litmanen, gattuso vagy trezeguet van valakinek? Par meccs es meglesz az eleg tokenem hozza csak nem tudom meg melyiket valasszam.
Jön még majd 12 a mostani 12höz
Egy Maldini pl csak 13 token, ő tutira megéri
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. április 7., kedd 19:49
Egyik se, gyűjts még.Galacticos írta: Litmanen, gattuso vagy trezeguet van valakinek? Par meccs es meglesz az eleg tokenem hozza csak nem tudom meg melyiket valasszam.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 7., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. április 7., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 7., kedd 16:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 7., kedd 16:26
Mindig is utáltam az OP, egyen PL huszárokatziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
Btw ez a Cancelo ahoz képest mekkora low budget, adja azért.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. április 7., kedd 13:21
Állítólag a 85-ös Essien jobb, mint a 90-es, de most látom Bélának megvan, majd ő megmondja..ziro4vr írta:
Lehetegy Kante Fabinho swap lesz a következő cél akkor. Mondjuk pl Essien eléggé állat volt mikor pár meccsre megkaptam.
Butrát nagyon gyűlölöm, egyszerűen tarthatatlan volt Ramosékkal..Béla írta: Na ha már ennyire téma a fifa20 akkor mutatom a csapatom, napi 3-4 meccsel idáig ezt tudtam összehozni. Pénzt nem raktam bele annyit nem ér ez a szar. https://www.futbin.com/20/squad/14772760 2játékos: Butragueno és Essien(max 2milliót érnek ketten) eladható aki ér valamit. A többiek Icon swap-ból vagy sbc-ből vagy különböző feladatokból jöttek.
HozzászólásSzerző: Béla » 2020. április 7., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 7., kedd 12:47
Kun asszem kölcsönben volt már nálam, kicsit lassú, Auba viszont nem fedezi jól a labdát, az nem tetszik.reeed_ati írta:
Anno pl. nekem Aguero jobban adta, mint Auba, baromi sok gólt lőttem vele, nem is drágább sztem.
Kantét nagyon bírtam, Pogba ellenem szokott baromi jó lenni, szóval ezzel a kettővel szerintem jól jársz.
Sterling megintcsak nagyon jó volt, én őt nem cserélném le Szalára..
Sané viszont elég esetlen, helyette egy Mané jó lehet, lement jól az alapkártya ára..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 7., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. április 7., kedd 12:21
Anno pl. nekem Aguero jobban adta, mint Auba, baromi sok gólt lőttem vele, nem is drágább sztem.ziro4vr írta: Srácok én alacsonyabb szinten mozgok, nincsenek spéci lapjaim meg ezt a chemmelést sem értem.
Volt már la liga meg bundás csapatom is, most váltottam gyorsan pl-re, és a sok gyökér adama traorés meg Ndombelés arcot végre én szopatom.
DDG-Robertson-Laporte-Vertonghen-Cancelo-Fabinho-Bernardo-Mahrez-Sané-Auba-Sterling
Semmi spéci lap semmi extra, nincs nekem annyi időm meg pénzem.
Nézem hol lehetne javulni, Pogba esetleg, Kante vagy Salah mondjuk, tipp?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 7., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 7., kedd 11:01
Tedd be 4 chemmel és láss csodát bár nekem végig Areola védett és még voltam elégedve vele.ziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. április 7., kedd 10:54
Én év elején váltottam spanyolra, de hatalmas hiba volt.. 10győzelem wl-ben, anno az angol csapatommal 18ig jutottam.ziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. április 7., kedd 10:04
De Gea, labbal jokat tud vedeni.ziro4vr írta: De Gea vagy Allisson? Sima, nem 3 milliós speckó lapokat nézve.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. április 7., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 7., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 7., kedd 9:24
Ter Stegenziro4vr írta: De Gea vagy Allisson? Sima, nem 3 milliós speckó lapokat nézve.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. április 7., kedd 9:17
Kell a PS Plus előfizetés hozzá.Lenne pár kérdésem, olvasgattam vissza több oldalt is, de pár dolog nem tiszta: ha megvan a játék konzolra, online lehet ismerősöklel játszani nem? Persze ingyen s bérmentve
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. április 7., kedd 9:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 7., kedd 8:58
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem