OFF
Re: OFF
Ez még valószínűleg vegyes adat, tehát minden COVID19-el fertőzött elhunyt. Soknak tűnik ez a 114, de ha mellé tesszük, hogy Svédországban átlagosan 250 ember hal meg naponta, akkor az lenne a lényeges, hogy ez a szám mennyivel nő. Nagy általánosságban az a tapasztalat, hogy kiugróan nem nő. Érdekes még az összehasonlítás Svájccal, ahol 8,5 millió körüli a lakosság, ők is többnyire szétszórva laknak, az egészségügy elvileg patika, vannak karanténes intézkedések, a halottak számában viszont Svédország előtt vannak jelenleg.Kercsó írta:114 haltak meg kimondottan koronától? Vagy 114 haltak meg és pozitív lett a korona tesztjük?Steve írta:Ma 114-en haltak itt meg
Nem mindegy.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Csak azért kérdezem, mert az olaszoknál is mindekit egy kalap alá vettek. Azt is aki agyvérzésbe halt bele, de közben pozitív volt a tesztje, a tesztet tüntették fel a halál okának.
Ott leadminisztrálnak a 100 koronavírus áldozatot és iktatják statisztikáknak, kommunikálják a közvéleménynek. A halotti bizonyítványok szerint, az áldozatok 12%-a hunyt el a koronavírus következtében...
Az intenzíven meg van egyéb más beteg is bőven.
bízom benne, hogy Svédországban is ez a procedúra.
Ott leadminisztrálnak a 100 koronavírus áldozatot és iktatják statisztikáknak, kommunikálják a közvéleménynek. A halotti bizonyítványok szerint, az áldozatok 12%-a hunyt el a koronavírus következtében...
Az intenzíven meg van egyéb más beteg is bőven.
bízom benne, hogy Svédországban is ez a procedúra.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem voltam ott egyik esetnél sem! Ezen kívül nem írta meg a helyi közegészségügyi szervezet(vagy hogy fordítsam le), hogy pontosan milyen körülmények között halt meg minden egyes ember név szerint, esetre lebontva.Kercsó írta:114 haltak meg kimondottan koronától? Vagy 114 haltak meg és pozitív lett a korona tesztjük?Steve írta:Ma 114-en haltak itt meg
Nem mindegy.
De mivel itt csak a hivatalosan intenzív osztályon és kórházban elhunytakat számolják és oda meg csak úgy kerülsz be, hogy előzetesen leteszteltek így a válasz igen attól. Itt nem mérnek senkit, csak akit nagyon muszáj, veszélyeztetett az illető és kórházba meg csak akkor kerülsz be, ha már nagyon kell.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
114 haltak meg kimondottan koronától? Vagy 114 haltak meg és pozitív lett a korona tesztjük?Steve írta:Ma 114-en haltak itt meg
Nem mindegy.
#whatisyourexcuse
- Steve
Realista24 írta:Most írta, gyúrni jár, flexel, meg kávézik. Persze, mindezt úgy, hogy "csak látta, hogy ezt csinálják"ziro4vr írta:
Na de te már faszán vagy?
Én jól vagyok köszi!
Egyedüli ami van, hogy ha megerőltetem magam( pl sokat flexelek ..rohadt terasz ajtót csiszolom ) akkor köhögök és hőemelkedésem/alacsony láz lesz.Pl ma is ez lett a semmiből. Kicsit idegesítő, mert napok óta nem volt bajom.
Nem találkozunk senkivel biztos ami biztos, akikkel nem nagyon kell. Gyerek sem megy a nagyihoz.
Ma 114-en haltak itt meg, a szomszéd edzés mániás csajjal beszéltem és elkezdett gondolkozni, hogy ne edzzen mert hogy úgy hallja ez nem jó ez a korona cucc, persze azért útban volt éppen az edzőteremhez.
- Steve
Kodkul es a ződróka nem jó. Óbán nem jó.Realista24 írta:Bővebben, csak magyarul beszélőknek?Marky írta: Kiderult, hogy a Codecool es a Greenfox - - fogja tanitani allami penzen az embereket A Greenfoxbol kikerult emberek nagy resze egy user storyt nem tudnak segitseggel abszolvalni.... igy kell haverok zsebebe tolni a penzt.
Egyszeruen nincs szukseg frontend emberekre ekkora mennyisegben, mert egy backend fejleszto picit lassabban elvegzi ugyanazt. Akkora high-tech miniszterunk van, hogy fingja sincs mi a piac igenye.
Szívesen segítek máskor is!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sátoraljaújhelyen már szerelik azt a kínai gépsort, amely a napokban megkezdi működését, és havonta 2,8 millió maszkot tud gyártani – tette hozzá.
Elmondta, egész Nyugat-Európa és az Egyesült Államok is Kínában áll sorba maszkért, lélegeztetőgépért. Ebben a válsághelyzetben a nemzeti válaszok „működnek”, a nemzetközi szervezetek csak a helyüket keresik – jegyezte meg az unióra utalva Szijjártó Péter.
Elmondta, egész Nyugat-Európa és az Egyesült Államok is Kínában áll sorba maszkért, lélegeztetőgépért. Ebben a válsághelyzetben a nemzeti válaszok „működnek”, a nemzetközi szervezetek csak a helyüket keresik – jegyezte meg az unióra utalva Szijjártó Péter.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor ezert volt fenn egy 1.2-1.5 millios bersavval allas oda, nem ertettem mire fel hirdetnek most oda de akkor megvan a magyarazat.Marky írta: Kiderult, hogy a Codecool es a Greenfox - - fogja tanitani allami penzen az embereket A Greenfoxbol kikerult emberek nagy resze egy user storyt nem tudnak segitseggel abszolvalni.... igy kell haverok zsebebe tolni a penzt.
Egyszeruen nincs szukseg frontend emberekre ekkora mennyisegben, mert egy backend fejleszto picit lassabban elvegzi ugyanazt. Akkora high-tech miniszterunk van, hogy fingja sincs mi a piac igenye.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Codecoolról amúgy mi a véleményed?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bővebben, csak magyarul beszélőknek?Marky írta: Kiderult, hogy a Codecool es a Greenfox - - fogja tanitani allami penzen az embereket A Greenfoxbol kikerult emberek nagy resze egy user storyt nem tudnak segitseggel abszolvalni.... igy kell haverok zsebebe tolni a penzt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kiderult, hogy a Codecool es a Greenfox - - fogja tanitani allami penzen az embereket A Greenfoxbol kikerult emberek nagy resze egy user storyt nem tudnak segitseggel abszolvalni.... igy kell haverok zsebebe tolni a penzt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Erről részletesebben nem lehetne olvasni valahol? Mert egyébként őstermelőként meg van kötve az ember keze, a vállalkozókat nyomják. Hitelt meg ha akarnék se tudnék felvenni "munkanélküli ként". Azt lehet egy hónap múlva dobhatom ki az uborkámat, több milliós kárt okozva, mert a kutya se fogja venni...részben beruházási támogatásokkal, infrastruktúrafejlesztés támogatásával és kedvező hitelekkel, garanciákkal szeretnék támogatni a bajba került ágazatokat, mint a turizmus, kreatív ipar, egészségipar, mezőgazdaság, építőipar, élelmiszeripar, közlekedés és logisztika;
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Őőőő... hogy? Nem nyelvvizsgát osztogatnak, hanem beragadt diplomát.Viszont vannak olyan munkák, ahol több pénzt jelent egy nyelvvizsga. Na, most ez ingyen lett meg.
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni a nyelvvizsga történethez, hogy véleményem szerint kurva nagy bullshit az egész és nem ez fogja meghatározni a minőségi munkaerőt. Rengeteg olyan szaktársam volt, akik gond nélkül teljesítették az egyetemet, de igazából használati tudásuk nem keletkezett, mert 16 éven keresztül nem csináltak mást, mint magoltak. A munkához, az önálló gondolkozáshoz meg egyszerűen ostobák maradtak és mégis szereztek nyelvvizsgát, mert magolni tudtak. Normális és minőségi munkakörhöz meg úgyis elvárás a társalgási szint és a kutyát nem fogja érdekelni, hogy van-e mellé nyelvvizsgád vagy sem.
Persze vehetjük úgyis, mint valami tudást meghatároz, de szerintem rettentően torz képet ad, ha valaki nem érti meg, hogy nem arra kell, hogy diplomád legyen, hanem hogy tud használni is.
Persze vehetjük úgyis, mint valami tudást meghatároz, de szerintem rettentően torz képet ad, ha valaki nem érti meg, hogy nem arra kell, hogy diplomád legyen, hanem hogy tud használni is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha afrikai országnak vesszük hazánkat, akkor még igaz is lehet.Swineherd írta: A legjobb hír, hogy: "Magyarország az elmúlt 10 évben hi-tech országgá alakult, ezt szeretnék fenntartani".
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
A legjobb hír, hogy: "Magyarország az elmúlt 10 évben hi-tech országgá alakult, ezt szeretnék fenntartani".
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema