Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Ez az ív a könyvekre is igaz, nem filmspecifikus. Logika is van benne, elméletileg az volt a cél hogy a közönséggel nőjön az anyag.
- P. Krisz
Ezra te hülye f@sz.
Amikor úgy tűnik, hogy 6. rendezővel végre elkészülhet a Flash, Miller leáll verekedni egy nővel. Nagy az esélye, hogy a Warner törli az egész filmet.
Amikor úgy tűnik, hogy 6. rendezővel végre elkészülhet a Flash, Miller leáll verekedni egy nővel. Nagy az esélye, hogy a Warner törli az egész filmet.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Olvasd el inkabb a konyveket, ugyis raersz.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem az 5 es a 7/1 a leggyengebb/legunalmasabb, de azert nem hagyom ki azokat se, ha maratont tartok par evente
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
a 3. a legjobb, de mindet imádom
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hát a 3 minden volt csak nem aranyos kis filmecske, de ja...
Amúgy szerintem a Félvér hercegen kívül az összes kurvajó filmben. Félvér lett kicsit olyan langyos.
Amúgy szerintem a Félvér hercegen kívül az összes kurvajó filmben. Félvér lett kicsit olyan langyos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Teljesen más a filmek hangulata. Főleg az utolsó úgynevezett duplarész már inkább darkos fantasy, mint egy diákos családi film. Az első 3 még aranyos kis filmecske volt, de utána már kezd komolyodni a téma.'shutterisland írta: harry potter marathonra adtam a fejem, minden este egy resz.
az elso 3 megvolt meg annak idejen a moziban, azokat is ujranezem, az ujabbak egyaltalan nem.
az ujabbak is odaszegezosek vagy ne legyenek nagy elvarasok ?
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Amikor én HP maratont tartok, akkor az első 3 részt reflexből kihagyom'shutterisland írta: harry potter marathonra adtam a fejem, minden este egy resz.
az elso 3 megvolt meg annak idejen a moziban, azokat is ujranezem, az ujabbak egyaltalan nem.
4. résztől (4.-ket is beleértve) kicsit más hangulatú filmeket kapsz, nekem azok jobban bejöttek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
harry potter marathonra adtam a fejem, minden este egy resz.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Dark Waters
Nem tudom, hogy kerülte el a film eddig a figyelmem, a téma meg pláne. Foszlányokat sem hallottam soha az egészről, megdöbbentő film egyébként. Így korlátozás alatt mindenképp megér egy megtekintést, Mark Ruffalo szerintem a legjobbat alakította ebben a filmben. Az igaz történetek feldolgozásával foglalkozó filmek kedvelőinek tetszeni fog. Hajrá.
Nem tudom, hogy kerülte el a film eddig a figyelmem, a téma meg pláne. Foszlányokat sem hallottam soha az egészről, megdöbbentő film egyébként. Így korlátozás alatt mindenképp megér egy megtekintést, Mark Ruffalo szerintem a legjobbat alakította ebben a filmben. Az igaz történetek feldolgozásával foglalkozó filmek kedvelőinek tetszeni fog. Hajrá.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az utolsó műszak: Még hogy nem lehet kevés pénzből jó filmet csinálni. Rohadt jó dráma akcióköntösben, a vége eléggé karistolt. Jake Gyllenhaal meg szerintem az egyik legjobb színész a fiatalabbak között.
Bocsi, picit elneztem a hsz-ed felett.ikelemen5 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kislány hogy maradt életben a legalsó szinten? A nő hogy nem találkozott vele egyszer sem? Jó volt az alap ötlet, kár, hogy nem tudtak lezárni rendesen.géza írta: Most fejeztem be a The Platformot, Netflixes spanyol film.
Nem tudok egyelore mit mondani, csak annyit hogy nezzetek, nem csak egy baromi jo film, de fontos is. Bravo.
Jó poénok voltak benne, és erős társadalomkritika.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a lany nem volt valos, 100% hogy nem tudott volna eletben maradni ott, illetve ha jol emlekszem a creepy oreg csavo azt mondta Gorennek, hogy a fiat keresi a no. Redditrol:
"I read a theory that the girl was a hallucination that represented the pana cotta, the pana cotta was in fact sent back up, and returned to the chef. They didn't get the message, and instead he blamed his staff for leaving a hair in the meal, thinking that's the reason the prisoners didn't eat it.
So the message is lost. I thought that was a satisfying theory"
Szerintem ez a magyarazat passzol a leginkabb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A JOHN MALKOVICH MENET: Hú bazzeg. Elképesztően beteg és szürreális az egész trip, amire invitál Spike Jonze. De nem jó. Egy totális káosz, egy őrültség. És még sikerült Malkovichot is érdektelenné tenni.
SZOMJÚSÁG: Oldboy után nem kicsit mélyrepülés ez Park Chan-wooktól. A műfaji keveredések nem sültek el jól. A hit, a vámpírmítosz és a szexuális vágyak/szomjúság nem találták meg a közös hangot. Az utolsó 20 percet leszámítva inkább volt unalmas, mintsem egy kihagyhatatlan darab.
EGY TAXISOFŐR: Akit egy kicsit is érdekel Dél-Korea történelme, annak kötelező darab ez a film. A Gwangju-i mészárlás lebilincselő. Bár a filmen érződik, hogy a nyugati embereknek is készült. Néhol talán túl hollywoodias, de alapjában véve megmarad koreainak. Kang-ho Song parádés.
A NAGY BALHÉ: Newman és Redford parádé. (Utóbbi amúgy Pitt apja is lehetne) Laza, poénos és szórakoztató átverős mozi. A duó szállítja a felejthetetlen élményt. Noha a film néhol ugyan leül, de könnyedén csúszik és bármikor nézhető klasszikus.
FIRST MAN: Lényegében egy tökéletes életrajzi film Neil Armstrongról. Se több, se kevesebb. De ez rendben is van.
SZOMJÚSÁG: Oldboy után nem kicsit mélyrepülés ez Park Chan-wooktól. A műfaji keveredések nem sültek el jól. A hit, a vámpírmítosz és a szexuális vágyak/szomjúság nem találták meg a közös hangot. Az utolsó 20 percet leszámítva inkább volt unalmas, mintsem egy kihagyhatatlan darab.
EGY TAXISOFŐR: Akit egy kicsit is érdekel Dél-Korea történelme, annak kötelező darab ez a film. A Gwangju-i mészárlás lebilincselő. Bár a filmen érződik, hogy a nyugati embereknek is készült. Néhol talán túl hollywoodias, de alapjában véve megmarad koreainak. Kang-ho Song parádés.
A NAGY BALHÉ: Newman és Redford parádé. (Utóbbi amúgy Pitt apja is lehetne) Laza, poénos és szórakoztató átverős mozi. A duó szállítja a felejthetetlen élményt. Noha a film néhol ugyan leül, de könnyedén csúszik és bármikor nézhető klasszikus.
FIRST MAN: Lényegében egy tökéletes életrajzi film Neil Armstrongról. Se több, se kevesebb. De ez rendben is van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jó film volt a Tőrbe ejtve .
Nem sok krimit láttam, de ez kifejezetten tetszett.
Ennyi.
Nem sok krimit láttam, de ez kifejezetten tetszett.
Ennyi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kislány hogy maradt életben a legalsó szinten? A nő hogy nem találkozott vele egyszer sem? Jó volt az alap ötlet, kár, hogy nem tudtak lezárni rendesen.géza írta: Most fejeztem be a The Platformot, Netflixes spanyol film.
Nem tudok egyelore mit mondani, csak annyit hogy nezzetek, nem csak egy baromi jo film, de fontos is. Bravo.
Jó poénok voltak benne, és erős társadalomkritika.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
En most pusztan az operatori megvalositasra mondtam, filmkent jobb a Birdman sokkal.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért az a technikai faszverés eléggé adta a sok kiváló színésszel, itt meg hiába a gyönyörű fényképezés, annyira volt reálisan megvalósítva a sztori, mint hogy Vino bever egy ziccert.
Nem illik.
Plusz míg a Birdmanben csak technikai faszverés volt az egész, itt nagyon behúz a sztoriba a megvalósítás, semmi sallang, semmi operatőri csilivili, csak a történet minél hatásosabb kiszolgálása és segítése. Ezért jobb Deakins, mint bárki más.