OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
M@dridista@

Re: OFF

HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2020. április 11., szombat 10:34

Realista24 írta: Fehérvári kórház igazgatót offolták, mert nem úgy jelentette le a számokat, ahogy kérték.
Furcsállnám ha ez lenne a valódi indok. Nekem pitiánernek tűnik.

major

HozzászólásSzerző: major » 2020. április 11., szombat 9:30

Realista24 írta: Fehérvári kórház igazgatót offolták, mert nem úgy jelentette le a számokat, ahogy kérték.
Nagyon jo pelda, hogy nem csak a felvagottas pultnal tortenhet meg a "kerek 50-et, 100 lett, maradhat?"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 11., szombat 9:19

Fehérvári kórház igazgatót offolták, mert nem úgy jelentette le a számokat, ahogy kérték.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. április 11., szombat 7:48

Steve írta: de igyekezni kell alkalmazkodni és élvezni így is az életet..mindig van rosszabb.
Ennyi. El kéne gondolkodni kicsit. :/
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. április 10., péntek 20:26

M1Ö írta:
_Bushido_ írta: minap egy nő panaszkodott a rádióban, hogy 3 lányával ül otthon, már kijátszottak minden társast, elolvastak kb minden könyvet. Mit csináljanak.
Megmondták már az öreg szakik: Meguntad? Akkor kezd elölről!

Értem én, hogy nehéz, sok féle eset van és nem is vagyunk egyformák. De basszus, annyi rinya megy, hogy az már sok. Mi lenne ha tényleges probléma érné az embert, nem csak annyi, hogy bent kell maradni és nem tud kimozdulni a gyerekkek, kutyával, nem mozog meg bla-bla-bla.
Sokan olvashatnák, amit írtál és szemléletváltást csinálhatnának. Kellemetlen mindenkinek ez a drasztikus életvitel váltás, ráadásul ha belegondol az ember, higy mi a kiinduló ok, de igyekezni kell alkalmazkodni és élvezni így is az életet..mindig van rosszabb.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. április 10., péntek 18:51

_Bushido_ írta: minap egy nő panaszkodott a rádióban, hogy 3 lányával ül otthon, már kijátszottak minden társast, elolvastak kb minden könyvet. Mit csináljanak.
Megmondták már az öreg szakik: Meguntad? Akkor kezd elölről!

Értem én, hogy nehéz, sok féle eset van és nem is vagyunk egyformák. De basszus, annyi rinya megy, hogy az már sok. Mi lenne ha tényleges probléma érné az embert, nem csak annyi, hogy bent kell maradni és nem tud kimozdulni a gyerekkek, kutyával, nem mozog meg bla-bla-bla.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2020. április 10., péntek 18:44

Realista24 írta:
Hege írta:

Na igen, ez eddig tiszta, de kiváncsi lennék hogy akkor mi újság.

Ugyanis offisol infót sehol nem lehet erről találni, plusz arról se, hogy ha a párom szüleinél töltjük a két hetet, akkor ok se mehetnek sehova...?
Most gondolj bele. Potenciális vírushordozó vagy és odamész nem érintettekhez. Persze, hogy ők is lakat alá lesznek téve.

Na, azt hiszem kevés hitelesebb információ van annál, amiket most kaptam. Felhívtam először a külügyet, ott le tisztáztuk, hogy nyugodtan lehet más lakcimen letölteni az adott két hét hatósági karantent. A következő kérdésemre már nem szolgált válasszal, ezért a következő telefon egyenesen a közegészségügyhoz ment. A srác akivel beszéltem, idézem, “bármilyen szakmailatlanul fog hangzani amit mondok, a közös háztartásban elő embereket jogilag nem lehet kötelezni arra, hogy ok is két hét karantent vállaljanak.

Másrészről, van benne igazság, de ki az, aki jelen pillanatban nem potenciális hordozó? Veszélyesebb vagyok, mint azok az emberek, akik tesom elmondása alapján, annyian voltak az auchanba, hogy nem lehetett eltérni a sorok között? Nagyobb veszélyben vannak miattam, mint úgy hogy közben a munkahelyükön 60 emberrel találkoznak naponta?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 10., péntek 17:22

a kollegam ezert nem ment inkabb haza.
a szuleinek es a nagybatyjanak (o kulon el pedig) megmondtak, hogy ha hazajon a gyerek, akkor nem kell menni dolgozni 2 hetig.

akkor sem, ha mas lakcimen uli ki a hazi karantenjat, mert kijatszhato a dolog es nem rizikoznak.
(mondjuk mindharman idosek otthonaban dolgoznak, ami ugye alapbol high-risk melohely)

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 10., péntek 17:18

Hege írta: Ugyanis offisol infót sehol nem lehet erről találni, plusz arról se, hogy ha a párom szüleinél töltjük a két hetet, akkor ok se mehetnek sehova...?
kb 2 és fél hete jött haza Tirolból az egyik ismerős, eléggé veszélyeztetett helyről, így a párja is otthon ülésre lett kötelezve. Majdnem leülték a 2 hetet, de a második hét szerdáján feloldották a korlátozásukat (piros matrica az ajtóra).

Másik ismerősék a kislányukkal, a 4.emeletről elutaztak a nő szüleihez, Pestre, nagy családi házba. Érthető döntés. Egy panelban lehetetlen lefárasztani egy gyereket 0/24-ben. Kertes házas helyen pedig jóformán ideális hely egy ilyne időre.

Harmadik példa: bár nagyon kevesen tehetik meg, de pl a szomszédunk az elmúlt időben építetett egy hatalmas fa várat (hintákkal, mászókával, stb ellátva), most cserélték le az eddigi kisebb trambulint egy min 10 kisgyerek befogadására alkalmasra), illetve év elején csináltatott a kert egy részére kosárlabda pályát - biciklizni is lehet rajta. Úgyhogy a 3 gyereknek van sok opciója a játékra. p.s. drónjuk is van... :lol:
(ellenpélda: minap egy nő panaszkodott a rádióban, hogy 3 lányával ül otthon, már kijátszottak minden társast, elolvastak kb minden könyvet. Mit csináljanak. Gondolom szintén panelban vannak)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 10., péntek 16:57

Hege írta:
'shutterisland írta:

nagyon ritkitjak a jaratokat, szoval ha mar megvettetek a jegyet, akkor minden nap figyeld a ryanair/wizzair fiokodat es az emailed.

ezzel sokkal nem vagy elorebb, mert nem repulo volt, de egy ismerosom (nemetorszagbol) par hete ment haza,
o onkentes karantenba vonult a haziorvosnak jelezve, megkapta a piros matricat az ajtajara, 2-3 orankent kellett kikopogni az ablakon a rendoromnek.
ugyanezen srac ismerose a napokban ment haza ausztrian at, es allitasa szerint o mar a hataron nyilvantartasba lett veve mint kulfoldrol hazaerkezo es kotelezo hazikarantenba vonulo es atadtak neki mar ott a kiragasztando piros jelzest.

Ugyanis offisol infót sehol nem lehet erről találni, plusz arról se, hogy ha a párom szüleinél töltjük a két hetet, akkor ok se mehetnek sehova...?
Most gondolj bele. Potenciális vírushordozó vagy és odamész nem érintettekhez. Persze, hogy ők is lakat alá lesznek téve.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2020. április 10., péntek 16:52

'shutterisland írta:
Hege írta: Sziasztok,

A helyzet a következő.

Angliában dolgozunk a párommal, és április legvégén megyunk haza, sajnos azért, mert muszáj. Nem tudom, volt e valaki hasonló helyzetben, de jó lenne tudni haza indulás előtt, hogy:

- Ha lesz állunk Budapesten, milyen ellenőrzésen kell átesni, és mik lesznek azok. Nyilván két hétig karanténba fogunk menni, de a piros cetlit ki fogja biztosítani számunkra?

- Van magyarországi lakcím, viszont a párom szüleinél lennénk, vajon lehet e ez probléma?
nagyon ritkitjak a jaratokat, szoval ha mar megvettetek a jegyet, akkor minden nap figyeld a ryanair/wizzair fiokodat es az emailed.

ezzel sokkal nem vagy elorebb, mert nem repulo volt, de egy ismerosom (nemetorszagbol) par hete ment haza,
o onkentes karantenba vonult a haziorvosnak jelezve, megkapta a piros matricat az ajtajara, 2-3 orankent kellett kikopogni az ablakon a rendoromnek.
ugyanezen srac ismerose a napokban ment haza ausztrian at, es allitasa szerint o mar a hataron nyilvantartasba lett veve mint kulfoldrol hazaerkezo es kotelezo hazikarantenba vonulo es atadtak neki mar ott a kiragasztando piros jelzest.

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2020. április 10., péntek 16:42

Sziasztok!
A 2014-es BL döntőt le tudom valahonnan tölteni? Mert a YouTube-on sajnos elég rossz minőségben van csak fent.
Köszi!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 10., péntek 15:51

"a munkaadó bemutatja, hogy a csökkentett munkaidőben történő foglalkoztatás gazdasági indoka veszélyhelyzettel közvetlen és szoros összefüggésben áll, és hitelt érdemlő módon alátámasztja, hogy a munkavállalók megtartása a folyamatos gazdasági tevékenységével összefüggő nemzetgazdasági érdek"
:lol:
Magyarul a haverokon és az államközeli cégeken kívül nem kap senki semmit. Well done, nemzethy kormány :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 10., péntek 15:00

Hege írta: Sziasztok,

A helyzet a következő.

Angliában dolgozunk a párommal, és április legvégén megyunk haza, sajnos azért, mert muszáj. Nem tudom, volt e valaki hasonló helyzetben, de jó lenne tudni haza indulás előtt, hogy:

- Ha lesz állunk Budapesten, milyen ellenőrzésen kell átesni, és mik lesznek azok. Nyilván két hétig karanténba fogunk menni, de a piros cetlit ki fogja biztosítani számunkra?

- Van magyarországi lakcím, viszont a párom szüleinél lennénk, vajon lehet e ez probléma?

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2020. április 10., péntek 15:00

Kercsó írta: április legvégéig még sok minden változhat, megtörténhet az is, hogy addigra törlik az összes UK-Hun járatot. szerintem előtte 1 héttel kezdj el infót gyűjteni. és addig se stresszeld magad fölöslegesen.

Folyamatosan figyeljük a híreket, ha rosszabbodna a helyzet, hamarabb mennénk.
Az április vége a legkésőbbi időpont. Szoval a kérdés meg adott. 😃

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. április 10., péntek 14:33

április legvégéig még sok minden változhat, megtörténhet az is, hogy addigra törlik az összes UK-Hun járatot. szerintem előtte 1 héttel kezdj el infót gyűjteni. és addig se stresszeld magad fölöslegesen.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2020. április 10., péntek 13:58

Sziasztok,

A helyzet a következő.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 10., péntek 13:47

'shutterisland írta: gondolom akkor elkezdtek onallositani magukat az onkormanyzatok a hosszu hetvegre.

kivancsi vagyok az 1km-t hogyan nezik, ha leallitanak valahol akkor lakcim kartya majd google maps ? :mrgreen:
Nem kell hozzá három diploma, hogy tudja az ember, hogy kb mennyire vagy a lakcímedtől. :|
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 10., péntek 13:44

kapor_89 írta:
Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.

Hát a fas.om, lőttek a bringázásomnak.
Ez a hatása annak, hogy a társadalom 10-20%-a nem tartja be az előírásokat.. Sajnos azok is szívnak, akik valóban szabálykövetőek voltak eddig. Elég meredek intézkedés, de a kormány helyében én ezt az egész országra kitrjesztettem volna hétfő estig.
Jah, de tényleg. Megvagyok én pár napig bicajozás nélkül, de ha ez maradna kedd után is, az már gázosabb lenne, de amilyen birkák vannak....
Panelban nem egyszerű, főleg gyerkőc miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2020. április 10., péntek 13:38

Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.

Hát a fas.om, lőttek a bringázásomnak.
Ez a hatása annak, hogy a társadalom 10-20%-a nem tartja be az előírásokat.. Sajnos azok is szívnak, akik valóban szabálykövetőek voltak eddig. Elég meredek intézkedés, de a kormány helyében én ezt az egész országra kitrjesztettem volna hétfő estig.

Vissza: