Bernat miért kuka? Mindent tud,és jobb védő mint Alba. Alba gyorsabb,ennyi,de egy Shadowval minimális lesz a különbség,pace-t kivéve meg mindenben jobb Bernat. Mendy soso,de vele is vitatkoznék a játék ezen pontján. Mivel Bernat védekezesése és driblingje,labdakezelése is jóval jobb. Viszont az árkülönbözet jól jöhet Galának. Semedoval mondjuk egyet értek,azt írtam is márferni írta: Bernat meg Carvajal kuka
Mendy meg Semedo nagyon olcsók és nagyon jók.
De Alba se lehet rossz balra.
A legnagyobb hibája a csapatnak a csatár, Dalglish 16 token, vedd ki őt, de Rush is annyi.
Dalglish most is másfél millió, nem véletlen, 5* weak foot nagyon baszó idén.
Tényleg hatalmas nagy javulás lesz a mostaniakhoz képest.
Ter Stegen a játék legjobb kapusa, nehogy vegyél Oblakot.
Stegenre tegyél Basic chemet ha más van rajta.
Ter Stegen se jön be mindenkinek,ezért mondtam,hogy Oblak is jó opció,Courtoisnál sokkal jobb. Nekem volt a lehető legjobb ter Stegenem,és nem éreztem túlzottan,Oblak sokkal jobban bejött. De ismerek olyat is aki WR Areolat használ inkább. Előfordul,hogy a meta, mégse jön be valakinek Személy szerint Oblak handlingje elég jól jön,mivel mindenki össze vissza boxolgatja,ütögeti a labdát,ahelyett,hogy megfogná.
Amúgy itt miért nem cseréled emg Odegaardot és Moi Gomezt? akkor Bernat is 10 chem lenne,meg Odegaard is.Galacticos írta:Szerintetek elsosorban hol erositsek?
Másik meg,Mendy mellett Lodi 81es UCL Motm verziója is jó. Sőt Mendynél jobb mindenben.És még kevésbé lenen pace gond mint Bernatnál. Annyi,hogyha spórolni akarsz más posztra,Mendy azért olcsóbb 15k-val kb.