15% adó van, ha jól tudom.kierkegaard írta:hát, igazából csak azért mennénk mauritiusra, hogy felmérjem a terepet. Nagyon régóta szemezek vele és az utóbbi időben egyértelműsítik, már csak a helyszíni vizit hiányzik. Illetve ha az is passzol akkor elkezdek jelentkezni munkára. Meglepő mód rengeteg IT job van a fővárosban.Realista24 írta:
Korfu, Mauritius.
Same same but different
OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
-
hát, igazából csak azért mennénk mauritiusra, hogy felmérjem a terepet. Nagyon régóta szemezek vele és az utóbbi időben egyértelműsítik, már csak a helyszíni vizit hiányzik. Illetve ha az is passzol akkor elkezdek jelentkezni munkára. Meglepő mód rengeteg IT job van a fővárosban.Realista24 írta:
Korfu, Mauritius.
Same same but different
Nézi reggel barátnőm instát, fiú ismerőse posztolja, h isznak, mulatnak, tűzoltóautóval mentek locsolni, kb. 20-an bulikáznak a kertben. Baranya megyéről beszélünk, 30 év körüli korosztály és a zseni büszke rá, kirakja sztoriba.
Sztem ezeket a bezárásokat el fogják engedni, ha nyáron is ez marad, a fél ország éhen fog halni.
Sztem ezeket a bezárásokat el fogják engedni, ha nyáron is ez marad, a fél ország éhen fog halni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Korfu, Mauritius.kierkegaard írta:nekem meg augusztus vége egy korfu..Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy ha nem megyek akkor a refundból hozzácsapva megyünk mauritiusra később.rashidm írta:
Én haverokkal mennék Kanárira szeptember közepén... hát necces.
Same same but different
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A New York Times-os interjút, amire hivatkoznak még nem csekkoltam le, de több más, külföldi zenével és koncertekkel foglalkozó oldal is lehozta.realistahuni írta:Wat?Valami WHO-s szakértő szerint 2021 ősze előtt nem lesz biztonságos koncerteket rendezni.
Forrásod van róla esetleg?
Ha ez igaz akkor a meccsek is jó sokáig lehetnek zártkapusak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
dettó 3 koncertjegyem van (150 euro), ebből már az egyik elmaradt (márc 22), kettő további jön még júni 1 és júli 11. Véhetően azok is elmaradnak. De a hivatalos oldalukon azt írták, hogy egyelőre még nem muszáj visszaváltani, keresnek őszre (jóval későbbra) időpontot. Ha meg tudják oldani a helyszínnel és fellépővel nincs gond, érvényes a koncertjegy. Egyéb esetben nyilván visszaadják az árát. Ha tutira megtartják jövőre, vagy valamikor, felőlem maradhat(nak) a jegy - jegyek.soadroli írta:nekem meg itt a 2 soad, meg 1 korn koncertjegyem, (kb 100k ), csak visszautalják ha elmarad.ateeemadrid írta: Szerintem ezen a nyáron nem nagyon lesz ilyen nagyobb fesztivál megtartva, még ha kezdene lecsengeni a dolog, akkor is kockázatos lenne. Én a Nova Rockkal szoptam be, bár az alapból júniusban lett volna, úgyhogy várható volt.
Lenne még egy koncert, amire szívesen elmennék, az kivételesen december közepén, bízok benne, hogy arra már talán el tudok menni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aug vége 25 napos Japán körút... valszeg off lesz az egész, de még reménykedek. Szállások mondjuk ingyen lemondhatóak, de a repjegyet nem kéne elbukni.kierkegaard írta:
nekem meg augusztus vége egy korfu..Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy ha nem megyek akkor a refundból hozzácsapva megyünk mauritiusra később.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
nekem meg augusztus vége egy korfu..Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy ha nem megyek akkor a refundból hozzácsapva megyünk mauritiusra később.rashidm írta:
Én haverokkal mennék Kanárira szeptember közepén... hát necces.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha mar penzvisszafizetes, egyelore ugy nez ki, hogy nekem a ryanair refund sem lesz egy annyira egyszeru kor.
28-an toroltek a return jaratunkat portugaliaba, refundot lehetett kerni, kertem is.
az en fiokommal tortent a foglalas, en voltam a passenger 1, az en kartyamrol fizettem, szoval nyilvan a kitoltendo form-ban az en nevemmel probaltam.
min.10x ujraprobaltam ekezetekkel, 3.nevvel, sorrendet felcserelve, stb de sehogy sem volt jo (termeszetesen ujra be kellett mindig irkalni a tobbi adatot is) aztan beprobaltam asszony (passenger 2) nevevel es egybol elfogadta.
akkor jott az e-mail, hogy 20 napon belul kerul majd feldolgozasra a kerelem.
egy par nap mulva kertek, hogy toltsem ki ujra a formot "techinikai hiba" miatt, masnap jott egy uj mail, hogy akkor most jo es mostantol szamitva 20 napot kernek.
tegnap kaptam egy ujabb emailt, hogy nagyon sok request jon a covid 19 miatt, a staff sajnos short ekozben, igy priorizaljak a "legsebezhetobb utasokat" es a kerelmeket sorba allitjak.
itt mar nem josolnak varhato idotartamot sem.
sajna latszik, hogy ezek a legitarsasagok kulonosen nagy sz.rban vannak.
( megjegyzem, van olyan ismerosom, aki mar megkapta a refundjat pedig csak par nappal hamarabb igenyelte, szoval ez eleg random lehet. )
28-an toroltek a return jaratunkat portugaliaba, refundot lehetett kerni, kertem is.
az en fiokommal tortent a foglalas, en voltam a passenger 1, az en kartyamrol fizettem, szoval nyilvan a kitoltendo form-ban az en nevemmel probaltam.
min.10x ujraprobaltam ekezetekkel, 3.nevvel, sorrendet felcserelve, stb de sehogy sem volt jo (termeszetesen ujra be kellett mindig irkalni a tobbi adatot is) aztan beprobaltam asszony (passenger 2) nevevel es egybol elfogadta.
akkor jott az e-mail, hogy 20 napon belul kerul majd feldolgozasra a kerelem.
egy par nap mulva kertek, hogy toltsem ki ujra a formot "techinikai hiba" miatt, masnap jott egy uj mail, hogy akkor most jo es mostantol szamitva 20 napot kernek.
tegnap kaptam egy ujabb emailt, hogy nagyon sok request jon a covid 19 miatt, a staff sajnos short ekozben, igy priorizaljak a "legsebezhetobb utasokat" es a kerelmeket sorba allitjak.
itt mar nem josolnak varhato idotartamot sem.
sajna latszik, hogy ezek a legitarsasagok kulonosen nagy sz.rban vannak.
( megjegyzem, van olyan ismerosom, aki mar megkapta a refundjat pedig csak par nappal hamarabb igenyelte, szoval ez eleg random lehet. )
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én haverokkal mennék Kanárira szeptember közepén... hát necces.realistahuni írta:Wat?Valami WHO-s szakértő szerint 2021 ősze előtt nem lesz biztonságos koncerteket rendezni.
Más:
Nyaralást ki hogy látja?
Szerintem olaszoknál és spanyoloknál sanszos hogy az egész szezon off.
Nekem Krétára lenne repjegyem augusztus második felében arra még azt mondanám hogy van némi esély de szoros lesz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Wat?Valami WHO-s szakértő szerint 2021 ősze előtt nem lesz biztonságos koncerteket rendezni.
Más:
Nyaralást ki hogy látja?
Szerintem olaszoknál és spanyoloknál sanszos hogy az egész szezon off.
Nekem Krétára lenne repjegyem augusztus második felében arra még azt mondanám hogy van némi esély de szoros lesz.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ez ugyan nem koncert....de a verseny nevezési díjak is érdekesen alakulnak.
Egyik helyen viszik a nevezés 50%-át. Közel 25 ezernél ez is fájó.Ilyen lehetőségeket adtak...
Visszakapod a másik felét.
Jövőre biztosítva a helyed, de 50% megint fizetni kell.
Átviheted más eseményekre a fele pénzt....
Másik helyen persze jövőre 100%-ban biztosíva a nevezés. Visszakérésnél pedig 30%-ot visznek el...
Mikor hogy...
Egyik helyen viszik a nevezés 50%-át. Közel 25 ezernél ez is fájó.Ilyen lehetőségeket adtak...
Visszakapod a másik felét.
Jövőre biztosítva a helyed, de 50% megint fizetni kell.
Átviheted más eseményekre a fele pénzt....
Másik helyen persze jövőre 100%-ban biztosíva a nevezés. Visszakérésnél pedig 30%-ot visznek el...
Mikor hogy...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Valami WHO-s szakértő szerint 2021 ősze előtt nem lesz biztonságos koncerteket rendezni.
Én is sajnálom, mert nekem is zsebben SOAD meg a Deftones, utóbbi bakancslistás és még nem láttam őket élőben.
Az Parkos buli, úgyhogy szerintem azt visszautalják. A System viszont arénás, és ismerjük, hogy milyen gyorsan elkapkodták a jegyet, én ott inkább választanám a halasztást. Ki tudja jönnek-e megint, illetve, hogy leszek-e megint akkora mákos, hogy berántsam a kiemelt állójegyet.
Viszont az alapvetően fesztivál turnénak indult, talán 4-5 arénás buli van közte, úgyhogy simán lehet, hogy abból se lesz eltolás.
KoRn-ra nincs jegyem, de azt is terveztem. Viszont azóta is áldom az időzítést, hogy a FFDP még belefért a nagy korlátozások előtt.
Én is sajnálom, mert nekem is zsebben SOAD meg a Deftones, utóbbi bakancslistás és még nem láttam őket élőben.
Az Parkos buli, úgyhogy szerintem azt visszautalják. A System viszont arénás, és ismerjük, hogy milyen gyorsan elkapkodták a jegyet, én ott inkább választanám a halasztást. Ki tudja jönnek-e megint, illetve, hogy leszek-e megint akkora mákos, hogy berántsam a kiemelt állójegyet.
Viszont az alapvetően fesztivál turnénak indult, talán 4-5 arénás buli van közte, úgyhogy simán lehet, hogy abból se lesz eltolás.
KoRn-ra nincs jegyem, de azt is terveztem. Viszont azóta is áldom az időzítést, hogy a FFDP még belefért a nagy korlátozások előtt.
Aerosmithesre van jegyem. Ők már amúgy is veszélyeztettek, biztos nem lesz. Bár náluk már a jövőre halasztás is necces
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Santana koncert tapasztalat ismerősnek.ateeemadrid írta:sztem emiatt nem kell aggódni, viszont biztos időigényes lesz a dologcsak visszautalják ha elmarad.
Először azt írták 14 napon belül visszakapják, majd azt hogy jövőre lesz koncert és érvényes lesz rá a jegy. No cach back.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
sztem emiatt nem kell aggódni, viszont biztos időigényes lesz a dologcsak visszautalják ha elmarad.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nekem meg itt a 2 soad, meg 1 korn koncertjegyem, (kb 100k ), csak visszautalják ha elmarad.ateeemadrid írta: Szerintem ezen a nyáron nem nagyon lesz ilyen nagyobb fesztivál megtartva, még ha kezdene lecsengeni a dolog, akkor is kockázatos lenne. Én a Nova Rockkal szoptam be, bár az alapból júniusban lett volna, úgyhogy várható volt.
- ateeemadrid
Szerintem ezen a nyáron nem nagyon lesz ilyen nagyobb fesztivál megtartva, még ha kezdene lecsengeni a dolog, akkor is kockázatos lenne. Én a Nova Rockkal szoptam be, bár az alapból júniusban lett volna, úgyhogy várható volt.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe