Fingom nincs már nekem se, de valami ilyet R24 ellen is nyertem asszem.Zsombor írta:Meg engem anno ziro. Már nem is emlékszem a fogadásra, csak hogy elbuktam.P. Krisz írta: Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.
Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem illik.
en nem tudok ilyet mondani, mert vannak olyan sorik amiknek már a pilotja 10perc múlva érdektelenné vált számomra szóval nem tudok véleményt alkotni. azokat már nem is erőltetetem annyi időm nincs
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hatalmas plusz egy.RaúlCF írta: ha már túlértékelt felmerült. Breaking Bad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Galavant szerintem jópofa annak ami. egy musical paródia. nem kell komolyan venni.
ha már túlértékelt felmerült. Breaking Bad.
ha már túlértékelt felmerült. Breaking Bad.
- h3x0r
Túlértékelt kategoriaba en a Sopranost jelolnem.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
ennyire még nem szorult ökölbe a kezem ezen a fórumon, és ebben benne vannak a legbetegebb barcás ámokfutások isziro4vr írta: Túlértékelt: Jóbarátok.
92:48
Meg engem anno ziro. Már nem is emlékszem a fogadásra, csak hogy elbuktam.P. Krisz írta: Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Imádom még mindig minden percét ahogy van, valószínűleg 101-edszer is újra fogom nézni valamikor, de ez így van.ziro4vr írta: Túlértékelt: Jóbarátok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Túlértékelt: Jóbarátok.
Westworld 3x5
Nem volt rossz, de a nagyon jó se ilyen. Cassel kiemelkedik a gárdából színészetileg.
Westworld 3x5
Nem volt rossz, de a nagyon jó se ilyen. Cassel kiemelkedik a gárdából színészetileg.
Nem illik.
- h3x0r
Nehez a kerdes, mert starbol van vagy 60 sorozat, amibol csak a pilotot lattam. De amibol eljutottam max 3-4 reszig, abbol is van szinte ennyi.Realista24 írta:Ez mennyire jóP. Krisz írta: Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.
Raisen meg... Végre beindult, gondolom mennyire
Gotham, Arrow, Flash... Jajj mennyi szemetet néztünk régen
Jöhetne top5-10 legszarabb sorozat listák.
Nem ereznem fairnek elejuk venni az Arrow-t, aminek az elso 2 evada (ami mar majdnem 50 resz) izgalmas volt, a forum nagy resze hetrol hetre elvezte. Persze vegul elbasztak, de az elso 2 evad nehany gyengebb jelenet es Laurel ellenere boven korrekt volt.
A Flash elso evada is szorakoztato tudott lenni, egy konnyed, laza sorozat, ami nem vette komolyan magat. Majd jottek a 10 perces reszek, 30 perc toltelekkel, a teljesen idiota parbeszedekkel arrol, hogy tegyuk meg, ne tegyuk meg, de meg kene, de megse, de megis. Ha Irisre gondolok, meg mindig okolbe szorul a kezem.
Viszont ha mar toplista, hirtelen eszembe jutott a Galavant, ami ugyan csak 20 perces, de az elso resz kozepeig sem jutottam el. Meg mindig kiraz a hideg az idiota eneklesektol.
A masik, ami eszembe jut, az egy western sorozat, Godless a cime, valoszinuleg sokaknak bejonne, viszont en egyszeruen 40 perc szenvedes utan nem birtam tovabb es feladtam.
Viszont a vegere hagytam a nagyágyút: Középsuli.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szimplán szar: Barátok közt, Smallville, Joey, Young Sheldon, Supergirl, GothamRealista24 írta:Jöhetne top5-10 legszarabb sorozat listák
True Detective 2. Évad, Two and a half man (Charlie Sheen után)
Túlértékelt, közben közepes / gyenge kategória: Breaking Bad, Entourage, Family Guy
Szar, de élveztem: Daybreak, Arrow
Sorozatot nehéz, jobban válogathato, nem is láttam mindet végig nyilván
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez mennyire jóP. Krisz írta: Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.
Raisen meg... Végre beindult, gondolom mennyire
Gotham, Arrow, Flash... Jajj mennyi szemetet néztünk régen
Jöhetne top5-10 legszarabb sorozat listák.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szerintem beindult az. 1-4ig szinkronnal néztem, de az 5.hez csak nem jött, úgyhogy fogtam a feliratos verziót, és azt választottam bár voltak benne kihagyható részek, de több szál is jóra sikeredett szerintem. Pl Poison Ivy része, Pingvin-Rébusz párosa is jól működött. Kedvenc nem lett, de ha van ideje az illetőnek, és Batman/Gotham fan, egyszer bőven meg lehet nézni.h3x0r írta:A jo oreg Gotham. Emlekszem, anno hamesz mindegyik resz utan beirta, hogy na majd a kovetkezoben hogy beindul._Bushido_ írta:
- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.
Számomra inkább az Arrow, Flash és társaik azok, amik tipikus CW sorozatok, átlagos, kihagyható félék.
Amúgy POWER! 4.évadot nézem épp.
Feka-gettós sorozat. Nem lehet otthagyni.
Kevés ilyen sorozat van/volt, aminél azonnal akartam az új részt, ez az egyik.
- P. Krisz
Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
A jo oreg Gotham. Emlekszem, anno hamesz mindegyik resz utan beirta, hogy na majd a kovetkezoben hogy beindul._Bushido_ írta:- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.pheco írta: Kepregeny sorozatok kozul melyiket erdemes megnezni? Punisher es Daredevil amiket kineztem. Melyik a porgosebb? Vagy van ezeknel jobb?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.pheco írta: Kepregeny sorozatok kozul melyiket erdemes megnezni? Punisher es Daredevil amiket kineztem. Melyik a porgosebb? Vagy van ezeknel jobb?
- The Avengers Earths Mightiest Heroes, bár nem élőszereplős, de szerintem kifejezetten jó sorozat.
Dráma, horror kedvelőknek: Castle Rock. Stephen king cucc.
+1 a Homelandre. Azt még én is szeretem. Akkor rossz nem lehet
Misfits? Hiánypótlónak, aki még nem látta. Anno ez is pörgött a fórumon. 1-2.évad volt asszem kifejezetten korrekt, utána már nem annyira.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Band of Brothers-t nemrég kezdtem el, de 2 résznél leragadtam. Nemrossz de annyira nem nézeti magát
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem ezzel kezdődött a sorozatos karrierem.Sierra írta:Ha szereted a II. VH tematikát, akkor minisorozatból a Band of Brothers semmiképp ne hagyd, elképesztően profi.Tádám írta: Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
One day at a time. könnyű kis sitcom és nekem kitűnik a sablon posványból.
Foyle's war
ez igazi guilty pleasure. nem mainstream, nincsenek nagy nevek max kis cameok, nagy produkció és mégis a story egészen egyedi. WW2 alatti angol vidéki rendőr nyomoz mindenféle ügyekben. nekem nagyon betalált. az hogy a háttérben ott van a háború érdekes hangulatot ad neki megfűszerezve az angol stílussal.
Foyle's war
ez igazi guilty pleasure. nem mainstream, nincsenek nagy nevek max kis cameok, nagy produkció és mégis a story egészen egyedi. WW2 alatti angol vidéki rendőr nyomoz mindenféle ügyekben. nekem nagyon betalált. az hogy a háttérben ott van a háború érdekes hangulatot ad neki megfűszerezve az angol stílussal.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Bald and Bankrupt, számomra ő a legjobb cucc most ott.'shutterisland írta: az off-ban jobb helyen lenne, de azt meghagynam az aktualitasoknak.
szoval ti milyen youtubereket ismertek/kovettek akiket esetleg erdemes hallgatni/nezni ?
nem kifejezetten a legmainstreamebbekre gondolok, de nem is feltetlen a herby, rugos beke vagy czibok laci vonalra.
de persze barmi johet, ami erdekes es/vagy szorakoztato is egyben