FIFA
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: FIFA
Én meg visszatértem a laligához, nem nekem való az a PL..
Itt tartok most.
Csatárban meg rajta gondolkozok, szerintetek érdemes lenne kirakni??
Hunterral baszó a sebessége, shooting is rendben, de ami igen durva, az az 5csillagos wf.
Elég jó véleményeket is olvastam róla, nem hiszem, hogy nagyon mellé lőnék vele..?
Itt tartok most.
Csatárban meg rajta gondolkozok, szerintetek érdemes lenne kirakni??
Hunterral baszó a sebessége, shooting is rendben, de ami igen durva, az az 5csillagos wf.
Elég jó véleményeket is olvastam róla, nem hiszem, hogy nagyon mellé lőnék vele..?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Koeman esett a prime packból.Ha nem lennék így is tele cdm poszton akkor nem lenne gond,így necces,CBnek nem tudom hogy fér el a workrate-jével.(+így Maldini se akkora deal,bár simán jobb a hollandnál) Kipróbálni még nem tudtam,mert nem bírok egy shadowt összeszedni....
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- reeed_ati
Már rég csináltam, de ha jól rémlik, akkor a brazilnál van valami átfedés, hogy portugálban játszó brazilokkal kell csinálni, és akkor majdnem egyszerre letudsz kettőt is..Halfkey írta: Meghoztátok a kedvem hogy megpróbáljak kitolni valami ikont. Vannak valami csapatösszeállítási tippek valahol hogy a japán, brazil meg UCL csapat milyen lehet költséghatékonyan? First ownedokból az angol az easy, a többi az necces, nemtudom van e egyáltalán arany emberem minden posztra
Legendáson baromi könnyű még a leggyengébb csapatoddal is, ha 50es chemistris, gyenge ellenfelet választasz, ugye egy meccs után lehet frissítgetni, én így tettem, amint elfogytak a könnyű ellenfelek, meg is volt minden elsőre..
Meghoztátok a kedvem hogy megpróbáljak kitolni valami ikont. Vannak valami csapatösszeállítási tippek valahol hogy a japán, brazil meg UCL csapat milyen lehet költséghatékonyan? First ownedokból az angol az easy, a többi az necces, nemtudom van e egyáltalán arany emberem minden posztra
Marci77 írta:
Én Bergkampot csak és kizárólag azért mondtam,hogyha inkább CAMot keres,annak szerintem jobb a holland,akkor is,ha 4wf van neki nem 5 (cserében pl van outside foot shot ami lövésnél jól jön ellensúlyozni)
CAMba én se venném ki, de Gala csapatában akkora űr tátongott csatár poszton, hogy arra szavak nincsenek.
nekem a Neymar Messi CR trióhoz kellett volna egy szélső CAM, oda sajnos nekem nem lett volna jó.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én Bergkampot csak és kizárólag azért mondtam,hogyha inkább CAMot keres,annak szerintem jobb a holland,akkor is,ha 4wf van neki nem 5 (cserében pl van outside foot shot ami lövésnél jól jön ellensúlyozni)realbeckham írta: Csak beleszolva egy apro dolgot, mint FUT függő....Dalglisht vegyen ki mindenki. Weak foot miatt idén a legmetább lap. A base lapja is az volt a játék elején, ez is az. Pakkban ne gondolkodjon senki. A tutira menjetek. Aki nem cselez, annak még Overmars lehet a tuti, szinten weak foot miatt. Minden mást Marci leirt már...
Egyetértek Mármint a lényeggel.(Senki se mondta,hogy Dalglish rossz,én is ajánlottam pl előtted ) Én a fun miatt veszem a packet,nem azért mert az lenne a legjobb megoldás.ferni írta: Hülyeség, Dalglish rossz, én is direkt hülyeséget írtam, vegyen ki mindenki egy Prime Packot, Shearer állítólag OP, nehogy egy endgame playert vegyetek ki.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na noobok, valamit csináljunk ezzel. Aki fifa19ezne (vagy nba 2k20) néha online xboxon, adjon hozzá. pulyka3161 a gamertag. Néha ráérek.nmate írta: Ezzel a karantén kupa dologgal lesz bármi is btw? Mármint, engem az érdekel igazán vagyunk-e 2-nél többen is, akik 19-ben nyomnák
Fifában csak agyatlanul nyomom, semmi taktika meg fut.
- Galacticos
Iiiigy van, ha valaki szereti ha egy csatart utoler barmelyik cb de cserebe meg cselezni sem tud annak shearer jo valasztas lehet.ferni írta: Hülyeség, Dalglish rossz, én is direkt hülyeséget írtam, vegyen ki mindenki egy Prime Packot, Shearer állítólag OP, nehogy egy endgame playert vegyetek ki.
Hat azt jol elb tam.
Hülyeség, Dalglish rossz, én is direkt hülyeséget írtam, vegyen ki mindenki egy Prime Packot, Shearer állítólag OP, nehogy egy endgame playert vegyetek ki.realbeckham írta: Csak beleszolva egy apro dolgot, mint FUT függő....Dalglisht vegyen ki mindenki. Weak foot miatt idén a legmetább lap. A base lapja is az volt a játék elején, ez is az. Pakkban ne gondolkodjon senki. A tutira menjetek. Aki nem cselez, annak még Overmars lehet a tuti, szinten weak foot miatt. Minden mást Marci leirt már...
PS4
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak beleszolva egy apro dolgot, mint FUT függő....Dalglisht vegyen ki mindenki. Weak foot miatt idén a legmetább lap. A base lapja is az volt a játék elején, ez is az. Pakkban ne gondolkodjon senki. A tutira menjetek. Aki nem cselez, annak még Overmars lehet a tuti, szinten weak foot miatt. Minden mást Marci leirt már...
Karantén kupat illetően. Szavazás lezarult. Kellene csinalni listat felhasználó nevekkel/ konzol, aztan random osszesorsoljuk. Baratnak jelolunk, majd p.u. ben időpontot beszelunk. 2 meccs, X-nel 3. Meccs. Idegenbeli gól nincs. Nem UT csapat!
Bár a bajnokság füstje, nagyobb volt mint a lángja ahogy látom
PS4
Karantén kupat illetően. Szavazás lezarult. Kellene csinalni listat felhasználó nevekkel/ konzol, aztan random osszesorsoljuk. Baratnak jelolunk, majd p.u. ben időpontot beszelunk. 2 meccs, X-nel 3. Meccs. Idegenbeli gól nincs. Nem UT csapat!
Bár a bajnokság füstje, nagyobb volt mint a lángja ahogy látom
PS4
- Marci77
Lesz még egy kör 12es token,azokból kiszedhetsz eleget,amivel már lehet Dalglishod is lehetne csatárba,és mehet az előző csatár ára is CAMra Vagy Bergkamp is elég jó,ha inkább CAMot akarsz.(Primeját használtam,az is meggyőző,de ez egyértelműen top tier) (mindkettő 16 token)chronic írta: Fifa 13 óta nyomom a fut-ot, nem rég kinyitottam egy gold Messit, ez a legnagyobb nekem eddig, de persze untrade.
Valakinek van icon moments Laudrup(92)?
Köliben volt nálam pár meccset, de nem volt ez elég idő.
Lampard vagy közte agyalok, nincs kedvem tovább farmolni, meg hát most nem is tudok több tokent összekaparni.
Én is nagyon gondolkozok,hogy rámegyek,Petit a másik,mivel az egyik legjobb cdm ajátékban,de ott elég korrektül állok most,az öreg holland elférne.Csak mivel játéknak fogom fel szerintem nyitok egy packet... :DD
Ha kölcsön játékosod van, akkor játssz vele Friendlyt, ott nem fogy a meccse és akkor annyi meccsen teszteled le amennyin akarod. Bár gondolom már elhasználtad teljesen.chronic írta: Valakinek van icon moments Laudrup(92)?
Lampard vagy közte agyalok, nincs kedvem tovább farmolni, meg hát most nem is tudok több tokent összekaparni.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Fifa 13 óta nyomom a fut-ot, nem rég kinyitottam egy gold Messit, ez a legnagyobb nekem eddig, de persze untrade.
Én mindig a pakkokat választom, abból is az untradelhetőseket, tehát a többet.Galacticos írta: Ti szoktatok packeket nyitogatni?
Nekem eddig total penzkidobas volt vagy ha rewardba azt valasztottam coin helyett.
Legjobbam egy isco volt 15k coinert.
Vannak szerencsésebb napok, meg kevésbé.
Kante, Piqué (2x), Stegen, Busquets (bár szerintem ő is kétszer volt), Suarez, Eriksen (2x), Lloris, Chiellini. Csak hogy 88 vagy 88+ pluszosokat írjam, de biztos volt még valaki akit kihagytam. Emellett voltak ilyen Hummelsek, Bonuccik vagy Iscok nekem is. Van egy Varane is, de Lenglet vagy épp Neto is elég sokszor jön.
Messit nem írom, mert ő squad battles-ből jött és eladhatnám. Amúgy kicsit vicces, mert a legutolsó Fifa-ban (17) amivel játszottam, szintén volt egy first owner Messim. De a mostaniban azt érzem, hogy jobban potyognak a Barcások, mint a Realosok. Iscon kivül mást nem igazán kaptam aki jobb játékos lenne.
- Marci77
Mondjuk ha már nyitsz,lehetne akkor amikor promo van Most csak totw van,futbirthday már nem.reeed_ati írta: Most nyitottam egymás után vagy 30 pakkot, a legjobb játékos a 84-esPerisic volt..
Szerintem nagyjából egy millát elbontottam már és a két legjobb nyitásom a 88-as Silva és a 88 Neuer voltak..
Mindig naiv vagyok, hogy ennyi szar után hátha dob valamit ez a szemét, de inkább hagyjuk is..
- reeed_ati
Most nyitottam egymás után vagy 30 pakkot, a legjobb játékos a 84-esPerisic volt..Galacticos írta: Ti szoktatok packeket nyitogatni?
Nekem eddig total penzkidobas volt vagy ha rewardba azt valasztottam coin helyett.
Szerintem nagyjából egy millát elbontottam már és a két legjobb nyitásom a 88-as Silva és a 88 Neuer voltak..
Mindig naiv vagyok, hogy ennyi szar után hátha dob valamit ez a szemét, de inkább hagyjuk is..
- Galacticos
Ti szoktatok packeket nyitogatni?