Akcióban volt nemrég 8-9ért.KAG írta: 19-el még amúgy tolják az emberek online, vagy teljesen kihalt?
20-at anno megvettem, de elég hamar felkúrt így tovább is adtam.
Most viszont rápróbálnék újra, de mivel uez lesz a sorsa, így nem adnám ki érte a 10-12k-t mivel kb már eladhatatlan lesz 3-4 hónap múlva.
FIFA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: FIFA
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
19-el még amúgy tolják az emberek online, vagy teljesen kihalt?
Most viszont rápróbálnék újra, de mivel uez lesz a sorsa, így nem adnám ki érte a 10-12k-t mivel kb már eladhatatlan lesz 3-4 hónap múlva.
ZIDANE
Mi most a csapatod? Kiokoskodunk valamit.Halfkey írta: Ez a Laporte eldöntötte a Dalglisht, ma ki is pörgettem mindkettőt, és majd mellé még szedek egy Gattusot .
A két szélső hátvéd és a balszélső így a csapat gyenge pontjai perpill (base gold Robertson, Walker és Sterling).
Vagy mi lesz?
Ez a Laporte eldöntötte a Dalglisht, ma ki is pörgettem mindkettőt, és majd mellé még szedek egy Gattusot .
A két szélső hátvéd és a balszélső így a csapat gyenge pontjai perpill (base gold Robertson, Walker és Sterling).
kipróbáltam ezt a futot, elég magas nekem. akinek van kedve online nyomni xbox one fifa 20 ( hatefulkarma365) vegyetek fel
- Galacticos
En megint jol jartam. 300k coinert nyitottam promo packeket legjobb jatekos egy komoly sima kartyas khedira.Marci77 írta: Gulácsi Tots
https://www.futbin.com/20/squad/15173407
Sima 4-4-2ben kezdek chemistry miatt, elején erre állítom át, illetve általában a base Rashford játszik egy félidőt, és aztán Trossard, szintén chem miatt, másrészt mert Trossardnak nincs akkora végsebessége.
Edit: Pár videó alapján Cannavaron is gondolkodom még.
Sima 4-4-2ben kezdek chemistry miatt, elején erre állítom át, illetve általában a base Rashford játszik egy félidőt, és aztán Trossard, szintén chem miatt, másrészt mert Trossardnak nincs akkora végsebessége.
Edit: Pár videó alapján Cannavaron is gondolkodom még.
Szia.Halfkey írta: Full kuka csapatokkal is gyorsabban megy ez az ikon mint gondoltam, már csak Ligue 1 és Serie A van hátra, úgy néz ki meglesz mind a 12 ebből a szériából. Ennek tekintetében gondolkodom hogy kit vegyek ki. Alul ajánlva lett Dalglish, nem túl lassú? Volt nálam loanon a jobb verziója, neki 93-as a pace, az rohadt jó volt, de tartok tőle hogy ez a verzió csak egy Son kaliber. Miben tévedek?
További opciók amit nézek:
Maldini + pack
Maldini + Puyol (és eladom VVD-t)
Petit + 5 marad
Cannavaro + 4 marad
Mit lehet csinálni a fenmmaradó tokenekkel, lesz annak valami értelme?
Küld el, hogy áll jelenleg a csapatod és mennyi zsetonod van.
Addig nehéz ezt eldönteni.
A maradék token semmire nem jó, annyit kell megcsinálni amennyi kell.
Full kuka csapatokkal is gyorsabban megy ez az ikon mint gondoltam, már csak Ligue 1 és Serie A van hátra, úgy néz ki meglesz mind a 12 ebből a szériából. Ennek tekintetében gondolkodom hogy kit vegyek ki. Alul ajánlva lett Dalglish, nem túl lassú? Volt nálam loanon a jobb verziója, neki 93-as a pace, az rohadt jó volt, de tartok tőle hogy ez a verzió csak egy Son kaliber. Miben tévedek?
Maldini + pack
Petit + 5 marad
Cannavaro + 4 marad
Maldini + pack
Petit + 5 marad
Cannavaro + 4 marad
Petr írta:Koszi a tippet, vegul beruhaztam ra egesz akcios aron.reeed_ati írta: Djene az baromi jó, őt használom Ramos mellé, amíg nem elsz Maldini..
A korabbi hozzaszolasomhoz kepest leigazoltam Carrascot balszelsonek Williams helyett szinten eleg olcson, amig nem talalok valakit.
Jelenleg igy allok: https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... O:FFA20PCC
Ti hol erositenetek a helyemben? Mar egesz jol osszeallt a brigad.
Aspas helyett esetleg a 84-es Machis aki eleg OP lett vagy a 82-es Morales aki szinten eleg jo lett iden.
Kapust is eladhatod szerintem es vehetsz oda egy Areolat es meg is vagy. A coinbol pedig tudod fejleszteni a csapat tobbi reszet.
De persze minden attol fugg mennyi coinod van.
Koszi a tippet, vegul beruhaztam ra egesz akcios aron.reeed_ati írta: Djene az baromi jó, őt használom Ramos mellé, amíg nem elsz Maldini..
A korabbi hozzaszolasomhoz kepest leigazoltam Carrascot balszelsonek Williams helyett szinten eleg olcson, amig nem talalok valakit.
Jelenleg igy allok: https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... O:FFA20PCC
Ti hol erositenetek a helyemben? Mar egesz jol osszeallt a brigad.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Djene az baromi jó, őt használom Ramos mellé, amíg nem elsz Maldini..Petr írta: Bartra helyett Djene erosebb lapjat neztem ki, de Williams az, akit a leginkabb lecserelnek mar, de nincso otletem, kire lenne erdemes. Nektek van?
Én mindig visszatérek a spanyol vonalra, mégiscsak ez a liga a kedvenc..sebydani írta: Van egy basic de pofás spanyol 84-es csapatom, azt meghagyom szerintem ahogy van, és van mellette 200 ezrem. Ötlet, hogy milyen irányba érdemes elindulni? Olasz, német, angol, francia, hibrid?
Engem De Gea meg Courtois lehoztak az életről, a rendszeres potyázásaikkal, így 91 Stegent vettem meg, érezhető a különbség, nincsenek potyák, vagy jóval ritkábban és mellette sok a bravúros védés.
Akit én is tudok ajánlani, anno Ferni is bedobta a nevét, az Hagi, most vettem meg a 89-es verzióját, de ez vmi parádé, teljesen megváltozott a támadójátékom, 9meccsen 10 gólpassz, gólok, mind WL meccs.
Az Sbc-s Rodrigo is bevált egyelőre, 24WL meccs, 24 gól..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Legutóbb én szerintem decemberben nyitottam meg a FUT-ot de meghoztátok hozzá ismét a kedvem így hogy ennyire pörög a topik. Van egy basic de pofás spanyol 84-es csapatom, azt meghagyom szerintem ahogy van, és van mellette 200 ezrem. Ötlet, hogy milyen irányba érdemes elindulni? Olasz, német, angol, francia, hibrid?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
2-3 hete tolom a FUT-ot, multkor irtam is par sort a tapasztalataimrol. Jelenleg igy allok:
https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... e:FFA20PCC#
Szerintetek hol lenne erdemes fejlodnom? Bartra helyett Djene erosebb lapjat neztem ki, de Williams az, akit a leginkabb lecserelnek mar, de nincso otletem, kire lenne erdemes. Nektek van?
https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... e:FFA20PCC#
Szerintetek hol lenne erdemes fejlodnom? Bartra helyett Djene erosebb lapjat neztem ki, de Williams az, akit a leginkabb lecserelnek mar, de nincso otletem, kire lenne erdemes. Nektek van?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
0-rol indulsz mindig, tehat elvesznek.becike80 írta: Sziasztok
Olyan kérdésem lenne ha Seasons level 30 teljesítettem utánna ha kapok xp pontokat azok tovább vihetőek a következő Seasons ra vagy elvesznek?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én meg visszatértem a laligához, nem nekem való az a PL..
Itt tartok most.
Csatárban meg rajta gondolkozok, szerintetek érdemes lenne kirakni??
Hunterral baszó a sebessége, shooting is rendben, de ami igen durva, az az 5csillagos wf.
Elég jó véleményeket is olvastam róla, nem hiszem, hogy nagyon mellé lőnék vele..?
Itt tartok most.
Csatárban meg rajta gondolkozok, szerintetek érdemes lenne kirakni??
Hunterral baszó a sebessége, shooting is rendben, de ami igen durva, az az 5csillagos wf.
Elég jó véleményeket is olvastam róla, nem hiszem, hogy nagyon mellé lőnék vele..?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Koeman esett a prime packból.Ha nem lennék így is tele cdm poszton akkor nem lenne gond,így necces,CBnek nem tudom hogy fér el a workrate-jével.(+így Maldini se akkora deal,bár simán jobb a hollandnál) Kipróbálni még nem tudtam,mert nem bírok egy shadowt összeszedni....
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!