Szintén. Meg Mad-éktől is jött anno egy nagyobb adag.nmate írta: Én monyotol rendeltem egy 24-es pakkot, hiányzott már, hogy több ezret költők italra
OFF
Re: OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudtommal a heten lesz tobb info a "verkeringes ujrainditasanak" mikentjerol, hogyanjarol.tubatibi írta: Mit gondoltok, mi lesz jövőhéttől?
Újra nyitnak a nagy ruhaüzletek(Párom ott dolgozik és ugye elvan a szülőknél vidéken)?
viszont siman el tudom kepzelni, hogy a legtobb ujranyito helyen azert elso korben kifelmerik a piacot, mondjuk roviditett nyitvatartassal.
olvasgatva az europai helyzetet, azert majusban eleg sok helyen ugy nez ki, elindul az elet.
ebbol kiindulva hatha junius elejen a UK-ben is, mert mi le vagyunk maradva 2 hettel.
Vegyél neki gyümölcsös söröket.___Samy___ írta: Valaki adjon már egy tippet, hogy dinnyes sommersbyt honnan lehetne beszerezni? Már az összes boltot atneztuk a környéken, de sehol semmi.
A MadScientist Jam-széria eléggé adja.
A Monyonak is vannak finom gyülömcsös sörei.
Deákon van egy Roni ABC kb. a Fröccsterasszal és kutyafuttatóval szemben. Ott volt még tegnap este.___Samy___ írta: Valaki adjon már egy tippet, hogy dinnyes sommersbyt honnan lehetne beszerezni? Már az összes boltot atneztuk a környéken, de sehol semmi.
Mit gondoltok, mi lesz jövőhéttől?
Újra nyitnak a nagy ruhaüzletek(Párom ott dolgozik és ugye elvan a szülőknél vidéken)?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Vegyen rosét.
Tegnap voltám zöldségesnél (bort is árul) és totál ki volt fogyva a száraz fehérből. A határszopás miatt nem jut el az áru, az utolsó szürkebarátot vittem el. A vég tényleg közeleg.
Tegnap voltám zöldségesnél (bort is árul) és totál ki volt fogyva a száraz fehérből. A határszopás miatt nem jut el az áru, az utolsó szürkebarátot vittem el. A vég tényleg közeleg.
- ___Samy___
Az asszonynak kell. Nekem csakapalinka.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Vegyél inkább bort.
- ___Samy___
Valaki adjon már egy tippet, hogy dinnyes sommersbyt honnan lehetne beszerezni? Már az összes boltot atneztuk a környéken, de sehol semmi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mától kötelező ugye a maszk a tömegközlekedési eszközökön. Utaztam ma buszon, metrón, villamoson, különböző helyeken szeltem át a várost, meglepően sokan voltak mindegyiken, de egyetlen kivétel sem volt, mindenki betartotta és viselte a maszkot.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Dennis Rodman lesz az új elnökdavi10 írta:Persze, csak még keresik az új dublőrt.Remy írta:
De majd visszatér.
Ha meg tényleg meghalt és "felvállalják", szerintem akkor se fog semmi változni, keresnek egy másik bolondot a helyére.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Persze, csak még keresik az új dublőrt.Remy írta:De majd visszatér.soadroli írta: Meg nem erősített japán és kínai források szerint meghalt Kim Dzsongun.
Ha meg tényleg meghalt és "felvállalják", szerintem akkor se fog semmi változni, keresnek egy másik bolondot a helyére.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már tegnap óta.soadroli írta: Meg nem erősített japán és kínai források szerint meghalt Kim Dzsongun.
De majd visszatér.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hol is írtam hogy Budapest?Nika91127 írta:Tömegek tömegek... Itt is igaz, hogy Bp nem egyenlo videk.Realista24 írta: Az egyik vélemények es ízlés kérdése, a másik tapasztalatok, tények, nem egy embere, hanem tömegeke.
Mellé lőttel, nem kicsit. Biztos a 320 óra, de ne értsd félre, Én becsülöm azokat az orvosokat akik megerdemlik, ilyen a fül orr gegesz, a terdesem (bár csak szerencsém van, hogy apám ismeri vagy 30 éve). De nincs sok belőle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tömegek tömegek... Itt is igaz, hogy Bp nem egyenlo videk.Realista24 írta: Az egyik vélemények es ízlés kérdése, a másik tapasztalatok, tények, nem egy embere, hanem tömegeke.
Mellé lőttel, nem kicsit. Biztos a 320 óra, de ne értsd félre, Én becsülöm azokat az orvosokat akik megerdemlik, ilyen a fül orr gegesz, a terdesem (bár csak szerencsém van, hogy apám ismeri vagy 30 éve). De nincs sok belőle.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egyik vélemények es ízlés kérdése, a másik tapasztalatok, tények, nem egy embere, hanem tömegeke.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema