FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 2., szombat 16:24

Srácok, valami ötlet, valami jó tipp új játékosra a kezdőbe ? 100 ezer coinom van egyelőre, mostanában kezdtem újra tolni egy-egy meccset, azóta vettem Griezmannt, Ramost, Djenét és Wass-t.A többiek megvannak egy ideje.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. május 2., szombat 2:21

Csak panaszkodni kellett és kiszedtem marque matchupsbol egy Rashfordot :) Szerintetek hagyjam LMnek (nalam LAM lenne meccsen), vagy toljam fel csatarba?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. május 1., péntek 23:05

Nekem semmi.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. május 1., péntek 21:57

Na kinek mi jött? :D Nekem egy Richarlison meg egy Untradeable Alisson. Utóbbira nem sok szükségem volt (elégedett voltam Oblakkal), kíváncsi vagyok, hogy milyen, a TOTYról elég vegyes véleményeket olvastam.

Előbbit meg lehet eladom Moments Raúlért,akkor is ha a brazil jobb :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. május 1., péntek 15:15

Én úgy voltam ezzel az icon nyitással, hogy félretettem az észszerűséget és inkább nyitottam azt, aki anno nagy kedvencem volt..
Gondolok itt arra, hogy Dalglish lehet jobb vétel, mint Bergkamp, de az utóbbival sokkal szívesebben játszok..
Mondjuk ha anno előre tudom, hogy megcsinálom az összes küldetést, akkor Zizu is lehetett volna belőle.. :D , bár a Gattuso-Bergkamp páros sem rossz nekem.
Itt a mostani squad, még kh-ban akarok fejleszteni, meg ha lesz 94 Benzema, akkor lehet Rodrigo megy a padra..

pepe0807
Kedvenc játékosaid: -
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: pepe0807 » 2020. április 30., csütörtök 16:04

Kb marcius eleje óta.... Előző héten kihagytam a wl-t na de majd most ha szerverek is engedik nekiugrok :roll:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 30., csütörtök 15:53

pepe0807 írta: Na... Péntekre elvan téve kb 215 pack..... :kalapos: mondjuk ha az elmult éveket nézem nem élem bele magam semmibe legyen meglepetés ha jön egy jobb totssf vagy icon esetleg :mrgreen:
Az kemény, mióta teszed félre?

Én a héten nyitottam vagy 40-et, jött belőle a legrosszabb 83as EFL kapus, meg 83-as RW :D

Weekend ligából jött egy Leno meg egy Brandt.

pepe0807
Kedvenc játékosaid: -

HozzászólásSzerző: pepe0807 » 2020. április 30., csütörtök 14:51

Na... Péntekre elvan téve kb 215 pack..... :kalapos: mondjuk ha az elmult éveket nézem nem élem bele magam semmibe legyen meglepetés ha jön egy jobb totssf vagy icon esetleg :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 30., csütörtök 14:03

Akkor 12őt csinálhatsz ezek szerint, ha előző seasonban nem csináltál :) Akkor egy Overmars mondjuk megoldhatja a balszéled, vagy egy Laudrup CAMbe. Szélsőhátvédre szerintem most nem érdemes költened, ha jön a La liga TOTSS, lejjebb mennek majd az árak.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. április 30., csütörtök 10:19

Petr írta:
Halfkey írta: Szerintem a választ ott kell kezdeni, hogy mennyi icon swap tokened van, és mennyit tudsz kipörgetni még? Mert legalább egy jó lapot onnan ki lehente szedni.

Nulla es fogalmam sincs az hogy mukodik. :D Bevezetsz pls?
Feladatoknal nezd meg online icon swaps, meg single icon swaps vagy mi a nevuk. Ott irja majd hogy mi kell egy tokenhez, es sbc-be megtudod nezni icon swapsnal hogy melyik icont veheted ki.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2020. április 30., csütörtök 10:10

Halfkey írta: Szerintem a választ ott kell kezdeni, hogy mennyi icon swap tokened van, és mennyit tudsz kipörgetni még? Mert legalább egy jó lapot onnan ki lehente szedni.

Nulla es fogalmam sincs az hogy mukodik. :D Bevezetsz pls?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 30., csütörtök 10:00

Szerintem a választ ott kell kezdeni, hogy mennyi icon swap tokened van, és mennyit tudsz kipörgetni még? Mert legalább egy jó lapot onnan ki lehente szedni.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2020. április 30., csütörtök 8:25

Most, hogy mar egy honapja jatszom a FUT-tal, gondoltam ismet adok egy kis helyzetjelentest es kerek kis segitseget.

Valakinek az ajanlasara leizagoltam a 91-es ter Stegent a 84-es Aitor helyett, remek vetel volt. Vegre van kapusom.

4-3-3-mal kezdtem hamis kilencessel, de ugy ereztem, hogy nincs eleg tamadopotencialom. Sokszor nem tudtam letszamfolenyt kialakitani es a lendulet sem volt mindig meg.
Elkezdtem probalkozni szelso nelkul es kulonbozo harom vedos jatekrendszerekkel, de vegul a 4-1-4-1 mellett tettem le (eddig) a voksom. Ezert szinten itteni ajanlasra Machist igazoltam a korabban hamis kilenceskent szereplo Aspas helyett, akivel joval gordulekenyebb lettem elol, szoval koszi az eddigi tippeket.

Azt keresem, hol lenne erdemes most fejlodnom?
https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... Z:FFA20PCC

Ugy gondolom a szelso tamadoimra es vedoimre raferne az upgrade, de az upgraded Lodi/Mendy/Semedo baromi dragak hatra, a 87-es Dembele szinten nem ingyen van. Balra nem is talalok senkit. Gondolkodtam azon is, hogy De Jongbol es Odegaardbol szereznek jobb verziot, ugyanis nekem elegge bejonnek most is. Nem is lennenek olyan dragak, mint a szelsok. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb dontes amig kozepes szelsoim vannak.

Ti mit gondoltok, erdemes lenne egy szelsore sporolni, vagy lecsapjak egy belso kozeppalyasra?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. április 29., szerda 19:03

Karantén sucks, én is visszaestem. :'( :lol:
Ez lesz az első icon swapsom, Overmars és Laudrup között gondolkozom, valamelyiket próbáltátok már?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 29., szerda 13:48

Semmiképp sem azért van ott mert jó, untradeable és van :D Aubát is ezért használtam előtte csatárnak. Martialt próbáltam (vele nyomtam le a Thuram célokat), de nem feküdt annyira a teste/mozgása, a kisebb mozgékonyabb jobban fekszik oldalra nekem (egy James copy kellene gyakorlatilag).

Védőkre ránézek majd thx, bár OCD miatt PL csapatot akarok elsősorban :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. április 29., szerda 13:41

https://www.futbin.com/20/squad/15405119

Sterlinget felejtsd el, nagyon kevés már.

Sajna balhátvédbe nem lesz max Chem, de Telles jó nagyon idén, Shadow chemmel 7-8 chem is elég neki.

Jobbra Florenzit tudtam bealkotni, Shadow chemmel elég gyors, max chem és nem is annyira drága.

Sterling helyett meg kell oda valaki.
Agüero, vagy ez a Martial lap is jónak néz ki, nem is vészesen drága.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 29., szerda 11:02

Nálam Robertsont állandóan megfutják és elnyomják a szélsők, lehet egy feka jobb lenne oda. Cancelo sebessége fasza, de passzban meg fizikumban elégedetlen vagyok vele, lehet megnézem Walkert.
Nem illik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 29., szerda 10:39

A base Cancelonál szerintem igen. Valahogy nálam a szélsőhátvédek annyira nem részei a játéknak idén, sokáig base gold Shaw volt balbekkben, vele se volt gondom, Robertsonnal sem. Mikor előrevittem a Laporte célokat megcsinálni, ahhoz mondjuk katasztrófa volt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 29., szerda 10:37

Halfkey írta: Ha meglesz Gattuso ez lesz:
https://www.futbin.com/20/squad/15400538

4-4-2ben kezdek és úgy váltok erre, Sterling RM Trossard LF.
Robertson nálam nem az igazi, de nincs oda alternatívám. Bár mivel van Pogba, Kante, Laporte, Mendyt akár meg is nézhetném. Walker jobb mint Cancelo? Nekem utóbbi van.
Nem illik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 29., szerda 10:34

ferni írta:
Halfkey írta: Ez a Laporte eldöntötte a Dalglisht, ma ki is pörgettem mindkettőt, és majd mellé még szedek egy Gattusot :).

A két szélső hátvéd és a balszélső így a csapat gyenge pontjai perpill (base gold Robertson, Walker és Sterling).
Mi most a csapatod? Kiokoskodunk valamit.
Vagy mi lesz?
Ha meglesz Gattuso ez lesz:
https://www.futbin.com/20/squad/15400538

4-4-2ben kezdek és úgy váltok erre, Sterling RM Trossard LF.

Vissza: