Most, hogy mar egy honapja jatszom a FUT-tal, gondoltam ismet adok egy kis helyzetjelentest es kerek kis segitseget.
Valakinek az ajanlasara leizagoltam a 91-es ter Stegent a 84-es Aitor helyett, remek vetel volt. Vegre van kapusom.
4-3-3-mal kezdtem hamis kilencessel, de ugy ereztem, hogy nincs eleg tamadopotencialom. Sokszor nem tudtam letszamfolenyt kialakitani es a lendulet sem volt mindig meg.
Elkezdtem probalkozni szelso nelkul es kulonbozo harom vedos jatekrendszerekkel, de vegul a 4-1-4-1 mellett tettem le (eddig) a voksom. Ezert szinten itteni ajanlasra Machist igazoltam a korabban hamis kilenceskent szereplo Aspas helyett, akivel joval gordulekenyebb lettem elol, szoval koszi az eddigi tippeket.
Azt keresem, hol lenne erdemes most fejlodnom?
https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... Z:FFA20PCC
Ugy gondolom a szelso tamadoimra es vedoimre raferne az upgrade, de az upgraded Lodi/Mendy/Semedo baromi dragak hatra, a 87-es Dembele szinten nem ingyen van. Balra nem is talalok senkit. Gondolkodtam azon is, hogy De Jongbol es Odegaardbol szereznek jobb verziot, ugyanis nekem elegge bejonnek most is. Nem is lennenek olyan dragak, mint a szelsok. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb dontes amig kozepes szelsoim vannak.
Ti mit gondoltok, erdemes lenne egy szelsore sporolni, vagy lecsapjak egy belso kozeppalyasra?