FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: FIFA
[/quote]
Én Kakával játszottam, szerintem igen gyenge lett sajnos és mivel mások is ezt mondják, valószínű, hogy nem nálam volt a gond.
15 tokent nem adnék érte, max csak ha valami hatalmas Kaká fan vagy, akkor..
Sokkal inkább egy jó Maldini a védelem közepébe.
[/quote]
Köszönöm szépen a segítséget
Én Kakával játszottam, szerintem igen gyenge lett sajnos és mivel mások is ezt mondják, valószínű, hogy nem nálam volt a gond.
[/quote]
Köszönöm szépen a segítséget
Visszatertem a futhoz, nincs kimondottan meno cspatom, kb. a Real B csapata, plusz Depay es Ander Herrera. Elmult harom meccsen kivetel nepkul az ellenfel elso percben lecserelt harom noname jatekost harom iconra. Harombol kett meccsen utolso perces gollal veszitettem.
A harmadik meg rage quit volt miutan cserelt.
Maradok a pro clubnal azt hiszem.
A harmadik meg rage quit volt miutan cserelt.
Maradok a pro clubnal azt hiszem.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem is 14win lett, 2meccs benne maradt, de én meg épp most éreztem könnyebbnek , persze erősödött a csapatom elég rendesen, nyilván ez is közrejátszik.Halfkey írta: Nektek hogy ment a weekend league? Soha nem volt még ilyen kevés winem, sokkal rosszabb teammel se, nemtudom hogy én bénáztam vagy ennyivel komolyabb volt a hét. Utolsó meccsen lett meg a 14 win.
Viszont jó pár meccsem még nyerhető lett volna, amiket elszórakoztam, na meg volt egy, ahol a 90.-ben merült le a kontrollerem, aztán mire összedugtam, gólt kaptam..
Én Kakával játszottam, szerintem igen gyenge lett sajnos és mivel mások is ezt mondják, valószínű, hogy nem nálam volt a gond.becike80 írta: Icon swapbol max 15 kártyám lesz szóval Kaka max elérhető érdemes kiszedni vagy inkább Maldini ?
Kakáról elég rosszak a reviewk, de én nem próbáltam.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Bocsi nem sikerült szerkeszteni ez lenne a csapatom http://kepkezelo.com/images/98z3nh6vq7jd4am21glj.png
- Galacticos
Csavart.ziro4vr írta: Srácok a fineszes lövés lehet az átemelős és a csavart is?
Atemelos az chip.
Védekezés: válts a csatárra, azzal szaladj vissza és üldözd a labdát, a többit az autotackle megoldja
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A lènyeg, hogy engedd el a stabding tackle nyomkodàsàt. Pròbàlj meg csak jockey-val elè àllni a tàmadònak ès majd magàtòl szerel.Marky írta: Tudnátok ajánlani támadásra és védekezésre tutorialt? Letoltam 25 meccset, amiből 21-en konkrétan lesöpörtek a pályáról.
PES-ezni szoktam, ott nagyjából a felső negyedbe tartozom, szóval ennyire nem kellene bénának lennem a FIFA-ban
Nagyon nehezen megy a góllövés és a védekezés is, amikor lendületből jön 3-4 87 fölötti pace karakter.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azon mondjuk ne lepodj meg, ha pes utan nem megy meg a fifa, teljesen kulonbozo a ket jatek dinamikaja meg a berogzult mozdulatok.
nalam voltak valtakozo idoszakok, mikor pc-n peseztem es mikor konzolon fifaztam, mindig volt egy kisebb-nagyobb atallasi idoszak, mire 100%-ban visszaszoktam az adott jatekra.
nalam voltak valtakozo idoszakok, mikor pc-n peseztem es mikor konzolon fifaztam, mindig volt egy kisebb-nagyobb atallasi idoszak, mire 100%-ban visszaszoktam az adott jatekra.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tudnátok ajánlani támadásra és védekezésre tutorialt? Letoltam 25 meccset, amiből 21-en konkrétan lesöpörtek a pályáról.
PES-ezni szoktam, ott nagyjából a felső negyedbe tartozom, szóval ennyire nem kellene bénának lennem a FIFA-ban
Nagyon nehezen megy a góllövés és a védekezés is, amikor lendületből jön 3-4 87 fölötti pace karakter.
Nektek hogy ment a weekend league? Soha nem volt még ilyen kevés winem, sokkal rosszabb teammel se, nemtudom hogy én bénáztam vagy ennyivel komolyabb volt a hét. Utolsó meccsen lett meg a 14 win.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Legtöbben visszamentek a 9-10-ik divizióba hogy könnyebb legyen az icon swapsot megcsinálni meg a többi challenget. Nem egyszerű.Ellenfelemnél Allison,Mané,stb...
Ezt hogy?!
Szerk.
Ez a 20-asban van. 19-ben szerintem lementek az árak így amiatt lehet mindenkinél top keret.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
EA Access-re előfizettem.
19-et feltettem végül, bár a 20 most pont 6k... csábít.
De storym lényege.
FUT --> elcső meccs --> 10th division.
Nekem rottyon van 55-70 közti játékosokkal, de főként 60 és bronz.
Ellenfelemnél Allison,Mané,stb...
Ezt hogy?!
Szerk.:
Am 1-0 ra mentem a félidőben és kilépett a kis pöcs.
19-et feltettem végül, bár a 20 most pont 6k... csábít.
De storym lényege.
FUT --> elcső meccs --> 10th division.
Nekem rottyon van 55-70 közti játékosokkal, de főként 60 és bronz.
Ellenfelemnél Allison,Mané,stb...
Ezt hogy?!
Szerk.:
Am 1-0 ra mentem a félidőben és kilépett a kis pöcs.
ZIDANE
Ez komoly.Mendy meg fix vétel, Marcelobol elegem lett ma teljesen, állandóan ott szopattak
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Toko Ekambi helyére néznék lassan amúgy egy csatárt, mert egy baszógép, de nem elég gyors. Viszont ott már aranyáron mennek a komolyabb játékosok.
Próbáld meg sztem ezt az Ayoze Perez challenget, nem nehéz szvsz és be tudod passzolni a kezdődbe is, de ha nem cserének tökéletes.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi, Varaneon gondolkodtam egyébként mert Lenglet volt Ramos előtt Miliatoval, őket cseréltem le. Nem vettem észre nagy változást az új párossal hátul, úgyhogy lehet meghúzom majd azt a visszacserét. Mendy meg fix vétel, Marcelobol elegem lett ma teljesen, állandóan ott szopattak
Toko Ekambi helyére néznék lassan amúgy egy csatárt, mert egy baszógép, de nem elég gyors. Viszont ott már aranyáron mennek a komolyabb játékosok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa