FIFA
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: FIFA
A WL egy +-5-os rendszer alapjan mukodik. Tehat ha elkezded, es nyersz 1 meccset akkor +1-esnek szamol, es ugyanugy +1-es ellenfeleket dob be. A maximum a +5 es a minimum a -5, ezert van az sokszor, hogy ha egymasutan buktal mondjuk 3-4-et, akkor utana meg elkezdesz folyamatosan nyerni, mert szarokkal dob ossze. Viszont ha zsinorba valaki mondjuk 6-7-8 stb meccset nyer, akkor is a +5-os statuszba marad, ezert is konnyebb a proknak, minket mezei jatekosokat pedig ezert dobhat ossze nagyon eros ellenfelekkel. Remelem erthetoen irtam le.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nyílván az elején, ha belefutok egy olyanba aki 20-30 perc alatt rommáver, azt megértem, mert lehet hasonló statunk, de az ilyen különbségeket azért valahogy kiküszöbölhetnék.Halfkey írta:TheBull6 írta:
Imádom az ilyeneket én is...
Nem olvastam utána amúgy, de mi alapján megy az ellenfélválasztás? Gondolom nem teljesen random. Nálam az lenne az alap, hogy a különbséget veszi alapnak. Tehát Te mondjuk állsz 16-13-vel, akkor nem ad neked ellenfélnek valakit, aki +15-el áll.... Persze nem azt mondom, hogy mindig ilyen ellenfelet kapj, de ez legyen az elsődleges szempont. Vagy +- 3 a tiédhez képest, de nagyon maximum 5..
Láttam a TOP100-asok között még valamelyik héten, hogy a csávó 28-0-nál 12-14-es ellen játszott. Annak sok értelme van..
Nekem amúgy a szokásos 14 win. Benn maradt 5 meccs, mint a múlt héten. Mondjuk a realitás ezen a héten meg az előzőn is kb az lett volna hogy benn maradt 7-10 meccs...
Azt veszi - elméletileg - alapul hogy ki milyen tier felé tendál.
TheBull6 írta:Imádom az ilyeneket én is...gaborz1 írta: 16 win lett.
Utolsó előtti meccsen 80. perc után 2 kapufam volt 2-2nél, majd a hosszabításban oboa.
Utolsó meccsen a cseh srác ellen 5-0-ás cumika, de az első 15 percben 2 fullos ziccerem maradt ki, nála meg minden gól lett. A meccsünk előtt 19-4-el állt a srác. Mondhatom korrekt volt az EA ellenfélválasztó rendszere.
Nem olvastam utána amúgy, de mi alapján megy az ellenfélválasztás? Gondolom nem teljesen random. Nálam az lenne az alap, hogy a különbséget veszi alapnak. Tehát Te mondjuk állsz 16-13-vel, akkor nem ad neked ellenfélnek valakit, aki +15-el áll.... Persze nem azt mondom, hogy mindig ilyen ellenfelet kapj, de ez legyen az elsődleges szempont. Vagy +- 3 a tiédhez képest, de nagyon maximum 5..
Láttam a TOP100-asok között még valamelyik héten, hogy a csávó 28-0-nál 12-14-es ellen játszott. Annak sok értelme van..
Nekem amúgy a szokásos 14 win. Benn maradt 5 meccs, mint a múlt héten. Mondjuk a realitás ezen a héten meg az előzőn is kb az lett volna hogy benn maradt 7-10 meccs...
Azt veszi - elméletileg - alapul hogy ki milyen tier felé tendál.
Imádom az ilyeneket én is...gaborz1 írta: 16 win lett.
Utolsó előtti meccsen 80. perc után 2 kapufam volt 2-2nél, majd a hosszabításban oboa.
Utolsó meccsen a cseh srác ellen 5-0-ás cumika, de az első 15 percben 2 fullos ziccerem maradt ki, nála meg minden gól lett. A meccsünk előtt 19-4-el állt a srác. Mondhatom korrekt volt az EA ellenfélválasztó rendszere.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
16 win lett.Halfkey írta: Nektek hogy ment a weekend league? Soha nem volt még ilyen kevés winem, sokkal rosszabb teammel se, nemtudom hogy én bénáztam vagy ennyivel komolyabb volt a hét. Utolsó meccsen lett meg a 14 win.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
[/quote]
Én Kakával játszottam, szerintem igen gyenge lett sajnos és mivel mások is ezt mondják, valószínű, hogy nem nálam volt a gond.
15 tokent nem adnék érte, max csak ha valami hatalmas Kaká fan vagy, akkor..
Sokkal inkább egy jó Maldini a védelem közepébe.
[/quote]
Köszönöm szépen a segítséget
Én Kakával játszottam, szerintem igen gyenge lett sajnos és mivel mások is ezt mondják, valószínű, hogy nem nálam volt a gond.
[/quote]
Köszönöm szépen a segítséget
Visszatertem a futhoz, nincs kimondottan meno cspatom, kb. a Real B csapata, plusz Depay es Ander Herrera. Elmult harom meccsen kivetel nepkul az ellenfel elso percben lecserelt harom noname jatekost harom iconra. Harombol kett meccsen utolso perces gollal veszitettem.
A harmadik meg rage quit volt miutan cserelt.
Maradok a pro clubnal azt hiszem.
A harmadik meg rage quit volt miutan cserelt.
Maradok a pro clubnal azt hiszem.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem is 14win lett, 2meccs benne maradt, de én meg épp most éreztem könnyebbnek , persze erősödött a csapatom elég rendesen, nyilván ez is közrejátszik.Halfkey írta: Nektek hogy ment a weekend league? Soha nem volt még ilyen kevés winem, sokkal rosszabb teammel se, nemtudom hogy én bénáztam vagy ennyivel komolyabb volt a hét. Utolsó meccsen lett meg a 14 win.
Viszont jó pár meccsem még nyerhető lett volna, amiket elszórakoztam, na meg volt egy, ahol a 90.-ben merült le a kontrollerem, aztán mire összedugtam, gólt kaptam..
Én Kakával játszottam, szerintem igen gyenge lett sajnos és mivel mások is ezt mondják, valószínű, hogy nem nálam volt a gond.becike80 írta: Icon swapbol max 15 kártyám lesz szóval Kaka max elérhető érdemes kiszedni vagy inkább Maldini ?
Kakáról elég rosszak a reviewk, de én nem próbáltam.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Bocsi nem sikerült szerkeszteni ez lenne a csapatom http://kepkezelo.com/images/98z3nh6vq7jd4am21glj.png
- Galacticos
Csavart.ziro4vr írta: Srácok a fineszes lövés lehet az átemelős és a csavart is?
Atemelos az chip.
Védekezés: válts a csatárra, azzal szaladj vissza és üldözd a labdát, a többit az autotackle megoldja
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A lènyeg, hogy engedd el a stabding tackle nyomkodàsàt. Pròbàlj meg csak jockey-val elè àllni a tàmadònak ès majd magàtòl szerel.Marky írta: Tudnátok ajánlani támadásra és védekezésre tutorialt? Letoltam 25 meccset, amiből 21-en konkrétan lesöpörtek a pályáról.
PES-ezni szoktam, ott nagyjából a felső negyedbe tartozom, szóval ennyire nem kellene bénának lennem a FIFA-ban
Nagyon nehezen megy a góllövés és a védekezés is, amikor lendületből jön 3-4 87 fölötti pace karakter.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azon mondjuk ne lepodj meg, ha pes utan nem megy meg a fifa, teljesen kulonbozo a ket jatek dinamikaja meg a berogzult mozdulatok.
nalam voltak valtakozo idoszakok, mikor pc-n peseztem es mikor konzolon fifaztam, mindig volt egy kisebb-nagyobb atallasi idoszak, mire 100%-ban visszaszoktam az adott jatekra.
nalam voltak valtakozo idoszakok, mikor pc-n peseztem es mikor konzolon fifaztam, mindig volt egy kisebb-nagyobb atallasi idoszak, mire 100%-ban visszaszoktam az adott jatekra.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tudnátok ajánlani támadásra és védekezésre tutorialt? Letoltam 25 meccset, amiből 21-en konkrétan lesöpörtek a pályáról.
PES-ezni szoktam, ott nagyjából a felső negyedbe tartozom, szóval ennyire nem kellene bénának lennem a FIFA-ban
Nagyon nehezen megy a góllövés és a védekezés is, amikor lendületből jön 3-4 87 fölötti pace karakter.
Nektek hogy ment a weekend league? Soha nem volt még ilyen kevés winem, sokkal rosszabb teammel se, nemtudom hogy én bénáztam vagy ennyivel komolyabb volt a hét. Utolsó meccsen lett meg a 14 win.