A hírek szerint patika állapotban van.Anthony írta: Suarez felépült, indulhat a bajnokság
Vajon Hazard egészséges már? Hány kiló lehet?
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Suarez felépült, indulhat a bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Official: Spain's ministry of health gives the green light to La Liga footballers for Covid-19 tests and return to training from May 4.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Official: After the individual training starting from May 4th - the plan would be to allow small groups to train together from May 18, which would be extended to eight players a week later, with La Liga penciled in for a return behind closed doors on June 5 or June 12.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Vki kerdezte h mi a helyzet a stadion felujitassal:Realista24 írta: A Real A kis stadionban fog bajnokit játszani ha zárt kapus lesz a bajnokság. A liga engedélyével.
A Santiago Bernabéu Stadion felújítási munkálatai eközben jelenleg is zajlanak, a héten - a Marca értesülései szerint - a tetőszerkezet egyes részeit távolították el. Az átmeneti költözés révén szeptemberig zavartalanul folytatódhatnának a munkálatok a stadionban.
Nso
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Real A kis stadionban fog bajnokit játszani ha zárt kapus lesz a bajnokság. A liga engedélyével.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Én személy szerint kibaszottul örülnék, ha legalább meccset tudnék mondjuk nézni ebben az időszakban, úgyhogy remélem befejezik.
- Pad'em
Mind igaz amit írsz de gazdasági érdekből muszáj lesz folytatni:dzsi91 írta:Nemtudom,nekem már nincskedvem.Jöjjön a kövi szezon augusztusban aztan addig csak rendeződnek valamennyire a dolgok.Pad'em írta: La Liga president Javier Tebas is looking at potential dates to restart the 2019-20 campaign, according to The Guardian. There are three proposed dates for the league to restart: May 28, June 6 and June 28.
Matches are expected to be played behind closed doors. European games would take place in the same period or at the end of the domestic season.
Úgy néz ki mindenképp be akarják fejezni
Nemlatom magam előtt hogy barki élvezné ezt a nyàri zártkapus vergődést+úgy félbe lett szakítva a szezon,hogy teljesen fel is borítja az erőviszonyokat. Mindenki felépül, a formában lévő csapatok bepunnyadhatnak stb.. nekünk akúgy pont jól jönne ha végigmenne a szezon mert sok sérültünk tér vissza de nem latom értelmét egy ilyen rendhagyó szezonzárás miatt borítani a következő évet is.
Amúgy van hátra 11 forduló, az heti két meccsel számolva 6 hét, ha május végén, júniusban ledarálják a ligákat, akkor júliusban/augusztusban pihenhetnek, kövi szezont csak pár héttel kéne késöbb kezdeni. Meglátjuk, az biztos, hogy nagyon fura lesz nyáron nézni meccseket de hát ez vanTebas írta: “If we are looking at the economic impact, including the money we would get from European competitions, the revenue Spanish clubs would miss out on if we don’t get back to playing again is €1bn.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A barcához is visszatér Suárez szóval valószínű hozna pár fontos gólt nekik a hajrában.nekünk akúgy pont jól jönne ha végigmenne a szezon mert sok sérültünk tér vissza
Nálunk ezt Hazardban és Asensioban nem nagyon látom.
Amúgy eddig én is úgy voltam, hogy be kell fejezni minden áron, de mostmár kifejezetten taszít a zártkapus meccsek ötlete.
Ja és elmondhatjuk hogy mi nyertünk spanyol szuperkupát a többiek meg semmit.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtudom,nekem már nincskedvem.Jöjjön a kövi szezon augusztusban aztan addig csak rendeződnek valamennyire a dolgok.Pad'em írta: La Liga president Javier Tebas is looking at potential dates to restart the 2019-20 campaign, according to The Guardian. There are three proposed dates for the league to restart: May 28, June 6 and June 28.
Matches are expected to be played behind closed doors. European games would take place in the same period or at the end of the domestic season.
Nemlatom magam előtt hogy barki élvezné ezt a nyàri zártkapus vergődést+úgy félbe lett szakítva a szezon,hogy teljesen fel is borítja az erőviszonyokat. Mindenki felépül, a formában lévő csapatok bepunnyadhatnak stb.. nekünk akúgy pont jól jönne ha végigmenne a szezon mert sok sérültünk tér vissza de nem latom értelmét egy ilyen rendhagyó szezonzárás miatt borítani a következő évet is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
La Liga president Javier Tebas is looking at potential dates to restart the 2019-20 campaign, according to The Guardian. There are three proposed dates for the league to restart: May 28, June 6 and June 28.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A liga biztonsága és versenyképessége érdekében.RealAsensio írta:Es miert? Mi koze a liganak a klub koltsegvetesehez, azon belul is a jatekosok fizetesehez? Ezt nem igazan ertem. Nem kotelezhetnek peldaul minket erre.Realista24 írta: A liga Felszolitotta a klubokat hogy mindenki alkalmazza a fizetések csokkenteset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Viszont szerintem teljesen jogos dolog.
Oké, hogy papíron nem kötelezhetik a klubokat, de a másik fele: miért fizessen egy munkáltató azért a dolgozóinak, ha nem csinálnak semmit - még ha rajtuk kivülálló ok miatt is (sztároknak, akik életük végééig elélnének a jelenlegi pénzükből). Legalább lenne ok, hogy Bale a semmittevéséért jóval kevesebb fizut kapjon
Oké, hogy papíron nem kötelezhetik a klubokat, de a másik fele: miért fizessen egy munkáltató azért a dolgozóinak, ha nem csinálnak semmit - még ha rajtuk kivülálló ok miatt is (sztároknak, akik életük végééig elélnének a jelenlegi pénzükből). Legalább lenne ok, hogy Bale a semmittevéséért jóval kevesebb fizut kapjon
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Es miert? Mi koze a liganak a klub koltsegvetesehez, azon belul is a jatekosok fizetesehez? Ezt nem igazan ertem. Nem kotelezhetnek peldaul minket erre.Realista24 írta: A liga Felszolitotta a klubokat hogy mindenki alkalmazza a fizetések csokkenteset.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A liga Felszolitotta a klubokat hogy mindenki alkalmazza a fizetések csokkenteset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem ez lenne a legjobb. 4es playoff se lenne korrekt, a Soci aki 12 ponttal van lemaradva azt 2 győzelemmel bajnok lehetne így és a Getafe, Atletico is megy a BL-ért, nekik is kéne esélyt adni. Real-Barca bajnoki döntő, a 3-6 meg a szuperkupa mintájára egymeccses elődöntő, döntő. Úgyis független helyszínen kéne, szóval mehetne is Kínában._Bushido_ írta: Zárt kapu mellett én is esetleg egy ilyen opciót tudok elképzeni - annyi különbséggel, hogy a Real-Barca játszik egy újabb El Clasicot, az első helyért. És a 3-6 játszik rájátszást, mert ők vannak 1 pontokra egymástól.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Zárt kapu mellett én is esetleg egy ilyen opciót tudok elképzeni - annyi különbséggel, hogy a Real-Barca játszik egy újabb El Clasicot, az első helyért. És a 3-6 játszik rájátszást, mert ők vannak 1 pontokra egymástól.csababarca írta: Mondjuk a realitás hogy valahogy bajnokot avatnak, azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy az első 4 nyom egy playoffot egy helyszínen.
BL problémásabb eset, különböző országokból vannak. de a nagyokosok úgyis megoldják valahogy, mert ahogy írtátok rengeteg pénz forog kockán.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem látok bele, így nem tudom, hogy a kiesett jegybevétellel bejönne-e annyi a tv-s pénzekből, hogy érdemes legyen lejátszani a meccseket, pláne úgy, hogy ha újraindul a bajnokság, akkor nem lesz -70% fizu.
Amúgy nem tudom van-e egyáltalán a zártkapus meccsekre esély. A Valencia-játékosok nem tudom hogy vannak, illetve szerintem a játékosok között is lenne olyan, aki hisztizne, ha utazni kell idegenbe.
Egyelőre jussunk el odáig, hogy az edzéseket rendesen meg lehet tartani, de elnézve a spanyol helyzetet, ez se most lesz...
Az azonnali bajnok-hirdetést én se tartom a legfairebb opciónak, de ha nincs más lehetőség, akkor szerintem inkább ez legyen, minthogy még szeptember-októberbe is a 19-20-as szezon megy. Én nem barmolnám szét a következő kiírást, ha csak nyár végére rendeződik a helyzet.
A BL-t meg szerintem kiviszik a gyógyult Kínába és lezavarják a maradékot úgy, mint a VB-t meg az EB-t, nincs oda-visszavágó.
Amúgy nem tudom van-e egyáltalán a zártkapus meccsekre esély. A Valencia-játékosok nem tudom hogy vannak, illetve szerintem a játékosok között is lenne olyan, aki hisztizne, ha utazni kell idegenbe.
Egyelőre jussunk el odáig, hogy az edzéseket rendesen meg lehet tartani, de elnézve a spanyol helyzetet, ez se most lesz...
Az azonnali bajnok-hirdetést én se tartom a legfairebb opciónak, de ha nincs más lehetőség, akkor szerintem inkább ez legyen, minthogy még szeptember-októberbe is a 19-20-as szezon megy. Én nem barmolnám szét a következő kiírást, ha csak nyár végére rendeződik a helyzet.
A BL-t meg szerintem kiviszik a gyógyult Kínába és lezavarják a maradékot úgy, mint a VB-t meg az EB-t, nincs oda-visszavágó.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Vagy zártkapus befejezés, vagy ne hirdessenek bajnokot.
Szerintem nem lenne fair, más az angol mert ott mondjuk a pool simán vezet.
De spanyol bajnokság meg fordulónként változik, most éppen mi álltunk elől mikor lefújták, de kb az első idegenbeli bajnokit buktuk is volna újra.
Mondjuk a realitás hogy valahogy bajnokot avatnak, azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy az első 4 nyom egy playoffot egy helyszínen.
Szerintem nem lenne fair, más az angol mert ott mondjuk a pool simán vezet.
De spanyol bajnokság meg fordulónként változik, most éppen mi álltunk elől mikor lefújták, de kb az első idegenbeli bajnokit buktuk is volna újra.
Mondjuk a realitás hogy valahogy bajnokot avatnak, azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy az első 4 nyom egy playoffot egy helyszínen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ateeemadrid
Szerintem a nagyobb bajnokságokat befogják fejezni zárt kapu mögött, akár meccs előtti teszteléssel, akár máshogy, de túl nagy pénzekről van szó. Legalább az otthon ülő embereknek is jutna egy kis öröm.