![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Real Madrid vs. Barcelona
- flori
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Olyan szinten legalja az egész, hogy szavak nincsenek.
Nem feltétlen a vincze miatt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tajti Matyi nem segít neki?Szijjártó Péter: „Vincze Ottó: az utolsó magyar játékos, aki számításba jött az FC Barcelona felnőtt csapatánál, ezért most a barcelonai magyar örökség feldolgozása a feladata.”
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha..Suarez kép szájmaszkkal és komment hozzá:
”This should have been done a long time ago”
”This should have been done a long time ago”
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Suarez pöttyöedt túlsúlyos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://youtu.be/Pfyh0Ay9y2o
Nálam ez volt a csúcs. Ebben az időszakban voltak talán a legfeszultebb Clasico k.
Előnyszabály? Cr t egyszerűen felöklelik. Hogy essen? Hova essen? És Mászcseránó. Csoda, hogy túlélte ezt a kontaktot.
Full szabályos gól. Pique sargaval utolag. Pont jo időben jött volna. Akar vissza is jöhettunk volna később
Nálam ez volt a csúcs. Ebben az időszakban voltak talán a legfeszultebb Clasico k.
Előnyszabály? Cr t egyszerűen felöklelik. Hogy essen? Hova essen? És Mászcseránó. Csoda, hogy túlélte ezt a kontaktot.
Full szabályos gól. Pique sargaval utolag. Pont jo időben jött volna. Akar vissza is jöhettunk volna később
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kb ez eddig a legrosszabb verzió amit valaha olvastam.'shutterisland írta: most nem azert, mert epp mi vagyunk elol, de szerintem lenne egy koztes megoldas, egyszeruen at lehetne vinni a pontokat (pontkulonbseget) a kovetkezo szezonra.
mondjuk az utolso espanyol indul 0 ponttal, a leganes 2-vel, a mallorca 5-el es igy tovabb, mi pedig 38-al.
vagy ugyanez minuszban, mi indulunk 0 ponttal, ti -2-vel, a sevilla -11-el stb.
igy nem kellene bajnokot meg kiesot hirdetni a csonka idenyre, de megsem veszne teljesen karba az idei 27 fordulo teljesitmenye.
akik jol szerepeltek, elonnyel indulnak, akik nem, azok meg nem usszak meg, de megis lesz javitasi lehetoseguk.
real vs barca szemszogbol oltari nagy jelentosege nem lenne, de a tobbi helyezes szempontjabol igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most nem azert, mert epp mi vagyunk elol, de szerintem lenne egy koztes megoldas, egyszeruen at lehetne vinni a pontokat (pontkulonbseget) a kovetkezo szezonra.
mondjuk az utolso espanyol indul 0 ponttal, a leganes 2-vel, a mallorca 5-el es igy tovabb, mi pedig 38-al.
igy nem kellene bajnokot meg kiesot hirdetni a csonka idenyre, de megsem veszne teljesen karba az idei 27 fordulo teljesitmenye.
akik jol szerepeltek, elonnyel indulnak, akik nem, azok meg nem usszak meg, de megis lesz javitasi lehetoseguk.
real vs barca szemszogbol oltari nagy jelentosege nem lenne, de a tobbi helyezes szempontjabol igen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En nem tudom, forditott esetben mi is azt mondanank amit ok, ok meg amit mi. Szar az egesz, de nagy vicc lenne ha pl a pool nem lenne bajnok, amikor mar reg megnyertek.
Hulye meccseket dobtunk el, sokszor borzalmas elso felido es kezdo miatt.
Hulye meccseket dobtunk el, sokszor borzalmas elso felido es kezdo miatt.
- RealMadridFanatic
Persze, Setién, a seggedet vernéd a földhöz, hogy bajnok lettél.„Nem ilyen úton szeretnék bajnoki címet nyerni, de a józan ész azt diktálja, hogy ha az idényt nem lehet befejezni, akkor a jelenlegi állás alapján hirdessenek végeredményt.
A józan ész azt diktálná nekem, hogy ez az idény mindenhol kuka, ahol nem fejezik be az összes fordulót. Mintha meg sem történt volna. Ez sem a legigazságosabb, de senki nem tehet az érintettek közül a járványról.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RealMadridFanatic
Ezt miért kellett?Kera írta: https://www.youtube.com/watch?v=JwoEakbQUkQ
Én itt nem hittem a szememnek, sírva röhögtem, hogy ilyen a világon nincs, és de, volt, és van, és lesz is.Mellesleg ebből gól lett, egyedül mehetett kapura és meg is nyerték a meccset.
![]()
A tesiből felmentett bíró amikor kiszórta Cét, akkor annyira nem voltam plafonon. Elvesztette az egyensúlyát, de ez nem tizi, viszont pont úgy fordult meg már esés közben a bírót keresve a tekintetével, ahogy reklamáláshoz szokás...
A fenti viszont gusztustalan volt.
De ezeket ellensúlyozza a jurobarcás cikk, az egyszerűen zseniális.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
„Madrid had 6 CL titles more than barcelona until 1990. Than Cruyff took over, changed the way football is played. Barcelona‘s golden generation, including their greatest ever player started dominating European football. Now Real Madrid has 8 CL titles more than Barcelona“
Elképzelem, ahogy elkezdi valami őskatalán olvasni, hogy most aztán jól oda lesz mondva a csaló margitnak, a végén meg jön a füles.
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem Varane rúgott bele. teljesen jogos volt hogy engedte. oh wait.
és itt még jelzett is a 4. jv, ennek ellenére nem lett visszafújva. Még most is felbaszom magamKera írta: https://www.youtube.com/watch?v=JwoEakbQUkQ
Én itt nem hittem a szememnek, sírva röhögtem, hogy ilyen a világon nincs, és de, volt, és van, és lesz is.Mellesleg ebből gól lett, egyedül mehetett kapura és meg is nyerték a meccset.
![]()
![Shut Up :cens:](./images/smilies/censored2.gif)
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
https://www.youtube.com/watch?v=JwoEakbQUkQ
Én itt nem hittem a szememnek, sírva röhögtem, hogy ilyen a világon nincs, és de, volt, és van, és lesz is.
Mellesleg ebből gól lett, egyedül mehetett kapura és meg is nyerték a meccset.
Én itt nem hittem a szememnek, sírva röhögtem, hogy ilyen a világon nincs, és de, volt, és van, és lesz is.
![Shut Up :cens:](./images/smilies/censored2.gif)
![Haragszik :-@](./images/smilies/rant2.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=DosVKtmIFm0Remy írta: Naa, azért az a Van Persie második sárga, sípszó utáni elrúgásért se volt kicsi 2011-ben. Amikor a nagy Pep behúzta a 2. BL-t.mai napig nem láttam ilyenért sárgát, nemhogy második sárgát.
Milyen érdekes, hogy már kevesebb, mint 40 perc volt hátra és az Arsenal állt továbbjutásra.
Mikor itt kiállították CR-t? Erre műesést befújni és 2. sárgával kiszórni, persze mikor mi vezetünk. Ennél nagyobb csalást a én még nem láttam. Fúú milyen idegbe voltam ezután....
RaúlCF írta: „Madrid had 6 CL titles more than barcelona until 1990. Than Cruyff took over, changed the way football is played. Barcelona‘s golden generation, including their greatest ever player started dominating European football. Now Real Madrid has 8 CL titles more than Barcelona“
Övrebö ide PSG oda ez akkor is vicces![]()
Zseniális
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
„Madrid had 6 CL titles more than barcelona until 1990. Than Cruyff took over, changed the way football is played. Barcelona‘s golden generation, including their greatest ever player started dominating European football. Now Real Madrid has 8 CL titles more than Barcelona“
Övrebö ide PSG oda ez akkor is vicces
Övrebö ide PSG oda ez akkor is vicces
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Naa, azért az a Van Persie második sárga, sípszó utáni elrúgásért se volt kicsi 2011-ben. Amikor a nagy Pep behúzta a 2. BL-t.
mai napig nem láttam ilyenért sárgát, nemhogy második sárgát.
Milyen érdekes, hogy már kevesebb, mint 40 perc volt hátra és az Arsenal állt továbbjutásra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- flori
Valószínűleg azért, mert Busquets paródiája kiütötte a hányingermérőt.
Az is mi volt..
![Nem biztos :kivagyhe:](./images/smilies/unsure.gif)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nézőpont kérdése. Nekem úgy jön le, hogy a Chelsea elleni meccset mindenki emlegeti, de az 1 évvel későbbi Inter elleni párharcot mindenki elfelejtette. (Milito lesgól, Bojan szabályos gólját nem adták meg, Ibra mezét kettétépték a 16-oson belül stb.)realistahuni írta: Enyhén szólva is megmosolyogtató, hogy mindenki kassaizik de ezt már sokan elfelejtették gyakorlatilag.