nmate írta:Check.nmate írta: De túl mélyen nem ástam bele magamat, majd ha esetleg elmegy a monti
Mehet a kutakodás
Remélem áron felül
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 8., péntek 20:05
nmate írta:Check.nmate írta: De túl mélyen nem ástam bele magamat, majd ha esetleg elmegy a monti
Mehet a kutakodás
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 8., péntek 19:32
Check.nmate írta: De túl mélyen nem ástam bele magamat, majd ha esetleg elmegy a monti
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 21:52
Keretbe mondjuk belefernmate írta:Ez kell nekedRealista24 írta: Kellys Cliff 70 még ami képbe jöhet egy oldalról. Bedurcizok aztán egy használtfos Gepida lesz
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 7., csütörtök 21:48
Ez kell nekedRealista24 írta: Kellys Cliff 70 még ami képbe jöhet egy oldalról. Bedurcizok aztán egy használtfos Gepida lesz
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. május 7., csütörtök 18:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 10:11
Van három négy, google első 4-5 találata működik.reeed_ati írta:Ha tudtok ilyen boltot, az engem is érdekelne, mindenhol csak a szabadidőt fogadják el..Realista24 írta:
Olyan hely kell, ahol elfogadják a vendéglátás és szállást is
Közben találtam is egyet, ahol elvileg az összes zsebből lehet fizetni..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. május 7., csütörtök 9:56
Ha tudtok ilyen boltot, az engem is érdekelne, mindenhol csak a szabadidőt fogadják el..Realista24 írta:Olyan hely kell, ahol elfogadják a vendéglátás és szállást isSüti írta:
Berguson? Én is mindig ott verem el a szépkártyám.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 9:37
Olyan hely kell, ahol elfogadják a vendéglátás és szállást isSüti írta:Berguson? Én is mindig ott verem el a szépkártyám.Realista24 írta: Alpina ECO C10 vagy C20 van még képben, ha szép kártyás mókát akarok. Fasse tudja.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. május 7., csütörtök 9:28
Berguson? Én is mindig ott verem el a szépkártyám.Realista24 írta: Alpina ECO C10 vagy C20 van még képben, ha szép kártyás mókát akarok. Fasse tudja.
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. május 7., csütörtök 9:27
Nem biztos hogy fontos döntési szempont lesz de nálunk a decathlon Riverside bringakbol a 100, 120, 500 sorozat úgy van promozva hogy made in Romania... Mondjuk van tradiciója a bringagyártásnak (sőt néhol ahol bringa készült ott aka27 meg egyéb finomság is) de a minőségről nem tudok mit mondani. Nem vagyok bringa szakértő...nmate írta:Realista24 írta: Gepida Alboin 200 CRSről esetleg vélemények?
Amire használnám az semmi komoly, heti 40-100 km tekerés, 2-3 részletben, 90%-ban aszfalton.
Ennél komolyabbakat néztem eddig, de azokat ahogy írtam, elviszik, mire leütöm az entert Nekem a lényeg, hogy a sima egyszerű, tombolán nyert 26os montit lecseréljem egy 28-as, könnyebb gépre.
Tudom rusnya, meg mindenki ilyet hajt, de ennél a Decathlon Riverside széria hasonló áru terméke is jobb deal.
De pl. egy Csepel Woodlands 1.0 is Legalább Altus van rajta (montis szettek közül legolcsóbb, belépő, a Tourneynál jobb)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 9:17
Elvileg hátsó gumi offos, meg kell váltón állítani. Marokváltós. Szabadulni akar tőle, mert vett újat.nmate írta:Cube? Német, jó márka, én montim is az, elégedett vagyok a vázzal, igaz az már középkategóriás 29-es monti.Realista24 írta:Mit kell tudni erről a márkáról?
40-50 körül mondjuk jó a Gepida, ha nincs leélve.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 7., csütörtök 9:10
Cube? Német, jó márka, én montim is az, elégedett vagyok a vázzal, igaz az már középkategóriás 29-es monti.Realista24 írta:Mit kell tudni erről a márkáról?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 9:06
Helyben a legjobb helyen van, konkrétan helyben Mit kell tudni erről a márkáról? Vagy mit lehet?Süti írta:Vagy ez ha még megvan Deore szettel jó lehet, ha méretben jó neked, és helyben van.Realista24 írta: Gepida Alboin 200 CRSről esetleg vélemények?
Amire használnám az semmi komoly, heti 40-100 km tekerés, 2-3 részletben, 90%-ban aszfalton.
Ennél komolyabbakat néztem eddig, de azokat ahogy írtam, elviszik, mire leütöm az entert Nekem a lényeg, hogy a sima egyszerű, tombolán nyert 26os montit lecseréljem egy 28-as, könnyebb gépre.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. május 7., csütörtök 8:58
Vagy ez ha még megvan Deore szettel jó lehet, ha méretben jó neked, és helyben van.Realista24 írta: Gepida Alboin 200 CRSről esetleg vélemények?
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. május 7., csütörtök 8:52
Realista24 írta: Gepida Alboin 200 CRSről esetleg vélemények?
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 7., csütörtök 8:41
Tudom rusnya, meg mindenki ilyet hajt, de ennél a Decathlon Riverside széria hasonló áru terméke is jobb deal.Realista24 írta: Gepida Alboin 200 CRSről esetleg vélemények?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 7., csütörtök 8:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 6., szerda 21:02
Hát, még korábban Deepspace volt a szerelem, de már nem kapni, csak vázat. Úgy meg nem az igazi, Apexszal egész jó deal lett volna. Canyon Grail AL 7.0 szintén zenész.Süti írta: Gravelből miket nézel? Azért is vonz, mert azzal télen a CX is mehet, ami szintén jó móka lehet....
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem