Akartam, de majd meglátjukimpossible írta: Én még Varanet is ideraknám, szerintem az egyik legnagyobb példakép lehet akárkinek.
Szerintem biztos, hogy itt marad velünk örökre.
Real Madrid játékosok a múltban
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid játékosok a múltban
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én még Varanet is ideraknám, szerintem az egyik legnagyobb példakép lehet akárkinek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Óriási ajándék, hogy olyan játékosok karrierjét, mint Benzema, Ramos, Marcelo, az elejétől a végéig tudom követni és a karrierjük majdnem 100%-át a Realban töltik.
Gondolok itt úgy erre a dologra, hogy CR legenda lett a Realban, all time legjobbak között van az egész foci történelmében, de a fenti hármas nálam más kategória, ahogy pl. Casillas is.
Gondolok itt úgy erre a dologra, hogy CR legenda lett a Realban, all time legjobbak között van az egész foci történelmében, de a fenti hármas nálam más kategória, ahogy pl. Casillas is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
What the hell happened to Fábio Coentrão?
Rohadt jó kérdés! Asszem ezt sokan feltették anno vele kapcsolatban (is). Jó kis youtube sorozatot indítottak el a félrecsúszott karrierekkel a középpontban (lásd Robinho esete).
Aki egykor az El Clasico meccsek alapkezdő bal oldali védője volt, mikor egy Marcelo is ott volt mellette, utána meg egy átlagos védő?! Nyilván a sérülések is közrejátszottak sajnos, de hogy fél évig nem talált csapatot az is durva. Hatalmas kár érte.
Rohadt jó kérdés! Asszem ezt sokan feltették anno vele kapcsolatban (is). Jó kis youtube sorozatot indítottak el a félrecsúszott karrierekkel a középpontban (lásd Robinho esete).
Aki egykor az El Clasico meccsek alapkezdő bal oldali védője volt, mikor egy Marcelo is ott volt mellette, utána meg egy átlagos védő?! Nyilván a sérülések is közrejátszottak sajnos, de hogy fél évig nem talált csapatot az is durva. Hatalmas kár érte.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Ruud van Nistelrooy All Goals For Real Madrid
Na, pont egy ilyen játékos hiányzik most a Realból. Egy center előről.
Emlékeim szerint sokan kételkedtek benne, "minek igazolták le őt?"
De aztán kellemes csalódást okozott sokunknak.
Az a sokpasszos játék végén kapásgól a Valencia ellen! Felejthetetlen!
Kár, hogy anno lesérült, még elfért volna a keretbe/csapatba! UTána már nem volt a régi, de azért a Malagában eljátszogatott még egy kicsit Baptistával.
Haaland?!
Na, pont egy ilyen játékos hiányzik most a Realból. Egy center előről.
Emlékeim szerint sokan kételkedtek benne, "minek igazolták le őt?"
De aztán kellemes csalódást okozott sokunknak.
Az a sokpasszos játék végén kapásgól a Valencia ellen! Felejthetetlen!
Kár, hogy anno lesérült, még elfért volna a keretbe/csapatba! UTána már nem volt a régi, de azért a Malagában eljátszogatott még egy kicsit Baptistával.
Haaland?!
Pepet en imadtam, de hogy a klub nem járt volna vele el jol? Nem hinném, az az 1+1 ev eleg nagyvonalú volt a vezetőség részéről. Ramos helyzetebol latszik, hogy mennyire, o se kapja meg instant amit akar ebben a korban mar.
Pepe...kibaszott védő zseni volt. A sok egybites nem lat túl a rugdosasos eseten. Boldogok a lelki szegények.
Pepe...kibaszott védő zseni volt. A sok egybites nem lat túl a rugdosasos eseten. Boldogok a lelki szegények.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Pattintsatok egy sört, aztán élvezzétek.
https://www.youtube.com/watch?v=9zUsCZvol-I&t=
Az egyetlen középpályás, azok közül, akit láttam focizni. és egy lapon tudok említeni Zizuval.
https://www.youtube.com/watch?v=9zUsCZvol-I&t=
Az egyetlen középpályás, azok közül, akit láttam focizni. és egy lapon tudok említeni Zizuval.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Valóban fura, ahogy a Real bánt sok idősebb, ikonikusabb játékosával az elmúlt évek során. Sokuknak nem így kellett volna távozniuk.Berti írta: Én személy szerint Pepe-t jobb védőnek tartottam mindig is Ramosnal. Miatta szerettem meg azt a poziciót. A távozását szerintem ő is megbánta szerintem elég hamar. Az az 1+1 éves szerződés miatti kiakadás jogos is lett volna, ha nem egy Besiktasba ment volna, hanem stabil kezdőként egy elit csapatba. Igy viszont..
Neten szembejött velem ez a videó: 11 elfeledett Real játékos (tudom, kinek mi)
Viszont itt is van azért olyan, aki többet érdemelt volna. Való igaz, pl Fabinhoban, Willian Joséban nem látták meg anno a tehetséget, de még menet közben is visszahozható lett volna bármelyik. Essien sajnos később jött, mint kellett volna, de így is egy tökéletes kiegészítő ember maradhatott volna - ahogy Adebayor is. Épp egy ilyen emberre volt szükség abban az időben, tökéletes kölcsönigazolás volt. Sajnáltam (ő is) hogy nem maradhatott, ő aztán mindent megtett volna a maradásért.
Egy kétvédős rendszerben, mikor a rangsorban a világ legjobb védőpárosa van előtte, plusz egy csupaszív madridista Nacho, ott hogy kellett volna többet kapjon? Sérülések és eltiltásokból sem igazán volt, így teljesen érthető.RealMadridFanatic írta:
Nekem egyébként Militao is hasonlós stílusnak tűnt a korábbi videók alapján. Azért nem a madridi pályáját nézem, mert amit itt kapott, az nem lehetőség, hanem egy nagy semmi.
A Pepes résszel egyetértettem, de ennek lázadozás látszata volt..jogtalanul.
Én személy szerint Pepe-t jobb védőnek tartottam mindig is Ramosnal. Miatta szerettem meg azt a poziciót. A távozását szerintem ő is megbánta szerintem elég hamar. Az az 1+1 éves szerződés miatti kiakadás jogos is lett volna, ha nem egy Besiktasba ment volna, hanem stabil kezdőként egy elit csapatba. Igy viszont..
- flori
Igen az tényleg brutális volt. Bár Pepének is nagyon gyengén kezdődött az itteni karrierje, sokan már vészmadárkodtak pár hónap után. Talán pont ez a klasszikus volt a fordulópont.És mennyit savat kapott a Real, hogy 30 milliót fizettek egy védőért.
Soha nem lesz elismerve a Casquerós jelenet után (talán jogosan), ettől függetlenül tényleg a 2010-es éves top10-es védője. Azok a megelőző szerelései.. Védőként 10 évet húzott le a Real Madridban, nem semmi.
Vicces lenne most az agyonhájpolt Van Dijkot betenni a 2007-2017-es La Liga érába. Kicsit pengessél a Messi, Ronaldinho, Henry, Eto'o, Villa, Iniesta, Ibrahimovic, Forlán, Falcao, Agüero sorok ellen. Tényleg nehéz dolga volt Ramoséknak az utóbbi 12-13 évben, nem Sturridgeokat kellett őrizni hétvégente.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealMadridFanatic
flori írta: https://twitter.com/_JesusRMCF/status/1 ... 3744896003
Pepe első klasszikusa 2007-ben. Brutálisan jó védő volt.
És mennyit savat kapott a Real, hogy 30 milliót fizettek egy védőért. Régi szép idők... Most ki lenne 30M? Szoboszlai, de lehet az Ő árát is feljebb tolnák.
Amúgy kegyetlen jó képességű védő volt, gyors, agresszív, kiválóan helyezkedett. Kár az elkattanásáért, ott túl erős bélyeget pecsételt magára, aki meg nem követte úgy a Realt, mint egy madridista, annak ennyi maradt meg belőle. Pedig tényleg bitang jó volt a fazon, megkockáztatom, hogy az elmúlt 10 év top3 védője, sokszor a legjobb.
Nekem egyébként Militao is hasonlós stílusnak tűnt a korábbi videók alapján. Azért nem a madridi pályáját nézem, mert amit itt kapott, az nem lehetőség, hanem egy nagy semmi.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kopasz Pepét nagyon nem csíptem mert elég durva volt de hajasbaba Pepe Ancelotti alatt nagy király volt
- flori
https://twitter.com/_JesusRMCF/status/1 ... 3744896003
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
A vilag legstilusosabb focistajanak is ma van a szuletesnapja, nem csak a Rocknak
Becks, legenda.
https://www.youtube.com/watch?v=sXC54ju1Xo0
Becks, legenda.
https://www.youtube.com/watch?v=sXC54ju1Xo0
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Meg 17-ben is.___Samy___ írta: Amúgy milyen két döntőről beszél? Csak 14-ben volt itt.
Szerk.: Közben látom, hogy az Atletico elleni döntőkről van szó, szóval jogos a felvetés.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- ___Samy___
Amúgy milyen két döntőről beszél? Csak 14-ben volt itt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csóró gyerek, keresi az identitását mint fosi, szánom csak.
Nem illik.
Huh... Morata fiú új nyilatkozatát láttátok?
Súlyos a helyzet.
Elég mélyen volt, de még mélyebbre ásta magát nálam, aztaku....
Nagy könnyek közt lett BL győztes, szegény pára
Súlyos a helyzet.
Elég mélyen volt, de még mélyebbre ásta magát nálam, aztaku....
„Aztán a Real Madridhoz mentem, de az édesapámmal a Calderónba jártunk meccsekre, én pedig arról álmodoztam, hogy ott játszom majd.”
„Sajnos az Atléticón kívül más csapatok mezében kellett pályára lépnem a Calderónban, de én mindig az Atléticóról álmodoztam. A két BL-döntő az Atlético ellen, amit megéltem, örökre megmarad, de most boldogabb vagyok, mint eddig bármikor.”
Nagy könnyek közt lett BL győztes, szegény pára
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt nincs értelme, inkább FB.flori írta: Nem csinálunk alltime best Real Madrid szavazást? Tudom, hogy már volt régebben ilyen, de most Twitteren nagyon mennek ezek, szerintem tök jók. Megbeszélnénk közösen a felállást, és minden posztra nyolc játékos közül kerülne ki a győztes, egyenes kieséses rendszerben. Mondjuk kapusoknál: Casillas, Cesar, Canizares, Buyo, Navas, Courtois, Codina, Diego Lopez - negyeddöntő, elődöntő, döntő, kb. 3-5 órás szavazási lehetőség, utána lezárás. Játékosokat akár itt is javasolhatunk a posztokra, de a modik is eldönthetik.
Tetszik ez vkinek? Vagy nagy macera és hagyjuk a fenébe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Nem csinálunk alltime best Real Madrid szavazást? Tudom, hogy már volt régebben ilyen, de most Twitteren nagyon mennek ezek, szerintem tök jók. Megbeszélnénk közösen a felállást, és minden posztra nyolc játékos közül kerülne ki a győztes, egyenes kieséses rendszerben. Mondjuk kapusoknál: Casillas, Cesar, Canizares, Buyo, Navas, Courtois, Codina, Diego Lopez - negyeddöntő, elődöntő, döntő, kb. 3-5 órás szavazási lehetőség, utána lezárás. Játékosokat akár itt is javasolhatunk a posztokra, de a modik is eldönthetik.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!