Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. május 13., szerda 11:18

Berti írta: Mi az a dolog ami miatt bárki inkább választana egy Vidalt, mint egy Rakiticot? :ozil:

A Coutinho, Dembele, Umtiti hármas pedig elég eladhatatlan kategória. Mindegyiknek túlárazott a fizetése, kettő belőle porcelán, míg a harmadik eladta magát mialatt csúcsformában volt, aztán szépen leeresztett.

Szar helyzetben vagytok és még hülyék is vagytok mellette. Az úgy nem igazán bíztató. :hmmm:
"Szurkolói pályafutásom" legnagyobb pozitív csalódása Vidal, pedig én is fogtam a fejem, amikor leigazoltuk.
Mentalitásban és állóképességben is a keret 90%-a fölött áll.
Igazi BTB, mindenhol ott van, és nekem csak tőle rémlik a csapatból, hogy a 95.percben, 4-0-ás vezetésnél úgy sprintel vissza, mintha az élete múlna rajta. Az állóképességet erre értem, tőle nem rémlik, hogy sorozatban 5 meccseket végigtolt volna, mint mondjuk Rakitic, de ha játszik, még nem láttam kifulladni.

Rakitic-et is nagyon bírom, ha választani kéne közte és Busquets között, szemrebbenés nélkül elküldeném Busit. De valamin nyilván összekaptak a vezetőséggel, azért meg nincs értelme itt tartani, hogy megint hónapokig bújtassák.

Coutinho-t még a PL-be el lehet passzolni, ha a Newcastle-t megolajozzák, ők elvileg rendes pénzt adnának érte.
De igen, szar helyzetben vagyunk mind a 3 játékossal, úgy meg főleg, hogy jelenleg mind a 3 sérült a változatosság kedvéért :D Mondjuk Coutinho-ra ez nem jellemző, de a 2 francia már totál selejt.
Azt mondjuk nem értem, hogy hogy nem merült fel egyik neve se a Lautaro-bizniszbe (pedig Messi-n kívül már szinte mindenkit írtak). Coutinho nagyon adná magát, játszott is az Inter-be és nem volt tragikus.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 13., szerda 10:38

davi10 írta: Rakitic elengedését támogatom, akármennyire is bírom a horvátot. Setien nagy szerelme Busi, így Ő mindenképp marad, mellé nincs értelme megtartani Vidal-t és Rakitic-et is, kettejük közül én Vidal-t tartanám meg. Persze az egész körforgásnak semmi értelme, ha megint idehoznak egy 30 éves Pjanic-ot.
Semedo-nál meg azt olvasni, hogy fizuemelést szeretne, és a City nyilván készséggel megadja neki. Nálam érinthetetlen lenne, amúgy is remek jhv, Setien alatt pedig Ő is nyilatkozta, hogy jobban érzi a bizalmat, többet is játszott. Minden évben kitalálják, hogy elmegy a kevés játékperc miatt, vicces lenne, ha pont most menne el, amikor Setien egyértelműen őt választja elsőszámú jhv-nek. A legújabb megfejtés az, hogy
Semedo -> City
Cancelo - > Inter
Lautaro -> Barca
Ez még nem magyarázza, hogy De Sciglio miért kéne, így is marad a jobbosra Roberto, Wague meg félig valami Emerson gyerek a Betis-ből, aki ellenünk nem is tolta rosszul.

Todibo eladása szerintem még mindig óriási hiba lenne, nagyon meggyőző a srác.
Arthur úgyis marad.

Az viszont aggasztó, hogy az igazán lényeges eladásokról (Coutinho, Dembele, Umtiti) nem nagyon hallani...
Mi az a dolog ami miatt bárki inkább választana egy Vidalt, mint egy Rakiticot? :ozil:

A Coutinho, Dembele, Umtiti hármas pedig elég eladhatatlan kategória. Mindegyiknek túlárazott a fizetése, kettő belőle porcelán, míg a harmadik eladta magát mialatt csúcsformában volt, aztán szépen leeresztett.

Szar helyzetben vagytok és még hülyék is vagytok mellette. Az úgy nem igazán bíztató. :hmmm:

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. május 13., szerda 10:14

Berti írta: Világi balfasz lenne a barca, ha a Pjanic - De Sciglio duoért beáldozná Arthurt és Semedot. Ezen kívül ugye még el akarják adni Rakiticot és Todibot, ami megint nagy öngól.

Úgy örülök, hogy nálunk nem inkompetens a teljes vezetőség, mint ott. Sőt. :agree:
Rakitic elengedését támogatom, akármennyire is bírom a horvátot. Setien nagy szerelme Busi, így Ő mindenképp marad, mellé nincs értelme megtartani Vidal-t és Rakitic-et is, kettejük közül én Vidal-t tartanám meg. Persze az egész körforgásnak semmi értelme, ha megint idehoznak egy 30 éves Pjanic-ot.
Semedo-nál meg azt olvasni, hogy fizuemelést szeretne, és a City nyilván készséggel megadja neki. Nálam érinthetetlen lenne, amúgy is remek jhv, Setien alatt pedig Ő is nyilatkozta, hogy jobban érzi a bizalmat, többet is játszott. Minden évben kitalálják, hogy elmegy a kevés játékperc miatt, vicces lenne, ha pont most menne el, amikor Setien egyértelműen őt választja elsőszámú jhv-nek. A legújabb megfejtés az, hogy
Semedo -> City
Cancelo - > Inter
Lautaro -> Barca
Ez még nem magyarázza, hogy De Sciglio miért kéne, így is marad a jobbosra Roberto, Wague meg félig valami Emerson gyerek a Betis-ből, aki ellenünk nem is tolta rosszul.

Todibo eladása szerintem még mindig óriási hiba lenne, nagyon meggyőző a srác.
Arthur úgyis marad.

Az viszont aggasztó, hogy az igazán lényeges eladásokról (Coutinho, Dembele, Umtiti) nem nagyon hallani...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 13., szerda 8:55

Berti írta: Világi balfasz lenne a barca, ha a Pjanic - De Sciglio duoért beáldozná Arthurt és Semedot. Ezen kívül ugye még el akarják adni Rakiticot és Todibot, ami megint nagy öngól.

Úgy örülök, hogy nálunk nem inkompetens a teljes vezetőség, mint ott. Sőt. :agree:
Imádnám ezt a dealt :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 13., szerda 8:44

Világi balfasz lenne a barca, ha a Pjanic - De Sciglio duoért beáldozná Arthurt és Semedot. Ezen kívül ugye még el akarják adni Rakiticot és Todibot, ami megint nagy öngól.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 13., szerda 8:33

Toti írta: Pjanic folyik mar a csapbol is,meg vmelyik masik juve jatekos.
Az még messze van szerintem, mert a Juve játékost/játékosokat akar bevonni. Pl. Arthurt, akit nem adnának.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. május 13., szerda 8:32

Pjanic folyik mar a csapbol is,meg vmelyik masik juve jatekos.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 13., szerda 8:23

Toti írta: beszarás egyébként, h kb levegőben lóg minden, úgy kb az egész labdarúgás, bajnokságok, időpontok, bl, halasztások, össze vissza csökkentik a béreket, nincs bevétel, de a barca mindjárt bejelenti 2 ember leigazolását. komolyan ezeknek, honnan a faszomból lett ennyi pénzük, mostmár a neymar 222 millát se lehet emlegetni, mert már azt is 6x elköltötték. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. május 13., szerda 8:22

beszarás egyébként, h kb levegőben lóg minden, úgy kb az egész labdarúgás, bajnokságok, időpontok, bl, halasztások, össze vissza csökkentik a béreket, nincs bevétel, de a barca mindjárt bejelenti 2 ember leigazolását. komolyan ezeknek, honnan a faszomból lett ennyi pénzük, mostmár a neymar 222 millát se lehet emlegetni, mert már azt is 6x elköltötték. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. május 12., kedd 10:53

Laporta jó politikushoz méltón bedobott egy kecsegtető nevet, Xavi már fogalt volt, Ő már Font-tal smúzol.
Ez a Laporta is már inkább átment ilyen celebbe, kritizál, ígérget, aztán szerintem el se fog indulni jövőre.
Bár ha a City-t kizárják a BL-ből, ki tudja mi lesz Guardiola-val... PL-en belül más csapathoz nem hiszem, hogy menne, én valahogy a PSG padján se tudnám elképzelni, marad a Juve vagy esetleg az Inter. Ha ezek "foglaltak", akkor látnék egy minimális esélyt a visszatérésére, gondolom erre játszik Laporta is.

De amúgy rémlik olyan nyilatkozat Pep-től, hogy nem fog visszatérni Barcelonába, csak ha már az edzői karrierje végén van, akkor az utánpótlásba.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. május 12., kedd 10:03

Esze agaban sem lenne visszamenni. Nincs penz nagy igazolasokra, a keret tobb helyen is hianyos, Messi sem lesz mar fiatalabb. Guardiola nem szereti az ilyen kihivasokat

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 11., hétfő 22:14

Laporta will "try to run for Barcelona president" and would "like to sign Guardiola" as their coach.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. május 8., péntek 16:32

Szalait nem keresik meg, hogy mizu a Madriddal? :kalapos: Ja bocs, ő nem T/1-ben beszél még most is a volt csapatáról, ahol már nem is emlékeznek rá. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. május 8., péntek 14:57

Olyan szinten legalja az egész, hogy szavak nincsenek. :lol: Nem feltétlen a vincze miatt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 8., péntek 14:52

Szijjártó Péter: „Vincze Ottó: az utolsó magyar játékos, aki számításba jött az FC Barcelona felnőtt csapatánál, ezért most a barcelonai magyar örökség feldolgozása a feladata.”
Tajti Matyi nem segít neki? :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 7., csütörtök 13:06

Röhögünk mekkora bele van, de Hazard biztos ugyanez. :lol:
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 7., csütörtök 9:24

Haha..Suarez kép szájmaszkkal és komment hozzá:

”This should have been done a long time ago”

:D :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 6., szerda 22:17

Suarez pöttyöedt túlsúlyos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. május 6., szerda 22:12

https://youtu.be/Pfyh0Ay9y2o

Nálam ez volt a csúcs. Ebben az időszakban voltak talán a legfeszultebb Clasico k.
Előnyszabály? Cr t egyszerűen felöklelik. Hogy essen? Hova essen? És Mászcseránó. Csoda, hogy túlélte ezt a kontaktot.

Full szabályos gól. Pique sargaval utolag. Pont jo időben jött volna. Akar vissza is jöhettunk volna később
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 6., szerda 21:45

'shutterisland írta: most nem azert, mert epp mi vagyunk elol, de szerintem lenne egy koztes megoldas, egyszeruen at lehetne vinni a pontokat (pontkulonbseget) a kovetkezo szezonra.

mondjuk az utolso espanyol indul 0 ponttal, a leganes 2-vel, a mallorca 5-el es igy tovabb, mi pedig 38-al.
vagy ugyanez minuszban, mi indulunk 0 ponttal, ti -2-vel, a sevilla -11-el stb.

igy nem kellene bajnokot meg kiesot hirdetni a csonka idenyre, de megsem veszne teljesen karba az idei 27 fordulo teljesitmenye.
akik jol szerepeltek, elonnyel indulnak, akik nem, azok meg nem usszak meg, de megis lesz javitasi lehetoseguk.

real vs barca szemszogbol oltari nagy jelentosege nem lenne, de a tobbi helyezes szempontjabol igen.
Kb ez eddig a legrosszabb verzió amit valaha olvastam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: