FIFA
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: FIFA
gold 3 meglett, 16-14. az utolso 3 meccsemet elbuktam, pedig csak 1 kellett volna a gold 2-hoz.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En is honapok utan wl-eztem ujra, a 14 wint tuztem ki celul, az szerencsere sikerult is, de a 28 meccs alatt 3x valtoztattam a csapatomon.
Mondjuk eleg jo a team, dehat ilyenkor mar kinek nem:
https://www.futbin.com/20/squad/15814911
Veluk jatszottam az utolso 5 meccset, es azt a Larssont is 5 meccse vettem.
Durva, hogy azt irja a futbin, hogy 4,8 millio coint er a csapat, mikozben amugy csak Larsson, Robertson es a padon levo Benrahma tradable, ami netto 850 ezer.
Mondjuk eleg jo a team, dehat ilyenkor mar kinek nem:
https://www.futbin.com/20/squad/15814911
Veluk jatszottam az utolso 5 meccset, es azt a Larssont is 5 meccse vettem.
Durva, hogy azt irja a futbin, hogy 4,8 millio coint er a csapat, mikozben amugy csak Larsson, Robertson es a padon levo Benrahma tradable, ami netto 850 ezer.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
en is visszatertem felkurni magam a wl-be kb 4 honap kihagyas utan.
9-11 eddig, de ugy, hogy 3-8-cal kezdtem.
semmi nem valtozott, 1564651-szer szerelem ot egy tamadason belul, de mindig valahogy visszapattan ele.
9-11 eddig, de ugy, hogy 3-8-cal kezdtem.
semmi nem valtozott, 1564651-szer szerelem ot egy tamadason belul, de mindig valahogy visszapattan ele.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem most nagyon szenvedős, 10meccs/4win eddig..realistahuni írta: Majd fél év kihagyás után meglett a 11 win wl-ben, szerencsével lehetett volna 14 is de elengedem, oda-vissza dolgozott a script.
De hihetetlen, hogy milyen nehezen megy a góllövés, ilyen 14-15öket kifog az ellen kapusa, mellé még sokszor a kaput sem találják el a támadóim..
Szükség lesz a 97Benzire , csak mlg nincs rá máni, talán kövi héten..
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Majd fél év kihagyás után meglett a 11 win wl-ben, szerencsével lehetett volna 14 is de elengedem, oda-vissza dolgozott a script.
Hát Regu nem csak csóróknak sztem, La ligás csapatba sztem egyik top opció. Jól jön hogy van Adamám meg Perezem, így cserének nekem (PL csapatba) is elfér majd Trent meg Robertson mögé. Asszem egyik következő cél úgyis egy Rio Ferdinand lesz középre.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A csóró újrakezdőknek marad regu és mariano.reeed_ati írta: Na mi van pupákok?, most jöttek meg a bitang kártyák..
Benz97, Ödegaard92..
Volt Ramosom, de 500k zsetont nem ér, főleg nem most.Galacticos írta: Valakinek van rb ramosa? Megeri?
Icon maldinire milyen chemet raknatok? Shadow?
Ha dugig vagy untrade kártyákkal és csak 100k kell hozzá max megéri.
CBbe nagyon jó, ha berakod 8 chemmel, oda tudom ajánlani, viszont RBbe érződik, hogy CB, én szeretem az ilyen védőszélsőket, de sokan nem, illetve az a 82 Stamina pont határeset nála....
Most jött ki TOTS Carvajal, 400k kb és jobb mint a Ramos sokkal.
CBbe kivenném, de ennyi zsetonból, főleg hogy itt a TOTS..... Bőven jobbat ki tudsz hozni.
Maldinit meg próbáld ki Anchorral elsőnek, ha nem jön be jöhet a Shadow.
Lehet kell neki az Anchor a picit alacsonyabb PHY stat miatt.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na mi van pupákok?, most jöttek meg a bitang kártyák..
Benz97, Ödegaard92..
Benz97, Ödegaard92..
- Galacticos
Valakinek van rb ramosa? Megeri?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most Meglepo. 2 legjobbat(? En mondjuk ezt kevesbe varom) lovik el eloszor.reeed_ati írta: Skacok! Újabb spanyol ligás TOTS játékosok mikorra várhatóak?
Csak mert én most nem nyitogattam ki a pakkjaimat, hátha pénteken lesz valami.., vagy feleslegesen várok?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Én úgy tudom, hogy a Bundes jön most és úgy jövő héten a LaLiga. De a lényeg igazából az, hogy jövő hétig várni kell rájuk valszeg.Marci77 írta:Elvileg most a Seria A jön,hétfőn a portugál liga,és jövő péntek a LaLigareeed_ati írta: Skacok! Újabb spanyol ligás TOTS játékosok mikorra várhatóak?
Csak mert én most nem nyitogattam ki a pakkjaimat, hátha pénteken lesz valami.., vagy feleslegesen várok?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Elvileg most a Seria A jön,hétfőn a portugál liga,és jövő péntek a LaLigareeed_ati írta: Skacok! Újabb spanyol ligás TOTS játékosok mikorra várhatóak?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A WL egy +-5-os rendszer alapjan mukodik. Tehat ha elkezded, es nyersz 1 meccset akkor +1-esnek szamol, es ugyanugy +1-es ellenfeleket dob be. A maximum a +5 es a minimum a -5, ezert van az sokszor, hogy ha egymasutan buktal mondjuk 3-4-et, akkor utana meg elkezdesz folyamatosan nyerni, mert szarokkal dob ossze. Viszont ha zsinorba valaki mondjuk 6-7-8 stb meccset nyer, akkor is a +5-os statuszba marad, ezert is konnyebb a proknak, minket mezei jatekosokat pedig ezert dobhat ossze nagyon eros ellenfelekkel. Remelem erthetoen irtam le.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nyílván az elején, ha belefutok egy olyanba aki 20-30 perc alatt rommáver, azt megértem, mert lehet hasonló statunk, de az ilyen különbségeket azért valahogy kiküszöbölhetnék.Halfkey írta:TheBull6 írta:
Imádom az ilyeneket én is...
Nem olvastam utána amúgy, de mi alapján megy az ellenfélválasztás? Gondolom nem teljesen random. Nálam az lenne az alap, hogy a különbséget veszi alapnak. Tehát Te mondjuk állsz 16-13-vel, akkor nem ad neked ellenfélnek valakit, aki +15-el áll.... Persze nem azt mondom, hogy mindig ilyen ellenfelet kapj, de ez legyen az elsődleges szempont. Vagy +- 3 a tiédhez képest, de nagyon maximum 5..
Láttam a TOP100-asok között még valamelyik héten, hogy a csávó 28-0-nál 12-14-es ellen játszott. Annak sok értelme van..
Nekem amúgy a szokásos 14 win. Benn maradt 5 meccs, mint a múlt héten. Mondjuk a realitás ezen a héten meg az előzőn is kb az lett volna hogy benn maradt 7-10 meccs...
Azt veszi - elméletileg - alapul hogy ki milyen tier felé tendál.
TheBull6 írta:Imádom az ilyeneket én is...gaborz1 írta: 16 win lett.
Utolsó előtti meccsen 80. perc után 2 kapufam volt 2-2nél, majd a hosszabításban oboa.
Utolsó meccsen a cseh srác ellen 5-0-ás cumika, de az első 15 percben 2 fullos ziccerem maradt ki, nála meg minden gól lett. A meccsünk előtt 19-4-el állt a srác. Mondhatom korrekt volt az EA ellenfélválasztó rendszere.
Nem olvastam utána amúgy, de mi alapján megy az ellenfélválasztás? Gondolom nem teljesen random. Nálam az lenne az alap, hogy a különbséget veszi alapnak. Tehát Te mondjuk állsz 16-13-vel, akkor nem ad neked ellenfélnek valakit, aki +15-el áll.... Persze nem azt mondom, hogy mindig ilyen ellenfelet kapj, de ez legyen az elsődleges szempont. Vagy +- 3 a tiédhez képest, de nagyon maximum 5..
Láttam a TOP100-asok között még valamelyik héten, hogy a csávó 28-0-nál 12-14-es ellen játszott. Annak sok értelme van..
Nekem amúgy a szokásos 14 win. Benn maradt 5 meccs, mint a múlt héten. Mondjuk a realitás ezen a héten meg az előzőn is kb az lett volna hogy benn maradt 7-10 meccs...
Azt veszi - elméletileg - alapul hogy ki milyen tier felé tendál.
Imádom az ilyeneket én is...gaborz1 írta: 16 win lett.
Utolsó előtti meccsen 80. perc után 2 kapufam volt 2-2nél, majd a hosszabításban oboa.
Utolsó meccsen a cseh srác ellen 5-0-ás cumika, de az első 15 percben 2 fullos ziccerem maradt ki, nála meg minden gól lett. A meccsünk előtt 19-4-el állt a srác. Mondhatom korrekt volt az EA ellenfélválasztó rendszere.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
16 win lett.Halfkey írta: Nektek hogy ment a weekend league? Soha nem volt még ilyen kevés winem, sokkal rosszabb teammel se, nemtudom hogy én bénáztam vagy ennyivel komolyabb volt a hét. Utolsó meccsen lett meg a 14 win.