OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Link.A Radio Free Europe különleges galériát állított össze a Fortepan képeiből, "Összetört Város" címen a világháború végének évfordulójának alkalmából. Igaz, Budapest ostroma néhány hónappal korábban, 1945 februárjában végetért.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Na ez sem olyan biztos...Bencze írta:Legalabb migrancsok nincsenek
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Huhpátkán írta: Kis házi.
Jòsika (ejtsd jòzsika) Miklòs írò
Nyelvtanilag hasonlò kiejtessel keresek masik hires emberket. Tipp?
Ha csak egy kell akkor ő lesz az.
https://www.google.com/amp/s/cardinalis ... 3flayout=5
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Sigmond_Istv%C3%A1n
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/%E2%80%99Sigmond_Elek
Nem egyszerű
Kis házi.
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez megint mire jó? Emberek életével játszadoznak a szaros seggük mentésére....
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt nálunk szlovákiában sorra járják az ellenőrök az üzleteket, kocsmákat stb helyeket és a büntetések 20 ezer eurónál indulnak. Itt a faluban is ez megy, minden terasz asztal fullon van, de épp tegnap tekertem majdnem 50 km-t, bejártam a környéket és a legtöbb helyen mindenki tartotta, maszk, 1-2 ember per asztal. Láttam egy kocsmát ahol minden asztalnál 1 ember ült tisztes távban egymástól.ateeemadrid írta: Tényleg vicc kategória ez az éles váltás amúgy, ezekre, hogy csak a vendéglátóegységek teraszán lehet lenni, 1.5 méter távolság, szájmaszk, szarnak magasról, a kocsmák úgy televannak fiatalokkal, mintha mi sem történt volna.
Sport szempontjából szerintem még szeptemberben is lesznek pozítív eredmények én attól tartok, játékosok, edzők, stáb, bárki, túl sok személyről van szó
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az emberek felelőtlenek. az elmúlt időben is már kezdett beütni az ebihal figyelem tartomány és kezdték félvállról venni a dolgokat mert megszokták. én továbbra sem megyek sehova mert közvetlen környezetemben van veszélyeztetett. megértem akinek mennie kell és ez rendben is van. én is egy háztartásban élek egészségügyi dolgozóval és mennie kell. de pont ezért van elsőkezes info hogy mi megy a kórházban. szerintem korai a feloldás és amilyenek az emberek nagy ugrásra készülök de remélem tévedek.
hogy foci is legyen benne nem meglepőek ezek a pozitív tesztek. ha nem a pénz lenne mögötte leszarnák a szezont. szomorú hogy ennek ellenére is próbálják tuszakolni. aki ott dolgozik azok is ugyanolyan emberek. nekik is vannak rokonaik betegségekkel vagy bármi mással. felelőtlen az egész
hogy foci is legyen benne nem meglepőek ezek a pozitív tesztek. ha nem a pénz lenne mögötte leszarnák a szezont. szomorú hogy ennek ellenére is próbálják tuszakolni. aki ott dolgozik azok is ugyanolyan emberek. nekik is vannak rokonaik betegségekkel vagy bármi mással. felelőtlen az egész
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem csoda, nagyon sok volt ez a két hónap szórakozás nélkül. Én is egyből kirobbantam otthonról ahogy lehetett. Ha nem a kutyaszaros pesterzsébeten laknék még földet is csókoltam volna. És a másik oldalnak is kell már a feloldás mint egy falat kenyér, szezon van, kell a bevétel a vendéglátóknak.
Mindenesetre én elégedett vagyok, rosszabbra számítottam, de ezt az első hullámot szerintem elég jól átlépte Mo.
Kérdés hogy ősszel mire számíthatunk, de úgy vettem észre, hogy komolyan számolnak a második hullámmal, remélem azt is jól átvészeljük.
Ugye elég sok helyen bele lehet futni ebbe a diagramba, a spanyolnáthánál is ez volt, amkikor felütötte fejét,4-5 hónap alatt, a tavasz végére elfogyott. Aztán ősszel újra erőre kapott és sajnos akkor vitte el az áldozatok nagy részét.
Gondolom ezer soron áttanulmányozták a szakik hogy mi lenne a jó, szóval remélhetőleg nem lesz akkora gond ezúttal.
Mindenesetre én elégedett vagyok, rosszabbra számítottam, de ezt az első hullámot szerintem elég jól átlépte Mo.
Kérdés hogy ősszel mire számíthatunk, de úgy vettem észre, hogy komolyan számolnak a második hullámmal, remélem azt is jól átvészeljük.
Ugye elég sok helyen bele lehet futni ebbe a diagramba, a spanyolnáthánál is ez volt, amkikor felütötte fejét,4-5 hónap alatt, a tavasz végére elfogyott. Aztán ősszel újra erőre kapott és sajnos akkor vitte el az áldozatok nagy részét.
Gondolom ezer soron áttanulmányozták a szakik hogy mi lenne a jó, szóval remélhetőleg nem lesz akkora gond ezúttal.
- ateeemadrid
Tényleg vicc kategória ez az éles váltás amúgy, ezekre, hogy csak a vendéglátóegységek teraszán lehet lenni, 1.5 méter távolság, szájmaszk, szarnak magasról, a kocsmák úgy televannak fiatalokkal, mintha mi sem történt volna.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Két hét múlva kiderül, hogy mi a helyzet. Most úgy tűnik, hogy mindenki megőrült és megrohamoztak mindent. Az utak újra megteltek, parkolni lehetetlen, a boltokban sokan a korlátozás ellenére is vagy maszk nélkül tobzódnak, vagy lehúzzák az orrukról.
Mérhetetlen felelőtlenségnek tartom azt, ahogy a társadalom ezt kezeli. Ahogy az utakon a sebességhatár és a lámpák le vannak szarva, úgy a távolságtartás is. Már ahol fel van festve a 1.5m, azt se tartják be.
Mérhetetlen felelőtlenségnek tartom azt, ahogy a társadalom ezt kezeli. Ahogy az utakon a sebességhatár és a lámpák le vannak szarva, úgy a távolságtartás is. Már ahol fel van festve a 1.5m, azt se tartják be.
Áthoztam ide, mert átfogóbb a téma:Anthony írta: NÉMETORSZÁG: KÉT POZITÍV TESZT, KARANTÉNBAN AZ EGÉSZ CSAPAT!
Jövő héten döntenek a Dynamo Dresden sorsáról, de az biztos, hogy két hétig nem tudnak játszani
Kezdődik.
Hogy lehet így bajnokságot lejátszani?
Továbbra is érdekes kérdéseket vet fel nálam ez a vírus. Mi lesz, ha nem lesz rá vakcina? (És ha lesz, akkor mindenki megkapja, vagy a szegények le lesznek ejtve?) Továbbra is ennyire kell félni tőle? Annyira, hogy eltöröljünk olyan dolgokat, mint a csapatsportok, de annyira azért ne, hogy a jóllét és a fogyasztói társadalom fenntartása miatt ne szarjuk le továbbra is a környezetvédelmet vagy az egészségünket? Jut eszembe, Steve: a svédek kihaltak már?
Magyarországon (tudom, hogy hazudnak, de erről van infó) a 413 elhunytból 1 db 72 éves embernek nem volt más, súlyos, halálos betegsége, 5-6 embernél nincs adat. Az átlagos napi elhalálozás hazánkban 355 fő. Az átlagos napi koronás elhalálozás hazánkban 7 fő.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Arra, amit írtál teljesen jó a Gepida is, akár használtan is szerintem.Realista24 írta: Lassan olyan lesz ez mint egy Apple vs minden más téma.
Nekem volt Gepidám, semmi bajom nem volt vele, tavaly váltottam montiról, cross trekkingre, és akkor már szintet léptem, és Focus-t vettem, más minőség, de hosszú távra terveztem, és én nagyon sokat hegyezek (imádok szenvedni felfelé), és már nem erdőzöm.
Ha ilyen sima városi használatra, vagy aszfalt, és semmi más felület, akkor cross trekkinget ajánlok, fölösleges a monti, kétszer annyit kell tekerni, nehezebb, vastag gumi, fölösleges.
Cross trekkinggel úgy suhannál mint az álom.
Nekem egy Focus Crater Lake Pro van, ez már egy drágább kategória, de lehet olcsóbban is venni cross trekkinget bőven.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lassan olyan lesz ez mint egy Apple vs minden más téma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mik ezek a nagypapi biciklik?Realista24 írta: Kellys Cliff 70 még ami képbe jöhet egy oldalról. Bedurcizok aztán egy használtfos Gepida lesz
Nekem van egy országúti Cube-om, hát az egy álom, az megy mint a szél.
És van egy 29-es montim
https://www.bike-discount.de/en/buy/rad ... 8.0-786951
Ilyen, csak full feketében.
Ez olyan, mint egy vaddisznó: erdőn, árkon, bokron, mindenen átmegy, gödrök, útpadka észre sem veszed. És aszfalton is nagyon jól gurul.
De a váz márkán olyan nagyot nem lehet tévedni, ha Shimano Xt, Rockshox felszereltség megvan.
(kivéve ha Kellyst akarsz venni )
- András93
Van esetleg valaki aki ért a végeselem módszerhez? És esetleg a geostar cosmos programot is ismeri? Egy elég egyszerű feladatról lenne szó, de nekem nem sok közöm van hozzá.
Meghálálnám a segítségét.
De ha valaki vmi komolyabb, és egyszerűbb programot ismer, és abban képben van, az is nyugodtan írjon.
Meghálálnám a segítségét.
De ha valaki vmi komolyabb, és egyszerűbb programot ismer, és abban képben van, az is nyugodtan írjon.