Nekem az agression értéke tűnt kifejezetten kevésnek. De lehet rápróbálok majd mindkettőre aztán kiderül Az az Ödergaard kártya kéne még nekem nagyon de picit még magasan van az ára.reeed_ati írta: Itt nagy különbségek nincsenek, most az hogy vki 88-as, vagy 92-es, sztem nem számít.
FIFA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: FIFA
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Itt nagy különbségek nincsenek, most az hogy vki 88-as, vagy 92-es, sztem nem számít.Petr írta:sebydani írta:
Én is néztem mindkettőt de én szerintem Ocampost választom majd a physical tulajdonságok miatt.
Kezdo vagyok, szoval csak otleteket puffogtatok, de Ocampos egy deadeye modositoval nem tudhat nagyon hasonlot, mint Moreno engine modositoval?
https://www.futwiz.com/en/compare/23618 ... 10&ct2=100
Van egy 88-as Kubóm, el nem cserélném egyik 90 felettire sem, legjobb játékosom.
De pl. Yedder bármelyik lapja szintén baromi jó, 87 yedder jobb, mint a 90feletti csatárok.
Ami nálam nagyon fontos, ez egyéni tapasztalat(lehet másnál nem így van), hogyha valakinek szar az alap kártyája, akkor a feltuningolt verziója is szar lesz..
Tehát ha vki nem volt jó 80-85-ös lappal, az nálam 90 felett sem vált be, hiába nőttek az értékei..
Gondolom EA-nél lusták és igazából kiadták totál ugyanazt a játékost, más kártyával, a pár értékmódosítás meg semmit nem segít rajta.
Érdemes még nézni, hogy támadóknál a WF, meg a skill azért elérje legalább a 4 csillagot.
sebydani írta:Én is néztem mindkettőt de én szerintem Ocampost választom majd a physical tulajdonságok miatt.
Kezdo vagyok, szoval csak otleteket puffogtatok, de Ocampos egy deadeye modositoval nem tudhat nagyon hasonlot, mint Moreno engine modositoval?
https://www.futwiz.com/en/compare/23618 ... 10&ct2=100
- sebydani
Én is néztem mindkettőt de én szerintem Ocampost választom majd a physical tulajdonságok miatt.reeed_ati írta:Őt nem nézted?, nem sokkal drágább, engine-t rátolod és 95-ös RWPetr írta: Mi a velemenyetek Ocampos TOTSSF lapjarol? Megerne leigazolni az alap Dembele helyett? 60k korul mar megszerezheto. Vagy erdemes lenne inkabb Carrasco helyett Hazardra gyurni 80-90k koruli osszegert?
Most 62k coinnal allok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én meg fogom venni, mivel kivettem a sudamericana és a libertadoresből az argentin rb-t és cb-t, illetve megcsináltam a Guanca sbc-t és szvsz egyik sem rossz és találna a chemistry.Petr írta: Mi a velemenyetek Ocampos TOTSSF lapjarol? Megerne leigazolni az alap Dembele helyett? 60k korul mar megszerezheto. Vagy erdemes lenne inkabb Carrasco helyett Hazardra gyurni 80-90k koruli osszegert?
Most 62k coinnal allok.
Másik tervem a la liga sbc-ből tots Avila aki szintén argentin, őt remélem elsőre ki lehet venni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Őt nem nézted?, nem sokkal drágább, engine-t rátolod és 95-ös RWPetr írta: Mi a velemenyetek Ocampos TOTSSF lapjarol? Megerne leigazolni az alap Dembele helyett? 60k korul mar megszerezheto. Vagy erdemes lenne inkabb Carrasco helyett Hazardra gyurni 80-90k koruli osszegert?
Most 62k coinnal allok.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
en nem nullaznam le magam. probalj tobb coint csinalni pl bronz csomagokbol. persze csak ha van ra idod.Petr írta: Mi a velemenyetek Ocampos TOTSSF lapjarol? Megerne leigazolni az alap Dembele helyett? 60k korul mar megszerezheto. Vagy erdemes lenne inkabb Carrasco helyett Hazardra gyurni 80-90k koruli osszegert?
Most 62k coinnal allok.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Mi a velemenyetek Ocampos TOTSSF lapjarol? Megerne leigazolni az alap Dembele helyett? 60k korul mar megszerezheto. Vagy erdemes lenne inkabb Carrasco helyett Hazardra gyurni 80-90k koruli osszegert?
Most 62k coinnal allok.
Most 62k coinnal allok.
- hala real
na, megkaptam mindent, de semmi uzenet vagy valami.
Nekem is kijött Mariano, még Regulátorhoz kell 2 win.
- Galacticos
Marianot kivettem, nekem beadta egybol.
Laliga playernel amibe nektek tots ramos volt nekem egy jo basic morata.
Laliga playernel amibe nektek tots ramos volt nekem egy jo basic morata.
- hala real
tegnap megcsinaltam mindent moments marianohoz, de nem kaptam meg a kartyat.
ma ugyanez falcaoval.
es a 25-os szinten jaro celebrationt se kaptam meg.
valaki jart meg igy rajtam kivul?
irtam nekik tegnap mariano miatt, azt mondtak, hogy tudnak a hibarol, dolgoznak rajta.
ma irtam nekik falcao miatt, de a no eleg flegma volt, azt mondta, huzzam ki a konzolt 5 percre, hatha megjavul. wtf??? mondtam neki, hogy amugy ez az o oldalukrol van, nem az enyemrol, ahogy azt tegnap be is vallottak. akkor meg felrebeszel, hogy jelenleg nem tud tobb infot adni, varjak turelemmel.
nevetseges. es nem azert, mert annyira szuksegem lenne azokra a kartyakra, de ha mar "megdolgoztam ertuk", akkor kapjam mar meg.
ma ugyanez falcaoval.
es a 25-os szinten jaro celebrationt se kaptam meg.
valaki jart meg igy rajtam kivul?
irtam nekik tegnap mariano miatt, azt mondtak, hogy tudnak a hibarol, dolgoznak rajta.
ma irtam nekik falcao miatt, de a no eleg flegma volt, azt mondta, huzzam ki a konzolt 5 percre, hatha megjavul. wtf??? mondtam neki, hogy amugy ez az o oldalukrol van, nem az enyemrol, ahogy azt tegnap be is vallottak. akkor meg felrebeszel, hogy jelenleg nem tud tobb infot adni, varjak turelemmel.
nevetseges. es nem azert, mert annyira szuksegem lenne azokra a kartyakra, de ha mar "megdolgoztam ertuk", akkor kapjam mar meg.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Inkább cdm. Bár az 5wf elég jó CAMnak,azzal az agilityvel,nem igazán használnám előrébb.Pace kell neki,Enginenel kevés azért a SS+a finishingjén nem javít meg a positioningen. Hunterrel meg az agility kevés. Shadowval viszont jó védekező statjai vannak,magassága is megvan,jól is passzolsebydani írta:
Rápróbáltam poénból, TOTSF Kroos + Neto egyből. Abba is hagytam Már csak azt kell kitaláljam CAM-et vagy CDM-et csináljak belőle
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Volt vagy hatra elegendő la liga játékosom. 83as Cillessen volt a legjobb a hat pakkbol...
Nektek azért grat.
Nektek azért grat.
Kozben latom, hogy SBC. Sajnos nem vagyok a kovetkezo hetekben a PC-m kozeleben, raadasul a Web App nalam teljesen meghulyult. Nem tudom eladni a jatekosaimat, nem tudok squadot szerkeszteni es SBC-t sem tudok csinalni.
Mas is jart mar igy?
Mas is jart mar igy?
Hol vannak ezek a paklik?
- sebydani
Rápróbáltam poénból, TOTSF Kroos + Neto egyből. Abba is hagytam Már csak azt kell kitaláljam CAM-et vagy CDM-et csináljak belőleMarci77 írta: Nem tudom kinek mi jött 82+ Laliga packokból,de 3 packból 2 Tots Ramos. Wtf Remélem mindenkinek esik pár Tots Jó értékű,megérte rá készülni. (Vagyis én a PLhez hasonlót vártam,de ez sokkal jobb) +1 Saúl base. Szóval ajánlo,ha vannakf elesleges Laliga lapjaitok
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Egyet próbáltam. Jesus Navas és Oyarzabal.Marci77 írta: Nem tudom kinek mi jött 82+ Laliga packokból,de 3 packból 2 Tots Ramos. Wtf Remélem mindenkinek esik pár Tots Jó értékű,megérte rá készülni. (Vagyis én a PLhez hasonlót vártam,de ez sokkal jobb) +1 Saúl base. Szóval ajánlo,ha vannakf elesleges Laliga lapjaitok
Még egyet ki tudok tenni, de így nem tudom, hogy akarom-e.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nekem 2 darabnyira eleg rare goldom volt csak, de az elsobol igy is esett egy Parejo. Igaz hasznalhatatlan, de valami sbcbe jo lesz.Marci77 írta: Nem tudom kinek mi jött 82+ Laliga packokból,de 3 packból 2 Tots Ramos. Wtf Remélem mindenkinek esik pár Tots Jó értékű,megérte rá készülni. (Vagyis én a PLhez hasonlót vártam,de ez sokkal jobb) +1 Saúl base. Szóval ajánlo,ha vannakf elesleges Laliga lapjaitok
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem tudom kinek mi jött 82+ Laliga packokból,de 3 packból 2 Tots Ramos. Wtf Remélem mindenkinek esik pár Tots Jó értékű,megérte rá készülni. (Vagyis én a PLhez hasonlót vártam,de ez sokkal jobb) +1 Saúl base. Szóval ajánlo,ha vannakf elesleges Laliga lapjaitok
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!