"Szurkolói pályafutásom" legnagyobb pozitív csalódása Vidal, pedig én is fogtam a fejem, amikor leigazoltuk.Berti írta: Mi az a dolog ami miatt bárki inkább választana egy Vidalt, mint egy Rakiticot?
A Coutinho, Dembele, Umtiti hármas pedig elég eladhatatlan kategória. Mindegyiknek túlárazott a fizetése, kettő belőle porcelán, míg a harmadik eladta magát mialatt csúcsformában volt, aztán szépen leeresztett.
Szar helyzetben vagytok és még hülyék is vagytok mellette. Az úgy nem igazán bíztató.
Mentalitásban és állóképességben is a keret 90%-a fölött áll.
Igazi BTB, mindenhol ott van, és nekem csak tőle rémlik a csapatból, hogy a 95.percben, 4-0-ás vezetésnél úgy sprintel vissza, mintha az élete múlna rajta. Az állóképességet erre értem, tőle nem rémlik, hogy sorozatban 5 meccseket végigtolt volna, mint mondjuk Rakitic, de ha játszik, még nem láttam kifulladni.
Rakitic-et is nagyon bírom, ha választani kéne közte és Busquets között, szemrebbenés nélkül elküldeném Busit. De valamin nyilván összekaptak a vezetőséggel, azért meg nincs értelme itt tartani, hogy megint hónapokig bújtassák.
Coutinho-t még a PL-be el lehet passzolni, ha a Newcastle-t megolajozzák, ők elvileg rendes pénzt adnának érte.
De igen, szar helyzetben vagyunk mind a 3 játékossal, úgy meg főleg, hogy jelenleg mind a 3 sérült a változatosság kedvéért Mondjuk Coutinho-ra ez nem jellemző, de a 2 francia már totál selejt.
Azt mondjuk nem értem, hogy hogy nem merült fel egyik neve se a Lautaro-bizniszbe (pedig Messi-n kívül már szinte mindenkit írtak). Coutinho nagyon adná magát, játszott is az Inter-be és nem volt tragikus.