FIFA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: FIFA
Kezd már kicsit sok lennie a 99-es kártya szerintem, most Lewa is kapott egyet.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Na hát lehet tényleg jó taktika ez a csalódottan ide írás.
Volt ez a 81+-os player pick, persze semmi...
Mondom jólvan csinálok egyet ebből a premium upgradeból is, hátha. Elsőre egyből 88-as Lucas Perez. Aztán játszottam ezekkel, meg csináltam a sima gold upgrade packeket a non rare kártyákból. 11 rare-ből premium upgrade, ha összejött a 11 la liga rare, akkor meg csináltam egyet a sima la liga upgrade packből. Eléggé ki is ürítettem a klubbot, mert az összes többi ligás non rare-t is elhasználtam kb... De amivel aztán zártam végül a tegnapi napot:
96 Kroos 2x
95 Ter Stegen
94 Carvajal
88 Lucas Perez
87 Laporte
86 Isco
Hogy csak az említésre méltókat írjam. Az egyik Kroos, valamint Ter Stegen és persze Laporte sima Two rare player packből esett.
Alapból 1 millió coinom volt, amikor elkezdtem még két-három napja ezeket csinálni. Voltam egyszer 1,1 millión, amikor kiürítettem az eladható ezüstöket a klubból. Most 955-ön vagyok. Tegnapi napnak hála (főleg hogy tegnap kb max 30-40 ezret költöttem) ezt még lenyelem úgy hogy, igazából jött a klubba 2 Oblak, meg egy Gerard Moreno is a fentiekhez. Morenot leteszteltem pár meccsen, nem az igazi sajnos, de még adok neki majd esélyt, meg lehet megnézem a csatár mögött is. Pedig eladtam volna Messit, hogyha bejött volna a srác.
Viszont neki kell állnom megint játékosokat gyűjteni, mert nagyon megleszek vágva a Bundes TOTS-ra, amit igazából nagyon várok.. Főleg ha lesz Reus Igazából, csak ő kell.
Kb 2 vagy 3 upgrade packre elegendő Bundes rare-m van és ahogy néztem már felment az áruk.
Volt ez a 81+-os player pick, persze semmi...
Mondom jólvan csinálok egyet ebből a premium upgradeból is, hátha. Elsőre egyből 88-as Lucas Perez. Aztán játszottam ezekkel, meg csináltam a sima gold upgrade packeket a non rare kártyákból. 11 rare-ből premium upgrade, ha összejött a 11 la liga rare, akkor meg csináltam egyet a sima la liga upgrade packből. Eléggé ki is ürítettem a klubbot, mert az összes többi ligás non rare-t is elhasználtam kb... De amivel aztán zártam végül a tegnapi napot:
96 Kroos 2x
95 Ter Stegen
94 Carvajal
88 Lucas Perez
87 Laporte
86 Isco
Hogy csak az említésre méltókat írjam. Az egyik Kroos, valamint Ter Stegen és persze Laporte sima Two rare player packből esett.
Alapból 1 millió coinom volt, amikor elkezdtem még két-három napja ezeket csinálni. Voltam egyszer 1,1 millión, amikor kiürítettem az eladható ezüstöket a klubból. Most 955-ön vagyok. Tegnapi napnak hála (főleg hogy tegnap kb max 30-40 ezret költöttem) ezt még lenyelem úgy hogy, igazából jött a klubba 2 Oblak, meg egy Gerard Moreno is a fentiekhez. Morenot leteszteltem pár meccsen, nem az igazi sajnos, de még adok neki majd esélyt, meg lehet megnézem a csatár mögött is. Pedig eladtam volna Messit, hogyha bejött volna a srác.
Viszont neki kell állnom megint játékosokat gyűjteni, mert nagyon megleszek vágva a Bundes TOTS-ra, amit igazából nagyon várok.. Főleg ha lesz Reus Igazából, csak ő kell.
Kb 2 vagy 3 upgrade packre elegendő Bundes rare-m van és ahogy néztem már felment az áruk.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem most eléggé kiadta ebben a pár napban, biztos valami zavar van iénél..
Ugye nemrég jött Ramos96, ma este jött Oblak96, ami azért perfect, mert őt megvettem korábban és így most visszajött az ára, azt a pénzt meg belepakolhatom a Benzema alapba..
Most ez a kezdőm, előre jön még Benz és a szélre lehet megveszem a törpét.. , igencsak lement már az ára, szerintetek használható? A staminája az botrány, de minden másban ott van..
Ugye nemrég jött Ramos96, ma este jött Oblak96, ami azért perfect, mert őt megvettem korábban és így most visszajött az ára, azt a pénzt meg belepakolhatom a Benzema alapba..
Most ez a kezdőm, előre jön még Benz és a szélre lehet megveszem a törpét.. , igencsak lement már az ára, szerintetek használható? A staminája az botrány, de minden másban ott van..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
CAM/CF. Ne ő legyen legelöl.Jobb egy sorral hátrébb. vagy ugye 2 csatárosban lehet az egyik a 2ből elöl,de inkább többet szolgáljon ki,ne ő legyen a "csúcs ék"gaborz1 írta:Bizony megérte.TheBull6 írta: Akkor megérte pár órával ezelőtt csalódottan írnod. Grat, de persze azert k..... e
Hova tennétek Karimot?
Előre csatárba vagy a csatár mögé?
Most baby Butrageno van elől és nem szívesen tenném ki, mert imádom.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Bizony megérte.TheBull6 írta: Akkor megérte pár órával ezelőtt csalódottan írnod. Grat, de persze azert k..... e
Hova tennétek Karimot?
Előre csatárba vagy a csatár mögé?
Most baby Butrageno van elől és nem szívesen tenném ki, mert imádom.
Akkor megérte pár órával ezelőtt csalódottan írnod. Grat, de persze azert k..... e
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Eldurrantottam a mai reward pakkjait. Tradeable Mega pakkból Ödegaard.
A garantált TOTS-os pakkból pedig Karim mester csatlakozott a klubhoz.
Amikor kijött a LaLiga TOTS, mindenképp akartam valakit a csapatból. Végülis másfél lett.
A garantált TOTS-os pakkból pedig Karim mester csatlakozott a klubhoz.
Amikor kijött a LaLiga TOTS, mindenképp akartam valakit a csapatból. Végülis másfél lett.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem éri meg az a 82-es csomag szerintem.TheBull6 írta: Csináltam vagy 30-35db 82es la liga csomagot.
1 Oblak meg 1 Moreno. Még csak Pique, Court, Hazard, Isco se...
Garantált tots csomagból meg persze Oblak lett...
Pedig aztán nem Messit vagy Varanet vagy hasonlót akartam ezekből a csomagokbol, csak az Odegaard/Carvajal/Kroos hármas egyikét legalább...
Nem is mondom hogy na majd a Red Pickek, mert a múlt hét/hetek/hónapok alapján már abban se bízok. (Múlt héten pl sheffield kapus, meg egy saudi ligás. Előtte héten meg egy Courtois és egy EFL. Pedig aztán azokon a heteken se 99es kdb, vvd, meg Gomezeket akartam. Egy Brandtet bakker..)
Ha nem a bundes tots lesz most a héten, akkor szerintem ki is ülöm a hétvégi ligát, meg úgy alapjáratom a fifat, mert nagyon elment a kedvem tőle ennek a pár remek napnak hála..
Persze ha makkod van jó, de 1 db csomag ára 25k+ most, az pofátlanul sok.
Nekem league és advanced sbc-ből jött tots Lucas Perez, Parejo és török ligás Kruse.
Utóbbi 92-es így beáldoztam la liga sbc-re és jött Carvajal.
Egész jó eddig, bár azért még mindig sima gold Varane-Lenglet van középen.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Red Ramos es Kroos
A tegnapi Carvajallal full Realos vedosor (Regut is vegyuk ide ) plusz Curtois a kapuban. Csak Militao SBC kell hozza.
A tegnapi Carvajallal full Realos vedosor (Regut is vegyuk ide ) plusz Curtois a kapuban. Csak Militao SBC kell hozza.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- reeed_ati
Én szidtam egyfolytában a játékot, mert botrányos volt, amiket eddig nyitottam, de tegnap végre jött egy Ramos96.
Ami azért nagyon örömteli, mert az a bánat piké mehet végre a levesbe és nyerek vele 270ezret..
Ami azért nagyon örömteli, mert az a bánat piké mehet végre a levesbe és nyerek vele 270ezret..
Ahogy várható volt: Red Oblak az egyik természetesen..
#lovethisgame
#lovethisgame
Csináltam vagy 30-35db 82es la liga csomagot.
Pedig aztán nem Messit vagy Varanet vagy hasonlót akartam ezekből a csomagokbol, csak az Odegaard/Carvajal/Kroos hármas egyikét legalább...
Nem is mondom hogy na majd a Red Pickek, mert a múlt hét/hetek/hónapok alapján már abban se bízok. (Múlt héten pl sheffield kapus, meg egy saudi ligás. Előtte héten meg egy Courtois és egy EFL. Pedig aztán azokon a heteken se 99es kdb, vvd, meg Gomezeket akartam. Egy Brandtet bakker..)
Ha nem a bundes tots lesz most a héten, akkor szerintem ki is ülöm a hétvégi ligát, meg úgy alapjáratom a fifat, mert nagyon elment a kedvem tőle ennek a pár remek napnak hála..
A rohadt PSG retro mez egy cheat code. Sorra szopom miatta a meccseket, a fehér alapmezemmel szemben alig van különbsége, de nyomorék játék beteszi ellenfélnek Tudom hogy ha nem felejteném el a meccsek előtt kiszedni az alapértelmezett ellenfél mezt nem lenne baj, de akkor is, három ilyet buktam ma.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Guaranteed sbc-bol carvajalt kaptam.
Lehetett volna jobb is, de en orulok neki.
Lehetett volna jobb is, de en orulok neki.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem az agression értéke tűnt kifejezetten kevésnek. De lehet rápróbálok majd mindkettőre aztán kiderül Az az Ödergaard kártya kéne még nekem nagyon de picit még magasan van az ára.reeed_ati írta: Itt nagy különbségek nincsenek, most az hogy vki 88-as, vagy 92-es, sztem nem számít.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
Itt nagy különbségek nincsenek, most az hogy vki 88-as, vagy 92-es, sztem nem számít.Petr írta:sebydani írta:
Én is néztem mindkettőt de én szerintem Ocampost választom majd a physical tulajdonságok miatt.
Kezdo vagyok, szoval csak otleteket puffogtatok, de Ocampos egy deadeye modositoval nem tudhat nagyon hasonlot, mint Moreno engine modositoval?
https://www.futwiz.com/en/compare/23618 ... 10&ct2=100
Van egy 88-as Kubóm, el nem cserélném egyik 90 felettire sem, legjobb játékosom.
De pl. Yedder bármelyik lapja szintén baromi jó, 87 yedder jobb, mint a 90feletti csatárok.
Ami nálam nagyon fontos, ez egyéni tapasztalat(lehet másnál nem így van), hogyha valakinek szar az alap kártyája, akkor a feltuningolt verziója is szar lesz..
Tehát ha vki nem volt jó 80-85-ös lappal, az nálam 90 felett sem vált be, hiába nőttek az értékei..
Gondolom EA-nél lusták és igazából kiadták totál ugyanazt a játékost, más kártyával, a pár értékmódosítás meg semmit nem segít rajta.
Érdemes még nézni, hogy támadóknál a WF, meg a skill azért elérje legalább a 4 csillagot.
sebydani írta:Én is néztem mindkettőt de én szerintem Ocampost választom majd a physical tulajdonságok miatt.
Kezdo vagyok, szoval csak otleteket puffogtatok, de Ocampos egy deadeye modositoval nem tudhat nagyon hasonlot, mint Moreno engine modositoval?
https://www.futwiz.com/en/compare/23618 ... 10&ct2=100