Na hát lehet tényleg jó taktika ez a csalódottan ide írás.
Volt ez a 81+-os player pick, persze semmi...
Mondom jólvan csinálok egyet ebből a premium upgradeból is, hátha. Elsőre egyből 88-as Lucas Perez. Aztán játszottam ezekkel, meg csináltam a sima gold upgrade packeket a non rare kártyákból. 11 rare-ből premium upgrade, ha összejött a 11 la liga rare, akkor meg csináltam egyet a sima la liga upgrade packből. Eléggé ki is ürítettem a klubbot, mert az összes többi ligás non rare-t is elhasználtam kb... De amivel aztán zártam végül a tegnapi napot:
96 Kroos 2x
95 Ter Stegen
94 Carvajal
88 Lucas Perez
87 Laporte
86 Isco
Hogy csak az említésre méltókat írjam.
Az egyik Kroos, valamint Ter Stegen és persze Laporte sima Two rare player packből esett.
Alapból 1 millió coinom volt, amikor elkezdtem még két-három napja ezeket csinálni. Voltam egyszer 1,1 millión, amikor kiürítettem az eladható ezüstöket a klubból. Most 955-ön vagyok. Tegnapi napnak hála (főleg hogy tegnap kb max 30-40 ezret költöttem) ezt még lenyelem úgy hogy, igazából jött a klubba 2 Oblak, meg egy Gerard Moreno is a fentiekhez. Morenot leteszteltem pár meccsen, nem az igazi sajnos, de még adok neki majd esélyt, meg lehet megnézem a csatár mögött is. Pedig eladtam volna Messit, hogyha bejött volna a srác.
Viszont neki kell állnom megint játékosokat gyűjteni, mert nagyon megleszek vágva a Bundes TOTS-ra, amit igazából nagyon várok.. Főleg ha lesz Reus
Igazából, csak ő kell.
Kb 2 vagy 3 upgrade packre elegendő Bundes rare-m van és ahogy néztem már felment az áruk.