OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. május 20., szerda 8:45

Nem akarom megtörni a bringák meg a budai milfek témáját mert mindkettőt adom, de lenne egy gyors kérdésem. :kalapos:

Az a gyanúm hogy összeszedtem egy részleges izomszakadást a vállamba. Még kb. 2-2,5 hete, de nyilván gondoltam húzódás, és nem nagyon foglalkoztam vele. Viszont nem igazán akar javulni. A mozgástartomány nagyrészt megvan, az egyedüli ami mocskosul fáj (nyilván a nehéz tárgyak emelgetése mellett) az a forgató mozgás (mintha egy pohár vizet akarnék kiönteni, kinyújtott kézzel). Ilyenkor a vállam első fele fáj. Jelen helyzetben nem szívesen mennék el a dokihoz, meg nem tudom, hogy mit tudna csinálni, gondoltam megkérdezem hogy vannak e itt hasonló tapasztalatok. :'(
Valami torna, vagy sima pihentetés, mit lenne érdemes csinálnom?
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 22:30

nmate írta:
Realista24 írta: Jókor kapnak rá a cégek, én 6 éve így melózok :mrgreen:
Aztan bárhova mentem interjúra, mondták van home office, havi egy vagy két nap. Mindig mondtam az nem home office :lol: az az ahonnan most jönnek.
A kommunkáció eléggé visszaesett nálam a többiekkel. Persze, a munka 80%-a elvégezhető itthonról is, talán még jobb hatékonysággal is, de a maradék 20% 3-4x annyi időt vesz igénybe, mint az személyesen vett. Pont ezért lenne effektív a 4 otthon 1 bent.
Nagyon adom.

Én a max kettőre szavazok, mert amúgy egy napra betesznek annyi meetinget hogy a melóra nem jut időm.

Nekem úgy volt hogy egy kötelező, egy meg ha akartam mentem, ha nem nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 19., kedd 22:26

Realista24 írta: Jókor kapnak rá a cégek, én 6 éve így melózok :mrgreen:
Aztan bárhova mentem interjúra, mondták van home office, havi egy vagy két nap. Mindig mondtam az nem home office :lol: az az ahonnan most jönnek.
A kommunkáció eléggé visszaesett nálam a többiekkel. Persze, a munka 80%-a elvégezhető itthonról is, talán még jobb hatékonysággal is, de a maradék 20% 3-4x annyi időt vesz igénybe, mint az személyesen vett. Pont ezért lenne effektív a 4 otthon 1 bent.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 22:09

Jókor kapnak rá a cégek, én 6 éve így melózok :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. május 19., kedd 22:08

A határokat alig nyitották meg, de a homofiszosok lába már remeg. :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. május 19., kedd 22:07

ziro4vr írta: Na hogy ezt a bazi unalmas bicó témát megtörjük. :mrgreen:

Aki irodai melós, kaptatok már hírt hogy mikor kéne visszamenni? Nálunk június első hetében vszeg megkezdődik, de nem a mi részlegünkkel.
Minket úgy néz ki már jövő hétfőtől berendelnek, hogy kapnák be. Mondjuk csak heti pár napra, rotációban. De azért el tudnám viselni ezt a full home officet, kényelmesebb.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 22:04

Na ja, a lépcsőgépen kortyolgatom az ipát miközben seggre gyúrnak a budai milfek előttem. :mrgreen:
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 19., kedd 22:04

Semmi hír. Nekem könnyen lehet, hogy ez állandósul is. Ami egyrészt jó, másrészt nem. Szerintem heti 1 nap egészséges lenne azért.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 19., kedd 21:54

Realista24 írta: Olvasd el újra. Ott a kondi, meg a jó csajok.
De nem azt írta, hogy kondizni jár, hanem a jó csajok a kondiból jönnek :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:52

sebydani írta:
ziro4vr írta: Nekem bejárni csak azért éri meg, mert a kondi a melóhely mellett van. Meg bent van pár jó pipi. :kalapos:
Nem kell itt hazudni, hogy gyúrós vagy, mindenki tudja, hogy a kocsmára gondoltál :mrgreen: :lol:
Olvasd el újra. Ott a kondi, meg a jó csajok.
De nem azt írta, hogy kondizni jár, hanem a jó csajok a kondiból jönnek :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 19., kedd 21:48

ziro4vr írta: Nekem bejárni csak azért éri meg, mert a kondi a melóhely mellett van. Meg bent van pár jó pipi. :kalapos:
Nem kell itt hazudni, hogy gyúrós vagy, mindenki tudja, hogy a kocsmára gondoltál :mrgreen: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 21:45

Nekem nagyon nincs kedvem visszamenni, elvileg am nem is kötelezhetnek rá. :mrgreen:

Mondjuk szerintem sok helyen állnak majd rá erre a heti 2-3 nap bent a maradék otthon vonalra, kellően kompromisszumosnak és hatékonynak tűnik. Nekem bejárni csak azért éri meg, mert a kondi a melóhely mellett van. Meg bent van pár jó pipi. :kalapos:
Nem illik.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 19., kedd 21:36

Aki irodai melós, kaptatok már hírt hogy mikor kéne visszamenni? Nálunk június első hetében vszeg megkezdődik, de nem a mi részlegünkkel.
Júniustól elvileg heti 1 nap bentről, júliustól pedig 2. Valami ilyesmi a terv, de a héten lesznek bejelentések még.

Kicsit mennék már, viszont az elég patika, hogy nem kell vezetgetni délután a dugóban hanem munka után egyből haza is ért az ember :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:31

Én júliusig home, aztan is max két nap office. Mondjuk eleve így volt tervezve, korona ide vagy oda. :mrgreen:

Mondjuk már mennék, hogy felvegyem az új verdam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:30

nmate írta:
Realista24 írta: Milyen gumit vegyek a kerékpárra? Még ráérős, de ha van valami jó vétel, akkor lehet cserélném. CONTINENTAL CONTACT II.-t néztem ki első körben.
Nem nagyon vágom ezt a kategóriát sajnos. Testbike-on tök jó reviewkat szoktak írni, érdemes olvasgatni.
Egész jókat írnak róla.
Egy helyen most akciós, nyilván nem a nekem való méret, de aztán néztem én is ezeket a reviewkat, meggyozonek tűntek, de itt mindig van valakinek egy rejtett aduasza :kalapos:

De lehet rámmegyek erre idővel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 21:29

Na hogy ezt a bazi unalmas bicó témát megtörjük. :mrgreen:

Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 19., kedd 21:16

Realista24 írta: Milyen gumit vegyek a kerékpárra? Még ráérős, de ha van valami jó vétel, akkor lehet cserélném. CONTINENTAL CONTACT II.-t néztem ki első körben.
Nem nagyon vágom ezt a kategóriát sajnos. Testbike-on tök jó reviewkat szoktak írni, érdemes olvasgatni.
Egész jókat írnak róla.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 20:44

nmate írta:
Realista24 írta:

Köszi.

Én hétvégén mentem egy tó kört (Velence), háztól házig 52-55km, 2:15 perc volt. Biztos semmi extra, de én azt hittem meghalok :lol: foleg hogy a btwin 26os alappal tettem meg :kalapos:
Bő 20 feletti tempó 26-ossal az bőven jó :mrgreen: Azt nem haladni találták ki, hanem játszani az erdőben.
Milyen gumit vegyek a kerékpárra? Még ráérős, de ha van valami jó vétel, akkor lehet cserélném. CONTINENTAL CONTACT II.-t néztem ki első körben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 19., kedd 16:18

Én is szerettem volna Magyarországra utazni Húsvétkor mert tavaly nyár óta nem láttam a családomat.De maradt a Messenger,Facetime.

Innen kimehetek, visszajöhetek, csinálhatok bármit, de Magyarországra karantén nélkül nem engednének be továbbra sem ugye?

Az úgy nem érné meg, hogy két hetet egyedül ülök a budapesti lakásban és a családommal nem találkozhatok.

A feleségem, lányom pedig nem magyar állampolgárok(én kettős vagyok) nekik gondolom mégmacerásabb lenne. :hmmm:

Nem tudom nyárig változnak-e a dolgok.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. május 19., kedd 15:46

Csabi írta:
csababarca írta: barcás írta... :mrgreen:
halli. szlovákiába szerintem nem juttok be. a határokat szerdától nyitják, de csak a szlovák állampolgárok számára. azaz ők mehetnek ki, és ha 24 órán belül visszajönnek akkor nem mennek karanténba. ha tovább tartózkodnak külföldön, akkor 2 hét. de, én nem olvastam semmit arról, hogy külföldi állampolgár is bejöhet. én nem alapoznék erre a helyetekben.

utánaolvastam még. a szabály csak szlovák állampolgárokra vonatkozik, fix. tehát külföldiként nem juttok be. 15-én döntenek, hogy megnyitják-e a határokat. de akkor is csak csehország és ausztria jön szóba. (persze addig még sok idő van, és ha továbbra is jó lesz a helyzet, lehet MO-ra is kiterjesztik..ma nem volt fertőzött nálunk, tegnap és tegnapelőtt 1-1)

Köszi az infókat.
akkor ez sztornó...főleg hogy a munkahelye mindenképpen 2 hét karanténra kötelezné...nem éri meg. :/
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: