OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 22:09

Jókor kapnak rá a cégek, én 6 éve így melózok :mrgreen:
Aztan bárhova mentem interjúra, mondták van home office, havi egy vagy két nap. Mindig mondtam az nem home office :lol: az az ahonnan most jönnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. május 19., kedd 22:08

A határokat alig nyitották meg, de a homofiszosok lába már remeg. :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. május 19., kedd 22:07

ziro4vr írta: Na hogy ezt a bazi unalmas bicó témát megtörjük. :mrgreen:

Aki irodai melós, kaptatok már hírt hogy mikor kéne visszamenni? Nálunk június első hetében vszeg megkezdődik, de nem a mi részlegünkkel.
Minket úgy néz ki már jövő hétfőtől berendelnek, hogy kapnák be. Mondjuk csak heti pár napra, rotációban. De azért el tudnám viselni ezt a full home officet, kényelmesebb.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 22:04

Na ja, a lépcsőgépen kortyolgatom az ipát miközben seggre gyúrnak a budai milfek előttem. :mrgreen:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 19., kedd 22:04

Semmi hír. Nekem könnyen lehet, hogy ez állandósul is. Ami egyrészt jó, másrészt nem. Szerintem heti 1 nap egészséges lenne azért.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 19., kedd 21:54

Realista24 írta: Olvasd el újra. Ott a kondi, meg a jó csajok.
De nem azt írta, hogy kondizni jár, hanem a jó csajok a kondiból jönnek :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:52

sebydani írta:
ziro4vr írta: Nekem bejárni csak azért éri meg, mert a kondi a melóhely mellett van. Meg bent van pár jó pipi. :kalapos:
Nem kell itt hazudni, hogy gyúrós vagy, mindenki tudja, hogy a kocsmára gondoltál :mrgreen: :lol:
Olvasd el újra. Ott a kondi, meg a jó csajok.
De nem azt írta, hogy kondizni jár, hanem a jó csajok a kondiból jönnek :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 19., kedd 21:48

ziro4vr írta: Nekem bejárni csak azért éri meg, mert a kondi a melóhely mellett van. Meg bent van pár jó pipi. :kalapos:
Nem kell itt hazudni, hogy gyúrós vagy, mindenki tudja, hogy a kocsmára gondoltál :mrgreen: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 21:45

Nekem nagyon nincs kedvem visszamenni, elvileg am nem is kötelezhetnek rá. :mrgreen:

Mondjuk szerintem sok helyen állnak majd rá erre a heti 2-3 nap bent a maradék otthon vonalra, kellően kompromisszumosnak és hatékonynak tűnik. Nekem bejárni csak azért éri meg, mert a kondi a melóhely mellett van. Meg bent van pár jó pipi. :kalapos:
Nem illik.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 19., kedd 21:36

Aki irodai melós, kaptatok már hírt hogy mikor kéne visszamenni? Nálunk június első hetében vszeg megkezdődik, de nem a mi részlegünkkel.
Júniustól elvileg heti 1 nap bentről, júliustól pedig 2. Valami ilyesmi a terv, de a héten lesznek bejelentések még.

Kicsit mennék már, viszont az elég patika, hogy nem kell vezetgetni délután a dugóban hanem munka után egyből haza is ért az ember :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:31

Én júliusig home, aztan is max két nap office. Mondjuk eleve így volt tervezve, korona ide vagy oda. :mrgreen:

Mondjuk már mennék, hogy felvegyem az új verdam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:30

nmate írta:
Realista24 írta: Milyen gumit vegyek a kerékpárra? Még ráérős, de ha van valami jó vétel, akkor lehet cserélném. CONTINENTAL CONTACT II.-t néztem ki első körben.
Nem nagyon vágom ezt a kategóriát sajnos. Testbike-on tök jó reviewkat szoktak írni, érdemes olvasgatni.
Egész jókat írnak róla.
Egy helyen most akciós, nyilván nem a nekem való méret, de aztán néztem én is ezeket a reviewkat, meggyozonek tűntek, de itt mindig van valakinek egy rejtett aduasza :kalapos:

De lehet rámmegyek erre idővel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 21:29

Na hogy ezt a bazi unalmas bicó témát megtörjük. :mrgreen:

Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 19., kedd 21:16

Realista24 írta: Milyen gumit vegyek a kerékpárra? Még ráérős, de ha van valami jó vétel, akkor lehet cserélném. CONTINENTAL CONTACT II.-t néztem ki első körben.
Nem nagyon vágom ezt a kategóriát sajnos. Testbike-on tök jó reviewkat szoktak írni, érdemes olvasgatni.
Egész jókat írnak róla.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 20:44

nmate írta:
Realista24 írta:

Köszi.

Én hétvégén mentem egy tó kört (Velence), háztól házig 52-55km, 2:15 perc volt. Biztos semmi extra, de én azt hittem meghalok :lol: foleg hogy a btwin 26os alappal tettem meg :kalapos:
Bő 20 feletti tempó 26-ossal az bőven jó :mrgreen: Azt nem haladni találták ki, hanem játszani az erdőben.
Milyen gumit vegyek a kerékpárra? Még ráérős, de ha van valami jó vétel, akkor lehet cserélném. CONTINENTAL CONTACT II.-t néztem ki első körben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 19., kedd 16:18

Én is szerettem volna Magyarországra utazni Húsvétkor mert tavaly nyár óta nem láttam a családomat.De maradt a Messenger,Facetime.

Innen kimehetek, visszajöhetek, csinálhatok bármit, de Magyarországra karantén nélkül nem engednének be továbbra sem ugye?

Az úgy nem érné meg, hogy két hetet egyedül ülök a budapesti lakásban és a családommal nem találkozhatok.

A feleségem, lányom pedig nem magyar állampolgárok(én kettős vagyok) nekik gondolom mégmacerásabb lenne. :hmmm:

Nem tudom nyárig változnak-e a dolgok.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. május 19., kedd 15:46

Csabi írta:
csababarca írta: barcás írta... :mrgreen:
halli. szlovákiába szerintem nem juttok be. a határokat szerdától nyitják, de csak a szlovák állampolgárok számára. azaz ők mehetnek ki, és ha 24 órán belül visszajönnek akkor nem mennek karanténba. ha tovább tartózkodnak külföldön, akkor 2 hét. de, én nem olvastam semmit arról, hogy külföldi állampolgár is bejöhet. én nem alapoznék erre a helyetekben.

utánaolvastam még. a szabály csak szlovák állampolgárokra vonatkozik, fix. tehát külföldiként nem juttok be. 15-én döntenek, hogy megnyitják-e a határokat. de akkor is csak csehország és ausztria jön szóba. (persze addig még sok idő van, és ha továbbra is jó lesz a helyzet, lehet MO-ra is kiterjesztik..ma nem volt fertőzött nálunk, tegnap és tegnapelőtt 1-1)

Köszi az infókat.
akkor ez sztornó...főleg hogy a munkahelye mindenképpen 2 hét karanténra kötelezné...nem éri meg. :/
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

El Blanco
Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játekos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: El Blanco » 2020. május 19., kedd 15:12

csababarca írta: Hátha valaki jártasabba témában, én csak egymásnak ellentmondó infókat találok.

Barátnőm lengyel, és szeretnénk júniusban egy hétvégére hazamenni a családjához, karácsonykor volt utoljára...húsvétkor mentünk volna de nem lehetett.
Most mi a tényállás ezzel kapcsolatban? Főleg Szlovákia a kritikus pont, elvileg nyitva a határátkelő ami nekünk kell (Tornyosnémeti), de mire lehet számítani?

Talán ő könnyebb helyzetben van, mert van lengyel és magyar lakcímkártyája is, de nekem csak magyar ugye. Ki tudunk menni és vissza is tudunk jönni?

illetve, hol lehet érdeklődni ezügyben? Külügyminisztérium, vagy határrendészet?

tudom, jöhet a válasz, hogy minek akarunk menni, maradj otthon by győrffy celebpál, de tényleg fél éve nem volt otthon, én nyáron nem leszek itthon, ez lenne a legegyszerűbb, ha autóval elmennénk pl pünkösdi hétvégén.
A baratnod siman at utazhat azzal nem lesz gond... Akar ma is marmint lengyel magyar alampolgar de ami teged ilet neked mar problemasab egyenlore te nem lephetnel be Szlovakia teruleterre persze ez a kozeljovoben valtozhat

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. május 19., kedd 14:53

4 ajtós autó hátuljára létezik kerékpárszállító? Mindenhol csak tetőre, vonóhorogra vagy hátsó ajtóra szerelhetőt látok, de a 4 ajtósnál ugye a csomagtartó egészen máshogy nyílik.
Nincsenek nagy igényeim, elbírjon kettő felnőtt biciklit és lehetőleg ne fél óra legyen a fel-leszerelés :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. május 19., kedd 14:51

csababarca írta: barcás írta... :mrgreen:
halli. szlovákiába szerintem nem juttok be. a határokat szerdától nyitják, de csak a szlovák állampolgárok számára. azaz ők mehetnek ki, és ha 24 órán belül visszajönnek akkor nem mennek karanténba. ha tovább tartózkodnak külföldön, akkor 2 hét. de, én nem olvastam semmit arról, hogy külföldi állampolgár is bejöhet. én nem alapoznék erre a helyetekben.

utánaolvastam még. a szabály csak szlovák állampolgárokra vonatkozik, fix. tehát külföldiként nem juttok be. 15-én döntenek, hogy megnyitják-e a határokat. de akkor is csak csehország és ausztria jön szóba. (persze addig még sok idő van, és ha továbbra is jó lesz a helyzet, lehet MO-ra is kiterjesztik..ma nem volt fertőzött nálunk, tegnap és tegnapelőtt 1-1)

Vissza: