Írtam privát üzenetetRealfan1 írta: Valaki véletlenül nem jártas Nagy mennyiségű adatfeldolgozásban alapszinten?
Van egy beadandóm és eléggé szorít az idő. Lenne pár kérdésem pl adattisztítás, klaszterezés, adatvizualizáció, regresszió, osztályozási módszerek kapcsán Python3-ban, Jupyter Notebookban próbálgatom, de eddig nem haladok túl jól.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Dr. MadridomNika91127 írta:Leírás alapján talán a supraspinatus izom területén lehet sérülés. Nyúsd ki előre a 2 kezed, tenyérrel felfele, ha Lenyomják egyszerre mindkettőt, a sérült oldal fáj/csökkent az izomerő. Itt differenciáldiagnosztikában felmerül a biceps hosszú fej inának gyulladása, hasonló panaszt okozhat, de az NSAID szedésre és kíméletre 7-12 nap alatt elmúlik. Ha a rotátorodon van sérülés, a sérülés mértékétől és rekonstruálhatóságàtól függően (UH, MR, vállsebészeti vizsgálat) a fizikoteràpiától az arthroscopos rotátorköpeny rekonstrukcióig terjedhet a skàlaSüti írta:
NSAID mennyire must have? Hozzájárul jelentősen a gyógyuláshoz? Mert ha elsősorban fájd. csillapítás miatt, akkor el tudom engedni. Fokozatos terhelés/javulás mennyi időt jelent, mert elég szubjektív dolgok... köszönöm egyébként
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki véletlenül nem jártas Nagy mennyiségű adatfeldolgozásban alapszinten?
Van egy beadandóm és eléggé szorít az idő. Lenne pár kérdésem pl adattisztítás, klaszterezés, adatvizualizáció, regresszió, osztályozási módszerek kapcsán Python3-ban, Jupyter Notebookban próbálgatom, de eddig nem haladok túl jól.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Leírás alapján talán a supraspinatus izom területén lehet sérülés. Nyúsd ki előre a 2 kezed, tenyérrel felfele, ha Lenyomják egyszerre mindkettőt, a sérült oldal fáj/csökkent az izomerő. Itt differenciáldiagnosztikában felmerül a biceps hosszú fej inának gyulladása, hasonló panaszt okozhat, de az NSAID szedésre és kíméletre 7-12 nap alatt elmúlik. Ha a rotátorodon van sérülés, a sérülés mértékétől és rekonstruálhatóságàtól függően (UH, MR, vállsebészeti vizsgálat) a fizikoteràpiától az arthroscopos rotátorköpeny rekonstrukcióig terjedhet a skàlaSüti írta:NSAID mennyire must have? Hozzájárul jelentősen a gyógyuláshoz? Mert ha elsősorban fájd. csillapítás miatt, akkor el tudom engedni. Fokozatos terhelés/javulás mennyi időt jelent, mert elég szubjektív dolgok... köszönöm egyébkéntNika91127 írta:
NSAID szedése, kímélet, 2 hét után fokozatos terhelés. Ha nem javul, vállsebészeti szakrendelés, esetleg UH és gyógytorna kiíràsa.
- Süti
NSAID mennyire must have? Hozzájárul jelentősen a gyógyuláshoz? Mert ha elsősorban fájd. csillapítás miatt, akkor el tudom engedni. Fokozatos terhelés/javulás mennyi időt jelent, mert elég szubjektív dolgok... köszönöm egyébkéntNika91127 írta:
NSAID szedése, kímélet, 2 hét után fokozatos terhelés. Ha nem javul, vállsebészeti szakrendelés, esetleg UH és gyógytorna kiíràsa.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
4 éve tekertük körbe a családdal( 2 éjszaka/3 nap tekerés). Mi sátraztunk és a bringákhoz nem nyúltak, badacsonytomaj és lellén volt a kemping.wZoLee7 írta: Biztos van itt olyan aki mar megcsinalta. Egy haverom kitalalta, hogy tekerjuk korbe iden a balatont. Eltekintve attol a resztol h oda jutunk, es az autokat eltudjuk tarolni.
A terv szerint minden nap szallasrol szallasra mennenk, de azt se tuom lehet e olyan normalisnszallast talalni egy napra ahol a bringakat biztonsagban lehet tarolni.
Balatonvilágosról érdemes elindulni szerintem, viszonylag könnyen leparkolod az autót.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem tudom most lehet-e náluk foglalni a mostani helyzetben, de őket meleg szívvel ajánlom. Rossz időnk volt, alkalmatlan bringázásra, későn tudtuk csak lemondani, mégsem kérték, hogy fizessük ki. Bringát szem előtt lehet tartani könnyen. Egy megállónak jó lehet.wZoLee7 írta: Biztos van itt olyan aki mar megcsinalta. Egy haverom kitalalta, hogy tekerjuk korbe iden a balatont. Eltekintve attol a resztol h oda jutunk, es az autokat eltudjuk tarolni.
A terv szerint minden nap szallasrol szallasra mennenk, de azt se tuom lehet e olyan normalisnszallast talalni egy napra ahol a bringakat biztonsagban lehet tarolni.
Ordacsehi
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Biztos van itt olyan aki mar megcsinalta. Egy haverom kitalalta, hogy tekerjuk korbe iden a balatont. Eltekintve attol a resztol h oda jutunk, es az autokat eltudjuk tarolni.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
NSAID szedése, kímélet, 2 hét után fokozatos terhelés. Ha nem javul, vállsebészeti szakrendelés, esetleg UH és gyógytorna kiíràsa.Süti írta: Nem akarom megtörni a bringák meg a budai milfek témáját mert mindkettőt adom, de lenne egy gyors kérdésem.
Az a gyanúm hogy összeszedtem egy részleges izomszakadást a vállamba. Még kb. 2-2,5 hete, de nyilván gondoltam húzódás, és nem nagyon foglalkoztam vele. Viszont nem igazán akar javulni. A mozgástartomány nagyrészt megvan, az egyedüli ami mocskosul fáj (nyilván a nehéz tárgyak emelgetése mellett) az a forgató mozgás (mintha egy pohár vizet akarnék kiönteni, kinyújtott kézzel). Ilyenkor a vállam első fele fáj. Jelen helyzetben nem szívesen mennék el a dokihoz, meg nem tudom, hogy mit tudna csinálni, gondoltam megkérdezem hogy vannak e itt hasonló tapasztalatok.
Valami torna, vagy sima pihentetés, mit lenne érdemes csinálnom?
- Süti
Napasztmek.
Katalánéknál kettős nyílt törés 4 hét alatt helyrejön, nekem meg kinéz 4 hónap.
Katalánéknál kettős nyílt törés 4 hét alatt helyrejön, nekem meg kinéz 4 hónap.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
Pont így voltam, november végén valami rossz mozdulattal, a kabátot alig bírtam felvenni. Március elejére ment ki nagyjából, nem tudtam vele mit csinálni. Óvatosan tornáztatni, nagyobb erőfeszítésektől pihentetni.Süti írta: Nem akarom megtörni a bringák meg a budai milfek témáját mert mindkettőt adom, de lenne egy gyors kérdésem.
Az a gyanúm hogy összeszedtem egy részleges izomszakadást a vállamba. Még kb. 2-2,5 hete, de nyilván gondoltam húzódás, és nem nagyon foglalkoztam vele. Viszont nem igazán akar javulni. A mozgástartomány nagyrészt megvan, az egyedüli ami mocskosul fáj (nyilván a nehéz tárgyak emelgetése mellett) az a forgató mozgás (mintha egy pohár vizet akarnék kiönteni, kinyújtott kézzel). Ilyenkor a vállam első fele fáj. Jelen helyzetben nem szívesen mennék el a dokihoz, meg nem tudom, hogy mit tudna csinálni, gondoltam megkérdezem hogy vannak e itt hasonló tapasztalatok.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
ugyenez - nagy német multi, Németországban. Az menjen / mehet majd be aki otthon nem tud dolgozni, vagy a munkavégzés csak az irodában lehetséges. Ez mondjuk nálunk a cég max 10 százaléka, talán még annyi semMarky írta:Nálunk annyi lett kommunikálva, hogy hamarosan kinyitják az irodákat, de nagy átalakításokat fognak eszközölni, hogy fizikailag el tudják választani az embereket. Csak az menjen be, aki otthon nem tud már dolgozni, mindenki más pedig várjon.ziro4vr írta: Aki irodai melós, kaptatok már hírt hogy mikor kéne visszamenni? Nálunk június első hetében vszeg megkezdődik, de nem a mi részlegünkkel.
Az iskolanyitások után lehet valamilyen szintű visszaköltözés, de az is csak több hullámban.
Nekem már hiányzik a légkör, heti 2 napra szívesen bejárnék.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nálunk annyi lett kommunikálva, hogy hamarosan kinyitják az irodákat, de nagy átalakításokat fognak eszközölni, hogy fizikailag el tudják választani az embereket. Csak az menjen be, aki otthon nem tud már dolgozni, mindenki más pedig várjon.ziro4vr írta: Aki irodai melós, kaptatok már hírt hogy mikor kéne visszamenni? Nálunk június első hetében vszeg megkezdődik, de nem a mi részlegünkkel.
Az iskolanyitások után lehet valamilyen szintű visszaköltözés, de az is csak több hullámban.
Nekem már hiányzik a légkör, heti 2 napra szívesen bejárnék.
- Süti
Nem akarom megtörni a bringák meg a budai milfek témáját mert mindkettőt adom, de lenne egy gyors kérdésem.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyon adom.nmate írta:A kommunkáció eléggé visszaesett nálam a többiekkel. Persze, a munka 80%-a elvégezhető itthonról is, talán még jobb hatékonysággal is, de a maradék 20% 3-4x annyi időt vesz igénybe, mint az személyesen vett. Pont ezért lenne effektív a 4 otthon 1 bent.Realista24 írta: Jókor kapnak rá a cégek, én 6 éve így melózok
Aztan bárhova mentem interjúra, mondták van home office, havi egy vagy két nap. Mindig mondtam az nem home office az az ahonnan most jönnek.
Én a max kettőre szavazok, mert amúgy egy napra betesznek annyi meetinget hogy a melóra nem jut időm.
Nekem úgy volt hogy egy kötelező, egy meg ha akartam mentem, ha nem nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
A kommunkáció eléggé visszaesett nálam a többiekkel. Persze, a munka 80%-a elvégezhető itthonról is, talán még jobb hatékonysággal is, de a maradék 20% 3-4x annyi időt vesz igénybe, mint az személyesen vett. Pont ezért lenne effektív a 4 otthon 1 bent.Realista24 írta: Jókor kapnak rá a cégek, én 6 éve így melózok
Aztan bárhova mentem interjúra, mondták van home office, havi egy vagy két nap. Mindig mondtam az nem home office az az ahonnan most jönnek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jókor kapnak rá a cégek, én 6 éve így melózok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A határokat alig nyitották meg, de a homofiszosok lába már remeg.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Minket úgy néz ki már jövő hétfőtől berendelnek, hogy kapnák be. Mondjuk csak heti pár napra, rotációban. De azért el tudnám viselni ezt a full home officet, kényelmesebb.ziro4vr írta: Na hogy ezt a bazi unalmas bicó témát megtörjük.
Aki irodai melós, kaptatok már hírt hogy mikor kéne visszamenni? Nálunk június első hetében vszeg megkezdődik, de nem a mi részlegünkkel.