OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Ezek szerint akkor a filmes ajánlásaimmal nincs gond.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy tényleg. De két okból. Imádom ezt a fórumot, másrészt mindenféle oldalon meg találatok között nem tudom mennyi a marketing hsz mondjuk egy termék mellett,stb. Itt jobban megbízom az embereknek, kivéve persze Steve Apple review-ban, vagy ziro bármelyik hsz-bena, hol tanácsot adFaust írta:Ebben az a beteg, hogy sokan a google helyett inkabb rogton az offtopikba jonnek, gyorsabban pontos valaszt kapnak. Gergonek szabadalmaztatnia kellene!Santi írta: Elképesztő.
Tök felesleges órákig magyar/külföldi szakmai fórumokat böngészgetni, a madridomon választ kapsz mindenre.
MINDENRE IS!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ebben az a beteg, hogy sokan a google helyett inkabb rogton az offtopikba jonnek, gyorsabban pontos valaszt kapnak. Gergonek szabadalmaztatnia kellene!Santi írta: Elképesztő.
Tök felesleges órákig magyar/külföldi szakmai fórumokat böngészgetni, a madridomon választ kapsz mindenre.
MINDENRE IS!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Elképesztő.
MINDENRE IS!
MINDENRE IS!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt is megoldjakSanti írta:Hát lehet nem lesz rönkhintád, de legalább mocsok meghív egy sörre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség. kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
szinte minden igen szerszámokkal tisztában vagyok, nyilván menetesszár fakötésű alátéttel ezek meg vannak fejben. a módja érdekelneikelemen5 írta:Egyrészt rohadt akácfából ne csináld, mert veszélyes lehet a gyerekre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség. kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
Másrészt mire vagy kíváncsi pontosan? Tavaly csináltam egyet, de olyan alapokból, hogy még a fát is magam vágtam ki, szóval tudok segíteni.
Magassága érdekel, vagy hogy milyen csavarokkal húztam össze?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Egyrészt rohadt akácfából ne csináld, mert veszélyes lehet a gyerekre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség. kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
Másrészt mire vagy kíváncsi pontosan? Tavaly csináltam egyet, de olyan alapokból, hogy még a fát is magam vágtam ki, szóval tudok segíteni.
Magassága érdekel, vagy hogy milyen csavarokkal húztam össze?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hát lehet nem lesz rönkhintád, de legalább mocsok meghív egy sörre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség. kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Csabi írta: madridom fórum
Szerintem pártot kellene alapítanunk!
Mindenki hozzáteszi a maga kis tudását, megoldanánk minden problémát a világon.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség. kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nika91127 írta:Igyekszik az ember valami hasznosat is letenni itt, nem igaz?Realista24 írta:
Tudom, hogy nem mellébeszélsz, csak jó volt olvasni egy ilyen komoly diagnózist
Már csak valami online műtétre lenne szükség, hogy a térdem rendbe jöjjön
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Igyekszik az ember valami hasznosat is letenni itt, nem igaz?Realista24 írta:Tudom, hogy nem mellébeszélsz, csak jó volt olvasni egy ilyen komoly diagnózistNika91127 írta:
Traumatológus rezidens vagyok és vállsebészeti irányba akarok specializálódni...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom, hogy nem mellébeszélsz, csak jó volt olvasni egy ilyen komoly diagnózistNika91127 írta:Traumatológus rezidens vagyok és vállsebészeti irányba akarok specializálódni...Realista24 írta:
Dr. Madridom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
sebydani írta:Légy igazi férfi és hívj meg minden feltétel nélkül!mocsok írta: Ha bárki fel tud tenni ezen a fórumon olyan kérdést amire nem kap egy-két napon belül teljesen részletes és kielégítő választ, azt meghívom egy sörre.
Lofaszt. Olvastam múltkor milyen söröket iszik ez a fórum.
Esetleg veszek egy két lityos kobanyait és osszatok szét.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Traumatológus rezidens vagyok és vállsebészeti irányba akarok specializálódni...Realista24 írta:Dr. MadridomNika91127 írta:
Leírás alapján talán a supraspinatus izom területén lehet sérülés. Nyúsd ki előre a 2 kezed, tenyérrel felfele, ha Lenyomják egyszerre mindkettőt, a sérült oldal fáj/csökkent az izomerő. Itt differenciáldiagnosztikában felmerül a biceps hosszú fej inának gyulladása, hasonló panaszt okozhat, de az NSAID szedésre és kíméletre 7-12 nap alatt elmúlik. Ha a rotátorodon van sérülés, a sérülés mértékétől és rekonstruálhatóságàtól függően (UH, MR, vállsebészeti vizsgálat) a fizikoteràpiától az arthroscopos rotátorköpeny rekonstrukcióig terjedhet a skàla
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Légy igazi férfi és hívj meg minden feltétel nélkül!mocsok írta: Ha bárki fel tud tenni ezen a fórumon olyan kérdést amire nem kap egy-két napon belül teljesen részletes és kielégítő választ, azt meghívom egy sörre.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Én Scalaval használtam a Sparkot, brutál jó cucc Voltunk Cloudera oktatáson, az oktatójuk bemutatott minden szolgáltatást a platformjukon, de a végén azt mondta, hogy, mindent el tudsz érni Sparkkal Igazi ezermester eszköz.nmate írta:Én most pont ezekkel a technológiákkal dolgozok, pyspark. De mivel 2 hete dobtak bele úgy, hogy fingom nem volt abban a pillanatban az egész témáról, inkább nem jelentkeznék egyébként izgi cucc, matekot szerettem mindig is, itt azért fel kell eleveníti pár dolgot.Realfan1 írta: Valaki véletlenül nem jártas Nagy mennyiségű adatfeldolgozásban alapszinten?
Van egy beadandóm és eléggé szorít az idő. Lenne pár kérdésem pl adattisztítás, klaszterezés, adatvizualizáció, regresszió, osztályozási módszerek kapcsán Python3-ban, Jupyter Notebookban próbálgatom, de eddig nem haladok túl jól.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én most pont ezekkel a technológiákkal dolgozok, pyspark. De mivel 2 hete dobtak bele úgy, hogy fingom nem volt abban a pillanatban az egész témáról, inkább nem jelentkeznék egyébként izgi cucc, matekot szerettem mindig is, itt azért fel kell eleveníti pár dolgot.Realfan1 írta: Valaki véletlenül nem jártas Nagy mennyiségű adatfeldolgozásban alapszinten?
Van egy beadandóm és eléggé szorít az idő. Lenne pár kérdésem pl adattisztítás, klaszterezés, adatvizualizáció, regresszió, osztályozási módszerek kapcsán Python3-ban, Jupyter Notebookban próbálgatom, de eddig nem haladok túl jól.