És az a tíz misi egy garázs ára csak...Faust írta: Jaj Suti, ne legyel mar ilyen, gyorsan hazassag, harom gyerek, mindegy hogy akarod-e vagy sem, szeretitek egymast vagy sem, ott a 10 milla, havajdizsi. Nem ertem a problemat.
Szerk: arra vagyok kivancsi, hany ev meg, mire ez a hitellufi kidurran, mert akkor a vilaggazdasag sokkal nagyobbat fog koppanni, mint most emiatt a szarsag miatt, es sokkal durvabb kovetkezmenyei lesznek.
OFF
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: OFF
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze beuthet a crach barmikor, vannak most is lehmann brothers-okFaust írta: Nyilvan nem kene de szerintem elkerulhetetlen, eveken belul. Fenntarthatatlan ez a merteku hitelfelhalmozas, de en a legrosszabb forgatokonyvben gondolkodom hozzateszem, az nem mindig a valos.
Viszont fundementalisan sokkal erettebb es fejlettebb lett a vilag
De egy valsag mindig a legvaratlanabb pillanatokban jon, keszulni lehet ra de akkor is pofan csap
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Nyilvan nem kene de szerintem elkerulhetetlen, eveken belul. Fenntarthatatlan ez a merteku hitelfelhalmozas, de en a legrosszabb forgatokonyvben gondolkodom hozzateszem, az nem mindig a valos.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
De ha nem nominalisan nezzuk a szamokat meg a 2008 előtti helyzet messze van, legalabbis itthonFaust írta: Jaj Suti, ne legyel mar ilyen, gyorsan hazassag, harom gyerek, mindegy hogy akarod-e vagy sem, szeretitek egymast vagy sem, ott a 10 milla, havajdizsi. Nem ertem a problemat.
Szerk: arra vagyok kivancsi, hany ev meg, mire ez a hitellufi kidurran, mert akkor a vilaggazdasag sokkal nagyobbat fog koppanni, mint most emiatt a szarsag miatt, es sokkal durvabb kovetkezmenyei lesznek.
Nem kene meg egy valsag ezutan a járvány utan
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Jaj Suti, ne legyel mar ilyen, gyorsan hazassag, harom gyerek, mindegy hogy akarod-e vagy sem, szeretitek egymast vagy sem, ott a 10 milla, havajdizsi. Nem ertem a problemat.
- Süti
sámat írta:
Hülyén hangzik elsőre, de tényleg lehet, bár kétlem, h erről a család tud Az OTP ad (idén februárban adott) önerő nélküli jelzáloghitelt abban az esetben, ha a vételár jóval kevesebb, mint az ingatlan értéke. Rosszabb feltételekkel ugyan, de járható út, ha valakinek nincs tőkéje, de hitelképes.
Süti, Budapesten 99%, h elég a 20% önerő és általában elfogadják az adásvételiben szereplő összeget, vagyis kimegy egy független (esetleg banki) értékbecslő és annyira becsli, mint amennyi az adásvételi szerződésben szerepel. Minél kockázatosabbnak tartanak egy ingatlant, annál nagyin önerő kell hozzá. Pl. egy szabolcsi vályoghoz 40-50% önerő is kellhet, feltéve, ha egyáltalán adnak rá hitelt.
Köszönöm, remélem én is.
De adnám ha nem kellene ebben az országban megpusztulni hogy egy fiatal el tudja kezdeni az önálló életet egyedül. de offbú ki.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Logikus hogy az 50millas ingatlanra gond nelkul ad 20 millió hitelt, de ebből van kevesebb. Az általános az, amit te is írsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hülyén hangzik elsőre, de tényleg lehet, bár kétlem, h erről a család tud Az OTP ad (idén februárban adott) önerő nélküli jelzáloghitelt abban az esetben, ha a vételár jóval kevesebb, mint az ingatlan értéke. Rosszabb feltételekkel ugyan, de járható út, ha valakinek nincs tőkéje, de hitelképes.Realista24 írta:Igen, készüljetek úgy anyagilag, hogy 30%, de indítsatok 20%-kal.Süti írta: Életvitelszerű lenne, de nem fürdök a pénzben, nem mindegy hogy 20 vagy 30%. De akkor ez teljesen egyedi, és jobb a 30%-al számolni, max pozitívan csalódik az ember.
Más: családban rokonnak azt mondták, hogy akár 0%-kal is lehet házat venni mondom jól van, szakértőhöz kerültél
Süti, Budapesten 99%, h elég a 20% önerő és általában elfogadják az adásvételiben szereplő összeget, vagyis kimegy egy független (esetleg banki) értékbecslő és annyira becsli, mint amennyi az adásvételi szerződésben szerepel. Minél kockázatosabbnak tartanak egy ingatlant, annál nagyin önerő kell hozzá. Pl. egy szabolcsi vályoghoz 40-50% önerő is kellhet, feltéve, ha egyáltalán adnak rá hitelt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, készüljetek úgy anyagilag, hogy 30%, de indítsatok 20%-kal.Süti írta: Életvitelszerű lenne, de nem fürdök a pénzben, nem mindegy hogy 20 vagy 30%. De akkor ez teljesen egyedi, és jobb a 30%-al számolni, max pozitívan csalódik az ember.
Más: családban rokonnak azt mondták, hogy akár 0%-kal is lehet házat venni mondom jól van, szakértőhöz kerültél
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Életvitelszerű lenne, de nem fürdök a pénzben, nem mindegy hogy 20 vagy 30%. De akkor ez teljesen egyedi, és jobb a 30%-al számolni, max pozitívan csalódik az ember.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
20%, hogy ha állandó lakhatásra veszed, tehát mondjuk nem második ingatlan és életvitelszerűen költözöl oda.Süti írta:A kötelező előírás önrészre ugye 20%, de több helyen olvasom, hogy ez inkább 30, de sokmindentől függ. Erről olvasnék szívesen tapasztalatokat, hogy érdemes tervezni. BP.Realista24 írta:
Mi a kérdés? Éppen elkezdtem a folyamatot.
30% a minimum, hogy ha "luxuscikk".
Én most egy kis második házikót néztem, bankos nővel egyeztettem és mindig az ügyfél nyilatkozata alapján döntenek. Nyilván mondtam, hogy költözünk oda
A bank úgyis azt fogja mondani, hogy elég a 20%, aztán az egész függ majd az értékbecsléstől. Ha jó az értéke, akkor nem fognak szarakodni. A korábbi vásárlásomnál hívtak, hogy minden fasza, csak dobjak még hozzá 10%-ot, mert nem elég a 20% önerő vs hitel vs fedezeti érték.
Most 25%-kal megyek neki, teljes előminősítéssel és előzetes értékbecsléssel, hogy pontosan tudjam mire számíthatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
A kötelező előírás önrészre ugye 20%, de több helyen olvasom, hogy ez inkább 30, de sokmindentől függ. Erről olvasnék szívesen tapasztalatokat, hogy érdemes tervezni. BP.Realista24 írta:
Mi a kérdés? Éppen elkezdtem a folyamatot.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi a kérdés? Éppen elkezdtem a folyamatot.Süti írta: Kihasználnám a madridom offtopikjának mindenhez IS tulajdonságát. Lakáshitelekben valaki esetleg otthon van?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Kihasználnám a madridom offtopikjának mindenhez IS tulajdonságát. Lakáshitelekben valaki esetleg otthon van?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Röviden: igen.Yazid írta: engem egy dolog érdekel, valaki hátha tájékozottabb . ez a 6-10 pulyát csinálok és kapnak nem tudom 4-5százezerforintokat az él még? mert a szülészeten akárhol pesten, vidéken 70% cigány. kapjak a lóvét?
Hosszabban: lusta lennék kifejteni.
engem egy dolog érdekel, valaki hátha tájékozottabb . ez a 6-10 pulyát csinálok és kapnak nem tudom 4-5százezerforintokat az él még? mert a szülészeten akárhol pesten, vidéken 70% cigány. kapjak a lóvét?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már szóltam százszor, hogy ez itt nem drog kibeszelo.
Aki szívja meg lövi stb, azok szerint ugyanolyan mint az alkohol csak jobb, mert még pozitívan is hat az egészségre.
El lehet fáradni ezzel a témával máshova. Utoljára kértem.
Aki szívja meg lövi stb, azok szerint ugyanolyan mint az alkohol csak jobb, mert még pozitívan is hat az egészségre.
El lehet fáradni ezzel a témával máshova. Utoljára kértem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amiota oldalakon keresztul megy a targyalas hogy ki milyen alkoholt iszik. Nyugi mar.füst írta: Már bocs, de mióta elfogadott itt drogozós élménybeszámolókat írni?