Valamikor a liverpoolba voltak nagy meccsei,(meg hatalmas lepkéi is ),de ma már valóban nem az a szint...Reina pl. nem. :mrgreen:
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Direkt nem lép pályára, mert nem akarja nagyon megalázni Varane-t.pheco írta:Messi felépülése, hogy halad? Tudom hülye kérdés, ellenünk tuti 100%-os formában lesz, de van rá esély, hogy mégsem? Vagy esetleg direkt nem lép pályára, nehogy Varane megint megegye?
Viccet félretéve már teljesen rendben van elméletileg, úgyhogy reménykedem benne, hogy jó formában lép majd pályára a Clásicón.
Reina pl. nem.morientes írta:Nem lennék boldog,ha a barca leigazolná esetleg Hummelst,és ráadásul még a belgát is.VV-hez képest nagy előrelépés lenne...(mondjuk ki nem )
Nem lenne rossz ez a páros, bár mélyen bele kellene nyúlni a pénztárcába értük (Hummelsnél 35, Courtois-nál 25 millió euró körüli összegekről írnak), de ilyen szintű játékosokért én nem sajnálnám a pénzt.
Csak a szokásos udvariassági körök. Legalábbis remélem.istimester írta:Nemtudom. Múltkor Pedro tövig lecuppantotta Reinát a Marcán. Bízom bennük
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Messi már együtt edz pár napja a csapattal,és már az Osasuna elleni keretben is benne van.Szval nyugi ellenetek kiváló formában lesz.pheco írta:Messi felépülése, hogy halad? Tudom hülye kérdés, ellenünk tuti 100%-os formában lesz, de van rá esély, hogy mégsem? Vagy esetleg direkt nem lép pályára, nehogy Varane megint megegye?
Varane meg egyedül leveszi Messit és Neymart is a pályáról...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messi felépülése, hogy halad? Tudom hülye kérdés, ellenünk tuti 100%-os formában lesz, de van rá esély, hogy mégsem? Vagy esetleg direkt nem lép pályára, nehogy Varane megint megegye?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
és még a színészkedésben is jeleskedik mostanság...
Egyébként meglepne, ha mind a kettő érkezne. Annyit tudok elképzelni, hogy amennyiben a Dortmund idén megbukik, nyáron eladnak olyan játékosokat akikből jó pénzt tudnak csinálni, de majd nyáron kiderül...
Egyébként meglepne, ha mind a kettő érkezne. Annyit tudok elképzelni, hogy amennyiben a Dortmund idén megbukik, nyáron eladnak olyan játékosokat akikből jó pénzt tudnak csinálni, de majd nyáron kiderül...
- morientes
Nem lennék boldog,ha a barca leigazolná esetleg Hummelst,és ráadásul még a belgát is.VV-hez képest nagy előrelépés lenne...(mondjuk ki nem )Drake írta:"A katalán sajtó szerint Thibaut Courtois-nak, az Atlético Madrid kölcsönkapusának nem áll szándékában visszatérni klubjához, a londoni Chelsea-hez, és szívesebben maradna hosszabb távon is a spanyol bajnokságban. A pletykák szerint különösen azért, mert a Barcelona kapust keres."
Sokkal inkább Ő jöjjön,mint Ter Stegen.Reináról meg ne is beszéljünk...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
"A katalán sajtó szerint Thibaut Courtois-nak, az Atlético Madrid kölcsönkapusának nem áll szándékában visszatérni klubjához, a londoni Chelsea-hez, és szívesebben maradna hosszabb távon is a spanyol bajnokságban. A pletykák szerint különösen azért, mert a Barcelona kapust keres."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nemtudom. Múltkor Pedro tövig lecuppantotta Reinát a Marcán. Bízom bennük
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Közben Ter Stegen vagy ki a makkom pedig nem zárkózik el a hosszabbitastol, így lehet kiesik az esélyesek közül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Csigrinszkij Legendapheco írta:Jobban örülnék, ha Csigrinszkij kapna még egy esélyt a katalánoktól Az a baj, hogy Hummelsel feljavulna Piqué is. Amikor Puyol volt mellette akkor ő is jól játszott. Amióta nincs mellette egy vezér, azóta nem a legacélosabb. Remélem nem sikerül megszerezniük Humit.
Emlékszem, talán a Xerez ellen volt, amikor Valdés kipasszolta neki a labdát, elkezdte vinni a kezdőkör felé, de a Xerez középcsatára elkezdett futni felé (ráadásul nem is igazán gyorsan), erre pánikba esett, azonnal megfordult, és vissza akarta passzolni a labdát Valdésnek, de "kicsit" lecsúszott a lábáról, úgyhogy szöglet lett.
Igen, talán Hummels a védelem vezérének a szerepkörében is tudná pótolni Puyolt, legalábbis ebben reménykedem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jobban örülnék, ha Csigrinszkij kapna még egy esélyt a katalánoktól Az a baj, hogy Hummelsel feljavulna Piqué is. Amikor Puyol volt mellette akkor ő is jól játszott. Amióta nincs mellette egy vezér, azóta nem a legacélosabb. Remélem nem sikerül megszerezniük Humit.
- GT37
Hát nem tudom, én azért kellő fenntartásokkal kezelném ezt a hírt, nyáron ugyanez volt, "ráhajt a Barça Hummelsre, most tényleg ő a prioritás", satöbbi.
Mondjuk Hummels azt nyilatkozta korábban, hogy kevés olyan klub van, amelyik érdekelné - a Borussián kívül - de a Barça ezek közé tartozik.
Én már 2012 nyarán is örültem volna, ha megszereztük volna, ez most sincs másképp, szerintem hatalmas erősítés lenne Mats.
Így lenne öt középhátvédünk (Hummels, Piqué, Bartra, Mascherano, Puyol), ami elsőre talán kissé soknak tűnik, de Puyol gyakorlatilag az év háromnegyedében nem bevethető és a Piqué-Mascherano páros is igen sérülékeny, szóval jól jönne az a plusz ember Hummels személyében.
Nem láttam ugyan olyan sokat játszani, de abból a pár meccsből azt szűrtem le, hogy talán van olyan technikai szinten, hogy ne okozzon neki komoly problémákat a Barça-játékrendszerbe való beilleszkedés, a sokpasszos játék.
A 35 pedig nem kis összeg, de ebben az esetben tényleg nem kell garasoskodni.
Szóval jó lenne.
(Egyébként azt írják, hogy a Dortmund a Basel 21 éves svájci középhátvédjével, Fabian Schärrel pótolhatja majd Hummelst.
Mondjuk Hummels azt nyilatkozta korábban, hogy kevés olyan klub van, amelyik érdekelné - a Borussián kívül - de a Barça ezek közé tartozik.
Én már 2012 nyarán is örültem volna, ha megszereztük volna, ez most sincs másképp, szerintem hatalmas erősítés lenne Mats.
Így lenne öt középhátvédünk (Hummels, Piqué, Bartra, Mascherano, Puyol), ami elsőre talán kissé soknak tűnik, de Puyol gyakorlatilag az év háromnegyedében nem bevethető és a Piqué-Mascherano páros is igen sérülékeny, szóval jól jönne az a plusz ember Hummels személyében.
Nem láttam ugyan olyan sokat játszani, de abból a pár meccsből azt szűrtem le, hogy talán van olyan technikai szinten, hogy ne okozzon neki komoly problémákat a Barça-játékrendszerbe való beilleszkedés, a sokpasszos játék.
A 35 pedig nem kis összeg, de ebben az esetben tényleg nem kell garasoskodni.
Szóval jó lenne.
(Egyébként azt írják, hogy a Dortmund a Basel 21 éves svájci középhátvédjével, Fabian Schärrel pótolhatja majd Hummelst.
- morientes
Volt néhány hibája a válogatottban az utóbbi időben,de lényegesen erősödne vele a barca...Hummels állítólag tárgyalhat a katalánokkal, 35 millió euróról írnak. Nem örülnék.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hummels állítólag tárgyalhat a katalánokkal, 35 millió euróról írnak. Nem örülnék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
jaj igen azt én is olvastam. sírtam.h3x0r írta:Velem multkor elhitettek eb-n hogy a szineszkedessel Neymar (meg a tobbi jatekos) csak a biroi hibakat javitjak ki
istenem de kár hogy nem vagyok regisztrálva.
meg hogy annyi elmaradt a sárga lap van és ezzel neymar csak ellensúlyozza. a végén még ő lesz a bírói hibák elleni kampány nagykövete, és jövőhéttől ott fog messi unicefes reklámja után pózolni a sport tv-n.
de, lehet. a brazilok irányábaMr. Bidé írta:"jaj ne magyarázzátok már ki" "a végén még ti is elhiszitek" te kiről beszélsz? Kik azok a "TI" ?????? Aki szerint céronaldo ugyan ezt csinálta19-20 évesen az h.e.h.e. mester volt és tudtommal őt nem lehet elfogultsággal vádolni.
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
h3x0r írta:Velem multkor elhitettek eb-n hogy a szineszkedessel Neymar (meg a tobbi jatekos) csak a biroi hibakat javitjak ki
Ez nagyon jó...... rengeteg a beteg ember.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Velem multkor elhitettek eb-n hogy a szineszkedessel Neymar (meg a tobbi jatekos) csak a biroi hibakat javitjak ki
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
Ha az ellenfél játékosától látok hasonlót és is színészkedést mondok ha az én csapatom játékosa csinál hasonlót akkor dörzsölt csibész stb. Egyébként egyetértek veled!R.M.C.F írta:Ne veszekedjetek....na. Neymar nagyobb színész mint vágási feri, ennek a megállapitásához nem kell még ész sem,elég ha látsz a szemeddel,és ránézel a barca meccseire. Kis testi attakoknál is esik, ugrik,dől,rogy.
Nagy szinész....jó mókamester.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ne veszekedjetek....na. Neymar nagyobb színész mint vágási feri, ennek a megállapitásához nem kell még ész sem,elég ha látsz a szemeddel,és ránézel a barca meccseire. Kis testi attakoknál is esik, ugrik,dől,rogy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.