OFF
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem akarok ebbe a vitába belefolyni főleg hogy nem élek ott stb fogalmam sincs mi megy ott igazából.
De nézem most ezt a videót,hogy térdelnek a nyakán,hátra van kötve a keze stb, mi a jó istenért nemtudott felállni,szól neki hogy nem kap levegőt,mi a jó istenért nem tud felállni a nyakáról?
Nálam ez gyilkosság,lehet bárki bármilyen bőrszinű.
Ja es közben instan kering a rendőrről egy kép hogy rasszista feliratu sapiban feszit. bjutiful.
De nézem most ezt a videót,hogy térdelnek a nyakán,hátra van kötve a keze stb, mi a jó istenért nemtudott felállni,szól neki hogy nem kap levegőt,mi a jó istenért nem tud felállni a nyakáról?
Nálam ez gyilkosság,lehet bárki bármilyen bőrszinű.
Ja es közben instan kering a rendőrről egy kép hogy rasszista feliratu sapiban feszit. bjutiful.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Mi köze a rasszizmusnak ahhoz, hogy amerikai rendőrök megállítanak valakit, az meg a gatyába dugott légfegyferért nyúlkál amivel ilyen helyzet teremtődik?Bencze írta: Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
Nem hiszem, hogy azárt lőtték le mert színes bőrű, hanem mert sajnálatosan egy ilyen szituáció alakult ki.
Ami pedig tény sem én, sem pedig sokan itt a fórumon, de sok amerikai is, mi nem lopunk kocsit, nem rohangálunk a gatyánkban sem éles fegyverrel, sem gázpisztollyal, nem vitatkozunk rendőrökkel és felénk sem hadonászik senki pisztollyal.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Pontosan. Engem lemeszeltek egyszer gyorshajtásért az USA-ban és úgy ment a procedúra tényleg mint a filmekben. Jött a zarú felém a keze a stukkeren nekem meg mindkettő a kormányon. Majd mikor odajött jobbról és kérte a papírokat mondtam neki hogy ez bérelt kocsi és minden akta a kesztyűtartóban van onnan kell kivegyem. Erre mondta hogy ok de lassan ha jót akarok. Szóval ja mindenki tudja mi a procedúra ha hösködsz akkor megszívod...LiamGallagher írta:Nem a rendőröket védve, de ezen a videón az égvilágon semmi nem látszik. Lehet, hogy tett egy olyan mozdulatot, amit a rendőr támadónak ítélt meg. Aki ott él annak ezzel tisztában kell lennie, hogy semmi hirtelen mozdulat, mert ez lesz, hogy lelőnek a kecibe. Ha egy fehér van ott azt is ugyanúgy lelövik.Bencze írta: Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
https://www.instagram.com/p/Bw4ep4dgFa ... u0cb6lqwvu
- RealMadridFanatic
Ez kemeny.
Elsore tenyleg olyan, mintha egyszercsak tuzet nyitnanak, a lassitason lattam csak, hogy nyulna a labai koze. A videoban elmondjak, hogy jogosnak is iteltek a fegyverhasznalatot, a masodperc tort resze alatt kellett donteniuk.
Csak azt nem ertem mire szamitott a srac? Dolgozik az adrenalin es ez hozza az esszerutlen dontest? Valoszinuleg ha azonnal szol, hogy egy legfegyver van nala az ulesen, ne ertsek felre, nem akarja hasznalni, akkor ma is elne.
Elsore tenyleg olyan, mintha egyszercsak tuzet nyitnanak, a lassitason lattam csak, hogy nyulna a labai koze. A videoban elmondjak, hogy jogosnak is iteltek a fegyverhasznalatot, a masodperc tort resze alatt kellett donteniuk.
Csak azt nem ertem mire szamitott a srac? Dolgozik az adrenalin es ez hozza az esszerutlen dontest? Valoszinuleg ha azonnal szol, hogy egy legfegyver van nala az ulesen, ne ertsek felre, nem akarja hasznalni, akkor ma is elne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nem gondolom, hogy bárkit le kellene rasszistázni egy ilyen fórumon, ahol barátilag beszélgetünk valamiről és esetleg Neked nem az a véleményed, mint másoknak.Bencze írta: Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
Nem, nem volt jogos. Valószínűleg a rendőröknek nem kellett volna így bánni, a 23 éves, szemüveges, színes bőrű fiatalemberrel, aki az egy szem gyermeke az anyukájának. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szarkazmus
Gondolom szerinted jogos volt, hogy autót lopjon, majd mikor elkapják nem egyszer az övébe dugott fegyverért nyúljon. Később kiderült, hogy egy légfegyver volt az, de ezt a rendőrök első blikkre, sötétben nem tudhatták, ő meg nem szólt róla.
https://www.youtube.com/watch?v=vAl-2Yv ... e=youtu.be
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Nem a rendőröket védve, de ezen a videón az égvilágon semmi nem látszik. Lehet, hogy tett egy olyan mozdulatot, amit a rendőr támadónak ítélt meg. Aki ott él annak ezzel tisztában kell lennie, hogy semmi hirtelen mozdulat, mert ez lesz, hogy lelőnek a kecibe. Ha egy fehér van ott azt is ugyanúgy lelövik.Bencze írta: Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
miért lenne jogos?
le kell csukni. de ha ez a rendőr ilyen akkor a többi is? vagy visszafele nem sértő az általánosítás?
le kell csukni. de ha ez a rendőr ilyen akkor a többi is? vagy visszafele nem sértő az általánosítás?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Egy egy ilyen eset mindig lesz, ha aranyositanank az evi tobb millió igazoltatashoz csepp a tengerbenBencze írta: Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
(nem, nem azt mondom h ez megengedheto, csak h ebbol nem lehet kovetkezteteseket levonni, mar ha nem a sajat igazat akarja az ember bizonygatni)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
- RealMadridFanatic
Másik csodás videóban azt mondták, hogy ez protokoll.Nem véletlen, hogy azonnal hívták az erősítést.
Amúgy mindegy is, könnyen el tudom képzelni, hogy kötve van a rendőrök keze.
TEK-nél voltunk dolgozni, ott azért egyik fazon sem volt olyan, akibe szívesen belekötnék.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Itthon az fér bele, amit láttál. Erőszakot nem alkalmazhatnak, főleg nem fegyvert. Sokkoló nincs. A fegyvereik szemétre valók, gyakorlatilag jó, ha 5m-ről el lehet találni vele valamit. Gyakorlatuk nincs. Nem véletlen, hogy azonnal hívták az erősítést. A készenlétisek kicsit másabb tészta, felszerelésük nekik sincs, de ők meg merik ütni az embert. Akik használhatók, azok a tekesek.reeed_ati írta:Ezt már láttam korábban, kabaréba illő az egész..
AZ eddig hallottak alapján Amerikában nyilván lelövik, nem szaroznak.
Nem tudom itthon mi fér bele nekik, de ilyen esetben lábon sem lehet lőni az illetőt?
Csakhogy valami minimális elrettentés legyen, mert a vidi alapján, ezek után kb. azt csinálnak amit csak akarnak, nincsen következmény.
A másik, ha lőfegyvert nem használhatnak ilyen esetben, akkor miért nem használnak elektromos sokkolót?, pár méterről le lehet szedni azzal is az ilyeneket, aztán hamar eldobná a macsétát, már ha tudná..
Ilyenre gondolok, csak itt mondjuk a saját társát is leszedte vele..
Magyarországon tényleg azt csinálnak, amit csak akarnak. A fegyverüket tényleges önvédelemre (mikor már a tettlegesség bizonyítható) használhatnak.
Az megvan, mikor egy civil autós állított meg egy szökött rabot? A rendőrök nem mertek közel menni, miközben a civil srác elkapta a fegyverest...
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezt már láttam korábban, kabaréba illő az egész..
AZ eddig hallottak alapján Amerikában nyilván lelövik, nem szaroznak.
Nem tudom itthon mi fér bele nekik, de ilyen esetben lábon sem lehet lőni az illetőt?
Csakhogy valami minimális elrettentés legyen, mert a vidi alapján, ezek után kb. azt csinálnak amit csak akarnak, nincsen következmény.
A másik, ha lőfegyvert nem használhatnak ilyen esetben, akkor miért nem használnak elektromos sokkolót?, pár méterről le lehet szedni azzal is az ilyeneket, aztán hamar eldobná a macsétát, már ha tudná..
Ilyenre gondolok, csak itt mondjuk a saját társát is leszedte vele..
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
többszöri felszólítás után szépen leszedik. nem kell szarakodni vele. kinek kell az hogy elkezdjen hadonászni. ér annyit? nem. első az önvédelem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Ez egy sajnálatos eset, ahol a rendőr túlzottan követte az előírásokat a gyanúsított meg gyakorlatilag szinte mindent rosszul csinált. Arra viszont nem példa, amit én írtam.füst írta:Sajnos volt rá példa, bár fent van yt-n, de nem linkelek ilyet, noha könnyű megtalálni. Philip Mitchell Brailsford volt a rendőr aki elég csúnyán túlkapott. Nem adott egyértelmű utasításokat, a gyanúsított bepánikolt, a rendőr lőtt. Nem fekete volt az áldozat, és a tettéért 25 évre ítélték a rendőrt.Nem nagyon hallottam még olyat, hogy egy ártatlan, együttműködő, tisztes, adófizető polgárt, legyen az fekete, csak úgy poénból agyonlőttek volna a rasszista rendőrök a XXI. században
Ha mást nem is, de az az eset is példázza, hogy pánikhelyzetben mennyire nem tudta követni a rendőr utasításait az áldozat, egy ponton a háta mögé is teszi a kezeit, amire ugyan még nem húzták meg a ravaszt, de onnantól már nyílegyenesen torkollt a tragédiába a dolog. Ismét jelzem, akkor megkapta a büntetését a rendőr a hibájáért.
A nyakra térdelős esetben is hasonlóra lehet számítani, az ott nagyon meredek volt, mondjuk hozzáteszem, az előzmény számomra ismeretlen, nem tudom mi zajlott előtte.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Igazad lehet, nekem ez volt a forrásom,
https://www.liveleak.com/view?t=610_1513208909,
itt még 25 évet írtak, ezek szerint más lett végül az ítélet.
https://www.liveleak.com/view?t=610_1513208909,
itt még 25 évet írtak, ezek szerint más lett végül az ítélet.
- RealMadridFanatic
füst írta: a tettéért 25 évre ítélték a rendőrt.
Nem akarok belefolyni, de amit én olvastam az alapján felmentették és nyugdíjazták PTSD-vel. A másik fele, hogy ennél az esetnél az áldozat piás volt, ami szintén szerepet játszhatott abban, hogy ide fajult a dolog.
Nincs közöm rendfenntartáshoz, de olyan esethez hívták ki őket, ahol fegyvert feltételeztek (airsoft volt, mint később kiderült), az előállítani kívánt fazon pedig hátranyúlt. Nehéz ezt erkölcsileg helyretenni, de ha nem lő és épp fegyver van a gyanúsítottnál, akkor ott maradhat Ő, vagy egy társa.
- RaúlCF
nem akarok belefolyni ebbe de ez nem igaz. hullanak a rendőrök csak az épp senkit nem érdekel. ez meg mekkora szenzációs hír. média...géza írta: Az en moralis iranytumet kiakasztja ez a dolog, ahogy kiakasztja az is, ha feketek olnek meg feher rendoroket, csak az elmult idoszakban az egyikbol tobb jutott.
https://www.odmp.org/search/year
csak lövöldözésben idén 18 mellé autós üldözésben még 2 és még 4et elütöttek.
én úgy vagyok vele ha nem csináltál semmit nincs min stresszelni. a rendőrnek egy igazoltatáson is van mit stresszelnie mert ki tudja mit csinál az illető
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez csak az igazságszolgáltatásban van így, semmi köze a rendőr feladatköréhez. A rendőr előtt nem bűnösök és ártatlanok vannak, hanem gyanúsítottak.Innocent until proven guilty.
Jezusom, nem hittem volna, hogy ekkora vitat generalok itt. Lattam tegnap egy videot, ahol egy rendor egy fekete ember nyakan terdelt tiz percig. Lattam harom hete egy videot, ahol egy terdelo emberbe uritettek ki a tarat. Szerintem ez rossz. Szerintem megolni egy embert, rossz. Nem oldalakrol beszelek, hanem a tettekrol. Ahogy irtam, ha egy shoot out van egy drog ganggel, akkor nem is erdekel, hogy japan, kinai, amerikai vagy feketet lonek le, az onvedelem. Az en moralis iranytumet kiakasztja ez a dolog, ahogy kiakasztja az is, ha feketek olnek meg feher rendoroket, csak az elmult idoszakban az egyikbol tobb jutott.
Innocent until proven guilty.füst írta: Erre azért reagálok. Az hogy ártatlan-e valaki, nem lehet 100%osan megállapítani a szituáció közben. Ezért Borul az állításod.