OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
senkinek nem ajánlom a mérce ide vágó tudósításának elolvasását
[/quote]
Ezt kifejtenéd?
[/quote]
Ezt kifejtenéd?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
senkinek nem ajánlom a mérce ide vágó tudósításának elolvasásátfüst írta: Nem szeretném párhuzamba állítani, de ugye nagyjából egyidőben volt-van a Deák téri megemlékezés is, le a kalappal hogy ilyenkor megférnek egymás mellett a rivális szurkolótáborok. Jó volt látni a képeket, sajnálom hogy tragédia váltotta ezt ki.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem szeretném párhuzamba állítani, de ugye nagyjából egyidőben volt-van a Deák téri megemlékezés is, le a kalappal hogy ilyenkor megférnek egymás mellett a rivális szurkolótáborok. Jó volt látni a képeket, sajnálom hogy tragédia váltotta ezt ki.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Na, hány db fehéret láttatok fosztogatni a videón?füst írta: Ugye Black lives matter tüntetés indult Minneapolisban a lentebb említett haláleset miatt.
Ebbe torkollott.
https://www.youtube.com/watch?v=l0d8ImN1VZE
- El Sie7e
az sem semmi amit a sw-s fynn vagy ki a picsa, vmi bodega lenyomott a témával kapcsolatban
gyűlüli a rasszistákat
ezzel ő maga is azzá vált
ja de amúgy ő csak a feketéket gyűlölő fehérekkel nincs kibékülve
gyűlüli a rasszistákat
ezzel ő maga is azzá vált
ja de amúgy ő csak a feketéket gyűlölő fehérekkel nincs kibékülve
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- füst
Ugye Black lives matter tüntetés indult Minneapolisban a lentebb említett haláleset miatt.
Ebbe torkollott.
Ebbe torkollott.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha mar ez a tema, idekapcsolva egy erdekes szemelyes pelda.
nalunk konkretan az a fura helyzet allt elo, hogy nagy esellyel majdnem a duplajat keressuk most otthon ulve, mint majd az ujrakezdes utani idoszakban.
jelenleg az allam ugye fizeti az alapberek 80 %-at + a munkaltato fizetgeti ki a sok feltorlodott szabadsagot, amivel megvan a 100-110 % is.
de ha majd ujraindulhat a vendeglatas, ujra a munkaltato fog fizetni.
viszont varhatoan roviditett nyitvatartasokkal, korlatozott feltetelekkel, emiatt sok esetben csokkentett
( kb 60-70% ) munkaorakkal.
illetve ujra felbukkan adott esetben a munkaba jaras, ingazas koltsege is minuszkent.
teljesen forditott a helyzet, ilyet sem eltem még meg.
nalunk konkretan az a fura helyzet allt elo, hogy nagy esellyel majdnem a duplajat keressuk most otthon ulve, mint majd az ujrakezdes utani idoszakban.
jelenleg az allam ugye fizeti az alapberek 80 %-at + a munkaltato fizetgeti ki a sok feltorlodott szabadsagot, amivel megvan a 100-110 % is.
de ha majd ujraindulhat a vendeglatas, ujra a munkaltato fog fizetni.
viszont varhatoan roviditett nyitvatartasokkal, korlatozott feltetelekkel, emiatt sok esetben csokkentett
( kb 60-70% ) munkaorakkal.
illetve ujra felbukkan adott esetben a munkaba jaras, ingazas koltsege is minuszkent.
teljesen forditott a helyzet, ilyet sem eltem még meg.
Ezt mondtam átmeneti idõszaknak Ha továbbra sem akarnak majd menni, inaktívak lesznek, ha akarnak, akkor meg a probléma nem áll már fenn.El Sie7e írta:Aki megkapta azt a segelyt - ami miatt nem akarnak visszamenni - azok beleszamitanak. Itt nem az inaktivakrol van szo. Igazad van egyebkent, de most erre a helyzetre ez nem igaz.Halfkey írta: Nyilván van egy átemeneti statiszikai idõszak de aki nem akar visszamenni dolgozni, az nem számít bele a munkanélküliségi rátába. Õket gazdaságilag inaktívoknak nevezzük, és többek között (a közmunkás kozmetikázás mellett), ezért bohózat például Magyarországon a munkanélküliségi rátát elemezni. A valós probléma nálunk (is) azokkal van akik nem is szándékoznak (fehéren) dolgozni.
- El Sie7e
Aki megkapta azt a segelyt - ami miatt nem akarnak visszamenni - azok beleszamitanak. Itt nem az inaktivakrol van szo. Igazad van egyebkent, de most erre a helyzetre ez nem igaz.Halfkey írta: Nyilván van egy átemeneti statiszikai idõszak de aki nem akar visszamenni dolgozni, az nem számít bele a munkanélküliségi rátába. Õket gazdaságilag inaktívoknak nevezzük, és többek között (a közmunkás kozmetikázás mellett), ezért bohózat például Magyarországon a munkanélküliségi rátát elemezni. A valós probléma nálunk (is) azokkal van akik nem is szándékoznak (fehéren) dolgozni.
Nyilván van egy átemeneti statiszikai idõszak de aki nem akar visszamenni dolgozni, az nem számít bele a munkanélküliségi rátába. Õket gazdaságilag inaktívoknak nevezzük, és többek között (a közmunkás kozmetikázás mellett), ezért bohózat például Magyarországon a munkanélküliségi rátát elemezni. A valós probléma nálunk (is) azokkal van akik nem is szándékoznak (fehéren) dolgozni.
- El Sie7e
Ha mar tema volt az usa munkanélküliség
A Fed Bézs könyve szerint egyre több munkaadónak okozott problémát, hogy az emberek egy része nem akart visszatérni a munkahelyére. Ebben a biztonsági kockázatok mellett szerepe volt a gyermekellátások kiesésének és a nagyvonalú munkanélküli segélyeknek. A kormány munkahelyvédelmi csomagjának keretében a szokásos segélyeken felül 600 dollárt kaphatnak a munkanélküliek. Emellett a cégeknek kedvezményes hitelt nyújtanak, ami a Fed szerint segített elkerülni a leépítések egy részét.
Persze h magas ha nem akarnak dolgozni visszamenni
Pont ezert nem latom ertelmet az alapjovedelemnek sem
A Fed Bézs könyve szerint egyre több munkaadónak okozott problémát, hogy az emberek egy része nem akart visszatérni a munkahelyére. Ebben a biztonsági kockázatok mellett szerepe volt a gyermekellátások kiesésének és a nagyvonalú munkanélküli segélyeknek. A kormány munkahelyvédelmi csomagjának keretében a szokásos segélyeken felül 600 dollárt kaphatnak a munkanélküliek. Emellett a cégeknek kedvezményes hitelt nyújtanak, ami a Fed szerint segített elkerülni a leépítések egy részét.
Persze h magas ha nem akarnak dolgozni visszamenni
Pont ezert nem latom ertelmet az alapjovedelemnek sem
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mint szakmabeli, mutatták ezt a videót az egyetemen, ahol beszéltünk erről. A jogszabályok ennyi lehetőséget adnak nekünk. A figyelmeztető lövésnek lett volna helye pluszban, de egyébként helyesen járt el a kolléga. Elérte a célját így is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Realista24 írta:A nem vitatkozunk részt nem tudom támogatniSteve írta:
Mi köze a rasszizmusnak ahhoz, hogy amerikai rendőrök megállítanak valakit, az meg a gatyába dugott légfegyferért nyúlkál amivel ilyen helyzet teremtődik?
Nem hiszem, hogy azárt lőtték le mert színes bőrű, hanem mert sajnálatosan egy ilyen szituáció alakult ki.
Ami pedig tény sem én, sem pedig sokan itt a fórumon, de sok amerikai is, mi nem lopunk kocsit, nem rohangálunk a gatyánkban sem éles fegyverrel, sem gázpisztollyal, nem vitatkozunk rendőrökkel és felénk sem hadonászik senki pisztollyal.
Na jó, vitatkozni én is szoktam ha igazam van. Bár itt a suttyóbb fajta bevándorló gyerekeken kívül maximum én csinálom ezt Itt nagyon tisztelik a rendőröket, meg itt megvan a köztudatban, hogy a rendőr érted van...persze itt is felhúznak néha hülyeségekkel.
Azt használni is kell nem csak éles helyzetben hagyni.füst írta: Rendőrökkel én sem vitatkozok, viszont én meg rohangálok éles fegyverrel a gatyámban.
Amúgy nem gondolom, hogy helyes az ami amcsiban megy és pont az ilyen helyzetek miatt. De ott ez van és ez a szituáció alakult ki, ahol meg fegyver kerül elő ott előfordulhat ez. De ez még nem jelenti szerintem azt egyenesen, hogy azért lett lelőve, mert színes bőrű.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Igen, asszem van ilyen "pénzbefizetés egy adott számlára" opció.Yazid írta: ha szeretnék valakinek a bankszámlájára pénzt feladni azt úgy lehet, hogy bemegyek abba a bankba amelyiknél van a folyószámlája és befizetem cashhel?
IgenYazid írta: ha szeretnék valakinek a bankszámlájára pénzt feladni azt úgy lehet, hogy bemegyek abba a bankba amelyiknél van a folyószámlája és befizetem cashhel?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
ha szeretnék valakinek a bankszámlájára pénzt feladni azt úgy lehet, hogy bemegyek abba a bankba amelyiknél van a folyószámlája és befizetem cashhel?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én többször is. Rosszul vagyok tőlük. Amelyiktol nem, azt ismeremfüst írta: Rendőrökkel én sem vitatkozok, viszont én meg rohangálok éles fegyverrel a gatyámban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A nem vitatkozunk részt nem tudom támogatniSteve írta:Mi köze a rasszizmusnak ahhoz, hogy amerikai rendőrök megállítanak valakit, az meg a gatyába dugott légfegyferért nyúlkál amivel ilyen helyzet teremtődik?Bencze írta: Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
Nem hiszem, hogy azárt lőtték le mert színes bőrű, hanem mert sajnálatosan egy ilyen szituáció alakult ki.
Ami pedig tény sem én, sem pedig sokan itt a fórumon, de sok amerikai is, mi nem lopunk kocsit, nem rohangálunk a gatyánkban sem éles fegyverrel, sem gázpisztollyal, nem vitatkozunk rendőrökkel és felénk sem hadonászik senki pisztollyal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
Az, eléggé felkúródik az ember ahogy nézi, remélem meg is fogja kapni a rendőr a büntit.lestat írta:
Nálam ez gyilkosság,lehet bárki bármilyen bőrszinű.
Nem hiszem hogy meg akarta ölni, de tök felesleges erőfitogtatás volt és iszonyú barom is volt, ami emberéletbe került. Örülök hogy nem vagyok bíró, nem tudnék higgadtan dönteni ilyen helyzetekben, itthon is repkednének az életfogytiglanok ha rajtam múlna.