![Shut Up :cens:](./images/smilies/censored2.gif)
[/quote]
Ezt kifejtenéd?
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2020. május 28., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 20:47
senkinek nem ajánlom a mérce ide vágó tudósításának elolvasásátfüst írta: Nem szeretném párhuzamba állítani, de ugye nagyjából egyidőben volt-van a Deák téri megemlékezés is, le a kalappal hogy ilyenkor megférnek egymás mellett a rivális szurkolótáborok. Jó volt látni a képeket, sajnálom hogy tragédia váltotta ezt ki.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 28., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2020. május 28., csütörtök 20:09
Na, hány db fehéret láttatok fosztogatni a videón?füst írta: Ugye Black lives matter tüntetés indult Minneapolisban a lentebb említett haláleset miatt.
Ebbe torkollott.
https://www.youtube.com/watch?v=l0d8ImN1VZE
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 28., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. május 28., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. május 28., csütörtök 13:33
Ezt mondtam átmeneti idõszaknakEl Sie7e írta:Aki megkapta azt a segelyt - ami miatt nem akarnak visszamenni - azok beleszamitanak. Itt nem az inaktivakrol van szo. Igazad van egyebkent, de most erre a helyzetre ez nem igaz.Halfkey írta: Nyilván van egy átemeneti statiszikai idõszak de aki nem akar visszamenni dolgozni, az nem számít bele a munkanélküliségi rátába. Õket gazdaságilag inaktívoknak nevezzük, és többek között (a közmunkás kozmetikázás mellett), ezért bohózat például Magyarországon a munkanélküliségi rátát elemezni. A valós probléma nálunk (is) azokkal van akik nem is szándékoznak (fehéren) dolgozni.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 13:09
Aki megkapta azt a segelyt - ami miatt nem akarnak visszamenni - azok beleszamitanak. Itt nem az inaktivakrol van szo. Igazad van egyebkent, de most erre a helyzetre ez nem igaz.Halfkey írta: Nyilván van egy átemeneti statiszikai idõszak de aki nem akar visszamenni dolgozni, az nem számít bele a munkanélküliségi rátába. Õket gazdaságilag inaktívoknak nevezzük, és többek között (a közmunkás kozmetikázás mellett), ezért bohózat például Magyarországon a munkanélküliségi rátát elemezni. A valós probléma nálunk (is) azokkal van akik nem is szándékoznak (fehéren) dolgozni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. május 28., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. május 28., csütörtök 10:59
Mint szakmabeli, mutatták ezt a videót az egyetemen, ahol beszéltünk erről. A jogszabályok ennyi lehetőséget adnak nekünk. A figyelmeztető lövésnek lett volna helye pluszban, de egyébként helyesen járt el a kolléga. Elérte a célját így is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 27., szerda 22:15
Realista24 írta:A nem vitatkozunk részt nem tudom támogatniSteve írta:
Mi köze a rasszizmusnak ahhoz, hogy amerikai rendőrök megállítanak valakit, az meg a gatyába dugott légfegyferért nyúlkál amivel ilyen helyzet teremtődik?
Nem hiszem, hogy azárt lőtték le mert színes bőrű, hanem mert sajnálatosan egy ilyen szituáció alakult ki.
Ami pedig tény sem én, sem pedig sokan itt a fórumon, de sok amerikai is, mi nem lopunk kocsit, nem rohangálunk a gatyánkban sem éles fegyverrel, sem gázpisztollyal, nem vitatkozunk rendőrökkel és felénk sem hadonászik senki pisztollyal.![]()
Azt használni is kell nem csak éles helyzetben hagyni.füst írta: Rendőrökkel én sem vitatkozok, viszont én meg rohangálok éles fegyverrel a gatyámban.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. május 27., szerda 21:54
Igen, asszem van ilyen "pénzbefizetés egy adott számlára" opció.Yazid írta: ha szeretnék valakinek a bankszámlájára pénzt feladni azt úgy lehet, hogy bemegyek abba a bankba amelyiknél van a folyószámlája és befizetem cashhel?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. május 27., szerda 21:26
IgenYazid írta: ha szeretnék valakinek a bankszámlájára pénzt feladni azt úgy lehet, hogy bemegyek abba a bankba amelyiknél van a folyószámlája és befizetem cashhel?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. május 27., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 27., szerda 20:36
Én többször is. Rosszul vagyok tőlük. Amelyiktol nem, azt ismeremfüst írta: Rendőrökkel én sem vitatkozok, viszont én meg rohangálok éles fegyverrel a gatyámban.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 27., szerda 20:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 27., szerda 20:31
A nem vitatkozunk részt nem tudom támogatniSteve írta:Mi köze a rasszizmusnak ahhoz, hogy amerikai rendőrök megállítanak valakit, az meg a gatyába dugott légfegyferért nyúlkál amivel ilyen helyzet teremtődik?Bencze írta: Helyi rasszistaktol kerdeznem. Szerintetek ez is jogos volt?
Nem hiszem, hogy azárt lőtték le mert színes bőrű, hanem mert sajnálatosan egy ilyen szituáció alakult ki.
Ami pedig tény sem én, sem pedig sokan itt a fórumon, de sok amerikai is, mi nem lopunk kocsit, nem rohangálunk a gatyánkban sem éles fegyverrel, sem gázpisztollyal, nem vitatkozunk rendőrökkel és felénk sem hadonászik senki pisztollyal.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 27., szerda 20:30
Az, eléggé felkúródik az ember ahogy nézi, remélem meg is fogja kapni a rendőr a büntit.lestat írta:
Nálam ez gyilkosság,lehet bárki bármilyen bőrszinű.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem