Ugyanezt kèrdeztem èn is mikor a terminàlra fizettem. Hogy az okè, hogy elismerem a szabàlysèrtèst, meg kifizetem a büntit, de ìgy repülhetek? Most màr nem fog a korona?Steve írta:Amúgy ez jó sztori. Attól a 100.000 ft-tól biztosan nem fogsz fertőzni. Bár az is igaz, hogy nem tudnának Téged sehogy rákényszeríteni, hogy maradj otthon bezárva.I am GC írta:
Igen, de pl èn is megkaptam a 14 napos karantènt a reptèren Pesten, hiàba volt egy raklap papìrom, hogy Keyworker vagyok Angliàban, leszartàk. 10 nap utàn vissza kellett repülnöm, a szabadsàg miatt, de a reptèren csak akkor szàllhattam fel a gèpre, ha elismertem a szabàlysèrtèst ès a kezembe nyomtak egy 100.000 Ft-os csekket. Szòval akinek nincs ùgy szabija baszhatja, nem tud hazamenni, vagy megbìrsàgoljàk őt is.
Az mondjuk fura, hogy a gépre felengednek, ha már olyan veszélyes vagy, hogy karanténban a helyed.
"Persze, nyugodtan mehet vissza. Plusz örüljön a 100-nak, mert lehetett volna 500 is."
Hàt mit ne mondjak, fura volt. Ràadàsul mennem kellene megint, de sem a Hatàrrendèszet, sem a Rendőrsèg nem ìr vissza, a mentessègi kèrelemre meg termèszetesen nem jött mèg vàlasz