FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
NewZoo
Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: NewZoo » 2020. június 2., kedd 10:43

Egy-két éve nem játszom de régebben volt ilyen, hogy online de választott csapattal, pl madrid és akkor kb hasonló csapatokkal játszottam online. Ott mindenkinek kb azonos rangú csapata volt és főleg a játéktudás számított. Én ráadásul billentyűzetem nyomom (van még egyáltalán ilyen rajtam kívül? :D ) és feljutottam az első második ligába mindig. Az nem jobb mint a FUT?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 2., kedd 9:51

Amúgy én megértelek titeket, én is nagy bölcsen mondom hogy tudjátok mekkora pénzlehúzós szkriptelt fos a FUT és ne basszátok fel magatokat, de mikor nagy ritkán tolok egy meccset, azonnal felbasz. :lol:

Sajnos aki csak úgy online játszogatna, annak élvezhetetlen, hogy a kis közepesen jó csapata ellen bedob csupa 90+os emberkét, akiket a gép szépen elirányítgat én meg szopok. :lol:

NBA 2k-ban ezért jó a sima play online a normál csapatokkal és a csapatok besorolása kalapokba, nem OP lapok és OP AI ellen kell széllel szemben hugyozni.
Nem illik.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. június 2., kedd 9:34

Lehet itt bármilyen cool head, ha olyannal rak össze aki pl elitben végez. Amikor látom a meccs elején, hogy három red-je van a múltheti tots-ból, akkor azért nem érzem annyira fairnek a játékot. :) Ott te lehetsz, bármennyire hideg fejű, már nem az fog dönteni.
Persze ezen nem javít az sem, hogy épp annyit ismerek, tudok a játék mechanikáról, mint pl faterom. :D Dzsokis védekezni se tudok, valamint tuti a AI védekezés se jól van beállítva, mert nekem semmit nem csinálnak, csak ácsorognak. Mind1, elfutkozom én magam, emberre úgysem arra vált akire kéne. :D
Na mind1, még 1 hétvége. :)

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. június 2., kedd 1:07

Amugy ez egy ördögi kör minden évben. Gyűlölöm es szeretem. De hideg fej kell hozzá. Máskülönben elkezdesz őszülni.

Utolso előtti wl em volt most. 17:2 nél abbahagytam. Gold2 szamit. A 2 vereség is csak a script. Jó eredmény igen, de tovabbvinni? Aaaa ismerem, mint a rossz pénzt. Júniusban elitre menni, rafeszulni, boxot kinyomi ezért a hulladekert. Nem erdemes. Neztem gabo stream et hetvegen... hát.... faszan tukrozi a jatek jelenlegi állapotát . A reward rendszer is undormany. Most jon az ultimate tots, aztán uritsetek klubot es draftozzatok el a haverokkal az osszes coint. Az legalabb meg tud fun lenni. Legalabb is amig osszerakod a csapatot. Jött ra idén vagy 30 patch...kuka.meccs kozbe rakjatok le a kontrollert, hat keci az AI levedekezi, meg leblokkol helyettem mindent. :lol:
de amig lesz fifa pont, addig változás nem lesz. Szar pack luck, szar reward rendszer, szar szerver, glitchek, script. A sok madar meg pontbol akar eredményt es viszik, mint a cukrot. ea bácsi meg röhög es hízik, de ha szoba hozza valaki nyilvanosan, bannoljak. Gg bigjoke
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. június 1., hétfő 22:52

Caraway írta: Nekem is ez volt az utolso wl-em, mivel annyira felbaszodtam.
6-2-be voltam, mikor bedobott egy magyar srac ellen. Konkretan lejatszottam, vezettem is 1-0-ra, erre egybol kick offbol egyenlitett. 1-1 utan hosszabbitas, vegigdominaltam az egeszet, lottem ket kapufat 100%-os ziccernel, erre egy kontrabol 116-ba golt lott. Abban a pillanatban megfogtam es kinyomtam a boxot. :lol:
Azota be se leptem, szoval talan silver 3-ba vegeztem, nem er annyit az egesz. :kalapos:

Marad a pro clubs haverokkal, ott legalabb jokat lehet rohogni.
Nekem meglett 17 winnel utolsó meccsel a Gold2.
Nem igazán volt olyan meccsem ahol lejátszottak volna, inkább sok olyan volt ahol ott minden bement nekem semmi. Nekem 2 meccsem volt ahol ült minden. 2-0-ra ment az ellenfél a 20-ik percben majd 6-2 volt ide a félidőben. A másik meg 4-0 félidőben lépett le.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. június 1., hétfő 18:09

Nekem is ez volt az utolso wl-em, mivel annyira felbaszodtam.
6-2-be voltam, mikor bedobott egy magyar srac ellen. Konkretan lejatszottam, vezettem is 1-0-ra, erre egybol kick offbol egyenlitett. 1-1 utan hosszabbitas, vegigdominaltam az egeszet, lottem ket kapufat 100%-os ziccernel, erre egy kontrabol 116-ba golt lott. Abban a pillanatban megfogtam es kinyomtam a boxot. :lol:
Azota be se leptem, szoval talan silver 3-ba vegeztem, nem er annyit az egesz. :kalapos:

Marad a pro clubs haverokkal, ott legalabb jokat lehet rohogni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. június 1., hétfő 17:47

TheBull6 írta: 11-10-es állasnál nyertem egyet végre 2 sz*po után. Kövi srác marha jól tolta, írtam is neki h hogyan áll: 9-1 (9es win streak), felvett friendbe, végül 28-2-vel zárt.
Kövi ellenfelem 19-3 (13as win streak), aztán a harmadik srác 21-2 (16os win streak).
Aztán a maradék meccseket le se játszottam. Ultimate tots után nem is fogok többet champsezni az is biztos, mert ennek sok értelme nincs. Minden héten játszom 6-9 ilyen ellen. Én is szívesen játszanék silver hármas vagy bronze egyes ellenfelek ellen..
:lol: :lol: :lol:
Ugyanigy jartam :lol: elso negy meccsem ugy buko volt h mar mikor meglattam a csapatat mar tudtam h ha anyam iranyitana is kikapnek :lol: kokemeny 11winem lett de bent hagytam 2 v 3 meccset mert mar felhuzott. :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. június 1., hétfő 16:08

11-10-es állasnál nyertem egyet végre 2 sz*po után. Kövi srác marha jól tolta, írtam is neki h hogyan áll: 9-1 (9es win streak), felvett friendbe, végül 28-2-vel zárt.
Kövi ellenfelem 19-3 (13as win streak), aztán a harmadik srác 21-2 (16os win streak).
Aztán a maradék meccseket le se játszottam. Ultimate tots után nem is fogok többet champsezni az is biztos, mert ennek sok értelme nincs. Minden héten játszom 6-9 ilyen ellen. Én is szívesen játszanék silver hármas vagy bronze egyes ellenfelek ellen..

gaborz1

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. május 31., vasárnap 21:52

Galacticos írta: Kb 3-400k coinert laliga teambe milyen cdmet ajanlanatok? Van kozepen meg egy moi gomezem es egy odegaardom, ugyhogy kene az ero. Totssf casera gondoltam de lassunak tunik. Vagy inkabb a 96os kroos?
Illetve, 94es carvajal er 400k-t? Most egy basic semedom van ott.
Igaz, hogy boxon több mint 500k, de Essien.
Nálam a hétvégén is aratott a TOTS-ok között.
Én Carvajalt 300k-ért vettem, de szerintem minden egyes zsetont megért.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. május 31., vasárnap 20:09

Kb 3-400k coinert laliga teambe milyen cdmet ajanlanatok? Van kozepen meg egy moi gomezem es egy odegaardom, ugyhogy kene az ero. Totssf casera gondoltam de lassunak tunik. Vagy inkabb a 96os kroos?
Illetve, 94es carvajal er 400k-t? Most egy basic semedom van ott.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. május 25., hétfő 17:13

Én pont a franciára készülök, Ben Yedder miatt :D Jobban kellene ő, mint Mbappe vagy Neymar :D SeriaAsnál biztos jobb tots lesz,meg könnyebben linkelhető is. Gold 1-2 környékére be kellene hozni,az elég is. Már ha lesz elég időm rá hétvégén.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. május 25., hétfő 11:21

Itt a talán már végleges csapatom, sokat már nem tolok velük szerintem, két hétben volt 3-4 meccs amit játszottam..

Egyébként Mariano eléggé beast nálam, eddig amelyik szabi mögé odaállt, az gól lett.. :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. május 25., hétfő 11:04

Igazából én is ki akartam ezt a mostanit ülni, de a 99-es Ronaldo (na nem mintha gold3-ban azt kapna majd az ember :D ) miatt letoltam. Garantáltat is megcsinálom majd (tele vagyok fölös TOTS-okkal), de most nem fogok külön pakkokat tolni, hiába van egy-két jó játékos. (Bár messze még a csütörtök. :D Valamint ha a garantáltból vagy a redekből valaki jó esik, az is sokat változtatna a dolgokon. :D )

Francia kiülésén is gondolkozom, de ahogy te is írod, van egy két arc, vagyis lesz, aki miatt végigpörgetem majd azt is szerintem. Nem mintha nagyon használnám a francia ligásokat rivals meccseken kivül, de viszonylag könnyen tudom átalakítani a másik hétvégi ligás csapatot, ha esetleg esne egy Mbappe vagy hasonló.

gaborz1

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. május 25., hétfő 10:06

Én nem mentem rá a Bundas TOTS-ra. Nem is WL-eztem, ahogy most hétvégén se.
A garantált pakkból Sommer jött és ennyi.
Portugálból: garantált pakk Corona, meg tegnap a napi küldis rare player pakkból Paulinho.
Olaszbol még senki, de ezt is hanyagolom, a gyengébb pakkokat lőttem el csak.
A franciát várom, arra tartalékolok, hátha Mbappé vagy Neymar beesik.
Meg ugye elvileg jön majd az Ultimate TOTS, ha végigmentek a ligákon.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. május 25., hétfő 8:48

Most meg mintha a teljes ellenkezője lett volna a játék a múlt hétnek. Többnyire élvezhető volt a játékmenet. Nem is értem én ezt, na mind1, maradhatna ilyen. 14 win, maradt 6 meccs, ami igazából megint lehetett volna 10 is akár.

Ki hogy zárta a Bundes tots-ot? Valamint pakkolt valaki már 99-es Ronaldot? :D

Itt olasz ligás totsokból még egyelőre semmi (bár csomagom se volt még értelmes), bundesből pedig:

2x Hakimi
2x Hradecky
2x Niederblablabla
Serdar
Kimmich
Haland
Havertz
Davies

+ jött egy Rafa és Corona is.

+ egy piros Havertz.

Sajnos Reus nem jött össze. :-( Mondjuk én voltam a hülye, simán elkölthettem volna egy száz-kétszáz, de akár háromszázat a pakkokra hátha, mert igazából teljesen mind1, hogy 800 ezer vagy 1 millió coin, játékost úgysem veszek. Azért is megérte volna még költeni egy keveset, mert volt még játékos Reuson kívül akinek örültem volna: Upa, Hummels, Lewa, Müller pl.

Persze nem panaszkodom, mert elég brutál profittal lett ez zárva. Valamint ebből egy hét leforgása alatt ez lett, úgy hogy a coinom, nem hogy kevesebb, de még több is lett. Nehezen raktam ki amúgy a srácokat, de még ott vannak a klubban, ha esetleg visszatérnék hozzájuk. :D (Talán Schulz nincs már, őt szerintem elhasználtam az egyik csomaghoz. :-( )

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. május 18., hétfő 9:50

13 winre futotta másodjára, az utolsó meccsemen 2-0-ról egyenlítettem, aztán jött a fitness glitch és majdnem mindenkinek lenullázta a stamináját.

gg ié.

Mondjuk így is bravúr sztem, gold Lenglettel és Varane-al hátul. :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. május 18., hétfő 8:27

hala real írta:
filatáska írta: Mi a baj a szerverekkel? Mostanában nem játszottam.
Jatssz 3 percet, es latni fogod :lol:
Peldaul, hogy szo szerint kifut a jatekosom a palyarol, mert 10000 evvel kesobb reagal az iranyvaltasomra. Ez nagyban segit....
Vagy, hogy nem lo, amikor megnyomon, ezert megnyomom megint, erre "red timed" lesz, mert hat az elso gombnyomast bevette, csak hat ugyebar 1000 evvel kesobb lotte volna el.
Vagy, hogy megakad, aztan begyorsul, igy teljesen iranyithatatlanna valik, ami szinten sokat segit ..
Ilyenek csak.
Januarban kb lealltam a fifaval, most visszajottem a tots miatt, de nagyon ugy tunik, hogy megint eleg belole. :kivagyhe:

Nem akarok mindig negativ lenni, ugyhogy probalom nem lehuzni itt mindig a jatekot.
Csatlakozom a negativitáshoz...

Én már hét közepén amikor játszottam pár rivals meccset is éreztem, hogy marhára "nehéznek" érződik a játék. De a hétvégi ligában még inkább érezhető volt.

Élvezhetetlen volt ez így, ha nem a bundes tots lett volna, félbe is hagytam volna.

Passzok szörnyűek voltak, labda alig gurult néha, + mindig extra érintés, meg várakozás mire passzol (addigra persze odaértek). Emellett úgy fordultak mint a traktorok bakker. Lehetett bárki, bármilyen ball controllal vagy agility-vel vagy bármivel. Másnak meg a sima 78-82-es játékosa úgy ment és fordult mint a nyúl... valamint két-háromszor is, kapu előtt keresztbe bepasszolt labdát nem rúgott be az emberke, mert nem regisztrálta a lövést persze... :)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 17., vasárnap 20:17

Srácok, 87-es Lemart használta valaki?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2020. május 16., szombat 17:02

filatáska írta:
hala real írta: az okadek szerverekkel se artana kezdeni valamit. ezen ment el az elso meccs.
meg csak most kezdtem, de mar kedvem sincs az egesz wl-hez.
Mi a baj a szerverekkel? Mostanában nem játszottam.
Jatssz 3 percet, es latni fogod :lol:
Peldaul, hogy szo szerint kifut a jatekosom a palyarol, mert 10000 evvel kesobb reagal az iranyvaltasomra. Ez nagyban segit....
Vagy, hogy nem lo, amikor megnyomon, ezert megnyomom megint, erre "red timed" lesz, mert hat az elso gombnyomast bevette, csak hat ugyebar 1000 evvel kesobb lotte volna el.
Vagy, hogy megakad, aztan begyorsul, igy teljesen iranyithatatlanna valik, ami szinten sokat segit ..
Ilyenek csak.
Januarban kb lealltam a fifaval, most visszajottem a tots miatt, de nagyon ugy tunik, hogy megint eleg belole. :kivagyhe:

Nem akarok mindig negativ lenni, ugyhogy probalom nem lehuzni itt mindig a jatekot.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2020. május 16., szombat 16:45

hala real írta: az okadek szerverekkel se artana kezdeni valamit. ezen ment el az elso meccs.
meg csak most kezdtem, de mar kedvem sincs az egesz wl-hez.
Mi a baj a szerverekkel? Mostanában nem játszottam.

Vissza: