Elektronika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Elektronika
Persze hogy van mitől tartani. Ruszki háttér, brit vállalat...
Mondom, én ilyen áthidalónak használom, 50k max ami rajta volt egyszerre nekem, az is 5 percig amíg a netes rendelést kifizettem róla. Ingyen lehet rá pénzt tölteni, forint alapon, csak 2 gombnyomás és ott a még kisebb kockázatú fizetés.
...jó, két kattintás és a bankkártya adataim beírása
Mondom, én ilyen áthidalónak használom, 50k max ami rajta volt egyszerre nekem, az is 5 percig amíg a netes rendelést kifizettem róla. Ingyen lehet rá pénzt tölteni, forint alapon, csak 2 gombnyomás és ott a még kisebb kockázatú fizetés.
...jó, két kattintás és a bankkártya adataim beírása
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hogyne lenne!
Jó cucc a maga nemében de sosem tartanék rajta pénzt fixen.
Jó cucc a maga nemében de sosem tartanék rajta pénzt fixen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Engem kicsit aggaszt ez a Revolut, bár nem tudom konkrétan megmondani, miért. Túl sokan túl sok pénzt tartanak rajta, hogy minden ingyen fasza és megbízható isnmate írta:Revolut. Én azzal fizetek mindenhol, arra meg tök ingyenesen töltök át pénzt a bankszámlámról. Pont erre jó, egy gateway nekem ami miatt nem kell féltenem a kis bankszámlámat.Steve írta: Apple watchnak egész használható a kijelzője, meg a leegyszerűsített menü egész olvasható, de számomra hasznavehetetlen. A fizetés az valóban jó dolog, bár én azt nem használom. Bank informatikai rendszerét programozom, így nagyjából tudom mi mennyire biztonságos, erre nem tenném minden vagyonomat.
legyen egyszerre. Vagy semmi félnivaló nincs?
- nmate
Revolut. Én azzal fizetek mindenhol, arra meg tök ingyenesen töltök át pénzt a bankszámlámról. Pont erre jó, egy gateway nekem ami miatt nem kell féltenem a kis bankszámlámat.Steve írta: Apple watchnak egész használható a kijelzője, meg a leegyszerűsített menü egész olvasható, de számomra hasznavehetetlen. A fizetés az valóban jó dolog, bár én azt nem használom. Bank informatikai rendszerét programozom, így nagyjából tudom mi mennyire biztonságos, erre nem tenném minden vagyonomat.
- ___Samy___
Így vagyok én is. Jó-jó, de a Citizenem nem cserélem le ilyen kütyükrekiserik írta:Elvileg semmiben. Ha netes rendelés, akkor küldje vissza, ha még bolti és 3 napon belül van, akkor azzal is bepróbálkozhat. Én most vettem egy Superlux HD 681 evo-t. Eddig tetszik.___Samy___ írta: Ja, közben én is gondoltam erre, csak minőségben nem tudom mennyire fog visszautni.
Minden evben előjön a gondolat,hogy veszek egyet es minden evben rajovok, hogy semmi ertelme.NewZoo írta: Okosórával milyen tapasztalaitok vannak? Samsung Galaxy watch nem igazán tetszik apple nem játszik, esetleg huawei watch gt 2-t néztem de az is inkább aktivitásmérő mint okosóra. Igazából most ismerkedem a témával, szóval bármilyen vélemény érdekelne azoktól, akik nem csak sportolásra használnak ilyen eszközt
[/quote]
Bestbyteon vette, az átvétel napjan vissza szerette volna küldeni, mivel rájött, hogy rosszat rendelt, de leraztak, hogy mivel felbontotta a dobozt, így már nem vehetik vissza.
Minden esetre az atalakitoval minden rendben működött. Szerencsére.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak a whatsapp
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ziro egy tanult csibész.ziro4vr írta: SMS. Jujj. Azt hiszem 20 éve nem használom.
Az sms-nek nyoma van. Ő csak ilyen egyszer használatos régi alcateleket használ amit utána különböző utcai kukába hagy, természetesen körültekintően, hogy nincs-e térfigyelő kamera.
A korona kihozta mindenkiből az ösztönlényt.Faust írta: Hat a buzi homofiszosoknak minek.
Egyebkent indokolatlanul sokat kapok.
Ez belülről fakad.
Természetesen megérdemled.
Hat a buzi homofiszosoknak minek.
En imadok az sms-ekre diktalassal valaszolni. Kicsit majkelknajtos, es bele kellett tanulni, de imadom. Sose bantam hogy beruhaztam ra, rengeteg hasznos funkcioja van. Persze mind nelkul lehet elni ugy, ahogy elotte, de kit erdekel.
- Steve
30 felett már öregszik az ember na,belátomnmate írta: Van értelme.
Nem kell nézni folyton a telefont, értesítéseket tudom olvasni, hívásnál jelez, nem csörög az a kurva telefon, attól rosszul vagyok személy szerint csengőhang 2020-ban az pszichopata
Ennyit persze elvégez egy Xiaomi amazfit bip is. Még mindig a legjobb deal okosora téren.
Én Garmin forerunner 245 musicot használok, futásnal is fasza, hogy nem kell telefont vinnem zene miatt. Ennél még eggyel jobb volt a Watch olyan szempontból, hogy fizetni is tudtam vele boltban, pl nyaralásnál Máltán nem kellett ismét telefont vinni, így semmi érték nem volt nálam amit feltenem kellett volna hogy ellopnak amikor bemegyek a vízbe.
..de..
Lehet én vagyok vak, de ezek az értesítések nekem túl picik.
Apple watchnak egész használható a kijelzője, meg a leegyszerűsített menü egész olvasható, de számomra hasznavehetetlen. A fizetés az valóban jó dolog, bár én azt nem használom. Bank informatikai rendszerét programozom, így nagyjából tudom mi mennyire biztonságos, erre nem tenném minden vagyonomat.
Ez biztos megszokás kérdése mert sok barátom rajong az okosórájáért és mindent azzal használnak. A parkolás fizetéstől, kocsiban mail diktáláson, fizetésig,sportig mindent.
Én imádok minden kütyüt, de ebbe nem ragadtam bele. Se a snapchatbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csengohang. Jujj. Azt hiszem 20 éve nem használok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Van értelme.
Nem kell nézni folyton a telefont, értesítéseket tudom olvasni, hívásnál jelez, nem csörög az a kurva telefon, attól rosszul vagyok személy szerint csengőhang 2020-ban az pszichopata
Ennyit persze elvégez egy Xiaomi amazfit bip is. Még mindig a legjobb deal okosora téren.
Én Garmin forerunner 245 musicot használok, futásnal is fasza, hogy nem kell telefont vinnem zene miatt. Ennél még eggyel jobb volt a Watch olyan szempontból, hogy fizetni is tudtam vele boltban, pl nyaralásnál Máltán nem kellett ismét telefont vinni, így semmi érték nem volt nálam amit feltenem kellett volna hogy ellopnak amikor bemegyek a vízbe.
- Steve
Az első pár hónapban vicces utána semmi értelme.KAG írta:Minden evben előjön a gondolat,hogy veszek egyet es minden evben rajovok, hogy semmi ertelme.NewZoo írta: Okosórával milyen tapasztalaitok vannak? Samsung Galaxy watch nem igazán tetszik apple nem játszik, esetleg huawei watch gt 2-t néztem de az is inkább aktivitásmérő mint okosóra. Igazából most ismerkedem a témával, szóval bármilyen vélemény érdekelne azoktól, akik nem csak sportolásra használnak ilyen eszközt
Nekem egy régebbi Apple Watch 42mm Stainless van. Amikor még én vettem akkor is a stainless széria drágább volt, de nem ilyen elmebetegen. Megfordult a fejembe,hogy beújítok, de csak a stainlesst venném.Majd megláttam mennyibe kerül manapság az új és lemondtam róla.
Ez csak egy játékszer,sok értelme nincs.
Van egy Garmin Vivosmart 4 karpánt(vagy hogy hívják magyarul) és az mindent mér. 1héten egyszer elég töltenem, nem foglal sok helyet a kezemen.Nagyon szeretem.
Ezen kívül van egy rendes órám, ami évtizedekre jó.Felesleges az okosóra. Eladtam volna,de már nem sokat kapni érte,pláne ahhoz képest amennyiért vettem.Nyúzom amíg kitart,de lassul nagyon.
Elvileg semmiben. Ha netes rendelés, akkor küldje vissza, ha még bolti és 3 napon belül van, akkor azzal is bepróbálkozhat. Én most vettem egy Superlux HD 681 evo-t. Eddig tetszik.___Samy___ írta: Ja, közben én is gondoltam erre, csak minőségben nem tudom mennyire fog visszautni.
Minden evben előjön a gondolat,hogy veszek egyet es minden evben rajovok, hogy semmi ertelme.NewZoo írta: Okosórával milyen tapasztalaitok vannak? Samsung Galaxy watch nem igazán tetszik apple nem játszik, esetleg huawei watch gt 2-t néztem de az is inkább aktivitásmérő mint okosóra. Igazából most ismerkedem a témával, szóval bármilyen vélemény érdekelne azoktól, akik nem csak sportolásra használnak ilyen eszközt
[/quote]
Így vagyok én is. Jó-jó, de a Citizenem nem cserélem le ilyen kütyükre
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Okosórával milyen tapasztalaitok vannak? Samsung Galaxy watch nem igazán tetszik apple nem játszik, esetleg huawei watch gt 2-t néztem de az is inkább aktivitásmérő mint okosóra. Igazából most ismerkedem a témával, szóval bármilyen vélemény érdekelne azoktól, akik nem csak sportolásra használnak ilyen eszközt
- ___Samy___
Ja, közben én is gondoltam erre, csak minőségben nem tudom mennyire fog visszautni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem biztos, de szerintem egy splitter megoldaná a problémát.___Samy___ írta: Srácok, a lentebb linkelt fejhallgatóhoz létezik valamilyen átalakító, amivel pc-n is használható?
https://www.bestbyte.hu/Sztereo/Kingsto ... 87432.html
Ha nem, esetleg nem érdekelne valakit? Zsír új, haverom tévesen rendelte.
https://www.amazon.com/KINGTOP-Headset- ... B01I3A47KM
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Srácok, a lentebb linkelt fejhallgatóhoz létezik valamilyen átalakító, amivel pc-n is használható?