Persze hogy igazságtalan. Kaphatott volna mindenki, teljesen függetlenül attól, hogy mikor csinálta meg. Alapból Sancho azért nem rossz, 500 ezer fölötti játékos. Eleve a kompenzálást nem értem. Ha pl Sommer vagy Oblak, vagy bármelyik 100 ezer körüli játékos esett volna 10-ből 8 embernek, akkor azt mondom oké. Na de így.hala real írta:Ahogy kijott, akkor este, de azota mar lattam, hogy azok kaptak extrat, akik az elso kb 30 percben csinaltak az sbc-t, mielott levettek volna.Marci77 írta:
Mikor nyitottad? Előző nap? Mert szerintem az kapott aki az első pár órában nyitotta.
Ettol meg ugyanugy igazsagtalan. Na mindegy, elengedtem.
Most nem éppen magamra gondolok (persze én is ebbe esek ), de pl aki tényleg Sommer/Oblak-t nyitott, (de akár egy Kimmich/Trent sem fél milliós játékos) marhára igazságosnak érezheti azt, hogy más meg valszeg nyitott egy Sanchot ha épp "kockult" a megfelelő időben, meg még kapott egy csomagot is pluszba. Azért ez így üti egymást nálam. Vagy ha nem csomag, akkor adhattak volna a később csinálóknak egy Sanchot pluszba akár, aztán persze akkor is lehet hogy simán úgy jársz hogy a csomagból is Sancho, és lesz két Sanchod mint Marcinak.
Na mindegy jah, elengedtem a FUT-ot már úgyis.
Utolsó red pickjeim is megkoronáztak mindent... Végig toltam a tots szezont, aztán a "legjobb" redem egy 97-es Luis Alberto még múlthétről. De legalább minden ligából megvan a kapus vagy a leglassabb védő.