Szakszerviz. SzívesenSteve írta: Ha már autók nekem is lenne egy kérdésem.
Tud valaki ajánlani egy normális autóalkatrész helyet, online? Nemzetközi, vagy magyar mindegy, csak lehessen külföldre rendelni.
Sikerült összetörnöm a kocsim klímájának a kis légterelőjét. Nem lenne nagy dolog kicserélni a belső panelt kell megbontanom. De csak utángyártott kínai cuccokat találtam.
BMW 520d xDrive F11-hez keresek. Ha valakinek van tippje köszi előre is.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ha már autók nekem is lenne egy kérdésem.
Tud valaki ajánlani egy normális autóalkatrész helyet, online? Nemzetközi, vagy magyar mindegy, csak lehessen külföldre rendelni.
Sikerült összetörnöm a kocsim klímájának a kis légterelőjét. Nem lenne nagy dolog kicserélni a belső panelt kell megbontanom. De csak utángyártott kínai cuccokat találtam.
- ___Samy___
Jó, mondjuk az már megint más, hogy én nem hagynám csak úgy ott átvizsgálásra, csak ha én is ott vagyok, és látom mit csinálnak.
Havernak olyan civic van, mint amiről beszélsz. Neki nagyon bejön, szereti. Meg egy másik ismerősöm is ugyanilyet vett, tőle sem hallottam még panaszt.
Havernak olyan civic van, mint amiről beszélsz. Neki nagyon bejön, szereti. Meg egy másik ismerősöm is ugyanilyet vett, tőle sem hallottam még panaszt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Köszi mindenkinek!!
Hát nem hoztátok meg hozzá a kedvemet, sem a cikkek, amiket olvastam..
Két típus van, amik kifejezetten tetszenek, ugye a scirocco, de akkor a motor miatt úgy néz ki ez felejtős..
A másik pedig az ufós civic, annak is (nyilván a type-r ) a 3ajtós type-s változata, 1.8-as szívó benzines.
A scirocco egyedibb lenne, alig látni belőle, de ha ennyire nagy kedvenc a szerelőknél, akkor lehet lemondok róla..
Hát nem hoztátok meg hozzá a kedvemet, sem a cikkek, amiket olvastam..
Két típus van, amik kifejezetten tetszenek, ugye a scirocco, de akkor a motor miatt úgy néz ki ez felejtős..
A másik pedig az ufós civic, annak is (nyilván a type-r ) a 3ajtós type-s változata, 1.8-as szívó benzines.
A scirocco egyedibb lenne, alig látni belőle, de ha ennyire nagy kedvenc a szerelőknél, akkor lehet lemondok róla..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az is lutri. Anno amikor eladtam az egyik kocsim, ami rommá volt korábban törve, szakszervizben mondták, hogy minden fasza. Kiderült, hogy körbe sem mérték Az én nagy szerencsémre___Samy___ írta: Kis köbcenti + nagy lóerő = kis élettartam
Egyébként használtautót én már csak úgy veszek, ha állapotfelmérést csináltatok. Vannak erre műhelyek is, de láttam már olyat is, hogy a csóka kimegy helyszínre. Igaz van vagy 20-30 ezer Ft, de inkább ez, mint később a tízszerese.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Kis köbcenti + nagy lóerő = kis élettartam
Egyébként használtautót én már csak úgy veszek, ha állapotfelmérést csináltatok. Vannak erre műhelyek is, de láttam már olyat is, hogy a csóka kimegy helyszínre. Igaz van vagy 20-30 ezer Ft, de inkább ez, mint később a tízszerese.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Évjáratot nem irtal, de, ha ilyen 10 15 koruli, akk hagyd a picsaba.reeed_ati írta: 1.4 tsi 160LE motorról, 7-es automata dsg váltóval van-e valakinek tapasztalata?
100ezer km-es lenne a kinézett autó.
Olvasgattam róla, hogy a vezérműlánccal lehetnek problémái..
Nem szeretek ilyenben kockáztatni, de annyira tetszik a kinézett járgány, hogy most viszont lehet belemennék.
Mi az amire érdemes odafigyelni, akár a vételnél, vagy akár a használatnál?
Vegyel nagyobb ccm-t belole. Azoknak jelentosen jobb hire
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
A DSG váltó érzékeny az olajcserére, ha nem volt 60ezrenként cserélve, hajlamos megdögleni - nem lesz olcsó.reeed_ati írta: 1.4 tsi 160LE motorról, 7-es automata dsg váltóval van-e valakinek tapasztalata?
Nem szeretek ilyenben kockáztatni, de annyira tetszik a kinézett járgány, hogy most viszont lehet belemennék.
Az 1.4 TSI a szerelők álma, mindig beszarik rajta valami.
Érdemes elolvasni: https://totalcar.hu/magazin/technika/20 ... _vw-modra/
https://www.youtube.com/watch?v=eRaTTE8VX2w
nagyon vagány járgány, megy mint a disznó.ezek a tsi motorok kivannak hegyezve, 1.4ből kipréselni 160 lót az kemény. attól függ kitől veszed, olaj cserék megvoltak-e. váltóban szintúgy? ha jól keresel, leszarod ha kell rá költeni akkor egy gyönyörű élmény autó lehet.reeed_ati írta: 1.4 tsi 160LE motorról, 7-es automata dsg váltóval van-e valakinek tapasztalata?
- reeed_ati
Oksa, köszi!csababarca írta:vezérlés (plusz vízpumpa) csere vásárlás után, aztán jó vagy.reeed_ati írta:
Scirocco
bármi nyűgje lehet, mint minden használt autónak, ha tudod nézesd meg szakival. de a motorba belenézni ő se fog tudni.
Mindenképpen így teszek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
vezérlés (plusz vízpumpa) csere vásárlás után, aztán jó vagy.reeed_ati írta:Sciroccocsababarca írta:
milyen autó ez? golf, jetta?
bármi nyűgje lehet, mint minden használt autónak, ha tudod nézesd meg szakival. de a motorba belenézni ő se fog tudni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
milyen autó ez? golf, jetta?reeed_ati írta: 1.4 tsi 160LE motorról, 7-es automata dsg váltóval van-e valakinek tapasztalata?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- reeed_ati
1.4 tsi 160LE motorról, 7-es automata dsg váltóval van-e valakinek tapasztalata?
- Mester77
Mondjuk mi 2 éve építettünk, azóta nem tudom, h változott az ára, mi konkrétan egy kertvárosi kerületben Budapesten epítkeztünk, de szerintem, ha nem elvetemülten sok a db ár, mindenképpen azt válaszd!
( marmint a porfixet, amit elsőnek is írtad, h ki volt nézve)
Illetve most még fontosabb a kivitelez vezető személye. Mert csúszni tuti fog az átadás dátuma, ez sajnos mindig így van, de nem mindegy, h 1-2 hónap, vagy akar 1,5 év
( marmint a porfixet, amit elsőnek is írtad, h ki volt nézve)
Illetve most még fontosabb a kivitelez vezető személye. Mert csúszni tuti fog az átadás dátuma, ez sajnos mindig így van, de nem mindegy, h 1-2 hónap, vagy akar 1,5 év
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mester77
Nekünk porfix téglából lett. Mi nagyon elégedettek vagyunk vele!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sziasztok!
Epitkezes elott allunk, az epitoiparban dolgozok, vannak tapasztalataim es informacioim, de minden jo tanacs, otlet, masok tapasztalati jol jonnek ilyenkor, ugyhogy szivesen olvasnam az itteni velemenyeket, tapasztalatokat.
Elsosorban a teglaval es a szigetelessel kapcsolatben johetnek otletek: ki milyen teglabol epitett hazat?
Nem szeretnenk konnyuszerkezetes, sem fabol keszult hazat. Eloszor Porotherm vagy Leier NF 30-as tegla volt kinezve, de nagyon felmentek az arak (Pest megye).
Most a Bakonytherm 30-as NF teglaval szemezgetek, darabjat 350 Ft kornyeken meg tudom szerezni, nyilvan kell majd ra legalabb 10 cm-es szigeteles, akar grafitos, aminek jobb a hoszigetelese, viszont dragabb is. Probalok matekozni, nem biztos, hogy mindenaron a legolcsobb tegla lesz a legalkalmasabb, nincs ertelme itt sporolni, ha ott meg elmegy a penz... van toke, de nem szeretnek az epitkezes vegen hitelt felvenni, hogy be tudjuk fejezni a hazat.
Egyszintes, kb 100-120 m2-es full egyszeru csaladi hazat epitenenk, ket autonak elegendo garazssal, egy nagyobb terasszal.
Varom az otleteket, velemenyeket, nem csak azoktol, akik epitettek mar, hanem azoktol is, akiknek az ismeroseik vagy csaladtagjaik epitkeznek/epitkeztek. Johetnek velemenyek a fodemrol is, nem szeretnenk beepiteni, ezert szoba johet a fagerendas fodem is, ami elvileg olcsobb, mint a monolit fodem vagy az E gerendas fodem...
Hajra sracok es koszonom elore is a valaszokat!
Epitkezes elott allunk, az epitoiparban dolgozok, vannak tapasztalataim es informacioim, de minden jo tanacs, otlet, masok tapasztalati jol jonnek ilyenkor, ugyhogy szivesen olvasnam az itteni velemenyeket, tapasztalatokat.
Elsosorban a teglaval es a szigetelessel kapcsolatben johetnek otletek: ki milyen teglabol epitett hazat?
Nem szeretnenk konnyuszerkezetes, sem fabol keszult hazat. Eloszor Porotherm vagy Leier NF 30-as tegla volt kinezve, de nagyon felmentek az arak (Pest megye).
Most a Bakonytherm 30-as NF teglaval szemezgetek, darabjat 350 Ft kornyeken meg tudom szerezni, nyilvan kell majd ra legalabb 10 cm-es szigeteles, akar grafitos, aminek jobb a hoszigetelese, viszont dragabb is. Probalok matekozni, nem biztos, hogy mindenaron a legolcsobb tegla lesz a legalkalmasabb, nincs ertelme itt sporolni, ha ott meg elmegy a penz... van toke, de nem szeretnek az epitkezes vegen hitelt felvenni, hogy be tudjuk fejezni a hazat.
Egyszintes, kb 100-120 m2-es full egyszeru csaladi hazat epitenenk, ket autonak elegendo garazssal, egy nagyobb terasszal.
Varom az otleteket, velemenyeket, nem csak azoktol, akik epitettek mar, hanem azoktol is, akiknek az ismeroseik vagy csaladtagjaik epitkeznek/epitkeztek. Johetnek velemenyek a fodemrol is, nem szeretnenk beepiteni, ezert szoba johet a fagerendas fodem is, ami elvileg olcsobb, mint a monolit fodem vagy az E gerendas fodem...
Hajra sracok es koszonom elore is a valaszokat!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Galiciaban erdemes korulnezni? Gondolok ez alatt Vigo, Santiago, A coruna városokra.
Járt már arrafele valaki? Velemeny? És ha csak egy napot tolthetnel el ott, mit neznel meg?
Járt már arrafele valaki? Velemeny? És ha csak egy napot tolthetnel el ott, mit neznel meg?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, megénekelte az Intim Torna is, hogy kedvenc mindenem a biciklim. Gyanúsak.ezek a srácok, főleg ezután a hsz utánziro4vr írta:Nem is értem mi baja a csajodnak a fűvel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem is értem mi baja a csajodnak a fűvel.nmate írta:tekerni kell, folyton éhes vagy tőle így rengeteg kaját zabalsz és mindig újítani kell, mert a kapitalizmus szólít, hogy van újabb és jobb.Süti írta:
Szerintem ugyanaz mint nekem. Csak nekem az LTP is kimaradt úgyhogy maximum egy borsodi kutyaól játszik.
És az asszony nem érti miért nem elég egy
Nem illik.