Értékeld a legutóbbi meccset
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Visszanézve már én is azt mondom a Soci gólja jogosan lett anulálva, a hátsó kamerából nekem úgy tűnt, hogy egyáltalán nem zavarta Courtoist a kilátásban de ott volt, az ilyet általában lefújják. Iturralde González megadta volna amúgy ->
"The level of interference by a player such as Merino is judged by the distance between the offending player and the goalkeeper. If the player makes a movement to block the keepers line of vision or duck from the path of the ball. Interference in a case like this is a very subjective matter rather than factual and I personally feel that an offside should not have been awarded, especially considering that the attacking player is outside the six yard box and at least 5.50 meters away from the goalkeeper"
Jó, hogy már visszavonult Hókuszpók.
Vini buktatásánál meg nehéz elvonatkoztatni, hogy milyen vakegér befejező, és nem a kontakt miatt lőtte el taccsra, de az is fújható volt.
"The level of interference by a player such as Merino is judged by the distance between the offending player and the goalkeeper. If the player makes a movement to block the keepers line of vision or duck from the path of the ball. Interference in a case like this is a very subjective matter rather than factual and I personally feel that an offside should not have been awarded, especially considering that the attacking player is outside the six yard box and at least 5.50 meters away from the goalkeeper"
Jó, hogy már visszavonult Hókuszpók.
Vini buktatásánál meg nehéz elvonatkoztatni, hogy milyen vakegér befejező, és nem a kontakt miatt lőtte el taccsra, de az is fújható volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ha ne adja isten megnyerjuk, látom előre jön majd a ,, ez csonka szezon volt nem ér amúgyse semmit. a corona jobban betett a barcának pedig ők érdemelték volna, a bírói segítség elképesztő mennyiségű volt a fővárosiaknak''
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Karim esete egyértelműen váll volt , még mutatta is mivel vette le a 11 es is jogos volt , bár nem volt nagy szabálytalanság de jégkorongos nyelven felszedte az ütőjét Viniciusnak Nehéz meccs volt értékes 3 pont
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/EbFDZE0XsAE ... me=360x360___Samy___ írta:Tudom, de a képen lévő zöld terület alját ha érintette a labda, azt sokszor ítélték már szabálytalannak. Ez jövő évtől változik. Erre celoztam.Realista24 írta:
A váll nem kéz.
Szerintem ez fix váll csak. De mindegy is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Tudom, de a képen lévő zöld terület alját ha érintette a labda, azt sokszor ítélték már szabálytalannak. Ez jövő évtől változik. Erre celoztam.Realista24 írta:A váll nem kéz.___Samy___ írta:
Nem akarok belefolyni, mert jogos volt az ítélet, de ez a döntés, hogy a kar felső rész (váll) nem kéz, a többi kéz, az nem a következő idénytől lesz bevezetve?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Asszem átvették amúgy Trollfootballtól, meg a BR is. Csak hogy legyen like meg share.Anthony írta:Azért mocskos ez a cikk, mert szépen felspanolják az embereket a címmel, de a szövegben nem nagyon jelentik ki kategorikusan, hogy bármeéyik eset is csalás lett volna, csak hogy milyen jól jött a Realnak a VAR.Realista24 írta: Goal.com
VAR = Video Assisting Real Madrid?
Ha korrektek akartak volna lenni, akkor írhatták volna, hogy működik a VAR, pont erre volt kitalálva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azért mocskos ez a cikk, mert szépen felspanolják az embereket a címmel, de a szövegben nem nagyon jelentik ki kategorikusan, hogy bármeéyik eset is csalás lett volna, csak hogy milyen jól jött a Realnak a VAR.Realista24 írta: Goal.com
Ha korrektek akartak volna lenni, akkor írhatták volna, hogy működik a VAR, pont erre volt kitalálva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A váll nem kéz.___Samy___ írta:Nem akarok belefolyni, mert jogos volt az ítélet, de ez a döntés, hogy a kar felső rész (váll) nem kéz, a többi kéz, az nem a következő idénytől lesz bevezetve?Realista24 írta: Ajánlom ezt is olvasasra.
https://twitter.com/RMadridInfo/status/ ... 00418?s=09
https://twitter.com/isaacfouto/status/1 ... 85249?s=09
Aztán nem én elengedtem, mert nekem elsőre is egyértelmű volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Nem akarok belefolyni, mert jogos volt az ítélet, de ez a döntés, hogy a kar felső rész (váll) nem kéz, a többi kéz, az nem a következő idénytől lesz bevezetve?Realista24 írta: Ajánlom ezt is olvasasra.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Srácok én egyet kérek. Vannak ZZ-nek fura dolgai, nálam ez abszolút Bale meg Hamesz random előkapása főleg, de hogy hogyan cserél, szerintem az már nektek is feltűnt. Hihetetlen menynit picsogtok emiatt, unalmas. Ismeritek ti is, így szeretjük vagy van aki így nem szereti, de minden 2. hsz-nek unalmas.
Ahogy talán dzsí írta, azért komoly munka, ahogy ezt a bagázst összekapta, én nem fogadtam volna hogy 3/3 kezdés lesz. Nem látunk oda, nehéz ezt a helyzetet megítélni, mivel eléggé ritka esemény ez.
Ha az 5-6 alapember (TBO, Ramos, Varane, Case, Kroos, Benzema) valahogy kibírja, szerintem bajnokok leszünk, valakit mindig talál majd a kopasz aki hozzá tud tenni. Nálam a jhv poszt a kérdéses, Carvajal ezt nem fogja normál szinten egyedül lehozni.
Ahogy talán dzsí írta, azért komoly munka, ahogy ezt a bagázst összekapta, én nem fogadtam volna hogy 3/3 kezdés lesz. Nem látunk oda, nehéz ezt a helyzetet megítélni, mivel eléggé ritka esemény ez.
Ha az 5-6 alapember (TBO, Ramos, Varane, Case, Kroos, Benzema) valahogy kibírja, szerintem bajnokok leszünk, valakit mindig talál majd a kopasz aki hozzá tud tenni. Nálam a jhv poszt a kérdéses, Carvajal ezt nem fogja normál szinten egyedül lehozni.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyedül azt bánom, hogy Ramos nem húzta be a tizedik sárgáját még sérültenikelemen5 írta: Case kiponzta magát, Ramos lehet, hogy sérült, szóval a védelem biztosan megbomlik.
Elől pedig ki tudja hogy ébred ZZ.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Case kiponzta magát, Ramos lehet, hogy sérült, szóval a védelem biztosan megbomlik.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Benzema, Kroos, Casemiro, Carvajal. Nekik is kell lassan a piheno.
Mallorca ellen gondolom megint felforgatott kezdo lesz.
Lucast varom mar vissza a kezdobe.
Mallorca ellen gondolom megint felforgatott kezdo lesz.
Lucast varom mar vissza a kezdobe.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Kit érdekel, mindig sírni fognak, ha a hátunkat lesik. Piqué féle twitter ámokfutás meg hadd szóljon, megteheti sajnos. Angliában meg lehet már eltiltották volna 10 meccsre.Dupla D írta: 3 olyan ítélet született, ami elsőre talán nem volt egyértelmű, de a visszajátszásokból látható volt, hogy jó döntések születtek. Mindhárom nekünk kedvezett. Azok hőbörögnek, akik vagy nem értenek a focihoz, vagy nem bírják feldolgozni, hogy 3 elsőre necces szituból mi jöttünk ki jobban, mert jól fújt a játékvezető.
Vini lábát lövés közben tolta meg Llorente. Ez büntető.
Courtois-t érdemes figyelni Januzaj lövése előtt. Mozdulnia kellett jobbra, mert nem látta a lövés előtt a labdát, ezért nem ért le.
Benzemának meg a válla volt. Ezen nem lehet vitatkozni se.
Jó ítéletek születtek, ne az ilyenek miatt menjen már a hiszti...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
3 olyan ítélet született, ami elsőre talán nem volt egyértelmű, de a visszajátszásokból látható volt, hogy jó döntések születtek. Mindhárom nekünk kedvezett. Azok hőbörögnek, akik vagy nem értenek a focihoz, vagy nem bírják feldolgozni, hogy 3 elsőre necces szituból mi jöttünk ki jobban, mert jól fújt a játékvezető.
Courtois-t érdemes figyelni Januzaj lövése előtt. Mozdulnia kellett jobbra, mert nem látta a lövés előtt a labdát, ezért nem ért le.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
8-ból még 4-et így kellene megnyerjünk legalább, hadd vigye el a stressz a sok bírózó férget.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így van. Itt is előjön a b**i "aki már focizott tudja" szöveg, de tényleg... lövésre készülsz lendületből, hátulról ha minimálisan is löknek, már borul minden. Tehát akadályozott. Ezért nem értem azt se, hogy Marcelo szituja miért nem tizi. Ha nem "borítja oldalról a csávó, jól találja el, azt lehet a szezon gólját veri.Realista24 írta: Semmi kamu tizi nem volt, és a gólt is johogy elvettek.
A lesnél meg már az első visszajátszásnál látszott, hogy a srác hátrébb lép egyet, mert amúgy útban lett volna. Lehet nem teljesen fair, de ez a szabály, ez sima les.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ajánlom ezt is olvasasra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt anno elvettek tőlünk.Realista24 írta: Semmi kamu tizi nem volt, és a gólt is johogy elvettek.
Van fasza kép hogy tökéletesen takar a játékos. Vini lábát blokkoltak.
Marca szakértő szerint is jó döntések születtek.
https://twitter.com/MadridCFyB/status/1 ... 48874?s=19
Szóval haboroghat a sok kis kocsog. Plusz. Meg lehet nézniilyem tizit kapott Messi multkor
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Goal semmi más, mint kattintás vadász hányadék oldal.Realista24 írta: Goal.com
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K