Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Getafe idén is sikeresen elcseszi a BL indulást... pedig megnézném őket..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A Bilbao elleni meccset meg beteszik 14:00-ra majd 40 fokban játszanak.
Gratulálok!
Gratulálok!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nehez ertelmesen megfogalmazni, de valami olyasmi, hogy a kiscsapatoknak kevesebb a minosegi jatekosuk.Ezt a szakadék dolgot viszont nem értem.
szoval ha ki akarjak hasznalni az 5 cseret, sokszor muszaj lesz bedobjak a ballasztott vagy zoldfulu ifistakat is, mig egy nagycsapat akar 5 olyat is fog tudni cserelni, akik egyenertekuek a fentiekkel.
persze megtehetik, hogy nem hasznaljak ki mind az 5 cseret ha gyenge a pad, de az otot frissito ellenfellel szemben az is lehet hatrany.
de ez nagyon elmeleti siku dolog.
ezt nem tudtam, hogy le van fektetve.Most is úgy van, hogy három megállás.
jol teszik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezért kéne az 5 csereFaust írta: Nekunk mindegy, ZZ ugyis csak akkor cserel ha serules van, vagy ha huzni kell az idot a 89. percben.
Vagy ha LV egeszseges, termeszetesen.
1-et fixen fenntartani Zizu LV-nek
így lehetne 4 értelmeset is cserélni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MARCA: Real Madrid have called LaLiga to make a formal complaint over these revised restarted scheduling. They won't have the mandatory 72 hours of rest between games (week 33-34 Getafe & Athletic) while Barcelona have 5 days between each match.Realista24 írta: Csaló Realt nyomja a liga.
Nézzétek meg a pihenőidoket a fordulok között. Vicc.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csaló Realt nyomja a liga.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Kettesével cserélnek általában, szóval három lehetőségből megoldják most is az 5 cserét. Ezt a szakadék dolgot viszont nem értem.'shutterisland írta:ha ezt hosszu tavon bevezetnek, nekem ugy jonne be, hogy max 3x lehessen megallni cserelni.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.
egyreszt ne alljon meg a jatek tobbszor, masreszt ne legyen mar 3 idohuzo csere a 90+ percekben.
amit remy mondott, az is igaz, a nagycsapatok malmara hajtana a vizet, bar az engem nem zavar.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Es tenylegFaust írta: Nekunk mindegy, ZZ ugyis csak akkor cserel ha serules van, vagy ha huzni kell az idot a 89. percben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most is úgy van, hogy három megállás.'shutterisland írta:ha ezt hosszu tavon bevezetnek, nekem ugy jonne be, hogy max 3x lehessen megallni cserelni.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.
egyreszt ne alljon meg a jatek tobbszor, masreszt ne legyen mar 3 idohuzo csere a 90+ percekben.
amit remy mondott, az is igaz, a nagycsapatok malmara hajtana a vizet, bar az engem nem zavar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekunk mindegy, ZZ ugyis csak akkor cserel ha serules van, vagy ha huzni kell az idot a 89. percben.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha ezt hosszu tavon bevezetnek, nekem ugy jonne be, hogy max 3x lehessen megallni cserelni.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tetszik, sőt még támogatnám is. Viszont egy másik oldalról megközelítve meg kényes lehet a dolog, hiszen ezzel, hogy 5-öt lehet cserélni, még nagyobb szakadék lenne a gazdagok és a kicsik között.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.
Játékos és szurkolói szemontból viszont egyértelműen pozitív.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha meghagyják az 5 cserés dolgot örökre, akkor lenne értelme, szerintem is. Aztán akkor ZZ-nak is muszáj lenne rotálnia, s adott is lenne rá a lehetőség. Persze a kiscsapatoknál más a szitu, jó esetben van egy jobb kezdőcsapatuk, azt nehéz rotálni. Nyilatkoztak is amikor az 5 cserét bevezették.Csabi írta: következő 2 meccsünk kiesőjelölt ellen. mindig vészes, de be kell húzni.
(egyébként én marhára élvezem, hogy így jönnek a meccsek, ilyen sűrűn. mindig van mit nézni. remélem ez a foci jövője.)
Viszont a Valenciánál nagyon ki vannak borulva a VAR-ra. Mióta bevezették csak a kárukra tévednek / meg se nézik a dolgokat.
Rodrigo elmondta a véleményét:
„Az első félidőben nagyon jól játszottunk. A videóbíróval ismét meggyűlt a bajunk. Úgy tűnik, mintha a spanyol bajnokság bolondjainak tartanának minket. Sokkal több tiszteletet érdemelnénk. Ez az én véleményem.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most talan nincs akkora jelentosege a hazai palyanak. A Barcanak a kovetkezo 4 fordulo nem lesz konnyu. Bilbao, Celta, Atletico, Villarreal, de talan utana az Espanyol is megneheziti a dolgukat.
Nekunk papiron a Bilbao es a Villarreal elleni meccsek, amik nehezek. Szoval innentol illene behuzni a bajnoksagot.
Nekunk papiron a Bilbao es a Villarreal elleni meccsek, amik nehezek. Szoval innentol illene behuzni a bajnoksagot.
- ateeemadrid
Papíron az utolsó igazán nehéz meccsünk, de hát a pontokat idén nagyon nem a komolyabb ellenfelek ellen hullajtjuk.
Mindenesetre a sorsolásunk mostmár sokkal könnyebb, a katalánoknak még ottvannak matracék is, akik mennek a BL-ért, Celta idegenben, akik gyakran cumiztatják őket, és a Villareal idegenben. Meglepne, ha mind3at behúznák.
Mindenesetre a sorsolásunk mostmár sokkal könnyebb, a katalánoknak még ottvannak matracék is, akik mennek a BL-ért, Celta idegenben, akik gyakran cumiztatják őket, és a Villareal idegenben. Meglepne, ha mind3at behúznák.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bilbao, július ötödike 14 óra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi lehetunk a szunet nagy nyertesei. Bajnoksagot nyerhetunk, es akar a bl-ben is lehet meg keresnivalonk. Ha nem lett volna kenyszerszunet, nem lettunk volna kepesek ezt a 3 meccset zsinorban megnyerni +City meccs...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
következő 2 meccsünk kiesőjelölt ellen. mindig vészes, de be kell húzni.
(egyébként én marhára élvezem, hogy így jönnek a meccsek, ilyen sűrűn. mindig van mit nézni. remélem ez a foci jövője.)
- BlancoMark
Majd Pikét linkeljétek pls.