Real Madrid vs. Barcelona
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Real Madrid vs. Barcelona
mind2 oldalon lesz még pontvesztés. túl sűrű a program, szerintem.
a lényeg, hogy jobban jöjjünk ki a végén a hajtásból.
meg lesz ez
a lényeg, hogy jobban jöjjünk ki a végén a hajtásból.
meg lesz ez
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ahhoz mocskosul igazolni kene elore, es nem Jovicokatrealistahuni írta:Legyen igazad, én már szeretnék egy könnyű bajnokságot, amikor lazán megyünk 10+ ponttal ebben a fázisban és nem kell kurvaanyázni még a barca meccseken is.ziro4vr írta: Azért asszem azt mondhatjuk, hogy ez a Setien nagy húzás volt..nekünk madridistáknak.
Szépen összeáll egy Busquets, De Jong, Pjanic, Grízes, Lajos, Messi sor, félelmetes sebességre lehet számítani majd.
Meg Viniciusokat. Igy is kesz csoda lesz ha a maradek 8 meccsen nem lesz pontvesztes.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Legyen igazad, én már szeretnék egy könnyű bajnokságot, amikor lazán megyünk 10+ ponttal ebben a fázisban és nem kell kurvaanyázni még a barca meccseken is.ziro4vr írta: Azért asszem azt mondhatjuk, hogy ez a Setien nagy húzás volt..nekünk madridistáknak.
Szépen összeáll egy Busquets, De Jong, Pjanic, Grízes, Lajos, Messi sor, félelmetes sebességre lehet számítani majd.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szarni rájuk, nyerni kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Naluk a labda fut
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
nekik nem kell sebesség mert tiki takival ott vannak a kapu előtt barmikor.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Majd Jamessel megpróbáljuk velük sebességben felvenni a versenytziro4vr írta: Azért asszem azt mondhatjuk, hogy ez a Setien nagy húzás volt..nekünk madridistáknak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért asszem azt mondhatjuk, hogy ez a Setien nagy húzás volt..nekünk madridistáknak.
Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem a Sevilla elleni max sárga volt, ennyi belefér, a sevillai meg úgy esett össze mint egy kislány, bár ez a kislányokra nézve sértö.
A tegnapi tényleg narancssárga votl, föleg, hogy nem kell ahhoz szándékosnak lenni, hogy piros legyen.
Én viszont remélem, hogy Zizu nem mond semmit, mi legyünk ennél okosabbak. Saját kezünkben van a sorsunk, nincs okunk panaszra.
A tegnapi tényleg narancssárga votl, föleg, hogy nem kell ahhoz szándékosnak lenni, hogy piros legyen.
Én viszont remélem, hogy Zizu nem mond semmit, mi legyünk ennél okosabbak. Saját kezünkben van a sorsunk, nincs okunk panaszra.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Azért Zidane helyében majd a meccs után benyomnék egy láthatta tegnap mindenki hogy működik a VAR szöveget.
Sehol sincs megemlítve Magyarországon.
Sehol sincs megemlítve Magyarországon.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legalabb kapott volna sargat tegnap is es a Sevilla ellen is es akkor csak osszegyulik lassan az 5 sarga, de hat meg azt sem kap.
Jo lenne, ha este biztos vezetesnel beallna Bale es csinalna egy hasonlot, hogy megnezzuk nalunk ez er e lapot
Jo lenne, ha este biztos vezetesnel beallna Bale es csinalna egy hasonlot, hogy megnezzuk nalunk ez er e lapot
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Frusztrált a jófiú. Milyen frusztrált lenne ha elmenne a bajnokság. Az is bosszantó hogy nem odarak mint egy férfi hanem ilyen kis sunyi taposós stílusban tolja mert tudja hogy piké ugat és nem merik kiszórni
- Pad'em
Többiek leírták, de azért leírom én is. Ütemeket késik, nem is lövőmozdulatot tesz, ami arra enged következtetni hogy szándékos is volt. Nem úgy mint Modric véletlen megcsúszása az első fordulóban, azt bezzeg meg tudták varozni. Persze ő nem csinálna ilyet szándékosan, good boy etc, valojában meg lassan minden meccsen elborul az agyachronic írta:Ez nem piros nálam.Pad'em írta: https://twitter.com/WaelAliEssa/status/ ... 68770?s=20
Mindenki látta, mi történt tegnap.
De persze tőlünk senki nem fog megjegyzést tenni rá, hogy istenfia két pirost úszott meg az elmúlt két meccsen. Úriemberek klubja, na.
Arra is kíváncsi leszek, hogy a Bilbao ellenünk is pihentetni fogja e a kulcs embereit.
Szoktak azért repkedni az ilyen fajta taposások, annyi,hogy ezt könnyű kimagyarázni mert a labdára irányult Messi mozgása(legalábbis a mozdulatsor elején )
Azért a mi meccseinken is szoktunk látni hasonlót Ramos-tól és Kázmér-tól bőven, annyi,hogy az övéket általában észreveszik és szankcionálják, utólag pedig a média agyonsavazza őket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ramos, case is agresszív de ilyen aszandékos talpalást nem tudom mikor lattam tőlük.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Good boy. VARdrid. Érdekes hogy lapít mindenki neten.
mert talppal megy az ember labdát szerezni... ne hülyéskedj márchronic írta: Ez nem piros nálam.
Szoktak azért repkedni az ilyen fajta taposások, annyi,hogy ezt könnyű kimagyarázni mert a labdára irányult Messi mozgása(legalábbis a mozdulatsor elején )
Azért a mi meccseinken is szoktunk látni hasonlót Ramos-tól és Kázmér-tól bőven, annyi,hogy az övéket általában észreveszik és szankcionálják, utólag pedig a média agyonsavazza őket.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Emlékszel Modric miért kapott pirosat?chronic írta:Ez nem piros nálam.Pad'em írta: https://twitter.com/WaelAliEssa/status/ ... 68770?s=20
Mindenki látta, mi történt tegnap.
De persze tőlünk senki nem fog megjegyzést tenni rá, hogy istenfia két pirost úszott meg az elmúlt két meccsen. Úriemberek klubja, na.
Arra is kíváncsi leszek, hogy a Bilbao ellenünk is pihentetni fogja e a kulcs embereit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Plusz még van 3 sérültjük is, Benat, Berchiche és Ibai. Ezek majd gondolom felépülnek mind és az életükért harcolnak.Arra is kíváncsi leszek, hogy a Bilbao ellenünk is pihentetni fogja e a kulcs embereit.