A rendszerváltás óta van egy olyan folyamat, ami lehetővé teszi ezt a fajta manipulációt. Az oktatás lezüllesztése, az értelmiség elűzése mind arra jó, hogy az itthon maradtak többsége könnyen befolyásolható és irányítható legyen. OV ezt fejlesztette föl és lovagol meg elég magas szinten. Tipikus diktatórikus irányítás.M1Ö írta:Oké, de ha te, én meg sokan nem nyelik be, akkor mi a francért ilyen hatásos? De most komolyan. Nem akarok én megbántani senkit, de milyen szinten kell lenni, hogy ezeket bevallja valaki? Egyik ismerős is magyaráz, hogy a migránsokat, Abdullékat ki ellenőrzi a vírus miatt a határon? Szóval ebbe a témába is bele keverik a mocskos migráncsokat. Kínomba nem tudtam hova nézzek, hogy ne törjek ki gúnyosan... Ez csak egy nagyon durva példa, de lényeg a lényeg, hogy egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy isszák ennyire minden egyes szavát.csababarca írta: így jobban hangzik a mondandója, ezt zseniálisan csinálja.
OFF
Re: OFF
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Oké, de ha te, én meg sokan nem nyelik be, akkor mi a francért ilyen hatásos? De most komolyan. Nem akarok én megbántani senkit, de milyen szinten kell lenni, hogy ezeket bevallja valaki? Egyik ismerős is magyaráz, hogy a migránsokat, Abdullékat ki ellenőrzi a vírus miatt a határon? Szóval ebbe a témába is bele keverik a mocskos migráncsokat. Kínomba nem tudtam hova nézzek, hogy ne törjek ki gúnyosan... Ez csak egy nagyon durva példa, de lényeg a lényeg, hogy egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy isszák ennyire minden egyes szavát.csababarca írta: így jobban hangzik a mondandója, ezt zseniálisan csinálja.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
kierkegaard írta: Ha akartok ma egy jo interjut olvasni akkor batran merem ajanlani az alabbit: https://alfahir.hu/2020/07/04/vona_gabo ... TsjeHCS2vw
Ha egy társadalom ilyen állapotban van, és azt az érzetet keltik benne, hogy sikert ért el, az komoly euforikus hatást okozhat. Orbán Viktor ügyesen játszik ennek az érzelmi húrjain, de úgy, hogy a győzelem valójában csak virtuális, mert a megválasztott ellenfél is az. Egy olyan szabadságharcot vetít a nép elé, ahol ő csak győzhet, hiszen az egész egy képzelt dimenzióban zajlik
nekem ez a kulcsa az Orbán-rendszernek.
ez tökéletesen leírja.
minden megszólalásában csatákat, és háborúkat említ, de ezek csak az ő fejében léteznek.
így jobban hangzik a mondandója, ezt zseniálisan csinálja.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Vendeghazat talalok, viszont olyan pincet nem, ahol ne csak borkostolo, hanem 5-6-7 fogasos borvacsora is lenne melleYazid írta:oroszisti írta: Valaki volt esetleg mostansag Tokaj es kornyeken borkostolon? Egy hosszu hetveget tervezek 10 fos tarsasaggal. Vendeghazat szeretnek berelni sutogetesi lehetoseggel, illetve masnap egy borvacsorat tervezek, illetve ha a kozelben lenne valmilyen strandolasi lehetoseg az tokeletes lenne. Villanyban voltunk mar tobbszor, szivesen valtanank. Ha van szemelyes tapasztalat azt tart karokkal fogadom. Egy normalis honlapot meg nem talaltam eddig
én tokajtól 25kmre lakok nyíregyháza fele. rengeteg ilyen vendégház van, csodálkozok hogy nem találsz neten. a strandolást azt elfelejtheted max ha bejösztök nyh.ra sostó gyógyfürdőbe. ott tudtok strandolni a tisza ezen környékén nem igen. koszos, zavaros is eléggé
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
én tokajtól 25kmre lakok nyíregyháza fele. rengeteg ilyen vendégház van, csodálkozok hogy nem találsz neten. a strandolást azt elfelejtheted max ha bejösztök nyh.ra sostó gyógyfürdőbe. ott tudtok strandolni a tisza ezen környékén nem igen. koszos, zavaros is eléggéoroszisti írta: Valaki volt esetleg mostansag Tokaj es kornyeken borkostolon? Egy hosszu hetveget tervezek 10 fos tarsasaggal. Vendeghazat szeretnek berelni sutogetesi lehetoseggel, illetve masnap egy borvacsorat tervezek, illetve ha a kozelben lenne valmilyen strandolasi lehetoseg az tokeletes lenne. Villanyban voltunk mar tobbszor, szivesen valtanank. Ha van szemelyes tapasztalat azt tart karokkal fogadom. Egy normalis honlapot meg nem talaltam eddig
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Valaki volt esetleg mostansag Tokaj es kornyeken borkostolon? Egy hosszu hetveget tervezek 10 fos tarsasaggal. Vendeghazat szeretnek berelni sutogetesi lehetoseggel, illetve masnap egy borvacsorat tervezek, illetve ha a kozelben lenne valmilyen strandolasi lehetoseg az tokeletes lenne. Villanyban voltunk mar tobbszor, szivesen valtanank. Ha van szemelyes tapasztalat azt tart karokkal fogadom. Egy normalis honlapot meg nem talaltam eddig
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-
Az interju tobb eros pontot tartalmazott de a szemelyes kedvencem:
Mindig csak a tegnapihoz képest látjuk a helyzetet, az pedig sokkal nem rosszabb. Ha képesek volnánk az eseményeket folyamatában megélni, hogy honnan jutottunk el hová, akkor megdöbbennénk, mert sokat romlott az ország politikai, társadalmi helyzete.
Illetve ez is egesz jo:
Nem tudom elégszer ismételni, nem Orbán Viktort kell leváltani, hanem azt a társadalmi közeget, ami egyáltalán Orbán Viktort kormányon tarthatja. Ha nem így teszünk, akkor Orbán Viktor újra vissza fog térni, maximum másnak fogják hívni.
Persze ez az elkepzeles csak eg utopisztikus alom.
Mindig csak a tegnapihoz képest látjuk a helyzetet, az pedig sokkal nem rosszabb. Ha képesek volnánk az eseményeket folyamatában megélni, hogy honnan jutottunk el hová, akkor megdöbbennénk, mert sokat romlott az ország politikai, társadalmi helyzete.
Illetve ez is egesz jo:
Nem tudom elégszer ismételni, nem Orbán Viktort kell leváltani, hanem azt a társadalmi közeget, ami egyáltalán Orbán Viktort kormányon tarthatja. Ha nem így teszünk, akkor Orbán Viktor újra vissza fog térni, maximum másnak fogják hívni.
Persze ez az elkepzeles csak eg utopisztikus alom.
Neki is meg voltak a saját hülyeségei, de magasan számomra a legnormálisabb, legértelmesebb politikus volt az elmúlt évtizedben a sok szerencsétlen ellenzéki között.kierkegaard írta: Ha akartok ma egy jo interjut olvasni akkor batran merem ajanlani az alabbit: https://alfahir.hu/2020/07/04/vona_gabo ... TsjeHCS2vw
Legutóbb ezt a videóját láttam, az amerikai helyzettel kapcsolatban és milyen hatással lehet ez ránk is akár a jövőben.
link
Amúgy pl Ő lenyilatkozta jóval előre, ha nem nyer a Jobbik ő lelép, meg is tette, ritkaság már ez is a mai politikai világban, hogy valaki betartja a szavát
-
Ha akartok ma egy jo interjut olvasni akkor batran merem ajanlani az alabbit: https://alfahir.hu/2020/07/04/vona_gabo ... TsjeHCS2vw
- ___Samy___
Ha már itt mindenre választ lehet kapni, akkor bedobnek egy új témát
Medencébe ki milyen vegyszereket használ az algasodasra, fertőtlenítésre meg ehhez hasonlokra?
Medencébe ki milyen vegyszereket használ az algasodasra, fertőtlenítésre meg ehhez hasonlokra?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Pls help!
Vki tudna Siófokon mondani egy helyet (lehetőleg az ezüstpart közelében) ahol adjak a holnapi meccsünket??
Vki tudna Siófokon mondani egy helyet (lehetőleg az ezüstpart közelében) ahol adjak a holnapi meccsünket??
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Nálunk havi szinten megfordul 4-5000 euró is accountonként, eddig enm volt probléma, de szerintem nem szabad egyelőre Revoluton nagyobb pénzt tárolni, max válatani.
- h3x0r
Elektronika topikban az legutóbbi 2 oldalon beszéltünk róla.db97 írta: Aki használ Revolutot, segíthetne picit. Olvasom, sok helyen, hogy nagyobb összegeknél előfordulhat, hogy zárolja a szamladat... na most, mi számít nagyobb összegnek? Gondolom azért 100-150 ezer Ft nagyságrendben nem kell meg ettől felni... albérletet szeretném ezen keresztül intezni, ezért kérdezem.
Köszi elore is!
Aki használ Revolutot, segíthetne picit. Olvasom, sok helyen, hogy nagyobb összegeknél előfordulhat, hogy zárolja a szamladat... na most, mi számít nagyobb összegnek? Gondolom azért 100-150 ezer Ft nagyságrendben nem kell meg ettől felni... albérletet szeretném ezen keresztül intezni, ezért kérdezem.
Köszi elore is!
Köszi elore is!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
2018 január és 2019 december közötti fagyasztott mintákat vizsgáltak meg, ebből egy darab lett pozitív. Ráadásul semmi részletet nem írnak erről a témáról, egyelőre ez nálam clickbait hír kategóriaAnthony írta:Hogy is van ez akkor?Spanyol kutatók 2019. március 12-én gyűjtött barcelonai szennyvízmintákban is kimutatták az új koronavírus jelenlétét - írja a Barcelonai Egyetem pénteki közleményére hivatkozva az MTI.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hogy is van ez akkor?Spanyol kutatók 2019. március 12-én gyűjtött barcelonai szennyvízmintákban is kimutatták az új koronavírus jelenlétét - írja a Barcelonai Egyetem pénteki közleményére hivatkozva az MTI.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Agyam eldobom
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://index.hu/sport/motorsport/2020/ ... -nyomozas/
Félreértés, vagyis azt láttak bele, amit akartak.
Félreértés, vagyis azt láttak bele, amit akartak.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem vagyok túl aktív mára facebookon, szóval ott nem nagyon voltam képben. Rákeresek magyarra és svédre is. Köszi a tippet!___Samy___ írta: Egyébként Steve, tudom ajánlani a Facebook csoportokat, ha alkatrészeket keresel. Ott mindig bont valaki autót.
Szomorú hogy egy ilyen helyzet kellett hozzá hogy huszon harminc év után el tudd mondani hogy ez. Ölt a legjobb éved. Elég groteszk.Realista24 írta: [quote=kierkegaard post_id=<a href="tel:1060334">1060334</a> time=<a href="tel:1592557212">1592557212</a> user_id=5635]
helyes. jöjjön csak. Ilyen csodálatos évem még nem volt. A home office maga az áldás.
mondjuk ha jól emlékszem valamelyik ország bejelentette, hogy ők nem fognak ilyen szigorú korlátozásokat bevezetni. Szóval sajna nem lesz megint ilyen álom helyzet.
[/quote]
Ha valaki ilyet le tud írni, akkor az szerintem nem fogta fel a helyzet súlyosságát továbbra sem.
Nekem is voltak olyan időszakok, amikor azt éreztem, most már leszarom..aztán meghalt a főnököm apja. Beszélgetek a szomszéddal, mondom rég láttalak, azt mondja bezárták magukat két hétre, mert az intenzíven voltak elköszönni az apjától, aki szintén meghalt koronában..ezek most így csak a legközelebbi halállal végződött ismerettségeim. Gondolom, ha őket megkérdezed, ők nem lennének ennyire pozitívak. Nyilván mindenki csak magára gondol, amíg őt nem éri gond..illetve szerencsére nem mindenki.